Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
shenra - 19 Sierpnia 2011, 19:53
| Lis Rudy napisał/a | | A ja myślałem że z chomikiem dopiero doszłyście do siebie po imprezie | Nie musimy dochodzić aż tak długo.
Martva - 19 Sierpnia 2011, 20:34
| Fidel-F2 napisał/a | | Włoszczowej? |
Włoszczowie, przecież nie mówisz dupej.
| shenra napisał/a | Nie musimy dochodzić aż tak długo. |
+1, mrau.
Kai - 19 Sierpnia 2011, 20:42
| Lis Rudy napisał/a | Rozsławiona SAMA WIESZ PRZEZ KOGO |
Przez całkiem niezłe wyroby mleczarskie?
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2011, 21:30
przekonałaś mnie
Martva - 19 Sierpnia 2011, 21:33
czasem daję radę
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2011, 21:49
Martva, Twój avik w połączeniu z podpisem wchodzi na metapoziom
Lis Rudy - 19 Sierpnia 2011, 21:56
| Kai napisał/a | | Lis Rudy napisał/a | Rozsławiona SAMA WIESZ PRZEZ KOGO |
Przez całkiem niezłe wyroby mleczarskie? |
a nawet nie wiedziałem że on tam w ogóle jakąs mleczarnie mają
A rozsławioną przez Tego, Którego Imienia Się Nie Wymawia
I nie robię sobie jaj. Gdyby nie On, to NIKT I NIGDY nie wiedziałby że taka miejscowość w ogóle istnieje.
Martva
+1
wiesz za co
shenra - 19 Sierpnia 2011, 21:57
Fidel-F2, Odleciałam
Lisie są serki włoszczowa, do smarowania
Martva - 21 Sierpnia 2011, 09:24
Zainwestowałam w bigle, bo się skończyły a akurat mnie stać. Stwierdziłam że jeśli nie kupię teraz, to albo nabędę kolejny stanik (przegapiłam ostatnio koniec aukcji ze śliczną różowizną, idealnie mój krój ), albo poczekam aż mi się coś więcej na koncie zalęgnie i znów wydam na parę kilo drobnicy (w ramach odreagowania po akcji stanikowej przypadkiem wlazłam na stronę ulubionego sklepu, przypadkiem zaczęłam sobie klikać, przypadkiem mam w koszyku szkiełek za 340zeta, po zalogowaniu za 300 )
Ale w ogóle mam wenę i fazę twórczą, i plotę, tradycyjnie kilka wersji jednego nowego wzoru. Cierpliwie czeka reklamówka z rzeczami do naprawienia, którą przyniosła koleżanka - no ale jak jestem natchniona, to nie będę tego marnować na przewlekanie pereł i wymianę zapięć, poczekam aż mi przejdzie i będę się mogła zająć czymś bardziej przyziemnym.
Kai - 21 Sierpnia 2011, 14:40
| Lis Rudy napisał/a | | Gdyby nie On, to NIKT I NIGDY nie wiedziałby że taka miejscowość w ogóle istnieje. |
Ajtam, ajtam, ja o Włoszczowie wiem od paru dobrych lat - pyszne twarożki, całkiem niezłe sery twarde, mleko, śmietana i kefiry. Peron sobie może być lub nie. Lisie, dorobicie się maleństwa, sam zauważysz różnicę
Martva - 21 Sierpnia 2011, 15:58
| Lis Rudy napisał/a | Martva
+1
wiesz za co |
Eeeeeej, przegapiłam edita i nie wiem za co!
Lis Rudy - 21 Sierpnia 2011, 17:58
| Kai napisał/a | | Lisie, dorobicie się maleństwa |
Słoneczko, ale wiesz....
"Maleństwo" już jest i ma 18 lat Z Twoim Młodym mogliby sobie razem siorbać pyfko
| Martva napisał/a | | przegapiłam edita i nie wiem za co |
otoczenie Ciechana na aviku
| Martva napisał/a | | Zainwestowałam w bigle |
Ja wiem że w Krakowie mówi się inaczej niż w Wawie, ale co to na litość Wszechmogącego są bigle
Agi - 21 Sierpnia 2011, 18:01
| Lis Rudy napisał/a | Ja wiem że w Krakowie mówi się inaczej niż w Wawie, ale co to na litość Wszechmogącego są bigle | Zapięcia do kolczyków
Martva - 21 Sierpnia 2011, 18:02
| Lis Rudy napisał/a | otoczenie Ciechana na aviku
|
A, dzięki Przestawię się chyba na pozowanie kolanami, kolana nie robią min na widok obiektywu
| Lis Rudy napisał/a | ale co to na litość Wszechmogącego są bigle |
Ta część kolczyka którą wsadza się do ucha, w kształcie mniej więcej znaku zapytania Srebrne zrobiły się nieprzyzwoicie drogie :/
merula - 21 Sierpnia 2011, 18:10
Martva, kolczyki brydżowe doczekały się kolejnej porcji pochwał
Agi - 21 Sierpnia 2011, 18:13
merula, pokaż zdjęcie
Martva - 21 Sierpnia 2011, 18:14
Joooj, urosnę Szkoda że miałam poslizg czasowy i nie zdążyłam ich sfocić. Właśnie kończę drugą parę kolorowych rombów, rozrysowałam trzecią i to chyba będzie koniec, bo muszę pomyśleć o nadganianiu zamówień.
