To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?

Łukasz Śmigiel - 11 Kwietnia 2006, 14:38

We Wrocku już jest, Plafon rulezzz :) Dziesięć egzemplarzy leży właśnie u mnie na biurku :D Jak tylko skończę robotę, uzbrojony w paczkę orzeszków z miodem, zabieram się do czytania :mrgreen:
Pako - 11 Kwietnia 2006, 14:53

A po jaką cholerę ci dziesięć egzemplarzy?!
Łukasz Śmigiel - 11 Kwietnia 2006, 14:58

Z racji mego SFowego debiutu, obiecałem paru znajomym do rozdania, ale spokojnie Pan pod Plafonem miał całą pakę :)
Pako - 11 Kwietnia 2006, 15:02

Hehe... to znajomi się ucieszą, ale Wrocławianie niekoniecznie, za dużo zabrałeś, nie będą mieli :P
Myrtille - 11 Kwietnia 2006, 15:31

A u mnie jeszcze nie ma :(
Why? :cry:

gorat - 11 Kwietnia 2006, 16:18

[quote]Zapraszam do księgarni pod plafonem. miałem już telefon, numer dotarł! Prenumerata dzisiaj trafila na pocztę, tym razem okleilem znaczkami własnoręcznie, żeby nie czekalo w kolejkach. do kiosków pewnie jutro, albo pojutrze dotrze.

Żem dobrze zauważył, wrrr.
Coś w tym tygodniu mnie prześladuje: czego chcę, tego nie ma. SF, jak sami widzicie, nie ma. Koźniewskiego też - w środę ponoć był, dowiedziałem się następnego dnia od innych. W poniedziałek miała być następna dostawa (tak jak SF, zauważcie) i... nic. Krążę jak sęp od wczoraj bez skutku.

Łodzianin - 11 Kwietnia 2006, 21:51

W Łodzi jeszcze nie ma. Przynajmniej na retkini.
R2R - 11 Kwietnia 2006, 22:19

Warszawa, Białoleka, jeszcze nie dotarł......
NURS - 12 Kwietnia 2006, 00:37

Dotrze, dotrze, już jest w magazynach ruchu. Liczę, że tym razem moja robota z prenumerata nie poszła na marne i bedzie u was, jutro, góra pojutrze. Jak nie to zapłona urzędy pocztowe.
andre - 12 Kwietnia 2006, 08:48

Płoń,płoń pocztowy urzędzie
sam podłoże ogień
jak SFFH nie będzie

na melodię Kazikowego Płon Parlamencie... :D

Rodion - 12 Kwietnia 2006, 10:14

A przy centrum dystrybucji "Ruchu" pomożesz?
andre - 12 Kwietnia 2006, 10:23

Jak tylko się obrobię przy urzędach to jasne...
gorat - 12 Kwietnia 2006, 10:44

Koźniewskiego nadal nie ma.
JWL

Rafał - 12 Kwietnia 2006, 10:49

Nje ma, nje ma, kiedy bedzie?
Póki co: -2

hrabek - 12 Kwietnia 2006, 10:57

U mnie w kiosku o godzinie osiemnastej jeszcze beztrosko straszyl marcowy smok, dzisiaj pewnie tez marne szanse, to dopiero jutro najwczesniej bedzie mozna zaczac lurkowac.
Łukasz Śmigiel - 12 Kwietnia 2006, 11:11

Nie ma na forum nikogo innego z Wrocka, kto podobnie jak ja cieszy się już nowym numerem?? Sic! :?
Godzilla - 12 Kwietnia 2006, 11:58

Bo SFFH jest we Wrrrrocławiu pod Plafonem, wrrrrr.
A w Warrrrszawie nie ma. Wrrrr.
Ja też widziałam dziś smoka.

NURS - 12 Kwietnia 2006, 12:17

Rafał napisał/a
Nje ma, nje ma, kiedy bedzie?
Póki co: -2

Nije prawda! 10-tego był pod plafonem powyżej masz dowód, że tam trafil pod postacia Łukasza "hurtownika" Śmiegiela :-)

Rafał - 12 Kwietnia 2006, 12:30

Cytat
NURS: masz dowód, że tam trafil pod postacia Łukasza hurtownika Śmiegiela

I co? Cały nakład na Dolny Śląsk spacyfikował? :wink:
Jak jutro nie będzie, to z rana wsiadam do autka i uderzam na Wrocek :evil: :twisted: :) :mrgreen:

Łukasz Śmigiel - 12 Kwietnia 2006, 12:31

Był, potwierdzam, dziś jadę dokupić :twisted: Prawie cały przeczytany, ale nie mam serca już pisać co i z czym, żeby innmym nie psuć zabawy 8) Przy okazji, można dostać wstępniak NURSIE(?), to bym go wrzucił już na stronę :)
Rodion - 12 Kwietnia 2006, 12:32

A ja uderze glowa w ściane ( z przytupem)! :evil:
NURS - 12 Kwietnia 2006, 13:21

Łukasz Śmigiel napisał/a
Był, potwierdzam, dziś jadę dokupić :twisted: Prawie cały przeczytany, ale nie mam serca już pisać co i z czym, żeby innmym nie psuć zabawy 8) Przy okazji, można dostać wstępniak NURSIE(?), to bym go wrzucił już na stronę :)

powiesze na stronie, jak tylko bedzie cynk, ze jest w kioskach.

gorat - 12 Kwietnia 2006, 13:22

Jasnowidz twierdzi, że będzie w piątek. Kto da więcej? Kto da mniej?
NURS - 12 Kwietnia 2006, 13:41

Jasnowidz se może, jutro maks.
Haletha - 12 Kwietnia 2006, 14:38

Mój dzisiejszy dialog z kioskarką:

- Dzień dobry, czy dostanę już nowe Science-Fiction?
- Ee, yy, czy to ten tytuł, który mi pani podała?
- Nie inaczej, dokładnie Science-Fiction.
Pani pogrzebała chwilę na półkach, po czym podała mi magazyn Nexus:D

Marello - 12 Kwietnia 2006, 14:43

Po wczorajszej informacji Łukasza że już jest we Wrocku, trochę się napaliłem i zrobiłem dzisiaj mały rekonesans na mieście, niestety zakończony niepowodzeniem :(
No ale jak widzę nawet w Warszawie jeszcze nie mają, to póki co nie narzekam i czekam. Takie już są uroki prowincji. Oby tylko dotarł przed Świętami.

gorat - 12 Kwietnia 2006, 15:58

Marello: na rynek dotarłeś?
Haletha: Nexus to science (przynajmniej tak artykuły są pisane), choć niektórzy mogą uważać to za fiction ;P :lol:

Marello - 12 Kwietnia 2006, 16:21

Ja szukałem u siebie w Ostrowcu wychodząc z błędnego założenia, że jak we Wrocławiu jest to i u mnie będzie :D
Ale za to znalazłem jeden kiosk z całkiem ładną i na dodatek zorientowaną obsługą :) , która na pytanie czy dostaje takie pismo jak Science-Fiction nie tylko nie zrobiła zdziwionej miny ale odpowiedziała:
Fantastyka i Horror w tej chwili nie mam
Wynika z tego że odkryłem kolejne miejsce gdzie są duże szanse na dostanie SFFH.

Hauer - 12 Kwietnia 2006, 17:58

Haletha, miałem podobnie. Pan troche pogrzebał, a później pokazal cały zestaw i powiedział "takie mam". Było tam wszystko: jakies komiksy i niewiadomoco, tylko nie to co trzeba.
Fidel-F2 - 12 Kwietnia 2006, 21:02

Jak nie było tak nie ma.

Partner forum