Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 3 Października 2011, 18:47
Sadystka.
shenra - 3 Października 2011, 18:51
Przyganiał bakłażan cukinii
Martva - 3 Października 2011, 19:00
Ja nie mam jakichś niszczycielskich instynktów wobec innych gryzoni
shenra - 3 Października 2011, 19:09
No przecież ja też z czystom miłościom do Ciem wychodzę
Martva - 3 Października 2011, 19:11
Nie wierzę już w czystą miłość. Sniff, sniff.
shenra - 3 Października 2011, 19:14
Foch.
Agi - 3 Października 2011, 19:27
Słodkie jesteście obie
Lis Rudy - 3 Października 2011, 20:16
Agi, gadka z nimi obiema w TEJ postaci avika, zaczyna przypominać seks z bliźniaczkami...
No niby wiesz z kim, ale pewnści nie masz
ilcattivo13 - 3 Października 2011, 22:37
Agi - a pamiętasz, jak pisałem, jakie słowa kobiety są największą porażką dla faceta? No właśnie...
shenra, Martva - teraz już wiem, skąd się wzięły te dwa bipy pod rząd (tak-tak, w tym jeden nienarysowany)
Co do Waszych avików... Smutno mi. Bo tak mi coś chodzi po głowie, że w Polsce poligamia jest zabroniona... ... Hmmm.... Ejże! Allah damn it! Chyba... że ktoś jest muzułmaninem!
Agi - 4 Października 2011, 04:40
| ilcattivo13 napisał/a | Agi - a pamiętasz, jak pisałem, jakie słowa kobiety są największą porażką dla faceta? No właśnie... |
Napisanie przez nią, że inna kobieta jest słodka? Szczerze, nie pamiętam.
shenra - 4 Października 2011, 12:27
| ilcattivo13 napisał/a | | Smutno mi. Bo tak mi coś chodzi po głowie, że w Polsce poligamia jest zabroniona... | Głask
| Lis Rudy napisał/a | | gadka z nimi obiema w TEJ postaci avika, zaczyna przypominać seks z bliźniaczkami... | Masz porównania, trza Ci przyznać
ilcattivo13 - 4 Października 2011, 14:50
| Agi napisał/a | | Napisanie przez nią, że inna kobieta jest słodka? | Nie. wypowiedziane w kierunku faceta "Jesteś sympatyczny"
| shenra napisał/a | | ilcattivo13 napisał/a | | Smutno mi. Bo tak mi coś chodzi po głowie, że w Polsce poligamia jest zabroniona... | Głask |
chyba już wiem, w jakim stopniu, jedna z przyszłych pań al-Raashid (nazwisko próbne, moze ulec zmianie), czyta moje posty
Martva - 4 Października 2011, 14:53
| Cytat | | Agi, gadka z nimi obiema w TEJ postaci avika, zaczyna przypominać seks z bliźniaczkami... |
Marzenia chłopców są gorące
| ilcattivo13 napisał/a | Chyba... że ktoś jest muzułmaninem! |
Nie jestem pewna czy polskie prawo dopuszcza poligamię nawet jeśli się jest muzułmaninem :>
Lubię rejestratorkę mojego lekarza. Zadzwoniłam, zaczęłam opowiadać co się dzieje, a ona mnie wcisnęła na jutro. Fajnie, to upraszcza trochę rzeczy, bo myślałam że będę musiała prosić o przekazanie informacji, dzwonić jeszcze raz po informację zwrotną i denerwować się jeszcze minimum tydzień. Tylko Warszawy mi szkoda i chomika że będzie musiał się sam tłuc ciapągiem.
Kupiłam sobie farbę do sierści - rano już już się zdecydowałam na ognistą czerwień która mi kiedyś May zostawiła, ale wyszłam na słońce, rudość rozbłysła i skapitulowałam. Czerwień poczeka do listopada, teraz kupiłam chnę.
ilcattivo13 - 4 Października 2011, 14:59
| Martva napisał/a | | Nie jestem pewna czy polskie prawo dopuszcza poligamię nawet jeśli się jest muzułmaninem :> |
oj, ktoś tu sieje defetyzm i zgorszenie :/ I choć z tym drugim jeszcze mogę się pogodzić (mimo protestów ze strony zatok), to defetyzm jest kaka-be!
Lis Rudy - 4 Października 2011, 15:04
| shenra napisał/a | | Masz porównania, trza Ci przyznać |
Ba ! Miszcz normalnie
| Martva napisał/a | | Marzenia chłopców są gorące |
Tak samo jak dziewczynek
"tak już jest na tym świecie
że gdy słonko przygrzeje to chłopaki
jak idioci oglądają się za siebie
na ulicach, dzielnicach, w piaskownicach
też też ahaaaaa
a to wszystko przez kobiety bo zrzucają z siebie
Dużo kilogramów ciuchów eksponując
delikatne, prawie nagie ciała
na facetów to działa"
Norbi
Kobiety są gorące
Agi - 4 Października 2011, 16:08
| ilcattivo13 napisał/a | Agi napisał/a:
Napisanie przez nią, że inna kobieta jest słodka?
Nie. wypowiedziane w kierunku faceta Jesteś sympatyczny
|
Nie wiedziałam, że to taka obraza. Najmocniej Cię przepraszam za to, że Cię lubię.
kropek - 4 Października 2011, 16:26
| Martva napisał/a |
Lubię rejestratorkę mojego lekarza. Zadzwoniłam, zaczęłam opowiadać co się dzieje, a ona mnie wcisnęła na jutro. Fajnie, to upraszcza trochę rzeczy, bo myślałam że będę musiała prosić o przekazanie informacji, dzwonić jeszcze raz po informację zwrotną i denerwować się jeszcze minimum tydzień. Tylko Warszawy mi szkoda i chomika że będzie musiał się sam tłuc ciapągiem.
