To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Jezebel - 20 Wrzeœśnia 2013, 08:39

Rafał napisał/a
Jezebel, daj gryza, co?

Chętnie, lubię dzielić się jedzeniem :P

Fidel-F2 - 20 Wrzeœśnia 2013, 08:44

Kto kim był?
Chal-Chenet - 20 Wrzeœśnia 2013, 09:01

Przeczytaj jeszcze raz i powiedz dokładnie o co Ci chodzi.
Fidel-F2 - 20 Wrzeœśnia 2013, 09:14

Chal-Chenet napisał/a
Ja go nawet nie zamierzam w tej chwili stosować
czego nie zamierzasz stosować?
Chal-Chenet - 20 Wrzeœśnia 2013, 09:15

Autorotfl. Walnąłem debilizmem, bo źle przeczytałem o co chodziło meruli. Pardon.
ihan - 20 Wrzeœśnia 2013, 10:56

Delikatne zmiany w stosunku do forum-matki mnie cieszą.
Jezebel - 20 Wrzeœśnia 2013, 11:56

Wielce miły mail odnośnie mojej potencjalnej współpracy z pewnym czasopismem elektronicznym :omg:
mesiash - 20 Wrzeœśnia 2013, 12:09

Jezebel, 20 tekstów na próbę, na niedzielę ? :D
Jezebel - 20 Wrzeœśnia 2013, 12:11

O dziwo wystarczyły dwa, w dodatku wysłane w dogodnym dla mnie terminie, zupełnie bez pośpiechu ;) No same pozytywy! :P
Kruk Siwy - 20 Wrzeœśnia 2013, 12:12

Miłe, złego początki.
Jezebel - 20 Wrzeœśnia 2013, 12:16

Przecinki w niewłaściwych, miejscach :mrgreen:
Kruk Siwy - 20 Wrzeœśnia 2013, 12:21

A one są ku ozdobie oraz w celu zaakcentowania >miłych< początków. Ale nie spieram się o przecinki nigdy niech, wiec, ci, będzie.
shenra - 20 Wrzeœśnia 2013, 22:19

Cieszy mnie szkolenie, na którym byłam. To co udało nam się ogarnąć i ludzie, których poznałam. :D
Ziuta - 21 Wrzeœśnia 2013, 10:03

Chyba jeden z problemów zaczął mi się rozwiązywać. Jeszcze sporo pracy przede mną, ale nareszcie jest światełko :mrgreen:
joe_cool - 21 Wrzeœśnia 2013, 17:21

Stopa jakby wróciła do formy dzięki magicznym rękom pana fizjoterapeuty i o ile wyniki RTG wyjdą dobre, to jednak będę blokować Warszawę za tydzień :omg:

:omg: - uwielbiam tę emotkę :omg:

ihan - 21 Wrzeœśnia 2013, 19:56

Wraz ze współautorkami w ramach wyróżnień za dwie prace dostałyśmy dyplomy i koperty. Puste, na te dyplomy :mrgreen:
Magnis - 22 Wrzeœśnia 2013, 13:10

Wyprawa na grzyby i to udana :mrgreen: .
Jezebel - 23 Wrzeœśnia 2013, 10:34

Zamieszanie z planem zajęć, dzięki czemu mam dodatkowy tydzień wakacji ^^
Witchma - 23 Wrzeœśnia 2013, 18:21

Nowe butki. I tyle mojej radości z życia póki co.
Starscreem - 23 Wrzeœśnia 2013, 18:29

Odliczam dni do wyjazdu w Tatry. Byłam tylko raz w życiu wcześniej - krótko i była kiepska pogoda. Ale październik podobno jest najbardziej słonecznym miesiącem w Tatrach i nic mnie nie obchodzi, że na Kasprowym leży już 12 cm śniegu ;)
Godzilla - 23 Wrzeœśnia 2013, 19:32

Starscreem, masz szanse dostać się na Kasprowy kolejką, bo w wakacje to można między bajki włożyć. Tylko wstań wcześnie, bo mimo wszystko może trochę ludzi jednak być. W sierpniu sensowniej jest wejść z dołu na Kasprowy i zjechać kolejką. Jak wyruszysz w trasę ok. 7-mej rano, ok. 13-tej jesteś u góry i przeważnie zjeżdżasz nie czekając.

