To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Witchma - 4 Października 2013, 21:34

Przeżyłam inwazję :D Swoją drogą muszę coś zrobić z tą swoją legendarną już gościnnością, bo ci niefajni goście siedzą coraz dłużej...
Luc du Lac - 4 Października 2013, 21:54

był mecz, a ja siedziałem w domku :)
Magnis - 5 Października 2013, 15:59

Wyprawa na grzyby :D .
Anqetrix - 5 Października 2013, 17:29

A ten ciągle na te grzyby :D

I sam potem wszystkie czyścisz i przyrządzasz? 8) Czy werbunek odchodzi? :D

merula - 5 Października 2013, 17:35

a ja cienko w tym roku widzę wyprawę na grzyby. soboty zajęte, a w niedziele już zazwyczaj przebrane i trudniej satysfakcjonującą ilość nazbierać.

za to fajny dzień dzisiaj mieliśmy. rano "mordobicie" chłopaków, ale kameralne dość, więc sympatycznie było, a potem ogniska klasowe Kuby. fajna wychowawczyni, rodzice przybyli sympatyczni, dzieci się już chyba gronem z lat wcześniejszych integrują, dzieciaki z zainteresowaniami. pogoda dopisała, pojedliśmy, popiliśmy, pośpiewaliśmy, pograliśmy w kalambury. miło. :D

fealoce - 5 Października 2013, 19:42

Ja w tym roku ani razu nie byłam, i to się już nie zmieni :(

Ale za to - uwaga uwaga- w końcu zaczęli w szkole grzać. Miło z ich strony, bo w zeszłym tygodniu było gorzej niż na Syberii a dziś już nawet można było w szatni kurtkę zostawić i nie zamarznąć ...

Rafał - 5 Października 2013, 23:15

Młody zaczyna przejawiać zainteresowania rekonstrukcjami (tu jest jego głowa na dole trzeciego zdjęcia :wink: ) czyli nie na samym ASG się skończyło, no i dobrze :D
Witchma - 6 Października 2013, 15:54

20 stron pozwu dziś, jestem wielka! Jeszcze tylko 17...
Magnis - 6 Października 2013, 16:27

Nadrabiam zaległości z czasopismem Nowa Fantastyka w iście ekspresowym tempie i to mnie cieszy :D .
Farin - 6 Października 2013, 18:13

Przeprowadziłem się! :omg:
Mam burdel!
Pierwsze co zrobiłem to podłączyłem kompa oraz internet!
Ehhh chyba jestem uzależniony :mrgreen:

Lynx - 6 Października 2013, 18:22

Takie cudo dostałam dzisiaj w lesie od Juniora:
https://www.facebook.com/...&type=1&theater

Godzilla - 6 Października 2013, 18:23

Junior jest zdolny!
Pucek - 6 Października 2013, 18:27

Niespodziana wycieczka - zwiedzanie zaplecza Teatru Wielkiego. Wpuścili na scenę, w zakamarki kulis, powozili windą towarową. Malarnia pod kopułą ogromniasta.
Fajny widok na Pragę z tarasu na dachu.

Upiora nie było...

Godzilla - 6 Października 2013, 18:31

Wiem, byłam, widziałam :D Niesamowite są te zakamarki. A scena chyba największa w Europie, w każdym razie w tej kategorii scen. To co się ogląda na przedstawieniach, to tylko fragment, jaki scenograf uzna za stosowne pokazać.
Lynx - 6 Października 2013, 19:50

Godzilla, takie cudeńko złożył z patyczka, grzybka, mchu, dwóch listków i szyszki :D
Godzilla - 6 Października 2013, 19:54

No właśnie za to go podziwiam, bo poznałam większość składników. Leśna ikebana!
ketyow - 7 Października 2013, 20:19

Wygrałem Borderlands 2 na Trzynastym Schronie :mrgreen:
Anqetrix - 7 Października 2013, 20:51

A jeśli w święta naprawdę spadnie śnieg? :twisted:
Niech gra się miło i przyjemnie. 8)

Rafał - 8 Października 2013, 12:17

Odżył-żem. Jakieś paskudne paskudztwo grypopodobne rozłożyło mnie na 24, ale już OK! :D
ketyow - 8 Października 2013, 12:31

Anqetrix, z pewnością spadnie, ale prawdopodobnie dopiero na wielkanocne ;P:
Godzilla - 9 Października 2013, 11:08

No nareszcie działa wyszukiwanie postów jak należy! Mogę znaleźć wszystkie swoje posty od najnowszych do najstarszych, a na SFFiH powyżej pewnego progu forum znajdowało tylko jedną stronę! :D
mesiash - 9 Października 2013, 11:16

umówiłem się na dzisiaj z kolegami na... sesję rpg, takiego prawdziwego, mam nadzieję :omg:
wiem że to głupie, ale myślałem że już nigdy w życiu mi się to nie przydarzy :)

Starscreem - 9 Października 2013, 12:53

mesiash, absolutnie nie głupie! ZAJEDWABISTE!
Grałam kilka lat w D&D i wspominam z westchnieniem i łezką, że to se ne wrati...
Zazdroszczę okrutnie!

Fidel-F2 - 9 Października 2013, 13:33

mła osi
Jezebel - 9 Października 2013, 17:00

Sprawa praktyk nadal nierozstrzygnięta, więc mam jutro wolne ^^
Martva - 9 Października 2013, 19:08

Dwa i pół kilograma koralików do mnie jedzie :omg:
Godzilla - 9 Października 2013, 19:50

Martva, szczęściaro. Zazdroszczę okrutnie. W końcu muszę sama się złamać i zamówić choćby te nowości z Magrafu.
Martva - 9 Października 2013, 20:07

U mnie to są w ogóle dwa zamówienia połączone. I właściwie wagowo nie jest aż tak wow, najcięższe dotąd to było chyba 4.5kg, ale nauczyłam się kupować małe woreczki (z bólem serca, nie powiem ;) ) i oczywiście to nie jest tak że potrzebuję czegoś konkretnego; potrzebuję endorfin zakupowych na osłodzenie jesiennych melancholii. No i wrzucili moje ukochane iris brown, to musiałam sobie zrobić zapas.
Kocham ten sklep.

Godzilla - 9 Października 2013, 22:29

Mi też by się taka odtrutka przydała. Bezbarwnie za oknem się zrobiło, nawet jak słońce świeci.
Adrianna - 9 Października 2013, 22:36

mesiash napisał/a
umówiłem się na dzisiaj z kolegami na... sesję rpg, takiego prawdziwego, mam nadzieję :omg:
wiem że to głupie, ale myślałem że już nigdy w życiu mi się to nie przydarzy :)
Głupie?! No żartujesz! Genialna zabawa (od której zresztą jestem uzależniona od jakiś 11 lat :P ).
Zresztą w sobotę mam kolejną sesję... Będzie się działo...

A w temacie... Ostatnio, o dziwo, dużo rzeczy mnie cieszy. Sprawnie idzie mi ogarnianie obowiązków, mam ciekawe zajęcia te obowiązkowe i te dodatkowe :) Bardzo przyjemny start semestru.

Partner forum