To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Ogólnie o sporcie

Luc du Lac - 31 Grudnia 2013, 14:15

wciąż krytyczny stan Michaela Schumachera - pewnie wszystko rozstrzygnie się w najbliższych godzinach...
samochodu to on już nie poprowadzi

swoją drogą, to daje do myślenia, jak niesamowicie wysoki jest poziom ochrony kierowcy/kokpitu w F1,

aniol - 14 Stycznia 2014, 19:40

fenomen ktory przylazl do nas z zachodu
fenomen ktorego nie ogarniam,
CROSSFITT!!!!!!

przykladowy filmik z tego szitu
100 nieudanych prob podciagniecia sie w ciagu 1:36min , zrypane stawy barkowe (zapewne bohater filmu kontuzje zwali na cos innego - dziure ozonowa czy cos - ale nie na debilny trening) a wszyscy mu brawo bija
crosshit

feralny por. - 14 Stycznia 2014, 20:11

Mocne
mesiash - 15 Stycznia 2014, 10:34

aniol, nie musisz wszystkiego rozumieć :)

filmu nie obejrzę bo yt w pracy nie działa, ale napisałeś to tak, jakby nikt poza crossfitterami nie robił sobie krzywdy przy ćwiczeniach przez własną głupotę...

aniol - 15 Stycznia 2014, 10:47

mesiash napisał/a
aniol, nie musisz wszystkiego rozumieć :)

filmu nie obejrzę bo yt w pracy nie działa, ale napisałeś to tak, jakby nikt poza crossfitterami nie robił sobie krzywdy przy ćwiczeniach przez własną głupotę...

nie, nie, ja sobie zdaje sprawe ze w kazdym sporcie mozna sobie zrobic krzywde czy to w wyniku wypadku czy z powodu glupoty zawodnika/trenera, ale "system" ktory na starcie jest debilny i kontuzjogenny, ktory przeczy zdrowemu rozsadkowi, metodyce sportu, biomechanice, fizjologii i jeszcze paru innym madrym wyrazom; system w ktorym nie ma zadnej periodyzacji, system ktory poza wydolnoscia w niewielkim zakresie nie rozwija nic innego, ktory z definicji jest urazogenny - to debilizm
ale!
ale ten debilizm na caly swiecie jest promowany przez reeboka, i o ile lapia sie na to ludzie ktorzy o kulturze fizycznej maja znikome pojecie - to jestem w stanie to pojac; to to ze nabieraja sie na to trenerzy i instruktorzy - ludzie ktorzy przynajmniej w teorii powinni wychwytywac bledy tego systemu - tego nie ogarniam
ale masz racje - nie musze :mrgreen:

Luc du Lac - 15 Stycznia 2014, 11:19

kasa misiu,kasa

ale zupełnie szczerze - to właśnie przeczytałem co to jest ten crossfit
co to crossfit

ogólnie, brednie - albo artykuł pisany na zamówienie - pomieszanie z poplątaniem
no i trening skierowany jak już, to dla osób już o dobrej kondycji - które zazwyczaj i tak już to robią bez nazywania tego specjalną nazwą

bo dla "nuworysza" to taka zabawa może się tylko skończyć problemami i brakiem efektów treningowych

Dunadan - 15 Stycznia 2014, 11:44

Luc du Lac napisał/a
ale zupełnie szczerze - to właśnie przeczytałem co to jest ten crossfit
co to crossfit

O, hehe, chodzę dokładnie na tę salę z peirwszego zdjęcia w tym artykule :D tyle że zamiast crossfitu uprawiam tam bouldering - ścianka jest obok. :D

Już od jakiegoś czasu myślałem o tym żeby spróbować tego całego crossfitu... ale wolę chyba pobiegać i powsopinać się.

hrabek - 17 Stycznia 2014, 14:52

Kurde, Kubica nie dojechał w Monte Carlo. A tak mu świetnie szło. Na odcinku, na którym wypadł, jako jedyny dotrzymywał tempa Ogierowi.
Agi - 22 Stycznia 2014, 07:47

Agnieszka Radwańska gra rewelacyjnie! Pogoniła Azarenkę do domu.
hrabek - 22 Stycznia 2014, 07:52

Usłyszałem dzisiaj w radio. W szoku byłem.
A jak wczoraj szczypiorniści zlali Szwedów to też w szoku byłem.
A jeszcze pociąg z Katowic wreszcie dojechał. Dzień cudów normalnie.