. |
To są tylko wymówki, wystarczy w czxwartek skoro świt wskoczyć w pociąg, tfu ciapąg i będzie ok. A i może jakiś niespodzianek się znajdzie?
Martva - 4 Października 2011, 16:52
kropek, bardzo ufam mojemu lekarzowi, ale Ty go chyba masz za cudotwórcę nie chcę się wdawać w szczegóły ale jak tak dalej pójdzie, to ja do czwartku rana umrę na anemię, a samotna podróż ciapągiem nie wchodzi w grę. No nie tym razem
Lis Rudy - 4 Października 2011, 17:03
| Martva napisał/a | | samotna podróż ciapągiem nie wchodzi w grę. No nie tym razem |
no to akurat WIELKA szkoda
ilcattivo13 - 4 Października 2011, 17:10
| Martva napisał/a | | ...samotna podróż ciapągiem nie wchodzi w grę. |
jaka samotna? Myślisz, że daliby Ci lokomotywę prowadzić, czy co?
kropek - 4 Października 2011, 18:31
| Martva napisał/a | kropek, bardzo ufam mojemu lekarzowi, ale Ty go chyba masz za cudotwórcę nie chcę się wdawać w szczegóły ale jak tak dalej pójdzie, to ja do czwartku rana umrę na anemię, a samotna podróż ciapągiem nie wchodzi w grę. No nie tym razem |
Na anemię to dużo żelaza potrza a mnie dobrze poinformowane źródełko poinformowało, że będzie pyszna polędwiczka (dużo żelaza), ciapągi - jeszcze więcej żelaza i miodowy ciechan na dobre wchłanianie i podniesienie ciśnienia - bo wiadomo, że to też niezbędne jest
ilcattivo13 - 4 Października 2011, 19:05
| kropek napisał/a | | ...będzie pyszna polędwiczka (dużo żelaza)... |
...z cukinii, ofkors
kropek - 4 Października 2011, 19:32
no masz
Martva - 4 Października 2011, 19:33
| Lis Rudy napisał/a | no to akurat WIELKA szkoda |
Też mi przykro. Oczywiście jeśli nie udajesz.
| ilcattivo13 napisał/a | | jaka samotna? |
No normalnie, prawie cztery godziny, sama, wśród obcych ludzi i skazana na pekapowe, ekhm... łazienki.
| kropek napisał/a | | że będzie pyszna polędwiczka |
Jakby to...
| ilcattivo13 napisał/a | ...z cukinii, ofkors |
Ehh, szybszy byłeś, chciałam zapytać czy z soczewiczyny ona będzie, ta polędwiczka
Xena mi się skończyła. Tak głupio zresztą. Zaczęłam oglądać True Blood i też się kończy. Za to mam trzy (no, prawie trzy) nowe broszki.
Ziemniak - 4 Października 2011, 19:40
A jak Supernatural
Ziuta - 4 Października 2011, 19:42
| Martva napisał/a | | Xena mi się skończyła. Tak głupio zresztą. Zaczęłam oglądać True Blood i też się kończy |
Oglądaj Doctora!
Lis Rudy - 4 Października 2011, 20:00
Martva, nie udaję.
Serio, serio...
Ja mam do obejrzenia nowe "V" II sezon, "Grę o Tron", "Fringe", "Borgias" (ale podobno tam się tylko piep.... na okrągło więc się zastanawiam)...
Kurde, tylko czasu jakoś nie mogę zarezerwować żeby to obejrzeć.
Martva - 4 Października 2011, 20:10
| Ziemniak napisał/a | A jak Supernatural |
Byłam ostatnio farbować shenrę i zapomniałam zrobić słodkie oczy, no.
| Ziuta napisał/a | | Oglądaj Doctora! |
A lubię?
| Lis Rudy napisał/a | Martva, nie udaję.
Serio, serio... |
Joooj, nie wiem czy sobie nie daję wkręcać cudzej paranoi.
| Lis Rudy napisał/a | | Kurde, tylko czasu jakoś nie mogę zarezerwować żeby to obejrzeć. |
No ja zawsze jak oglądam to dłubię błyskotki. Nie oglądam bez dziergania, nie dziergam bez oglądania (raczej).
ilcattivo13 - 4 Października 2011, 20:21
| Martva napisał/a | | No normalnie, prawie cztery godziny, sama, wśród obcych ludzi i skazana na pekapowe, ekhm... łazienki. |
ale za to ile potem sympatycznych (tfu! że też mi to słowo w poprzek w gardle nie stanęło) buziek byś pooglądała
Choć z drugiej strony, skoro mnie ma nie być...
| Martva napisał/a | Ehh, szybszy byłeś, chciałam zapytać czy z soczewiczyny ona będzie, ta polędwiczka |
najpierw miałem napisać, że z soi, ale taka polędwiczka by była równie sensowna jak mysz w ...
| Martva napisał/a | | Xena mi się skończyła. Tak głupio zresztą |
i co? Doła niet?
Kai - 4 Października 2011, 20:55
| Martva napisał/a | | Xena mi się skończyła | Uchhh przepracowanie, odczytałam Xenna i chciałam zaproponować Senefol.
|
|
|