To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

shenra - 19 Sierpnia 2011, 19:53

Lis Rudy napisał/a
A ja myślałem że z chomikiem dopiero doszłyście do siebie po imprezie
Nie musimy dochodzić aż tak długo. :mrgreen:
Martva - 19 Sierpnia 2011, 20:34

Fidel-F2 napisał/a
Włoszczowej?

Włoszczowie, przecież nie mówisz dupej.

shenra napisał/a
Nie musimy dochodzić aż tak długo. :mrgreen:

+1, mrau.

Kai - 19 Sierpnia 2011, 20:42

Lis Rudy napisał/a
Rozsławiona SAMA WIESZ PRZEZ KOGO :twisted:

Przez całkiem niezłe wyroby mleczarskie? :twisted:

Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2011, 21:30

przekonałaś mnie
Martva - 19 Sierpnia 2011, 21:33

czasem daję radę
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2011, 21:49

Martva, Twój avik w połączeniu z podpisem wchodzi na metapoziom
Lis Rudy - 19 Sierpnia 2011, 21:56

Kai napisał/a
Lis Rudy napisał/a
Rozsławiona SAMA WIESZ PRZEZ KOGO :twisted:

Przez całkiem niezłe wyroby mleczarskie? :twisted:

a nawet nie wiedziałem że on tam w ogóle jakąs mleczarnie mają ;P:

A rozsławioną przez Tego, Którego Imienia Się Nie Wymawia :twisted:
I nie robię sobie jaj. Gdyby nie On, to NIKT I NIGDY nie wiedziałby że taka miejscowość w ogóle istnieje.

Martva

+1

wiesz za co :mrgreen:

shenra - 19 Sierpnia 2011, 21:57

Fidel-F2, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odleciałam :mrgreen:

Lisie są serki włoszczowa, do smarowania ;P:

Martva - 21 Sierpnia 2011, 09:24

Zainwestowałam w bigle, bo się skończyły a akurat mnie stać. Stwierdziłam że jeśli nie kupię teraz, to albo nabędę kolejny stanik (przegapiłam ostatnio koniec aukcji ze śliczną różowizną, idealnie mój krój :( ), albo poczekam aż mi się coś więcej na koncie zalęgnie i znów wydam na parę kilo drobnicy (w ramach odreagowania po akcji stanikowej przypadkiem wlazłam na stronę ulubionego sklepu, przypadkiem zaczęłam sobie klikać, przypadkiem mam w koszyku szkiełek za 340zeta, po zalogowaniu za 300 ;P: )

Ale w ogóle mam wenę i fazę twórczą, i plotę, tradycyjnie kilka wersji jednego nowego wzoru. Cierpliwie czeka reklamówka z rzeczami do naprawienia, którą przyniosła koleżanka - no ale jak jestem natchniona, to nie będę tego marnować na przewlekanie pereł i wymianę zapięć, poczekam aż mi przejdzie i będę się mogła zająć czymś bardziej przyziemnym.

Kai - 21 Sierpnia 2011, 14:40

Lis Rudy napisał/a
Gdyby nie On, to NIKT I NIGDY nie wiedziałby że taka miejscowość w ogóle istnieje.

Ajtam, ajtam, ja o Włoszczowie wiem od paru dobrych lat - pyszne twarożki, całkiem niezłe sery twarde, mleko, śmietana i kefiry. Peron sobie może być lub nie. Lisie, dorobicie się maleństwa, sam zauważysz różnicę :D

Martva - 21 Sierpnia 2011, 15:58

Lis Rudy napisał/a
Martva

+1

wiesz za co :mrgreen:

Eeeeeej, przegapiłam edita i nie wiem za co!

Lis Rudy - 21 Sierpnia 2011, 17:58

Kai napisał/a
Lisie, dorobicie się maleństwa

Słoneczko, ale wiesz....
"Maleństwo" już jest i ma 18 lat :mrgreen: Z Twoim Młodym mogliby sobie razem siorbać pyfko :D

Martva napisał/a
przegapiłam edita i nie wiem za co

otoczenie Ciechana na aviku ;P:

Martva napisał/a
Zainwestowałam w bigle

Ja wiem że w Krakowie mówi się inaczej niż w Wawie, ale co to na litość Wszechmogącego są bigle :?:

Agi - 21 Sierpnia 2011, 18:01

Lis Rudy napisał/a
Ja wiem że w Krakowie mówi się inaczej niż w Wawie, ale co to na litość Wszechmogącego są bigle :?:
Zapięcia do kolczyków
Martva - 21 Sierpnia 2011, 18:02

Lis Rudy napisał/a
otoczenie Ciechana na aviku ;P:

A, dzięki :) Przestawię się chyba na pozowanie kolanami, kolana nie robią min na widok obiektywu ;P:

Lis Rudy napisał/a
ale co to na litość Wszechmogącego są bigle :?:

