Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
ilcattivo13 - 6 Listopada 2011, 16:11
| Martva napisał/a | | Aż nie wiem co z Flako... to jest,z Falkonem będzie. |
mam wielką ochotę się obrazić. Ryli.
Martva - 6 Listopada 2011, 16:34
ilcattivo13, będę się faszerować kofeiną i ziewać tylko jak będziesz patrzył w inną stronę. W każdym razie postaram się
ilcattivo13 - 6 Listopada 2011, 16:45
obyś tylko po tej kofeinie nie zachowywała się jak wiewiór Twitchy z "Czerwonego kapturka"
Martva - 6 Listopada 2011, 16:52
jak kiedyś przesadziłam, to nie mogłam usiedzieć na prelekcji i dobre 45 minut chodziłam po schodach tam i z powrotem.
ilcattivo13 - 6 Listopada 2011, 16:54
no to akurat schodów Ci na Falkonie nie zabraknie Nawet będziesz mogła z któreś shenrze odstąpić
Martva - 6 Listopada 2011, 16:57
Mam dziwne wrażenie że Twój instynkt samozachowawczy poszedł na spacer
shenra - 6 Listopada 2011, 19:05
ilcattivo13, czy chcesz, żeby moc beepnięcia przerodziła się w siłę niszczącą wszechświaty? Życie Ci zbrzydło?
Martva - 6 Listopada 2011, 19:08
shenra, nie zawiodłaś mnie
BTW rudo-fioletowe avki są fajne ^^
shenra - 6 Listopada 2011, 19:12
| Martva napisał/a | | BTW rudo-fioletowe avki są fajne ^^ | No ba!
Wiesz Hubercik chyba prosi się o spróbowanie jak to jest "zaprzyjaźnić" się bliżej ze schodami. Mogę go poczęstować tymi krętymi na Wyspie, bo te z internatu są małoinwazyjne. Noooo i jeszcze obłędne schody z Sarmaty, gdzie genralnie idąc trza się schylić, żeby w sufit nie zarypać głową. Jak go tak kusi, to ja mu rozrywkę zapewnię z jego Wielkim Ptakiem w roli głównej
Martva - 6 Listopada 2011, 19:15
Jeeeżu, chyba mam za bogatą wyobraźnię dziś. Idę zjeść kolację :>
ilcattivo13 - 7 Listopada 2011, 19:51
| shenra napisał/a | ilcattivo13, czy chcesz, żeby moc beepnięcia przerodziła się w siłę niszczącą wszechświaty? Życie Ci zbrzydło? |
mam dziwne wrażenie, że te Wasze bipnięcia to ostatnio tylko takie obiecanki-macanki... Już nawet nie pamiętam, jak to jest być bipniętym
A Wielkiego Suwalskiego Ptaka do tego nie mieszaj - on jak sęp czai się przy Plazie i czeka na tych, co się od najbliższego zlodowacenia zaczną wywalać na chodniku Nie w głowie mu konwenty.
Martva - a wiesz, chyba rzeczywiście masz
Edit: że niby jaki mój instynkt poszedł na spacer?
shenra - 7 Listopada 2011, 20:34
| ilcattivo13 napisał/a | | Już nawet nie pamiętam, jak to jest być bipniętym | No normalnie foch. To se teraz pomarzysz
ilcattivo13 - 7 Listopada 2011, 21:28
Fajnie :/ Niedźwiedź się stara, delikatnie i inteligientnie prowokuje, nawet odpowiednie emotki dołącza, a tu od razu z grubej rury: "foch" Posadźcie nasturcje na moim grobie...
shenra - 7 Listopada 2011, 21:42
Bo jak Cię niepamięć bierze, po takich moich ostatnich staraniach, to Ci nawet roll nie pomoże. Pfff
ilcattivo13 - 7 Listopada 2011, 21:57
eee... "twoich staraniach"? A w ogóle, to mea kupa, bo powinienem pamiętać, że nie żartuje się z ludźmi mającymi zapalenie zatok. Ze względu na niską "przyswajalność"
shenra - 7 Listopada 2011, 22:01
Dobiłeś mnie
ilcattivo13 - 7 Listopada 2011, 22:09
znaczy się - że tak z francmańska polecę - zrobiłem "kupę z gracją"?
Martva - 7 Listopada 2011, 22:22
Łojzicku, jakież tu flirty odchodzą
Obejrzałam mnóstwo żywych trupów i machnęłam dwie pary indiańców w kolorystyce inspirowanej moimi lekami hormonalnymi oraz moim ulubionym nienoszonym stanikiem ^^
W sumie straszne nudy plotę, srebro, ciemne zielenie, błękity, fiolety, strasznie toto spokojne wszystko, następne powinno być dziko zjadliwe.
shenra - 7 Listopada 2011, 22:24
Martva, dla smerta oczoje.bnie różowe
ilcattivo13 - 7 Listopada 2011, 22:46
| Martva napisał/a | Łojzicku, jakież tu flirty odchodzą |
pfff
| shenra napisał/a | Martva, dla smerta oczoje.bnie różowe |
o, smert będzie na Falkonie paradował w indiańcach?
shenra - 7 Listopada 2011, 22:50
| ilcattivo13 napisał/a | | o, smert będzie na Falkonie paradował w indiańcach? | Nie no, może coś jeszcze włoży na siebie
merula - 7 Listopada 2011, 23:12
| ilcattivo13 napisał/a | | o, smert będzie na Falkonie paradował w indiańcach? |
ja kcem fotkem
May - 7 Listopada 2011, 23:12
zrob te rozowo turkusowe dla mnie
ilcattivo13 - 7 Listopada 2011, 23:25
| ilcattivo13 napisał/a | | o, smert będzie na Falkonie paradował w indiańcach? |
| shenra napisał/a | Nie no, może coś jeszcze włoży na siebie |
| merula napisał/a | ja kcem fotkem |
a ja już kcem to wyprzeć
shenra - 7 Listopada 2011, 23:27
Ojtam, ojtam. Jeszcze się nie zaczęło, a Ty już chcesz wypierać. Jeszcze chwila i w ogóle zapomnisz, że na Falkonie byłeś.
ilcattivo13 - 8 Listopada 2011, 00:10
na jakim Falkonie?
Martva - 8 Listopada 2011, 10:22
Zieeeww. Otóż obudziłam się z trudem i stwierdziłam że chyba mnie ktoś jednak poczęstował jakimś drobnoustrojem Ale co tam, zeżrę pół słoika miodu, pójdę pograbić liście a potem może pójdę w miasto.
A, i to chyba jest odpowiednia pora już: nie mam się w co ubrać na Falkon!
dalambert - 8 Listopada 2011, 10:26
| Martva napisał/a | | nie mam się w co ubrać na Falkon! |
To się NIE ubieraj Martva, saute ozbdobą falconu
Martva - 8 Listopada 2011, 10:42
dalambert, to było wałkowane milion razy - w listopadzie jest za zimno i koniec.
shenra - 8 Listopada 2011, 10:47
| Martva napisał/a | | A, i to chyba jest odpowiednia pora już: nie mam się w co ubrać na Falkon! | Nie zaczynaj
|
|
|