Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?
Łukasz Śmigiel - 11 Kwietnia 2006, 14:38
We Wrocku już jest, Plafon rulezzz Dziesięć egzemplarzy leży właśnie u mnie na biurku Jak tylko skończę robotę, uzbrojony w paczkę orzeszków z miodem, zabieram się do czytania
Pako - 11 Kwietnia 2006, 14:53
A po jaką cholerę ci dziesięć egzemplarzy?!
Łukasz Śmigiel - 11 Kwietnia 2006, 14:58
Z racji mego SFowego debiutu, obiecałem paru znajomym do rozdania, ale spokojnie Pan pod Plafonem miał całą pakę
Pako - 11 Kwietnia 2006, 15:02
Hehe... to znajomi się ucieszą, ale Wrocławianie niekoniecznie, za dużo zabrałeś, nie będą mieli
Myrtille - 11 Kwietnia 2006, 15:31
A u mnie jeszcze nie ma
Why?
gorat - 11 Kwietnia 2006, 16:18
[quote]Zapraszam do księgarni pod plafonem. miałem już telefon, numer dotarł! Prenumerata dzisiaj trafila na pocztę, tym razem okleilem znaczkami własnoręcznie, żeby nie czekalo w kolejkach. do kiosków pewnie jutro, albo pojutrze dotrze.
Żem dobrze zauważył, wrrr.
Coś w tym tygodniu mnie prześladuje: czego chcę, tego nie ma. SF, jak sami widzicie, nie ma. Koźniewskiego też - w środę ponoć był, dowiedziałem się następnego dnia od innych. W poniedziałek miała być następna dostawa (tak jak SF, zauważcie) i... nic. Krążę jak sęp od wczoraj bez skutku.
Łodzianin - 11 Kwietnia 2006, 21:51
W Łodzi jeszcze nie ma. Przynajmniej na retkini.
R2R - 11 Kwietnia 2006, 22:19
Warszawa, Białoleka, jeszcze nie dotarł......
NURS - 12 Kwietnia 2006, 00:37
Dotrze, dotrze, już jest w magazynach ruchu. Liczę, że tym razem moja robota z prenumerata nie poszła na marne i bedzie u was, jutro, góra pojutrze. Jak nie to zapłona urzędy pocztowe.
andre - 12 Kwietnia 2006, 08:48
Płoń,płoń pocztowy urzędzie
sam podłoże ogień
jak SFFH nie będzie
na melodię Kazikowego Płon Parlamencie...
Rodion - 12 Kwietnia 2006, 10:14
A przy centrum dystrybucji "Ruchu" pomożesz?
andre - 12 Kwietnia 2006, 10:23
Jak tylko się obrobię przy urzędach to jasne...
gorat - 12 Kwietnia 2006, 10:44
Koźniewskiego nadal nie ma.
JWL
Rafał - 12 Kwietnia 2006, 10:49
Nje ma, nje ma, kiedy bedzie?
Póki co: -2
hrabek - 12 Kwietnia 2006, 10:57
U mnie w kiosku o godzinie osiemnastej jeszcze beztrosko straszyl marcowy smok, dzisiaj pewnie tez marne szanse, to dopiero jutro najwczesniej bedzie mozna zaczac lurkowac.
Łukasz Śmigiel - 12 Kwietnia 2006, 11:11
Nie ma na forum nikogo innego z Wrocka, kto podobnie jak ja cieszy się już nowym numerem?? Sic!
Godzilla - 12 Kwietnia 2006, 11:58
Bo SFFH jest we Wrrrrocławiu pod Plafonem, wrrrrr.
A w Warrrrszawie nie ma. Wrrrr.
Ja też widziałam dziś smoka.
NURS - 12 Kwietnia 2006, 12:17
Rafał napisał/a | Nje ma, nje ma, kiedy bedzie?
Póki co: -2 |
Nije prawda! 10-tego był pod plafonem powyżej masz dowód, że tam trafil pod postacia Łukasza "hurtownika" Śmiegiela
Rafał - 12 Kwietnia 2006, 12:30
Cytat | NURS: masz dowód, że tam trafil pod postacia Łukasza hurtownika Śmiegiela |
I co? Cały nakład na Dolny Śląsk spacyfikował?
Jak jutro nie będzie, to z rana wsiadam do autka i uderzam na Wrocek
Łukasz Śmigiel - 12 Kwietnia 2006, 12:31
Był, potwierdzam, dziś jadę dokupić Prawie cały przeczytany, ale nie mam serca już pisać co i z czym, żeby innmym nie psuć zabawy Przy okazji, można dostać wstępniak NURSIE(?), to bym go wrzucił już na stronę
Rodion - 12 Kwietnia 2006, 12:32
A ja uderze glowa w ściane ( z przytupem)!
NURS - 12 Kwietnia 2006, 13:21
Łukasz Śmigiel napisał/a | Był, potwierdzam, dziś jadę dokupić Prawie cały przeczytany, ale nie mam serca już pisać co i z czym, żeby innmym nie psuć zabawy Przy okazji, można dostać wstępniak NURSIE(?), to bym go wrzucił już na stronę |
powiesze na stronie, jak tylko bedzie cynk, ze jest w kioskach.
gorat - 12 Kwietnia 2006, 13:22
Jasnowidz twierdzi, że będzie w piątek. Kto da więcej? Kto da mniej?
NURS - 12 Kwietnia 2006, 13:41
Jasnowidz se może, jutro maks.
Haletha - 12 Kwietnia 2006, 14:38
Mój dzisiejszy dialog z kioskarką:
- Dzień dobry, czy dostanę już nowe Science-Fiction?
- Ee, yy, czy to ten tytuł, który mi pani podała?
- Nie inaczej, dokładnie Science-Fiction.
Pani pogrzebała chwilę na półkach, po czym podała mi magazyn Nexus:D
Marello - 12 Kwietnia 2006, 14:43
Po wczorajszej informacji Łukasza że już jest we Wrocku, trochę się napaliłem i zrobiłem dzisiaj mały rekonesans na mieście, niestety zakończony niepowodzeniem
No ale jak widzę nawet w Warszawie jeszcze nie mają, to póki co nie narzekam i czekam. Takie już są uroki prowincji. Oby tylko dotarł przed Świętami.
gorat - 12 Kwietnia 2006, 15:58
Marello: na rynek dotarłeś?
Haletha: Nexus to science (przynajmniej tak artykuły są pisane), choć niektórzy mogą uważać to za fiction ;P
Marello - 12 Kwietnia 2006, 16:21
Ja szukałem u siebie w Ostrowcu wychodząc z błędnego założenia, że jak we Wrocławiu jest to i u mnie będzie
Ale za to znalazłem jeden kiosk z całkiem ładną i na dodatek zorientowaną obsługą , która na pytanie czy dostaje takie pismo jak Science-Fiction nie tylko nie zrobiła zdziwionej miny ale odpowiedziała:
Fantastyka i Horror w tej chwili nie mam
Wynika z tego że odkryłem kolejne miejsce gdzie są duże szanse na dostanie SFFH.
Hauer - 12 Kwietnia 2006, 17:58
Haletha, miałem podobnie. Pan troche pogrzebał, a później pokazal cały zestaw i powiedział "takie mam". Było tam wszystko: jakies komiksy i niewiadomoco, tylko nie to co trzeba.
Fidel-F2 - 12 Kwietnia 2006, 21:02
Jak nie było tak nie ma.
|
|
|