To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Chal-Chenet - 28 Wrześ¶nia 2010, 09:46

Na moim profilu na Filmwebie:
Cytat
(wg adresu IP) Warszawa, Mazowieckie, Polska

Jestem załamany.

Ziemniak - 28 Wrześ¶nia 2010, 09:49

Chal-Chenet, masz neta z UPC?
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 09:50

SprawdĽ sobie przez RIPE :)

Już nie wiem, czy się w¶ciekać, czy ¶miać... to co się dzisiaj u nas dzieje :D

Martva - 28 Wrześ¶nia 2010, 10:11

Chal-Chenet napisał/a
Jestem załamany.

Hehe, a mnie niektóre strony google chce tłumaczyć na... niemiecki ^^ żywcem nie wiem dlaczego.

Martva - 28 Wrześ¶nia 2010, 10:22

Wczoraj zamówiłam w sklepie netowym cztery rodzaje pudełek i ekspozytor do naszyjników. Przed chwil± dostałam maila:
witam,

z Pani zamówienia w tej chwili jest tylko popiersie, pudełeczka aktualnie dostępne s± na
http://allegro.pl/show_us...233&gr_id=77734

Jestem niemożliwie wkurzona, zostały mi dwa pudełka, na aukcjach s± same malizny, a jak większe to za wysokie. Nijak nie rozumiem jak można mieć w sklepie wystawiony towar którego się nie ma na stanie. Uch. :evil: :evil: :evil:

Chal-Chenet - 28 Wrześ¶nia 2010, 11:19

Ziemniak napisał/a
Chal-Chenet, masz neta z UPC?

W sumie nie wiem co jest w robocie, w chacie mam INEĘ, ale stolycę pokazuje chyba tylko w pracy. Muszę sprawdzić jak wrócę.
Martva napisał/a

Hehe, a mnie niektóre strony google chce tłumaczyć na... niemiecki ^^ żywcem nie wiem dlaczego.

Bo jestes Sauron, a on był zły. No a przecież wiadomo sk±d pochodzi zło. ;)

Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 12:16

Koleżanka ¶piewaj±ca w pokoju to do¶ć interesuj±ce wrażenie... :twisted:
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 15:16

No. A chociaż umie ¶piewać? A jaki repertułar?
Chal-Chenet - 28 Wrześ¶nia 2010, 15:27

Ja napisał/a

W sumie nie wiem co jest w robocie, w chacie mam INEĘ, ale stolycę pokazuje chyba tylko w pracy. Muszę sprawdzić jak wrócę.

No, w chacie jest już Poznań. Uff.
To by się zgadzało, w końcu firma ma główn± siedzibę w Warszawie. Heh.

Sauron - 28 Wrześ¶nia 2010, 17:10

Denerwuj± mnie radioaktywne biedronki.
I to, że mimo tego, iż mam jutro 2 lekcje muszę czekać niewiadomo ile na obowi±zkowe pozalekcyjne prezentacje.

Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 17:18

Godzilla, głównie dziecięce piosenki, a ¶piewa no tyle że nie skrzypi. Ale w biurze jednak jest to raczej wkurzaj±ce.

I moja Kota znów ma zapalenie dróg moczowych - jeszcze raz kto¶ jej poda saszetkę Whiskasa - każę zje¶ć samemu. :evil:

Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 18:01

Może pu¶ć jej czasem co¶ mhrrocznego? Niegło¶no, ale nastrojowo?
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 18:05

Z przyjemno¶ci±, kolegę szefa poproszę, niech pu¶ci Rammsteina. Za nastroje w dziale nie ręczę :D ale może wreszcie drzwi zamontuj±.

A co do stęchłych ubrań, ocet dodany do prania też pomaga. I jeszcze utrzymuje kolory.

Aczkolwiek ostatni nie odbierałam telefonów - Iron Maiden - Iron Maiden. Musieli biedacy słuchać :twisted:

Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 18:07

Albo jej za¶piewaj... :mrgreen: Tyle tekstów znasz!

I dzięki za podpowiedzi. Będę miała parę okazji żeby wypróbować.

Jakby nie rozumiała tekstów, mogę podrzucić trochę na melodie "pieski małe dwa". Obie wersje mocne.

Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 18:09

Godzilla, jak ja za¶piewam to... budynek się może zawalić. Teksty znam, ale z melodi± już jest wrrrr... :mrgreen:
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:01

No to co.
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:04

Godzilla, bo przyjadę do Wawy i zademonstruję ;)
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:35

Otóż to. W sobotę znowu komu¶ ¶piewali na powitanie "wiła wianki", aż się barmanka uchichrała. Chyba pamiętała ¶piewy z poprzednich SKOF.
merula - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:38

jak to komu, Puckowi ¶piewali :D

a największe ¶iewy wianków to jednak nie w Paradoxie miały miejsce, a i barmanka za ¶wieża, żeby to pamiętać. :mrgreen:

Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:38

Godzilla, kiedy¶ zrobię Wam nalot, nie ma możliwo¶ci, żeby rozróba obyła się beze mnie :)
merula - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:39

Kai, obiecujesz, obiecujesz i co? i nico ;P:
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:40

merula, na razie udzielam się lokalnie :) powoli, małymi kroczkami się socjalizuję. A jak przyjadę, to nastraszę :D
merula - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:43

przeżyli mnie, przeżyj± i Ciebie :twisted:
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:47

merula, oni nawet mawete przeżyli. A ¶piew był wtedy taki, że się płoszyły wrony :twisted:
Kai - 28 Wrześ¶nia 2010, 19:59

Godzilla, przy mnie F-16 zwijaj± skrzydła.
Pierwsze brutalne zetknięcie z rzeczywisto¶ci±, ¶piewam mojemu Maleństwu, a ono "Mama, NIEEEE!" :mrgreen:

Chal-Chenet - 28 Wrześ¶nia 2010, 20:35

Kai, pomy¶l też o Piwokonie. ;)
Godzilla - 28 Wrześ¶nia 2010, 20:37

Tak, tak. Jakby kto nie wierzył, zachował mi się jeszcze filmik z dawnej SKOFY, z przy¶piewk± o Lugolu :mrgreen:

Niestety w profilu Ixolite już nie ma linku do jego galerii, więc musiałabym naruszyć jego prawa autorskie i sama ten filmik gdzie¶ zamie¶cić. Chyba że Ixi się objawi i wypowie na ten temat.

nureczka - 28 Wrześ¶nia 2010, 20:57

Brak czasu. Dzisiaj pognałam do pracy prosto sopd przysznica, z całkiem mokr± (jeno gumk± ¶ciagnęłam dla nepoznaki, żeby mniej było widac), bo nie miałam kiedy wysuszyć.
Ziemniak - 28 Wrześ¶nia 2010, 21:17

nureczka napisał/a
z całkiem mokr±

Interesuj±ce :D
nureczka napisał/a
jeno gumk± ¶ciagnęłam dla nepoznaki, żeby mniej było widac

:mrgreen:

mBiko - 28 Wrześ¶nia 2010, 21:51

Fidel, ketyow, cieszę się, że udało mi się poprawić Wam humory, ale na Boga nie mogę zrozumieć dlaczego bawi Was wypięty, goły odwłok tego faceta.

Partner forum