To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

merula - 17 Lipca 2013, 07:41

poprawiłam sobie samodzielnie samochód :D
Fidel-F2 - 17 Lipca 2013, 17:35

brawo, a co mu zrobiłaś?
merula - 17 Lipca 2013, 19:37

dolałam własnoręcznie płyn do wspomagania kierownicy.
Kruk Siwy - 17 Lipca 2013, 21:07

Obstawiałem odpowiedzi: "zamontowałam pedały", "wlałam benzynę", "wymieniłam na Porsche 923".
Z benzyną byłem blisko...

Farin - 18 Lipca 2013, 19:24

Ufff było blisko - jednak nie zatarłem silnika(wpierdzielił cały olej, a wlewany był parę miesięcy temu) Także jestem happy :]
Fidel-F2 - 18 Lipca 2013, 21:03

Farin, dobrym zwyczajem jest regularna kontrola poziomu oleju i paru innych rzeczy.
ihan - 18 Lipca 2013, 21:56

Zwykle takie dobre zwyczaje pielęgnują żółtodzioby (świeżo po kursie prawa jazdy, gdzie mnie uczyli, że stan ciśnienia w oponach powinno się sprawdzać niemal przed każdym uruchomieniem samochodu, tak samo jak wszystkich płynów), z doświadczeniem i przebytymi kilometrami ludziom przechodzi. Acz, zwykle pomaga obserwacja kontrolek, bo przy oleju akurat cosik ostrzegać powinno.
Starscreem - 19 Lipca 2013, 11:39

A ja się cieszę, bo chyba jednak nie stracę pracy w przyszłym roku, bo jednak będzie co robić w branży (jeszcze miesiąc temu zanosiło się na martwicę) :) Nie żebym lubiła tę robotę, ale za siedzenie w domu nie płacą, a tu przynajmniej fajni ludzie są ;)
Agi - 19 Lipca 2013, 14:27

Z półgodzinnym poślizgiem zaczęłam urlop.
Farin - 21 Lipca 2013, 19:24

Weekend spędzony na zlocie fanów serii gier Civilization. Było super, przypomniały mi się stare lanowe party kiedy to jeszcze w moim mieście tylko burżuazja miała net ;]
Aż jak tylko pojawią się zdjęcia to wrzucę parę fotek w nerdowskim dziale .

Fidel-F2 - 21 Lipca 2013, 20:10

Heh, nie wiedziałem że jest coś takiego. Gram w Cywilizację 20 lat z górką
LadyBlack - 21 Lipca 2013, 20:40

Ha :D Mój chłop właśnie spokojnie gra w "V". Na swój sposób lubię Cywilizację, bo gracz zachowuje się "cywilizowanie" i tylko z rzadka dociera do mnie informacja, że jest takim to a takim idiotą, bo czegoś tam nie przewidział/zapomniał/przeoczył :wink:
Przekażę mu informację, pewnie się zainteresuje :)

Fidel-F2 - 21 Lipca 2013, 23:41

Ja zatrzymałem się na IV, V bardzo mi nie podeszła.
Anix - 22 Lipca 2013, 12:04

Życie dało mi kilka niespodzianek ;) a z rzeczy bliższych ciału - dwie peruki, które sobie kupiłam "na okazję" pasują idealnie :D
ihan - 22 Lipca 2013, 21:07

Mmmm, jak mi dobrze na urlopie, cały dzień pracuję w ogrodzie albo czytam na słoneczku (Dzozefa Małeckiego, i to mnie też cieszy), wieczorem jadę do stajni, pomagam koleżance wywalić gnój a potem wsiadam na Śmierdziela. Jak ja lubię to moje konisko, jest taki grzeczny, jeju, czasem się łapię, że dziwię się, że inne konie tak nie mają. Taki urlop to mogłabym mieć przez najbliższe 100 lat.
Agi - 22 Lipca 2013, 21:39

Cieszy mnie perspektywa wyjazdu do Krakowa i spotkań z fajnymi ludźmi. Obym sobie tym razem niczego nie skręciła (zwłaszcza karku) tuż przed.
Matrim - 22 Lipca 2013, 21:53

Fidel-F2 napisał/a
Ja zatrzymałem się na IV, V bardzo mi nie podeszła.

