To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Różowa landrynka. Paniom wstęp wzbroniony!

thinspoon - 15 Stycznia 2013, 02:13

Nie no, mój radar wykrył piersi z przodu, ale od czasu Miriam jestem ostrożny. Zwłaszcza jak rzekoma kobieta jest ode mnie szersza w barach i ma lepiej zrobione uda.
Kruk Siwy - 15 Stycznia 2013, 08:10

thinspoon, pokash fotkem!
thinspoon - 15 Stycznia 2013, 08:39

Kruk Siwy napisał/a
thinspoon, pokash fotkem!

Mnie najsampierw do kina trzeba zaprosić albo na inkszą pizzę.

Kruk Siwy - 15 Stycznia 2013, 09:14

Gadanie!
thinspoon - 15 Stycznia 2013, 09:21

Staroświecki jestem. Na lewo jest jedna, nie wystarczy?
Kruk Siwy - 15 Stycznia 2013, 09:44

A gdzie bary i bosko toczone uda? Hm?
Zresztą ja stary lesbijczyk jestem no i tak odrazu nie zapraszam do kina. Najpierw na film.
I żeby było jasne - na pierwszej randce nie daję się w buzię całować.

A bardziej w temacie - widzieliśta miss America 2013? No, takiej to bym nie chciał w ciemnym zaułku spotkać...

http://www.orlandosentine...75.photogallery

Polecam zdjęcie nr. 12...

Edit. Czy tylko mnie się wydaje że ma około czterdziestki?

thinspoon - 15 Stycznia 2013, 09:58

No wygląda dość dojrzale, zważywszy, że ma 24 lata. Pierwsze zdjęcie mój dobry kolega, który jest seksistowską świnią, w przeciwieństwie do mnie - sympatycznego romantyka, skomentowałby słowami "mój rozmiar".
ilcattivo13 - 15 Stycznia 2013, 11:07

thinspoon napisał/a
Zwłaszcza jak rzekoma kobieta jest ode mnie szersza w barach i ma lepiej zrobione uda.
Przejdź się z raz czy dwa na fitnes, albo insza siłownie i zobaczysz, że wcale niemało jest tak wysportowanych dziewczyn :wink:

Kruku - i tak jesteś łaskawy z tą "czterdziestką". Ponoć średnia wieku, jaki dają jej internauci, to 43 latka ;P: Ale to, że wygląda staro, jest niezbyt piękna i ma głupią minę na praktycznie wszystkich zdjęciach, to jeszcze nic. Mnie zastanawia bardziej to, że ona ma ten taki naturalny odruch robienia "pandy". Jakieś rumuńskie korzenie, czy co? :twisted:

thinspoon - 15 Stycznia 2013, 11:29

ilcattivo13 napisał/a
thinspoon napisał/a
Zwłaszcza jak rzekoma kobieta jest ode mnie szersza w barach i ma lepiej zrobione uda.
Przejdź się z raz czy dwa na fitnes, albo insza siłownie i zobaczysz, że wcale niemało jest tak wysportowanych dziewczyn :wink:

Pomiędzy wysportowaną laską fit-laską a napakowanym mięśniami tworem z czterdzieści pięć w bicu jest jednak drobna różnica :wink:
Poza tym przejść się? Że niby na zewnątrz? Toż tam można zarazki złapać albo, co gorsza, zmęczyć się :shock:

Martva - 15 Stycznia 2013, 11:36

thinspoon napisał/a
Pomiędzy wysportowaną laską fit-laską a napakowanym mięśniami tworem z czterdzieści pięć w bicu jest jednak drobna różnica :wink:

zależy od osobniczych skłonności, niektóre dziewczęta od siłowni smukleją, niektóre robią się napakowane.

thinspoon napisał/a
Toż tam można zarazki złapać albo, co gorsza, zmęczyć się :shock:

Od oglądania? :shock:

thinspoon - 15 Stycznia 2013, 11:55

Martva, żeby się tak napakować, to nie wystarczy rzucać żelazem, trzeba do tego sporo szamać, nie tylko kurczaków. Do tego trening musi być specyficzny. Nie ma cudów, że ćwicząc tak samo jedna dziewczyna straci 3 cm w pasie a druga podbije 5 kilo masy mięśniowej.

Co do męczenia podczas oglądania ćwiczeń. No widzisz, empatyczny mocno jestem. Płaczę na Bambi, dostaję zadyszki jak widzę biegnących ludzi. Pewnie estrogenów za dużo.

