Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Fidel-F2 - 28 Października 2010, 22:55
Kai, to wyjaśnij bo do mnie nie odtarł
Rafał - 29 Października 2010, 09:28
Ale żem się zagotował. Ja, stary miś, dałem się na sztuczny miód nabrać Kolejny raz muszę sobie wbić w zakuty łeb, że jak umiesz liczyć to licz na siebie. Jakieś 3 kółka, pod które już fizycznie poszły sprawy, oddaliły się na 2 miechy, a płatności nie
Kai - 29 Października 2010, 09:34
Nie znoszę egoistów. I ludzi nieodpowiedzialnych. A połączenie tych dwóch cech po prostu mnie doprowadza do szału.
robert70r. - 29 Października 2010, 10:47
Jakiś dureń sobie remontuje i radośnie prąd wyłączył/zwarcie zrobił (na jedno wychodzi). A ja tu siedzę na kompie i, kurde, pracuję. Całe szczęście, że mam autozapis, bo inaczej całą robotę na dziś szlag by trafił. Prąd już jest, ale przez godzinę z okładem go nie było...
Kai - 29 Października 2010, 10:52
Bob1970r, zainwestuj w UPS. Mam takich samych uroczych sąsiadów, którzy zamiast wyłączyć bezpieczniki w mieszkaniu, kiedy coś robią,, wyłączają centralne. Wydatek jest rzędu > 200 zł, ale się opłaca. Nawet, jak miałby zadziałać raz w roku. Najsłabszy powinien spokojnie wytrzymać czas potrzebny do zapisania pracy i wyłączenia komputera.
Godzilla - 29 Października 2010, 10:54
A mi się kiedyś zdarzył czajnik elektryczny, który dwa razy nam wywalił korki, i to nie te nasze a na korytarzu. Trzeciego razu nie było
baranek - 29 Października 2010, 15:13
Magdalenka miała stłuczkę. we Warszawie. z tramwajem. nic groźnego, ale wróci później. duuuużo później. szlag.
Godzilla - 29 Października 2010, 15:43
baranek, współczuję. Mam nadzieję, że to tylko potłuczone blachy, a nie sama Magdalenka Bo blachy, choćby ich było szkoda, to tylko blachy.
shenra - 29 Października 2010, 15:47
Świnia, a nie tramwaj. Biedna Magdalenka
baranek - 29 Października 2010, 15:53
Magdalence nic się nie stało. ani ludziom co z nią jechali. ale Warszawiacy strasznie ich bluzgają za utrudnienia w ruchu. bo się muszą przez *beep* Poznaniaków [samochód jest na poznańskich numerach] do innego tramwaju przesiadać.
Godzilla - 29 Października 2010, 15:59
baranek, raczej bluzgają na wszystko co na drodze staje. Ja codziennie dojeżdżam kawał drogi, i widzę różne cuda. Pogotowie reanimuje motocyklistę - bez powodzenia - obok stoi ciężarówka, 1/3 jezdni zablokowana, korek jak diabli. Ciężarówka się wrypie w barierki, kufrem zagrodzi dwa pasy, stoi Tarchomin i Legionowo. Budowlańcy przetaczają ciężarówki na remontowanej trasie, znowu cały pas zajmują, ludzie ich błogosławią.
ilcattivo13 - 29 Października 2010, 18:59
Trójka tak przesadziła z reklamowaniem tysiąc pięćsetnego notowania listy przebojów, że padł im serwer A ja swoje radio akurat oddałem
Martva - 29 Października 2010, 19:03
Jak padł im serwer, to czego ja słucham?
ilcattivo13 - 29 Października 2010, 19:15
nie wiem, ale ja jak chcę odpalić obojętnie jaką podstronę Polskiego Radia, to pojawia mi się komunikat - co stylu "Zainteresowanie 1500 notowaniem listy przebojów przekroczyło nasze oczekiwania i stąd mamy problemy z serwerem" czy coś takiego (za szybko odświeżyłem ekran i nie zapamiętałem dokładnie).
byłbym zapomniał co mnie jeszcze wk****wia - chyba znowu złamałem sobie palec, tym razem lewy kciuk mogę nim ruszać, ale boli jak cholera przy ściskaniu, więc jak nic pękł paliczek... A jutro jestem sam na magazynie... po prostu grejt
EDIT:
strona PR już mi ruszyła
SithLady - 29 Października 2010, 21:20
Facebook muli
Fidel-F2 - 30 Października 2010, 05:27
| SithLady napisał/a | | Facebook muli |
shenra - 30 Października 2010, 13:10
Jak ja niecierpię przebierania w szafach
ketyow - 30 Października 2010, 13:40
Wczoraj była wypłata w jewro i nie dostałem ani grosza za chorobowe. Jeszcze przecież nie zapłacili mi za 27h i 12 min płatnego urlopu, na którym to rzekomo byłem Dzwonię do tej bandy złodziei we wtorek, najwyżej skończy się sądem pracy i objazdem pipu po placówkach tych oszustów w Wawie.
