Mechaniczna pomarańcza [film] - Seriale, seriale...
merula - 13 Kwietnia 2011, 13:03
badam, badam. jak nie, trzeba będzie domówić HBO
a pilot już leciał.
Homer - 13 Kwietnia 2011, 14:15
Chyba z nami leciał. Samolotem.
Ziuta - 13 Kwietnia 2011, 14:46
Nie pilot, tylko jego pierwsze 15 minut. Dwie sceny.
merula - 13 Kwietnia 2011, 16:16
ojtam, ojtam, zajawka już była? była. i trzeba szykować grunt pod następne części opowieści.
Chal-Chenet - 14 Kwietnia 2011, 14:16
Sosnechristo napisał/a | To już kwestia gustu. Nie był słaby, tylko nastawiony na kicz. |
W sumie po części mogę sie zgodzić. To kwestia gustu. Bo dawka kiczu w MK była jednak jak dla mnie nie do przełknięcia. Co w sumie jest dziwne, zazwyczaj toleruję podobne rzeczy. Pewnie to dlatego, że z grą związany nie jestem, w życiu w nią nie grałem, a jedyny kontakt z MK to soundtrack.
NURS - 15 Kwietnia 2011, 23:08
Dwóch i pół.
Poczytałem o aferze z Sheenem - pamiętam go z paru imprezek, w tym w willi Playboya, gość faktycznie za kołnierz nie wylewa, więc sprawdziłem co to za serial, bo akurat leciał na CC i TV7. Zajefajna seria.
Domy mamy podobne (tyle że on z widokiem na ocean a ja na Jurę, jeździmy tym samym samochodzikiem, pijemy mniej więcej to samo, dusze w nas artystyczne... ale do tematu
Zajefajne teksty, nieźle odjechane postacie, w sumie kawał fajnej zabawy. Dla hedonistów zwłaszcza. nie dziwię się, ze gość kasowal po 2 mln za odcinek.
Matrim - 15 Kwietnia 2011, 23:12
... i bezbłędny Jake
NURS - 15 Kwietnia 2011, 23:13
Młody daje czadu. Chyba sobie załatwię pozostałe sezony. w tv był 3 i 4 a jest ich w sumie 8.
Memento - 16 Kwietnia 2011, 00:04
NURSie, a ze Stephenem Kingiem też już piłeś czy jeszcze nie? Albo z Clivem Barkerem tudzież Quentinem Tarantino?
NURS - 16 Kwietnia 2011, 09:22
Z Tarantino. Kinga i Bakera niestety nie spotkałem, z tym że tego drugiego, to nie na pewno. Na tych spędach filmowych masa ludzi bywała, a startowaliśmy kiedyś do Nightbreeda. Mógł się plątać, ale go totalnie nie pamiętam.
Iscariote - 16 Kwietnia 2011, 09:24
NURS napisał/a | Z Tarantino. |
.
.
.
.
.
NURS - 16 Kwietnia 2011, 09:27
Że niby co? Poznałem gościa jak kręcił Pulpę Fikcyjną i nie był jeszcze super-duper wielkim panem rezyszerem.. Nawet mam z nim fajne fotki
Iscariote - 16 Kwietnia 2011, 09:29
NURS, nie no, nic właściwie. Pozazdrościć fotek w takim razie. Ja ze sławnych osób, z którymi piłem mogę wymienić.... hmm... siebie?
Ale całe życie przede mną, może Tarantino też kiedyś upoluję.
NURS - 16 Kwietnia 2011, 09:35
http://www.science-fictio...php?pic_id=1319
sorki ale nie potrafię tego wyeksponować lepiej.
Memento - 16 Kwietnia 2011, 13:54
I Ty, NURSie, rozmawiasz z nami maluczkimi.
Po ponadmiesięcznej przerwie poleciał w eter nowy odcinek Supernatural. Warto było czekać.
NURS - 16 Kwietnia 2011, 17:30
Popatrz na to tak. ja wypiłem z nim, ty mozesz ze mną, to tak, jakbyś wypił z nim
Una cervezza por favor!
Hubert - 19 Kwietnia 2011, 10:38
Podobno dziś ma być nowy odcinek MK: Legacy. A jednak ciekaw jestem, co z tego będzie.
Homer - 19 Kwietnia 2011, 12:51
Właśnie chciałem napisać, że piłem z NURSem. Nie mam fotek i tylko piwo - ale i tak się liczy!
