Planeta małp - Co nas cieszy
May - 30 Września 2013, 18:15
Kat wraca jutro do szkoly Dziewiec dni po wycieciu zaropialego wyrostka. Dwie minimalne blizny na brzuchu, trzeciej praktycznie nie widac
Godzilla - 30 Września 2013, 20:02
No to fajnie
shenra - 1 Października 2013, 14:03
Mam kundelka i muszę się teraz z nim oswoić. Jednak się cieszę
Witchma - 1 Października 2013, 14:21
Sprezentowany zegarek chyba się podobał. I grawer ładnie wygląda
Farin - 1 Października 2013, 20:38
Wróciłem do treningu - Bosko :]
Jezebel - 1 Października 2013, 22:23
Inne studenty już dziarsko maszerują na zajęcia, a ja mam wolne jeszcze do piątku ^^
ketyow - 2 Października 2013, 19:44
Jezebel, nic nie mów, jutro muszę wstać o 5.40
Matrim - 2 Października 2013, 20:08
ketyow, a ja w sobotę o 5.04. W sobotę. W so-bo-tę!
Luc du Lac - 2 Października 2013, 20:12
Matrim napisał/a | ketyow, a ja w sobotę o 5.04. W sobotę. W so-bo-tę! |
czymże zasłużyłeś sobie na taki rozkoszny poranek ?:)
Matrim - 2 Października 2013, 20:13
Luc du Lac, jak to czym? Próbą zdobycia klucza do potęgi
Anqetrix - 2 Października 2013, 21:14
Udało mi się ożywić nieco szare komórki i coś twórczego zrobić. Uff, czyli jesień nie taka straszna, jak się wydawało.
merula - 2 Października 2013, 21:31
Matrim, a czemu taka głupia pora? 5.04??? a jak wstaniesz 5.05 to coś się stanie?
Matrim - 2 Października 2013, 22:36
merula, takie moje zboczenie, że budzika nie nastawiam na "okrągłe" minuty. Trzeba pielęgnować swoje kompulsje
hijo - 2 Października 2013, 22:56
Bardzo miły wieczór spędzony w towarzystwie charande
charande - 2 Października 2013, 23:50
Dzięki za wyciągnięcie - ze mnie jest takie dziwadło pustelnicze, że nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam w jakiejś knajpce Z 10 lat temu pewnie (nie licząc wizyty w kebabiarni podczas ubiegłorocznej Avangardy).
Ta cała Czeska Piwnica przy rynku to sympatyczny lokal.
ketyow - 3 Października 2013, 04:59
Matrim, ale w każdą sobotę? Ja w zeszłym roku miałem taką jazdę na uczelni, że przez 5 albo 6 tygodni, miałem zajęcia na uczelni codziennie, poniedziałek - niedziela, łącznie prawie 70 godzin zajęć (przez 5 czy 6 weekendów nam wcisnęli do zajęć szkolenia morskie), w tym 13 różnych laboratoriów tygodniowo, na każde trzeba było zrobić sprawozdanie (parę godzin roboty) i z każdego była wejściówka. Hell yeah, więc w zasadzie można uznać, że się cieszę, że teraz jest tego dwa razy mniej, i tylko raz muszę wstawać tak wcześnie
Chal-Chenet - 3 Października 2013, 07:11
ketyow napisał/a | Jezebel, nic nie mów, jutro muszę wstać o 5.40 |
Ja codziennie wstaję o 5:31. Idzie się przyzwyczaić i nawet mieć siły na czytanie książki w pociągu. Zazwyczaj. Czasami sen jednak zwycięża...
Matrim - 3 Października 2013, 10:15
ketyow napisał/a | ale w każdą sobotę? |
No na pewno w każdą sobotę października. I w każdą niedzielę też. Potem ma być luźniej
ketyow - 3 Października 2013, 11:12
No dobra, da się wstawać wcześniej, pod warunkiem że można też odpowiednio wcześnie iść spać. Gorzej jak się sprawozdania klepie do pierwszej w nocy, a potem wstaje 5-6 i tak codziennie, ale to na szczęście mam już za sobą
Jezebel - 3 Października 2013, 11:16
Ciepła, pachnąca kąpiel, książka, dobra herbata, koc i błogie lenistwo. Być może już ostatni taki dzień w środku tygodnia na długi czas, więc tym bardziej doceniam ^^
ihan - 3 Października 2013, 21:47
Cieszę się, że ominął mnie wybór nazwy forum. I cieszę się, z całą sympatią dla autora, że Statek szaleńców nie wygrał, bo Wieża Błaznów może być tylko jedna. Nie żeby nazwa była nieadekwatna, ale zawsze z forum sapkosiowym by mi się myliło.
Lowenna - 3 Października 2013, 22:06
ihan, pisujesz na ASforum?
ihan - 3 Października 2013, 22:11
Dawno temu czytywałam i mam ogromny sentyment.
Lowenna - 3 Października 2013, 22:18
Ładnych parę lat życia tam spędziłam, kilka przyjaźni, wiele znajomości Aktualnie jeden wielki wstręt do tego miejsca
Ontopicznie: cieszę się, że nie muszę zaglądać na ASforum
ihan - 3 Października 2013, 22:30
Oj, to przykre, widać w dobrym momencie przestałam czytywać.
ketyow - 4 Października 2013, 06:25
Nie wiem o jakie forum dokładnie chodzi, nie byłem tam, ale ostatnio jeden typ stamtąd zastraszał Fidela swoim adminem (tu u nas, może u nich administracja ma zasięg globalny hihi), a dzień później Fabryka nas wyłączyła
thinspoon - 4 Października 2013, 06:29
ketyow napisał/a | Nie wiem o jakie forum dokładnie chodzi, nie byłem tam, ale ostatnio jeden typ stamtąd zastraszał Fidela swoim adminem (tu u nas, może u nich administracja ma zasięg globalny hihi), a dzień później Fabryka nas wyłączyła |
ketyow, bój się bogów, on ciągle tu jest. Chcesz, żeby i to forum zostało zamknięte?
Lowenna - 4 Października 2013, 07:38
Cytat | Nie wiem o jakie forum dokładnie chodzi, nie byłem tam, ale ostatnio jeden typ stamtąd zastraszał Fidela swoim adminem | Gdzie, gdzie? :D
Jezebel - 4 Października 2013, 08:33
Lowenna napisał/a | Aktualnie jeden wielki wstręt do tego miejsca
Ontopicznie: cieszę się, że nie muszę zaglądać na ASforum |
A co tam się stało?
Ha, jednak wolne do poniedziałku! Totalnie nie ogarniam tej rozbujałej entropii panującej w mojej Alma Mater, ale w takich momentach szczerze ją kocham
ketyow - 4 Października 2013, 12:33
Lowenna, chyba w ostatnio oglądanych filmach.
|
|
|