Agi - 9 Lutego 2014, 20:22

Kamil Stoch mistrzem olimpijskim!!! :D
Nitj'sefni - 9 Lutego 2014, 20:26

Jest pięknie!!!
dalambert - 9 Lutego 2014, 20:27

Wolałem się nie wychylać co by nie zapeszyć , A teraz :D Kamil :bravo :bravo :bravo
terebka - 10 Lutego 2014, 08:52

I dobrze. A nawet wspaniale. Jeszcze tylko... Tfu! Na psa urok. I będzie tak jak być powinno: złota polska eskadra przejmująca władzę nad radziecką przestrzenią powietrzną. Biało-czerwona szachownica na której złoty król daje mata wyblakłym pionkom.

ed.
:wink: dedykowane Tomaszowi Zimochowi.

hrabek - 11 Lutego 2014, 11:59

Cytat
Stoch udowodnił ekspertom Macierewicza że i w Rosji można pewnie lądować.
Trzeba tylko zachować procedury.

Komentarz pod jednym z wywiadów z trenerem Łukaszem Kruczkiem.

dalambert - 11 Lutego 2014, 12:48

hrabek, Panie Moderator do "politikal fiction" z tym "smoleńskim" rechotem :evil:
Matrim - 13 Lutego 2014, 12:00

Telewizor w naprawie, więc szukam w internecie transmisji z biegu na 10 km, a tu się okazuje, że pani Kowalczyk już ma złoty medal :)

:bravo dla tej Pani i jej prawej stopy :)

dalambert - 13 Lutego 2014, 12:03

Znowu :D JUSTYNA :D :bravo :bravo :bravo

co tu gadać to było wspaniałe- Ona jest cudowna :D :bravo

Witchma - 13 Lutego 2014, 12:20

Ha! Czyli nasi sportowcy mają strategię "albo złoto, albo nic". W sumie czemu nie? :D :bravo :bravo :bravo
terebka - 13 Lutego 2014, 12:25

Stoch też zaliczył upadek, więc nie ma innego wyboru, jak wziąć przykład z Justyny.
Brawa dla złotej medalistki :bravo

Agi - 13 Lutego 2014, 12:46

Piękny bieg, wspaniała Justyna! :bravo
Agi - 15 Lutego 2014, 16:12

Zbigniew Bródka zdobył złoty medal w łyżwiarstwie szybkim na 1500 metrów! :bravo
mBiko - 15 Lutego 2014, 16:13

Złote trzy tysięczne sekundy :bravo :bravo :bravo
Nitj'sefni - 15 Lutego 2014, 16:19

Cudnie! Ciężko było usiedzieć przed telewizorem.
Witchma - 15 Lutego 2014, 16:35

Ha! Wychodzi na moje - albo złoto albo nic :D
Agi - 15 Lutego 2014, 19:45

Po pierwszej serii Stoch jest pierwszy! :D
mBiko - 15 Lutego 2014, 19:46

Na razie jest dobrze. Stoch pierwszy po pierwszej serii.
mBiko - 15 Lutego 2014, 20:43

Jeeeeest!
Agi - 15 Lutego 2014, 20:44

Jest złoto!!!! :bravo :bravo :bravo
dalambert - 15 Lutego 2014, 20:44

A no SĄ i to qwa :D :D :D :bravo :bravo :bravo

Partner forum