Dwóch i pół fajne, pojawia się też regularnie na ComedyCentral.
MK:Legacy - czy 5minut można nazwać odcinkiem? Mam nadzieję, że po pół roku skleją te epizody w całość, wtedy obejrzę, bo takie 5-10 minut na tydzień to trochę ni w ząb oglądać.
NURS - 19 Kwietnia 2011, 12:57
Tylko nie róbcie konkursu kto pił z Nursem, ze stosownymi fotkami, bo wyjdę na ochlajduszę!
A ja nie spożywam więcej, niż przeciętne miasteczko do 1000 mieszkańców. Chyba, ze rumu, bo w tej kategorii jestem trzecim importerem po USA i Wielkiej Brytanii.
A ontopic. jade dalej z 2,5. jest naprawdę nieźle. a przede mną jeszcze z 4 sezony.
hrabek - 19 Kwietnia 2011, 14:15
Mortal Kombat Legacy 1x02:
http://www.youtube.com/watch?v=PTSEa--Alkw&list=SL
Hubert - 19 Kwietnia 2011, 14:50
Nieeee, chrzanię to, poczekam, aż przynajmniej 5-6 odcinków się ukaże. Tyle fabuły, ile przybyło tutaj, to często w trailerach jest.
dziko - 21 Kwietnia 2011, 20:24
Realizacja Mortala niezła, ale klimat jakiś nie teges, brakuje tu elementów fantasy z serii. Za bardzo to realistyczne, kim będzie taki np. Sub Zero - właścicielem fabryki lodówek?
hrabek - 22 Kwietnia 2011, 10:54
No i w sumie w takim tempie to ten serial to ledwie zdąży przedstawić wszystkich bohaterów oraz pokazać w telegraficznym skrócie skąd wzięli swój wygląd i/lub specjalne moce, jak to było w przypadku Kano i Jaxa w drugim odcinku.
I jak znam życie, to serial zakończy się w momencie, gdy wszyscy poznani bohaterowie zostaną wezwani na turniej. A że drugi sezon pewnie już nie powstanie, to na tym się skończy.
To ja kiedyś opowiadanie w podobnym tonie napisałem na konkurs śp. Secret Service. Może powinienem oskarżyć twórców o plagiat i zażądać gigantycznego odszkodowania?
Matrim - 22 Kwietnia 2011, 11:15
Mnie się wydaje, że to jednak jest raczej ciągle reklama "możliwości", zachęcenie inwestorów, pokazanie, że ludzie chcą oglądać MK. Jeśli pobiją rekordy na YT, ludzie będą gadać, to znajdzie się kasa na "normalną" serię.
mirekk - 22 Kwietnia 2011, 11:57
Shameless - toksyczna rodzinka z Chicago, remake brytyjskiego Shameless. Kupa śmiechu i WIliam H. Macy jako wiecznie zapruta głowa rodziny... bezcenne
Adon - 23 Kwietnia 2011, 14:54
Pierwszy odcinek "Camelotu" sobie obejrzałem. Fabuła taka trochę miałka, ale och, ach, Eva Green. Do tego fajne zdjęcia. Chyba będę oglądał.
Hubert - 23 Kwietnia 2011, 19:50
Matrim, w tym co mówisz, jest sens. Szczerze mówiąc, tak to wygląda, jak przystawka przed filmem pełnometrażowym.
Czego sobie i Wam życzymy.
Iscariote - 23 Kwietnia 2011, 20:05
Adon, też dlatego oglądam No i Merlin skur...yn też daje radę. 4 odcinek dzisiaj obczaiłem i póki co progresu za bardzo nie ma. Ale ciekawie podeszli do legendy Excalibura.
Fidel-F2 - 27 Kwietnia 2011, 11:04
Usta Usta trzeci sezon. Dawno żaden serial tak mnie nie zaangażował. Świetna rzecz.
Ozzborn - 29 Kwietnia 2011, 00:45
oglądnąłem sobie (ulubiony koszmarek językowy mojej mamy ) pilota Borgiów i jakoś nie jestem zachwycony... w sensie ciekawy temat, wykonanie dobre, Jeremy Irons w roli głównej, ale czegoś mi brakuje... rzecz jasna poza znikomą, wręcz homeopatyczną dawką cycków jak na taki serial
|
|
|