Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 11 Października 2011, 22:01
| Lis Rudy napisał/a | | A czemu Ty tak ordynarnie obrażasz kolegę pijąc soczek kiedy on spija piwko ??? |
Bo na antybiotyku jestem i nie mogę, to raz. Oraz nie zaryzykuję alkoholu jak oswajam nowe buty na gigantycznych obcasach a mam kawałek do przejścia, to dwa. Ale takie mniejsze dwa, raz jest ważniejszy.
A koledze było wszystko jedno co piję, ważne że byłam.
| Lis Rudy napisał/a | A tak się strojąc i malując to znaczy wylaszczasz się |
Och, chłopie, byłam tak wylaszczona (to słowo też lubię) jak dawno mi się nie zdarzyło. Nawet mi się chciało rozmazywać podkład po twarzy i pudrować nosek
Lis Rudy - 11 Października 2011, 22:42
| Martva napisał/a | | Och, chłopie, byłam tak wylaszczona (to słowo też lubię) jak dawno mi się nie zdarzyło. Nawet mi się chciało rozmazywać podkład po twarzy i pudrować nosek |
Poka foty
Normalnie aż drżę jak leming z niecierpliwości i ciekawości
May - 11 Października 2011, 22:42
| Martva napisał/a | May napisał/a:
Sie kiedys maz obrazil bo dzwonil a ja ignorowalam, a potem sie okazalo, ze nie mialam polaczenia w nieodebranych, a sms ze dzwonil przyszedl nastepnego dnia...
Ale mi się rozchodzi o to połączenie w nieodebranych, nie smsa. |
W nieodebranych tez nie pokazywalo.
Mam nokie od prawie zawsze, z krotka przerwa na jakiegos antycznego HTC, ktory by"przedtem sluzbowym palmtopem meza, i ktorego do tej pory calkowicie nie "rozgryzlam" i akurat dla mnie to wlasnie nokia jest intuicyjna...
| Martva napisał/a | Och, chłopie, byłam tak wylaszczona (to słowo też lubię) jak dawno mi się nie zdarzyło. Nawet mi się chciało rozmazywać podkład po twarzy i pudrować nosek |
pokash fotke!!!
Martva - 12 Października 2011, 09:48
Nie mam fot. Buhahaha.
joe_cool - 12 Października 2011, 10:06
Chciałam cichutko ogłosić koniec świata - udało mi się kupić push up i balkonetkę w moim rozmiarze (65H)! I to za jakieś marne grosze (70 zeta sztuka) (no dobra, promocja była )!
Martva - 12 Października 2011, 10:30
O, jaki model, jaka firma, pokaż fotkę? Może być katalogowa
joe_cool - 12 Października 2011, 12:41
Dalia, z kolekcji wiosna/lato na ten rok. Pushup, a tu balkonetka
Martva - 12 Października 2011, 12:52
Och, to drugie jest piękne! I wygląda na balkonetkę w tradycyjnym polskim znaczeniu tego słowa. Dobrze mi się wydaje że miska jest cięta pionowo, a nie na trzy części?
Z innej beczki: słuchałam sobie dziś audycji 'za, a nawet przeciw' o tolerancji w Trójce i ogarniało mnie coraz większe zdumienie. Po telefonie od słuchacza, że homoseksualizm bierze się z lenistwa, przestałam ogarniać i wyłączyłam. A lubię tą audycję.
Kasiek - 12 Października 2011, 13:26
Mi piersi wyłażą z każdego stanika, a nie mogę nic kupić, bo obwód ciągle się zwiększa i bez sensu kupować stanik, który za dwa tygodnie i tak będzie za mały
I tak czeka mnie kupno czegoś pod sukienkę ślubną i będę czekać do za pięć dwunasta. Przecież ja normalny stanik będę mogła kupić dopiero jak skończę karmić (dlaczego nie ma tu jakiejś rozpaczającej ikonki???)
joe_cool, cudny jest ten drugi, a miseczka chyba jednak cięta na 3 - czyli najlepszy fason jaki wymyślono
Martva, wchodziłaś na stronę effuniak? Są nowości, ale ceny też podniesione...
Martva - 12 Października 2011, 13:35
| Kasiek napisał/a | miseczka chyba jednak cięta na 3 - czyli najlepszy fason jaki wymyślono |
Jak dla kogo, na mnie nie leży. Znaczy usztywniane cięte na trzy czasem współpracują, ale miękusy to na ogół tragedia
| Kasiek napisał/a | | wchodziłaś na stronę effuniak? |
Wchodziłam, na szczęście nic mnie nie zachwyciło.
joe_cool - 12 Października 2011, 13:49
| Martva napisał/a | | Dobrze mi się wydaje że miska jest cięta pionowo, a nie na trzy części? |
A muszę sprawdzić w domu, dam znać. A w ogóle to z nowości podoba mi się Marina
Martva - 12 Października 2011, 13:54
Rzeczywiście piękna, zwłaszcza jeśli to jest bardziej fiolet niż granat...