Prawdopodobnie zobaczysz też złote doliny, tam gdzie są buki oprócz świerków. Fajnie. Ja zawsze byłam w górach za wcześnie na takie widoki. Weź ciepłe ubrania, bo tam na pewno będzie chłodniej niż na dole, a na szczytach może być i mrozek. Zresztą tak tylko truję, bo zazdroszczę okrutnie.

May - 23 Wrzeœśnia 2013, 21:55

Kat szybko wraca do normy po wczorajszym usunieciu wyrostka. Wreszcie w domu po dwoch dobach w szpitalu, uff, moze sie uda wyspac :)
Lynx - 23 Wrzeœśnia 2013, 22:37

Sosik z maślaków, czyli dzisiejsze dane grzybobranie :D
merula - 24 Wrzeœśnia 2013, 20:57

kolejne objawy uznania dla linii wydawniczej Powergraphu.

dziś ogłoszono laureatów nagrody Żuławskiego. Anna Kańtoch za Czarne zdobyła pierwsze miejsce, Robert M. Wegner za Niebo ze stali miejsce trzecie.

Drugie miejsce Orbitowskiego za Widma też cieszy.

szczególnie mnie cieszy nagroda dla Roberta, bo fantasy bardzo rzadko znajduje uznanie fachowców od literatury.

illianna - 25 Wrzeœśnia 2013, 08:24

May, współczuję i cieszę się, że lepiej.

A mnie cieszy że przynajmniej nie pada :mrgreen:

Witchma - 25 Wrzeœśnia 2013, 11:18

Rata pożyczki mi zmalała o 3,25 zł. Jeszcze nie wiem, co z tym majątkiem zrobię :D Z drugiej strony lepiej, żeby zmalała o złotówkę, niżby miała wzrosnąć o pięćdziesiąt groszy ;)
Starscreem - 25 Wrzeœśnia 2013, 11:35

Godzilla napisał/a
Starscreem, masz szanse dostać się na Kasprowy kolejką, bo w wakacje to można między bajki włożyć. Tylko wstań wcześnie, bo mimo wszystko może trochę ludzi jednak być. W sierpniu sensowniej jest wejść z dołu na Kasprowy i zjechać kolejką. Jak wyruszysz w trasę ok. 7-mej rano, ok. 13-tej jesteś u góry i przeważnie zjeżdżasz nie czekając.

Prawdopodobnie zobaczysz też złote doliny, tam gdzie są buki oprócz świerków. Fajnie. Ja zawsze byłam w górach za wcześnie na takie widoki. Weź ciepłe ubrania, bo tam na pewno będzie chłodniej niż na dole, a na szczytach może być i mrozek. Zresztą tak tylko truję, bo zazdroszczę okrutnie.

Po Karkonoszach to się kiedyś sporo chodziło, ale latem wyłącznie. A z geografii jeszcze pamiętam, że Tatry to jednak zupełnie inna bajka jest. Dlatego pogrzebałam trochę w ęternecie, jak się przygotować do jesienno-zimowej wycieczki. Kurtki, czapki i zimowe buty jadą ze mną. I spodnie narciarskie też :mrgreen: Na wszelki wypadek, jakby wycieczka zmieniła charakter ;)

Raz w słynnej kolejce do kolejki już stałam, więc wiem, czego się można spodziewać. Z racji na fakt, że jadę z rodzicami i teściami, to chyba jednak będziemy wjeżdżać na górę, bo to za ostre podejście może dla nich być, szczególnie że chciałam od razu przejść się do Doliny Pięciu Stawów, a mogłoby już na to czasu i sił zabraknąć, gdybyśmy próbowali zdobywać górę ;)

Generalnie to taką radochę z wyjazdu ostatnio miałam w wieku 12 lat. Spać w nocy nie mogłam z ekscytacji wyjazdem na wakacje w Bieszczady :)

Magnis - 25 Wrzeœśnia 2013, 12:30

Pogoda. Słoneczko świeci i deszczyku nie ma ani chmur :D .
Rafał - 25 Wrzeœśnia 2013, 12:41

Ale mam zapierd... w robocie, nie powiem, kręci mnie to :lol:

To chyba kwalifikuje się jako zboczenie, albo choroba zawodowa, ale jakoś idzie :wink:

illianna - 25 Wrzeœśnia 2013, 14:51

Rafał, pozytwny za... zawsze lepszy niż dupo-godziny :mrgreen:

Partner forum