Lynx - 30 Października 2010, 20:44
Puste konto w telefonie. < siamo wyszło>
ketyow - 30 Października 2010, 21:35
Chyba wszystkie moje ostatnie posty trafiają jedynie do tego wątka, co może wyglądać jak użalanie się nad sobą lub konkretna nerwica (to drugie faktycznie balansuje na granicy) ale miałem robotę w ręku w wymiarze 72h mies 9zł netto/h i czekałem na odpowiedź tego gościa z Logitecha co to go poznałem w pociągu - pisałem w wątku ucieszonych. Tamta miała być 80h 10 zł/h. Miałem zastąpić laskę, która co 2 tygodnie chodzi na zajęcia i nie może pracować mną. Więc miałem dać odpowiedź gościowi od tej za 9zł (promotor laptopów w tym samym gdańskim saturnie co i w przypadku logitech), dzwonię do Logi i mówię gościowi, że mam drugą pracę w łapie i chcę wiedzieć na bank czy mnie przyjmie. Zapewnił, że tak. Facetowi od tej mniej płatnej podziękowałem. I co teraz? JEDNAK NIE MA pracy w Logitech, bo laska chyba sobie odpuściła te zajęcia - nie wiem. Tak czy owak zostałem na lodzie. A dorwać pracę na promocji sprzętu RTV niełatwo, bo ogranicza się ona na terenie trójmiasta praktycznie tylko do tego głupiego saturna, a wiadomo, że promotorów nie zmienia się codziennie. Przy aktualnym bilansie finansowym jestem usmażony jeśli nie dorwę weekendowej roboty w ciągu miesiąca czy dwóch. No i mam do siebie wyrzut, że nie brałem pierwszej lepszej, ale z kolei pośpiech też nie popłaca. Mogłem mieć 150 zł więcej, to nie będę miał nic. Euro mnie wyrżnęło na kolejne 500 zł (nie popuszczę!), chyba pojadę tam z bombą i wysadzę się w powietrze na tych głupich muszkieterów 15. Przynajmniej zostanę bohaterem tysięcy pracowników i narzekalni.pl, gdzie nagle nie będzie na co narzekać.
Agi - 30 Października 2010, 21:51
| Cytat | | chyba pojadę tam z bombą i wysadzę się w powietrze na tych głupich muszkieterów 15. Przynajmniej zostanę bohaterem tysięcy pracowników i narzekalni.pl, gdzie nagle nie będzie na co narzekać. |
ketyow, opamiętaj się, co Ty wypisujesz?!
ketyow - 31 Października 2010, 00:23
Nie wiem... nie wiem już co z nimi zrobić, nie proszę traktować poważnie oczywiście takich tekstów, ale to co ta firma wyrabia, to po prostu przerasta ludzkie pojęcie, już miesiąc temu powinienem mieć z nimi wszystko na zero i zapomnieć, że istnieją.
ketyow - 2 Listopada 2010, 15:56
Tajemnicze zniknięcie keczupu i musztardy
merula - 2 Listopada 2010, 16:35
samochodzik został oddany na pastwę obcym ludziom przynajmniej na tydzień. i jak on tam biedny samotny da sobie radę?
feralny por. - 2 Listopada 2010, 16:39
merula, ten uroczy Peugeot?
merula - 2 Listopada 2010, 16:40
ten właśnie.
feralny por. - 2 Listopada 2010, 16:48
Och
Kai - 2 Listopada 2010, 22:05
konsorcjum na ostatnią chwilę i działania wymagające refleksu karateki, bo tylko dwa dni na zrobienie prawidłowej oferty. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr... a tak było miło.
joe_cool - 2 Listopada 2010, 23:23
Kupiłam sobie książkę o bieganiu napisaną przez guru polskich biegaczy - bo ten tego, chcę przebiec półmaraton w przyszłym roku, bułahahaha. Na razie jeszcze nie doszłam do części merytorycznej, nadal przebijam się przez część "misyjną" i ręce mi opadają... Beznadziejny styl, co drugie słowo pisane kursywą, masakra. Czy tego pana nie stać było na redaktora?
Fidel-F2 - 3 Listopada 2010, 01:12
przygnębiła mnie decyzja ihan
|
|
|