Kasiek - 12 Października 2011, 13:57
Zakochałam się w tym fiolecie...
ilcattivo13 - 12 Października 2011, 14:03
| Kasiek napisał/a | | Zakochałam się w tym fiolecie... |
chciałem napisać "a ja w tym "hitlerze"", ale tak sobie myślę, że nie każdy kto tu wpada, ogląda Top Gear
Kasiek - 12 Października 2011, 14:05
"Hitler" tak nazwał znajomy swojego króliczka miniaturkę. I ma polewkę z ojca, bo za każdym razem chodzi z ojcem do zoologika, żeby się pośmiać. Bo ojciec mówi: poproszę pokarm dla Hitlera... znaczy królika miniaturki
joe_cool - 12 Października 2011, 14:13
| Kasiek napisał/a | | Zakochałam się w tym fiolecie... |
No, ja właśnie też Mają też w ofercie bardzo ładny zielony. Na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu.
ilcattivo13 - 12 Października 2011, 14:17
| Kasiek napisał/a | | ... poproszę pokarm dla Hitlera... |
hijo - 12 Października 2011, 17:42
| ilcattivo13 napisał/a | chciałem napisać a ja w tym hitlerze, ale tak sobie myślę, że nie każdy kto tu wpada, ogląda Top Gear | Czy to było w ostatnim odcinku, którego jeszcze nie obejrzałem
przepraszam za wtręt
ilcattivo13 - 12 Października 2011, 17:50
| hijo napisał/a | Czy to było w ostatnim odcinku, którego jeszcze nie obejrzałem |
S15E03 - rozmowa z Rubensem Barrichello
hijo - 12 Października 2011, 17:53
| ilcattivo13 napisał/a | S15E03 - rozmowa z Rubensem Barrichello | Coś mi świta a już wiem ilcattivo13 ty świntuchu
ilcattivo13 - 12 Października 2011, 17:55
"świntuchu"? No ba
joe_cool - 13 Października 2011, 08:31
| Martva napisał/a | | Dobrze mi się wydaje że miska jest cięta pionowo, a nie na trzy części? |
Sprawdziłam - miska jest cięta pionowo na trzy części. Tzn. są dwa równoległe pionowe szwy, dosyć blisko siebie (tak ze 3 cm).
Martva - 13 Października 2011, 09:28
O, tego jeszcze nie testowałam.
Marina jest cudna, od lat marzę o fioletowym staniku, a właśnie odsyłam Viennę z La Senzy siostrze, bo jednak się chyba nie lubimy. Z Vienną, nie siostrą.
Na balkonetce.pl widziałam boskiego boskiego boskiego M&S, w odcieniu między fioletem a ciemnym różem, ale z rozmiarówką poszaleli ostatnio i się nie łapię:(
Kasiek - 13 Października 2011, 11:14
Ta zieleń piękna, wczoraj Marcinowi pokazywałam i wpadłam w jeszcze większego doła, bo nie mogę kupić, no bo niby jaki rozmiar?
Godzilla - 13 Października 2011, 11:58
Na teraz pewnie trochę większy niż poprzednio, to prawda że teraz rozmiary Ci będą przez jakiś czas z lekka szaleć. Ale spokojnie, wszystko się unormuje.
joe_cool - 13 Października 2011, 13:05
| Kasiek napisał/a | | Ta zieleń piękna, wczoraj Marcinowi pokazywałam i wpadłam w jeszcze większego doła, bo nie mogę kupić, no bo niby jaki rozmiar? |
Spoko, jak już Ci się wszystko unormuje, to akurat będą na wyprzedaży, więc nawet lepiej dla Ciebie
Kasiek - 13 Października 2011, 14:32
| Godzilla napisał/a | | Na teraz pewnie trochę większy niż poprzednio, |
6 cm w obwodzie więcej było miesiąc temu. teraz boję się wziąć do ręki centymetr
| joe_cool napisał/a | | Spoko, jak już Ci się wszystko unormuje, to akurat będą na wyprzedaży, |
Obiecujesz? Bo boję się, ze już będzie po...
Martva - 13 Października 2011, 18:00
Pozostając w klimacie, bo mnie rozmowa natchnęła - wrzuciłam w wyszukiwarkę dużego polskiego sklepu rozmiar 65H i wyskoczyło mi ponad 250 modeli za mniej niż sto złotych. Gigantyczny postęp od ostatnich kilku lat. Inna rzecz że nie wiem jak z jakością i trzymaniem rozmiarówki. I Kostar ma śliczną modelkę.
Kasiek - 13 Października 2011, 20:25
Ok, jakiego polskiego sklepu? Nigdy mi tyle moich nie wyskakuje. No i nie za mniej niż sto złotych ;( Chętnie bym spojrzała
Martva - 13 Października 2011, 21:08
intymna.pl. Sprawdzam tez czasem e-lady. Ehh, pamiętam czasy kiedy 70F było po trzy strony, głównie czarne, białe i beżowe... Podejrzewam że Ci nie wyskakuje, bo myślisz o polskich sklepach z angielskimi stanikami, a te za mniej niż stówę są polskie. Z tym że, jak już mówiłam, nie wiem jak z jakością - masa firm rozszerzyła rozmiarówkę, ale nie wiem jak z krojem i obwodami. Na razie nie wierzę w Mardo (kiedyś zamówiłam ich 70F i było tragicznie za małe, a nie powinno, a 65 podobno ciągną się jak gumki od majtek mimo że są prawdopodobnie skracanymi innymi rozmiarami, jedna lobbystka pisała), zwłaszcza że mają straszne zdjęcia katalogowe - nie do wiary że da się wyglądać wulgarnie w beżowym zabudowanym bezfiszbinowcu.
BTW znalazłam polską tabelę rozmiarów, wygląda dość sensownie. Na demotywatorach
|
|
|