Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Chal-Chenet - 28 Wrześ¶nia 2010, 09:46
Na moim profilu na Filmwebie:
| Cytat | Lokalizacja:
(wg adresu IP) Warszawa, Mazowieckie, Polska |
Jestem załamany.
Ziemniak - 28 Wrześ¶nia 2010, 09:49
Chal-Chenet, masz neta z UPC?
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 09:50
SprawdĽ sobie przez RIPE
Już nie wiem, czy się w¶ciekać, czy ¶miać... to co się dzisiaj u nas dzieje
Martva - 28 Wrześ¶nia 2010, 10:11
| Chal-Chenet napisał/a | | Jestem załamany. |
Hehe, a mnie niektóre strony google chce tłumaczyć na... niemiecki ^^ żywcem nie wiem dlaczego.
Martva - 28 Wrześ¶nia 2010, 10:22
Wczoraj zamówiłam w sklepie netowym cztery rodzaje pudełek i ekspozytor do naszyjników. Przed chwil± dostałam maila:
witam,
z Pani zamówienia w tej chwili jest tylko popiersie, pudełeczka aktualnie dostępne s± na
http://allegro.pl/show_us...233&gr_id=77734
Jestem niemożliwie wkurzona, zostały mi dwa pudełka, na aukcjach s± same malizny, a jak większe to za wysokie. Nijak nie rozumiem jak można mieć w sklepie wystawiony towar którego się nie ma na stanie. Uch.
Chal-Chenet - 28 Wrześ¶nia 2010, 11:19
| Ziemniak napisał/a | | Chal-Chenet, masz neta z UPC? |
W sumie nie wiem co jest w robocie, w chacie mam INEĘ, ale stolycę pokazuje chyba tylko w pracy. Muszę sprawdzić jak wrócę. | Martva napisał/a |
Hehe, a mnie niektóre strony google chce tłumaczyć na... niemiecki ^^ żywcem nie wiem dlaczego. |
Bo jestes Sauron, a on był zły. No a przecież wiadomo sk±d pochodzi zło.
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 12:16
Koleżanka ¶piewaj±ca w pokoju to do¶ć interesuj±ce wrażenie...
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 15:16
No. A chociaż umie ¶piewać? A jaki repertułar?
Chal-Chenet - 28 Wrześ¶nia 2010, 15:27
| Ja napisał/a |
W sumie nie wiem co jest w robocie, w chacie mam INEĘ, ale stolycę pokazuje chyba tylko w pracy. Muszę sprawdzić jak wrócę. |
No, w chacie jest już Poznań. Uff.
To by się zgadzało, w końcu firma ma główn± siedzibę w Warszawie. Heh.
Sauron - 28 Wrześ¶nia 2010, 17:10
Denerwuj± mnie radioaktywne biedronki.
I to, że mimo tego, iż mam jutro 2 lekcje muszę czekać niewiadomo ile na obowi±zkowe pozalekcyjne prezentacje.
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 17:18
Godzilla, głównie dziecięce piosenki, a ¶piewa no tyle że nie skrzypi. Ale w biurze jednak jest to raczej wkurzaj±ce.
I moja Kota znów ma zapalenie dróg moczowych - jeszcze raz kto¶ jej poda saszetkę Whiskasa - każę zje¶ć samemu.
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 18:01
Może pu¶ć jej czasem co¶ mhrrocznego? Niegło¶no, ale nastrojowo?
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 18:05
Z przyjemno¶ci±, kolegę szefa poproszę, niech pu¶ci Rammsteina. Za nastroje w dziale nie ręczę ale może wreszcie drzwi zamontuj±.
A co do stęchłych ubrań, ocet dodany do prania też pomaga. I jeszcze utrzymuje kolory.
Aczkolwiek ostatni nie odbierałam telefonów - Iron Maiden - Iron Maiden. Musieli biedacy słuchać
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 18:07
Albo jej za¶piewaj... Tyle tekstów znasz!
I dzięki za podpowiedzi. Będę miała parę okazji żeby wypróbować.
Jakby nie rozumiała tekstów, mogę podrzucić trochę na melodie "pieski małe dwa". Obie wersje mocne.
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 18:09
Godzilla, jak ja za¶piewam to... budynek się może zawalić. Teksty znam, ale z melodi± już jest wrrrr...
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:01
No to co.
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:04
Godzilla, bo przyjadę do Wawy i zademonstruję
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:35
Otóż to. W sobotę znowu komu¶ ¶piewali na powitanie "wiła wianki", aż się barmanka uchichrała. Chyba pamiętała ¶piewy z poprzednich SKOF.
merula - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:38
jak to komu, Puckowi ¶piewali
a największe ¶iewy wianków to jednak nie w Paradoxie miały miejsce, a i barmanka za ¶wieża, żeby to pamiętać.
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:38
Godzilla, kiedy¶ zrobię Wam nalot, nie ma możliwo¶ci, żeby rozróba obyła się beze mnie
merula - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:39
Kai, obiecujesz, obiecujesz i co? i nico
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:40
merula, na razie udzielam się lokalnie powoli, małymi kroczkami się socjalizuję. A jak przyjadę, to nastraszę
merula - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:43
przeżyli mnie, przeżyj± i Ciebie
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:47
merula, oni nawet mawete przeżyli. A ¶piew był wtedy taki, że się płoszyły wrony
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:59
Godzilla, przy mnie F-16 zwijaj± skrzydła.
Pierwsze brutalne zetknięcie z rzeczywisto¶ci±, ¶piewam mojemu Maleństwu, a ono "Mama, NIEEEE!"
Chal-Chenet - 28 Wrześ¶nia 2010, 20:35
Kai, pomy¶l też o Piwokonie.
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 20:37
Tak, tak. Jakby kto nie wierzył, zachował mi się jeszcze filmik z dawnej SKOFY, z przy¶piewk± o Lugolu
Niestety w profilu Ixolite już nie ma linku do jego galerii, więc musiałabym naruszyć jego prawa autorskie i sama ten filmik gdzie¶ zamie¶cić. Chyba że Ixi się objawi i wypowie na ten temat.
nureczka - 28 Wrześ¶nia 2010, 20:57
Brak czasu. Dzisiaj pognałam do pracy prosto sopd przysznica, z całkiem mokr± (jeno gumk± ¶ciagnęłam dla nepoznaki, żeby mniej było widac), bo nie miałam kiedy wysuszyć.
Ziemniak - 28 Wrześ¶nia 2010, 21:17
| nureczka napisał/a | | z całkiem mokr± |
Interesuj±ce
| nureczka napisał/a | | jeno gumk± ¶ciagnęłam dla nepoznaki, żeby mniej było widac |
mBiko - 28 Wrześ¶nia 2010, 21:51
Fidel, ketyow, cieszę się, że udało mi się poprawić Wam humory, ale na Boga nie mogę zrozumieć dlaczego bawi Was wypięty, goły odwłok tego faceta.
|
|
|