To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Zgaga - 23 Czerwca 2013, 13:01

W stylu vintage
Iwan - 24 Czerwca 2013, 19:47

chwilowa zmiana
Agi - 24 Czerwca 2013, 20:20

Iwan, promujesz konopie? :mrgreen:
Magnis - 24 Czerwca 2013, 20:31

Żeby się tak wypinać przed ludźmi :mrgreen: .
Jeszcze widzę jakieś konopie. Byś wytatuował sobie banana bo słyszałem, że mają kupę potasu :mrgreen: .

Kruk Siwy - 24 Czerwca 2013, 20:31

Kupę?
Iwan - 24 Czerwca 2013, 20:41

Agi napisał/a
Iwan, promujesz konopie? :mrgreen:

szczerze mówiąc sam jeszcze styczności nie miałem, więc nie wiem czy warto proponować, ale w życiu trzeba wszystkiego spróbować :D

Martva - 24 Czerwca 2013, 21:01

Podobno w nasionach mają białko o niezwykle korzystnym składzie aminokwasowym.
Godzilla - 24 Czerwca 2013, 21:09

Widziałam przepis na wigilijne pierogi czy coś takiego z nadzieniem z nasion konopi. Sęk w tym, że to jest chyba nie do zdobycia w obecnym układzie. Skoro przeciętny policjant nie odróżni konopi indyjskich od naszych, to kto by ryzykował hodowlę tej poczciwej rośliny. I sznurków konopnych nie widać.
Martva - 24 Czerwca 2013, 21:19

Nasiona można kupić w przynajmniej jednej budce z kaszami etc na krakowskim Kleparzu, kilka złotych za kilogram. Kanarki się nim karmi. Tylko, szczerze mówiąc, nie wiem co się z tym robi żeby było jadalne, bo ma taką twardą łupinkę, a jak pytam googla to mi pokazuje jakieś strony o narkotykach :roll:
mBiko - 24 Czerwca 2013, 22:38

Widzę Agi, że zaczęłaś się obracać w interesującym towarzystwie.
Agi - 24 Czerwca 2013, 22:41

mBiko, odwiedzałam średniowieczne grodzisko, więc strój musiał być stosowny.
mBiko - 24 Czerwca 2013, 22:47

To kiedy będzie można Cię zobaczyć na Wolinie w roli wikińskiego berserkera?
Zgaga - 25 Czerwca 2013, 18:37

Raczej księżniczki Adelajdy.
Blue Adept - 25 Czerwca 2013, 20:40

mBiko, Zgaga - Agi skojarzyła mi się raczej z Królową Gertrudą... :twisted: :wink:
Agi - 25 Czerwca 2013, 22:07

Blue Adept, skojarzenia to przekleństwo. Pamiętaj o tym. :twisted:

BTW, czymś szczególnym Ci się naraziłam, czy tak bezinteresownie mnie nie lubisz?

Blue Adept - 25 Czerwca 2013, 22:30

Agi - To była bezinteresowna złośliwość. :mrgreen: A skojarzenia trudno opanować, zwłaszcza jeśli stosunkowo niedawno oglądało się pewną sztukę we Współczesnym. P.s. I mam wrażenie, że Ciebie lubię, tylko mam dziwny sposób tego okazywania. :wink: P.s.2. Też zdarzały mi się przebieranki, do tej pory mam zarówno strój późnośredniowieczny, jak i barokowy. :D
Agi - 25 Czerwca 2013, 22:34

Blue Adept napisał/a
A skojarzenia trudno opanować, zwłaszcza jeśli stosunkowo niedawno oglądało się pewną sztukę we Współczesnym.

Kto grał Gertrudę?

Blue Adept - 25 Czerwca 2013, 22:39

No to teraz się wpakowałem, bo - moim zdaniem - nie była to wybitna rola Katarzyny Dąbrowskiej - http://www.wspolczesny.pl...owska-katarzyna. Choć muszę przyznać, że wyglądała na ładniejszą i młodszą od Ofelii. :lol:
Agi - 25 Czerwca 2013, 22:43

Szkoda, że Warszawa tak daleko, chętnie bym obejrzała Hamleta w takiej obsadzie.
A Gertrudy jako postaci serdecznie nie znoszę. ;P:

Blue Adept - 25 Czerwca 2013, 22:48

Taak, to było to ciekawe doświadczenie, jednak muszę przyznać, że pomimo pewnych mankamentów byłem przyjemnie zaskoczony grą Szyca. :)
Ziuta - 26 Czerwca 2013, 10:31

Godzilla napisał/a
Widziałam przepis na wigilijne pierogi czy coś takiego z nadzieniem z nasion konopi. Sęk w tym, że to jest chyba nie do zdobycia w obecnym układzie. Skoro przeciętny policjant nie odróżni konopi indyjskich od naszych, to kto by ryzykował hodowlę tej poczciwej rośliny. I sznurków konopnych nie widać.

Martva napisał/a
Nasiona można kupić w przynajmniej jednej budce z kaszami etc na krakowskim Kleparzu, kilka złotych za kilogram. Kanarki się nim karmi. Tylko, szczerze mówiąc, nie wiem co się z tym robi żeby było jadalne, bo ma taką twardą łupinkę, a jak pytam googla to mi pokazuje jakieś strony o narkotykach

Zapytam przy okazji babcię, bo ona robi co roku na święta siemionkę (mniam!).

jewgienij - 26 Czerwca 2013, 15:02

Karolina w knajpie na Kazimierzu, rozanielona/śmiertelnie znudzona, sprzed kilku miesięcy.
Zgaga - 26 Czerwca 2013, 15:29

Twoja ładniejsza i milsza część?
jewgienij - 26 Czerwca 2013, 15:32

Co do ładniejsza, bym się kłócił :mrgreen: , ale na pewno milsza. :D
Magnis - 30 Czerwca 2013, 22:39

merula co Ci się stało na tym zamku w Nidzicy. Jakiś krwiopijca Ci się przyssał czy co bo avatar taki jakiś wampiryczny :mrgreen: .
merula - 30 Czerwca 2013, 23:27

chwila słabości :wink:
Nocturn - 1 Lipca 2013, 09:36

Oo

Podoba misie avatar Meruli ;)

Martva - 1 Lipca 2013, 12:43

merula, łaaaał, jak fajnie! :D
Nocturn - 1 Lipca 2013, 13:06

Martva też misie podoba. Znaczy jej avatar :P

Groźna kobieta z wielkim nożem - mniam

Magnis - 1 Lipca 2013, 13:42

Nocturn na twoim miejscu bym uważał bo ktoś może przyjść i wyssać Ciebie do ostatniej kropli krwi :wink: .

Partner forum