Ta część kolczyka którą wsadza się do ucha, w kształcie mniej więcej znaku zapytania ;) Srebrne zrobiły się nieprzyzwoicie drogie :/

merula - 21 Sierpnia 2011, 18:10

Martva, kolczyki brydżowe doczekały się kolejnej porcji pochwał :D
Agi - 21 Sierpnia 2011, 18:13

merula, pokaż zdjęcie
Martva - 21 Sierpnia 2011, 18:14

Joooj, urosnę ;) Szkoda że miałam poslizg czasowy i nie zdążyłam ich sfocić. Właśnie kończę drugą parę kolorowych rombów, rozrysowałam trzecią i to chyba będzie koniec, bo muszę pomyśleć o nadganianiu zamówień.

A, i klientka od egipskiej kolii, pamiętacie? pyta czy nie dam rady zrobić jeszcze szerszej, znaczy z trzech części zszywanej, nie z dwóch. Ale myślę że nie dam rady.

merula - 21 Sierpnia 2011, 18:34

Agi, jakieś jest na zdjęciach Chomikonowych, a takie solo zrobię jutro, jak będzie światło.
Lis Rudy - 21 Sierpnia 2011, 18:50

merula napisał/a
zrobię jutro, jak będzie światło

Użyj Mocy Luk ;P:

Agi - 21 Sierpnia 2011, 19:05

merula napisał/a
Agi, jakieś jest na zdjęciach Chomikonowych, a takie solo zrobię jutro, jak będzie światło.

Wstępnie obejrzałam, ciekawy pomysł.
Zrób koniecznie w zbliżeniu.

Martva - 22 Sierpnia 2011, 09:01

Przy czym zaznaczam od razu, że pomysł nie mój. Chociaż te trefl/kier dłubałam bez schematu, częściowo w pociągu i nie pamiętam czy na pewno miały tak wyglądać, a boję się sprawdzić ;P:
Martva - 22 Sierpnia 2011, 16:54

Skończyłam pierwszy romb z trzeciej pary i jestem pod wrażeniem ;) dla odmiany użyłam dość stonowanego zestawu kolorów i kusi coś odważniejszego. Ale zrobię drugiego, mam nadzieję że jutro mi się uda sfocić wszystko i muszę przeskoczyć na coś innego, zanim mnie mdlić od bricka zacznie.
Kai - 22 Sierpnia 2011, 17:36

Lis Rudy napisał/a
Słoneczko, ale wiesz....
Maleństwo już jest i ma 18 lat :mrgreen: Z Twoim Młodym mogliby sobie razem siorbać pyfko :D

Mrau! To rozumiem :) Jak jeszcze lubi Dżem i Floydów...

Lis Rudy - 22 Sierpnia 2011, 18:09

Kai napisał/a
Jak jeszcze lubi Dżem i Floydów...

Dżem tylko na kanapkach :D
A Floydzi...

Nie, nie te klimaty.
Cholerny fan polskiego HipHopa.
Ku mojemu załamaniu.
W chałupie tylko poszczekiwanie tych białych "czarnych braci" :twisted:

Kai - 22 Sierpnia 2011, 18:22

Lis Rudy, to se nie popiją :)
Lis Rudy - 22 Sierpnia 2011, 18:26

Kai, ano ni diabła :D

No ale nie spamujmy już u Martvej bo to jej kalifat i jeszcze nas eunuchami poszczuje :mrgreen:
A jak ktoś martvy to wściekły ;P:

Martva - 22 Sierpnia 2011, 19:26

Lis Rudy napisał/a
jeszcze nas eunuchami poszczuje

No raczej nie, jeden eunuch jest już mocno stary i schorowany, dzisiaj nawet nie szczeknął na listonosza ( :shock: ), a drugi jest zbyt leniwy żeby dać się poszczuć. Mógłby na Was namiauczeć ewentualnie.

Lis Rudy napisał/a
A jak ktoś martvy to wściekły ;P:

A to krzywdzący stereotyp, za dużo filmów o zombich się naoglądałeś. Jestem wcieleniem łagodności. Na ogół.

Kai - 22 Sierpnia 2011, 19:28

Martva napisał/a
Mógłby na Was namiauczeć ewentualnie.

Odmiauknę! :D

Martva napisał/a
Jestem wcieleniem łagodności

tjaaaa :D

Martva - 22 Sierpnia 2011, 19:34

Noooo, a nie?

Mogłabym poszukać jakiegoś avika z wyjątkowo niewinnym wyrazem pyszczka, ale mi się nie chce, poza tym kolanka zostaną jeszcze dzień albo i więcej ;)

Martva - 23 Sierpnia 2011, 12:06

I najfajniejsze i najbardziej niefotogeniczne - dziwnie łapią ostrość, fiolet wygląda dość niebiesko a od kryształowych odbija się wszystko, za to wzór jest wyczesany w kosmos:

Partner forum