Ostatnio wydano jakiś wielki dodatek do "piątki", który oprócz masy zmian i usprawnień, dodaje również Polaków, jako nację grywalną. I ponoć po aktualizacji gra jest dużo, dużo lepsza, niż wydanie premierowe.

O, tutaj jest szerzej o temacie. "Nowy, wspaniały świat".

LadyBlack - 24 Lipca 2013, 15:49

Wizyta w mydlarni :mrgreen: .
Od czasu do czasu kupuję sobie mydła glicerynowe, takie cięte z kostki. Moje skóra je lubi, a ja lubie ich zapach. Wypatrzyłam nowe mieszanki warte wypróbowania. Dla siebie kupiłam tuberozę z porzeczką, dla koleżanki wanilię z piżmem, dla jej męża bazylię z pieprzem :D Do wypróbowania mam jeszcze ośle mleko, frezję z bergamotką, zielony pomidor i kilka innych, których teraz już nie pomnę.

Witchma - 25 Lipca 2013, 15:19

Zostałam zmiażdżona pochwałami za dobrze wykonaną pracę. Jejku, jakie to strasznie przyjemne :)
nimfa bagienna - 25 Lipca 2013, 15:30

A czy za tymi pochwałami podążył równie wspaniały (i szybki) przelew?
Chyba nie wierzę w bezinteresowność komplementów, hmmm. :mrgreen:

Witchma - 25 Lipca 2013, 15:41

nimfa, pochwały od klienta by mnie nie cieszyły, bo przecież klient się g... zna ;) Ale kiedy chwali native, który robił korektę to co innego...
nimfa bagienna - 26 Lipca 2013, 14:45

Aaaaa. Rozumieć. No to ja pani gratulować, opinia nativa ma swoją wagę.
Pracowałam kiedyś w prywatnej firmie jako grafik komputerowy. Szefowa/właścicielka firmy uwielbiała rozpływać się w pochwałach. Tym bardziej się rozpływała, im bardziej intratne zlecenie robił dany grafik. I im głośniej ćwierkała i słodziej popiardywała, tym pewniejsze było, że obiecaną wcześniej premię schowa do własnej kieszeni.

Witchma - 29 Lipca 2013, 08:22

Truskawki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lowenna - 30 Lipca 2013, 17:52

Podpisałam umowę na nowe mieszkanie :) Ale nie będzie bez problemów, niebawem zagoszczę na stałe w mniej fajnym temacie...
Godzilla - 30 Lipca 2013, 17:59

Jeśli to JW Destruction, to masz gwarantowane :twisted: :twisted: :twisted:
nimfa bagienna - 30 Lipca 2013, 18:33

Ja jestem zadowolona.
Lowenna - 30 Lipca 2013, 18:52

Nie kupuję. Nie w Opolu. Wyprowadzę się z tego miasta, to dam się uwiązać kredytowi. Ale nie tu. Teraz tylko wynajmę nowe.
I chyba jednak nie zagoszczę w sąsiednim wątku bo właśnie rozwiązało się kilka spraw :mrgreen: Głupi jednak ma szczęście :roll:
Po Polconie zapraszam do Opola. Kilka książek trzeba będzie przeprowadzić :twisted:

Witchma - 31 Lipca 2013, 18:41

Urodziny mamy zaplanowane na cały dzień udały się w całości :D
Luc du Lac - 31 Lipca 2013, 18:53

Lowenna napisał/a
Nie kupuję. Nie w Opolu.

słuszna koncepcja

Agi - 3 Sierpnia 2013, 22:58

Deszcz zaczął padać i jakaś burza się kroi.

Partner forum