Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
merula - 7 Października 2010, 10:40
Lynx, ja wielu rzeczy nie umiem wyrzucić, o czym już tu pisałam. teraz podchodzę do problemu T-shirtów istaników, których wieki nie noszę. bo się do niczego nie nadają, a jakoś nie mam serca się o0d nich uwolnić.
A co do słuchawek, po katrastrofie zrobiłam wczoraj "przegląd wojsk" i z kilku posiadanych sprawnymi okazały się tylko jedne.
Lynx - 7 Października 2010, 11:04
merula, na szczęście te słuchawki nie były najdroższe na świecie, bo Junior, podobnie jak nasz piesio, ma zapędy niszczycielskie ( to już kolejne jego słuchawki) więc co jakiś czas przezornie kupuję np. w Auchanie w jakichś promocjach choć jedną parę "niepotrzebnie" czyli " na zapas" .
Głowa mnie boli.
nimfa bagienna - 7 Października 2010, 12:31
Migrena. Taka z alergią na światło, zaburzeniami widzenia i rzyganiem.
Jest cudownie.
Witchma - 7 Października 2010, 12:33
nimfa, <głask głask>
shenra - 7 Października 2010, 12:35
Lynx, nimfa bagienna, (tuli_tuli)
dzejes - 7 Października 2010, 15:02
| nimfa bagienna napisał/a | Migrena. Taka z alergią na światło, zaburzeniami widzenia i rzyganiem.
Jest cudownie. |
I dałaś radę postować na forum? Znaczy faktycznie nie jest źle
nimfa bagienna - 7 Października 2010, 15:07
Lepiej siedzieć przy kompie, opanować się i próbować zrobić coś konkretnego, niż użalać się nad sobą i powtarzać sobie w kółko, jaka to jestem chora.
Nawet jeśli w międzyczasie pojawi się jakiś koleś z "błyskotliwym" i "dowcipnym" komentarzem.
dzejes - 7 Października 2010, 15:14
No wiesz, jak mnie ostatnio wzięła migrena, to blask monitora dawał efekt rozżarzonych szpil wbijanych het het gdzieś w głębi istoty szarej. Także mój komentarz nie ma być ani błyskotliwy, ani dowcipny - bo ja po prostu nie jestem w stanie siedzieć przed monitorem, gdy mnie łapie migrena. Ale spoko, dalej nie-użalaj się nad sobą na forum.
nimfa bagienna - 7 Października 2010, 15:23
Mnie monitor takiego efektu nie dawał. Zaciskając zęby, próbowałam zająć się pracą.
O ile się nie mylę, nie absorbuję tego forum zanadto drobiazgowymi opisami swoich dolegliwości. Ale widać i tak zbyt wiele - przyszedł Wszechwiedzący Pan Dzejes i raczył się przypieprzyć.
Dziękuję ci, o Wielki Przedwieczny. Od razu świat zyskuje właściwe proporcje.
Agi - 7 Października 2010, 16:00
nimfo bagienna, mnie ostatnio bardzo pomogła aspiryna przeciw migrenie, też musiałam pracować.
Przytulam.
ilcattivo13 - 7 Października 2010, 17:10
| dzejes napisał/a | | to blask monitora dawał efekt rozżarzonych szpil wbijanych het het gdzieś w głębi istoty szarej |
może masz za bardzo rozjaśniony obraz? Albo za słabo naświetlony pokój, w którym stoi komp.
Kai - 7 Października 2010, 18:09
Lynx, nimfa bagienna, przytulam, jak ja zaczęłam kochać moją głowę, która boli raz na pół roku, albo rzadziej.
Wkurza mnie niewyjaśniona sytuacja z monitorem i kablem. Na oryginalnym działa idealnie, na 3 m smuży i niedostępne są niektóre rozdzielczości. Czemu mam wrażenie, że Win 7 nie rozumie się z grafą?
I jeszcze to, że wszystko, co skomplikowane, zrzuca się na mnie. Do licha, niech ten z IQ równym numerowi buta też trochę popracuje głową, nieużywany mięsień zanika
mBiko - 7 Października 2010, 19:29
Kocham ludzi, którzy zamiast sprawdzić coś, mówią to, co im się wydaje.
shenra - 7 Października 2010, 19:36
| mBiko napisał/a | | Kocham ludzi, którzy zamiast sprawdzić coś, mówią to, co im się wydaje. | Trudna miłość.
Lynx - 7 Października 2010, 19:40
Za głaski dziękuję
mBiko - 7 Października 2010, 19:42
Nawet, nie wiesz jak bardzo.
Dialog w stylu:
- Sprawdziłeś to?