Martva - 15 Stycznia 2013, 11:59

Różnie bywa, ale z półprofilu wygląda dość kobieco ;)
ilcattivo13 - 15 Stycznia 2013, 14:15

thinspoon napisał/a
Poza tym przejść się? Że niby na zewnątrz? Toż tam można zarazki złapać albo, co gorsza, zmęczyć się :shock:
nie dość, że marudzisz, to jeszcze siejesz defetyzm i zgorszenie :roll: ;P:
thinspoon - 15 Stycznia 2013, 14:32

Ja marudzę? Jestem ostatnią osobą, która marudziłaby za gify z fajnymi pośladkami. Z tym, że ja celuję raczej w tę półkę:

A tu dłuższy fragment

I że ja niby defetyzm sieję? Panie, zimą? Do tego nawet ogródka nie mam. Wstrętne pomówienia.

ilcattivo13 - 15 Stycznia 2013, 14:43

dziewczynka jak najbardziej "mrau", ale ja jestem z tych, którym się więcej niż jeden typ kobiecej urody podoba ;P:
Martva - 15 Stycznia 2013, 15:14

ilcattivo13 napisał/a
dziewczynka jak najbardziej mrau, ale

ale nie napiszę tego co mam ochotę napisać bo znów będzie że jestem monotematyczna ;P:

thinspoon - 15 Stycznia 2013, 15:22

Martva napisał/a
ilcattivo13 napisał/a
dziewczynka jak najbardziej mrau, ale

ale nie napiszę tego co mam ochotę napisać bo znów będzie że jestem monotematyczna ;P:

Nie krępuj się. Jestem tu od niedawna, więc ode mnie na pewno tego nie usłyszysz :mrgreen:

aniol - 15 Stycznia 2013, 15:27

thinspoon napisał/a

Nie krępuj się. Jestem tu od niedawna, więc ode mnie na pewno tego nie usłyszysz :mrgreen:

wyrecze Martvą - ta laska ma niedopasowany stanik ;P:

Martva - 15 Stycznia 2013, 15:29

aniol, dziękuję ;)

I jeszcze ktoś powinien uświadomić tym ludziom od pokazu że pas do pończoch (oraz wszelkie inne wynalazki z podwiązkami) służy po to żeby przypinać do niego pończochy, a nie żeby coś dyndało wokół bioder ;P:

Ale sama pani bardzo zacna.

ilcattivo13 - 15 Stycznia 2013, 15:30

Martva napisał/a
na szczęście mniej uwagi zwracam na opakowanko, niż na prezencik w środku 8)
Adon - 15 Stycznia 2013, 16:20

Bardzo apetyczne to niedopasowanie. :mrgreen:
Fidel-F2 - 15 Stycznia 2013, 16:34

Martva napisał/a
I jeszcze ktoś powinien uświadomić tym ludziom od pokazu że pas do pończoch (oraz wszelkie inne wynalazki z podwiązkami) służy po to żeby przypinać do niego pończochy, a nie żeby coś dyndało wokół bioder
duża i mądra z Ciebie dziewczynka, ale czasem niczego nie rozumiesz
baranek - 15 Stycznia 2013, 16:43

Cytat
Z tym, że ja celuję raczej w tę półkę

półki robi się z desek.

Martva - 15 Stycznia 2013, 16:46

Fidel-F2 napisał/a
duża i mądra z Ciebie dziewczynka,

Aśtam duża.

thinspoon - 15 Stycznia 2013, 16:48

baranek napisał/a
Cytat
Z tym, że ja celuję raczej w tę półkę

półki robi się z desek.

Tu mnie masz. Ja wolę raczej krągłe kształty.

baranek - 15 Stycznia 2013, 16:50

Cytat
Fidel-F2 napisał/a:
duża i mądra z Ciebie dziewczynka,

Aśtam duża.

Aśtam... Aśtam!

Kruk Siwy - 15 Stycznia 2013, 16:55

Stara dziewczynka?
shenra - 15 Stycznia 2013, 19:36

Martva dziewczynka? :mrgreen:
Fidel-F2 - 15 Stycznia 2013, 19:57

czyżby jednak chłopaczek? nie wiem co sugerujesz
thinspoon - 16 Stycznia 2013, 09:34

aniol napisał/a
ta laska ma niedopasowany stanik ;P:

Martva napisał/a

I jeszcze ktoś powinien uświadomić tym ludziom od pokazu że pas do pończoch (oraz wszelkie inne wynalazki z podwiązkami) służy po to żeby przypinać do niego pończochy, a nie żeby coś dyndało wokół bioder ;P:

Dzięki serdeczne. Następnym razem będę wiedział na co zwracać uwagę w pierwszej kolejności. :mrgreen:

Partner forum