A, i klientka od egipskiej kolii, pamiętacie? pyta czy nie dam rady zrobić jeszcze szerszej, znaczy z trzech części zszywanej, nie z dwóch. Ale myślę że nie dam rady.
merula - 21 Sierpnia 2011, 18:34
Agi, jakieś jest na zdjęciach Chomikonowych, a takie solo zrobię jutro, jak będzie światło.
Lis Rudy - 21 Sierpnia 2011, 18:50
| merula napisał/a | | zrobię jutro, jak będzie światło |
Użyj Mocy Luk
Agi - 21 Sierpnia 2011, 19:05
| merula napisał/a | | Agi, jakieś jest na zdjęciach Chomikonowych, a takie solo zrobię jutro, jak będzie światło. |
Wstępnie obejrzałam, ciekawy pomysł.
Zrób koniecznie w zbliżeniu.
Martva - 22 Sierpnia 2011, 09:01
Przy czym zaznaczam od razu, że pomysł nie mój. Chociaż te trefl/kier dłubałam bez schematu, częściowo w pociągu i nie pamiętam czy na pewno miały tak wyglądać, a boję się sprawdzić
Martva - 22 Sierpnia 2011, 16:54
Skończyłam pierwszy romb z trzeciej pary i jestem pod wrażeniem dla odmiany użyłam dość stonowanego zestawu kolorów i kusi coś odważniejszego. Ale zrobię drugiego, mam nadzieję że jutro mi się uda sfocić wszystko i muszę przeskoczyć na coś innego, zanim mnie mdlić od bricka zacznie.
Kai - 22 Sierpnia 2011, 17:36
| Lis Rudy napisał/a | Słoneczko, ale wiesz....
Maleństwo już jest i ma 18 lat Z Twoim Młodym mogliby sobie razem siorbać pyfko |
Mrau! To rozumiem Jak jeszcze lubi Dżem i Floydów...
Lis Rudy - 22 Sierpnia 2011, 18:09
| Kai napisał/a | | Jak jeszcze lubi Dżem i Floydów... |
Dżem tylko na kanapkach
A Floydzi...
Nie, nie te klimaty.
Cholerny fan polskiego HipHopa.
Ku mojemu załamaniu.
W chałupie tylko poszczekiwanie tych białych "czarnych braci"
Kai - 22 Sierpnia 2011, 18:22
Lis Rudy, to se nie popiją
Lis Rudy - 22 Sierpnia 2011, 18:26
Kai, ano ni diabła
No ale nie spamujmy już u Martvej bo to jej kalifat i jeszcze nas eunuchami poszczuje
A jak ktoś martvy to wściekły
Martva - 22 Sierpnia 2011, 19:26
| Lis Rudy napisał/a | | jeszcze nas eunuchami poszczuje |
No raczej nie, jeden eunuch jest już mocno stary i schorowany, dzisiaj nawet nie szczeknął na listonosza ( ), a drugi jest zbyt leniwy żeby dać się poszczuć. Mógłby na Was namiauczeć ewentualnie.
| Lis Rudy napisał/a | A jak ktoś martvy to wściekły |
A to krzywdzący stereotyp, za dużo filmów o zombich się naoglądałeś. Jestem wcieleniem łagodności. Na ogół.
Kai - 22 Sierpnia 2011, 19:28
| Martva napisał/a | | Mógłby na Was namiauczeć ewentualnie. |
Odmiauknę!
| Martva napisał/a | | Jestem wcieleniem łagodności |
tjaaaa
Martva - 22 Sierpnia 2011, 19:34
Noooo, a nie?
Mogłabym poszukać jakiegoś avika z wyjątkowo niewinnym wyrazem pyszczka, ale mi się nie chce, poza tym kolanka zostaną jeszcze dzień albo i więcej
Martva - 23 Sierpnia 2011, 12:06
I najfajniejsze i najbardziej niefotogeniczne - dziwnie łapią ostrość, fiolet wygląda dość niebiesko a od kryształowych odbija się wszystko, za to wzór jest wyczesany w kosmos:
|
|
|