- Ale po co, skoro wydaje mi się, że jest właśnie tak, jak mi się wydaje.
dzejes - 7 Października 2010, 20:15
| ilcattivo13 napisał/a | | może masz za bardzo rozjaśniony obraz? Albo za słabo naświetlony pokój, w którym stoi komp. |
A może miewam migrenę? Gdy w lewym, górnym rogu widzę jakieś srebrzyste ufo, obraz mi się rozmazuje, po chwili widzę jedynie wąski tunel, drętwieję i inne cuda, a to wszystko bez żadnych dopalaczy
Na szczęście ostatnio bardzo rzadko (raz na rok mniej więcej)
Kai - 7 Października 2010, 20:16
mBiko, stara melodia, szkoda, że tak irytująca.
Godzilla - 7 Października 2010, 20:19
No i co, będziecie się kłócić, czyja migrena lepsza? Ja miewam zwykły ból głowy, i wystarczająco psuje mi humor. To jakby baby się wykłócały, która ma gorsze objawy w "te dni". Nie będę się spierać o pierwszeństwo z dziewczyną, do której wzywaliśmy z tej okazji pogotowie, bo siedziała w bibliotece zdrętwiała, zielona na twarzy i z sinymi wargami, zero kontaktu.
Współczuję wszystkim migrenowcom i mam nadzieję, że akurat mnie to nie dorwie.
Kai - 7 Października 2010, 20:28
Godzilla, to ja jestem nietypowa, bo się chwalę, że w "te dni" (póki je miałam) chodziłam regularnie na treningi.
To jest jakaś predyspozycja organizmu chyba. Mnie się nie zdarza, choć czasami głowa boli bardzo. Nie wolno mi wtedy brać ibupromu, bo jestem na haju i 3+3 dla mnie = 7.
dzejes - 8 Października 2010, 07:17
| Godzilla napisał/a | | No i co, będziecie się kłócić, czyja migrena lepsza? |
Ja się nie wykłócam, pocieszyć chciałem.
Ziemniak - 8 Października 2010, 10:09
http://www.tvn24.pl/0,167...,wiadomosc.html
Niedługo aktorzy w ogóle nie będą potrzebni
nureczka - 8 Października 2010, 10:35
Tiaaa... A potem nastoletnie idiotki wpadają w anoreksję, a starsze wydają majątek na kosmetyki, liftingi i Bóg wie co jeszcze, żeby tak samo wyglądać. Widzę tu szerokie pole do popisu dla psychologów, psychoanalistyków i innych szamanów.
dalambert - 8 Października 2010, 11:00
| nureczka napisał/a | | Widzę tu szerokie pole do popisu dla psychologów, psychoanalistyków i innych szamanów. |
A no , psycholog prawde ci powie, cyganka z resztą tyż
shenra - 8 Października 2010, 11:52
Wrrr, pół nocy człowiek spać nie może, potem jak już zaśnie wstać nie może. Pewnie jakbym się w łeb chciała *beep*, to by się okazało, że mi ręka niedomaga.
Kai - 8 Października 2010, 12:58
nureczka, na szczęście istnieją paparazzi jedno zdjęcie zrobione znienacka rozwiewa wszelkie złudzenia.
Co za dzień. Niby jestem wyspana, niby wszystko ok, a koncentracja poszła na misie.
Adon - 8 Października 2010, 13:36
Długo nie korzystałem z alledrogo i zastałem niefajne zmiany. Na co mi to całe płacę z allegro, jak a) nie mogę z salda dokonać opłat, które jestem winien allegro, b) są minimalne kwoty wypłat. Kompletna głupota. Do tego opłaty za korzystanie z ich usług w stosunku do ebaya są zwyczajnie kosmiczne.
Agi - 8 Października 2010, 13:37
| shenra napisał/a | | Wrrr, pół nocy człowiek spać nie może, potem jak już zaśnie wstać nie może. Pewnie jakbym się w łeb chciała *beep*, to by się okazało, że mi ręka niedomaga. |
shenra, przybij piątkę!
Do biura przyjechałam z godzinnym opóźnieniem.
robert70r. - 9 Października 2010, 11:53
Wrrr..., czemu fajnie zapowiadające się piątkowe imprezy są torpedowane przez pacanów, którzy myślą, że rozumy całego świata zjedli???? I na dodatek obrażają innych??? I to na trzeżwo???
Przyszedł na imprę taki jeden. Udawał, że mnie i mojej mamy nie zna i nigdy nie widział na oczy, co jest wierutną bzdurą, bo znamy go od ładnych paru lat. No ale gość ostatnio się sporo dorobił i zaczął wszystkich traktować per *beep*. Na pytanie: czemu tak się zachowujesz? odpowiedział: do mnie mówi się PAN, nie po imieniu. Oto przykład co kasa robi z ludźmi... Wrrrr...
Godzilla - 9 Października 2010, 11:59
Kasa plus brak rozumu i powalające kompleksy. Ot mały człowieczek w za dużym garniturku. Widziałam już różnych ludzi z dużą kasą, i ci, do których naprawdę się czuło szacunek, byli przemili.
|
|
|