Gry o tron - Ogólnie o sporcie
Dunadan - 12 Listopada 2013, 15:46
Albo wspinania?...
merula - 12 Listopada 2013, 15:54
jest nawet wątek wyścigowy.
mesiash - 12 Listopada 2013, 16:48
Zachęcam do głosowania http://www.wroclaw.pl/dyscypliny-twg-2017--sonda
Można wybrać sporty, które będą na Światowych Igrzyskach Sportów Nieolimpijskich - The World Games we Wrocławiu za 4 lata. Chyba dwa z tych siedmiu trafią, ale może być że cztery, nie pamiętam. Zachęcam do głosowania na Futbol oczywiście, chociaż wioślarstwo na ergometrach brzmi strasznie ekscytująco
thinspoon - 12 Listopada 2013, 23:22
Dunadan napisał/a | Albo wspinania?... |
To już ustalaliśmy Znalazłem album, który wrzucałeś, z wyraźniejszymi zdjęciami.
Matrim - 13 Listopada 2013, 10:17
CzterySilnia napisał/a | Są tu jacyś fani F1? |
F1 jest niefajne, często włączam przypadkiem i mi wyskakuje to durne okienko Pomocy. Za to F5... Oj tak, F5 jest bardzo pomocne i mogę być nawet fanem
Luc du Lac - 13 Listopada 2013, 10:45
CzterySilnia napisał/a | Są tu jacyś fani F1? |
oczywiście
Dunadan - 13 Listopada 2013, 13:30
thinspoon, myslałem, że może ktoś jeszcze...
Który album?
thinspoon - 13 Listopada 2013, 13:48
Dunadan napisał/a | thinspoon, myslałem, że może ktoś jeszcze...
Który album? |
Ten z nagimi babeczkami na skałach. Za szybko się pochwaliłem, już został usunięty.
Dunadan - 13 Listopada 2013, 14:07
thinspoon, to nie ten wątek Jak chcesz pooglądać jeszcze babeczki w skałac to zapraszam tu: https://picasaweb.google.com/105093053852989424331/21_22_09_2013_skaly choć sa faceci a bebczki nei sa nagie
CzterySilnia - 13 Listopada 2013, 21:48
Matrim
Powiem szczerze, że również jestem fanem F5, ale spróbuj kiedyś odpalić F3 - tam to się dopiero dzieje .
mBiko - 22 Listopada 2013, 23:36
Sezon zimowy uważam za otwarty.
Pierwsze kwalifikacje do zawodów PŚ w skokach za nami i muszę stwierdzić, że Polacy zaprezentowali się na prawdę dobrze.
merula - 22 Listopada 2013, 23:55
mBiko napisał/a | Polacy zaprezentowali się na prawdę dobrze |
naprawdę?
no i inauguracja biathlonu w niedzielę
Agi - 23 Listopada 2013, 01:27
merula, naprawdę. Piotr Żyła wygrał kwalifikacje, Stoch skoczył 145 metrów. Jest dobrze, a nawet dobrze jest.
merula - 23 Listopada 2013, 10:12
Agi, widziałam. chodziło mi o podstępną spację, która wdarła się do na prawdę.
ot, taka mała przyjacielska złośliwostka na wieczór
hrabek - 23 Listopada 2013, 22:17
Agi napisał/a | merula, naprawdę. Piotr Żyła wygrał kwalifikacje, Stoch skoczył 145 metrów. Jest dobrze, a nawet dobrze jest. |
145 też skoczył Żyła. Tylko mu unieważnili, bo odwołali drugą serię.
Nitj'sefni - 24 Listopada 2013, 17:34
Krzysztof Biegun wygrał dzisiejsze zawody w Klingenthal. Ponadto w dziesiątce mieliśmy jeszcze trzech Polaków. Szkoda tylko, że inauguracja sezonu jak zwykle zepsuta przez wiatr oraz Hofera i spółkę.
EDIT: literówka.
gorat - 24 Listopada 2013, 17:56
Potwierdzę opinie innych: bardziej kuriozalnego konkursu nie było. Szczęśliwie historia przede wszystkim zapamięta zwycięzcę (i Puchar Narodów ewentualnie).
mBiko - 24 Listopada 2013, 21:53
Jak długo oglądam skoki narciarskie (a będzie ze trzydzieści pięć lat), tak jeszcze nie widziałem takiego kabaretu.
Tak jak żałuję, że nie rozegrano wczoraj drugiej serii, bo piękny skok Żyły dawał nam szansę na walkę o podium, tak dzisiejszy konkurs, pomimo pierwszego miejsca Bieguna i bardzo dobrych lokat Żyły, Kota i Ziobry, uważam za wielki skandal.
Zupełnie nie rozumiem, czym kierowało się jury ciągnąc konkurs w tak losowych warunkach. Powinien zostać przeniesiony (może na jutro) lub odwołany. Żeby mieć pełny obraz muszę jeszcze poszukać informacji na temat wycofania Bardala i Schlierenzauera
Agi - 24 Listopada 2013, 22:08
Cytat | W momencie, gdy mieli skakać Schlieri i Bardal, odpowiadający za puszczanie zawodników na rozbieg Słoweniec Miran Tepes zezwolił na start. Zawodnicy uznali, że jest niebezpiecznie i ostatecznie zrezygnowali. Jako trzeci od końca skakał za to Kamil Stoch. Miał fatalne warunki, ale wylądował bez trudu. Ostatecznie był 37. |
http://eurosport.onet.pl/...odrzucony/5bxs3
Z jednej strony cieszą dobre lokaty polskich skoczków, z drugiej pozostaje niesmak i uczucie, że zwycięstwo Krzysztofa Bieguna jest połowiczne.
mBiko - 24 Listopada 2013, 22:20
Dzięki Agi.
Chociaż w rzeczywistości nie wyglądało to tak prosto jak w powyższej notce, bo jednak obaj zawodnicy dłuższą chwilę oczekiwali na start.
Agi - 24 Listopada 2013, 22:25
Wiem, oglądałam transmisję. Nadal chyba nie wiadomo jak bardzo ucierpiał podczas upadku Kofler. Koszmarnie to wyglądało.
gorat - 25 Listopada 2013, 00:09
Chyba żebra połamane, ale nie podam teraz źródła. Mogą być obtłuczone.
Nitj'sefni - 15 Grudnia 2013, 16:23
Udany weekend Kamila Stocha - wczoraj drugie, dzisiaj pierwsze miejsce. Widać, że forma rośnie. Widać też, że igrzyska się zbliżają, bo Simon Ammann zaczyna sobie nieźle poczynać. Dla mnie jednak mistrzem jest Kasai. 41 lat i podium. Tylko Morgiego szkoda.
Nitj'sefni - 21 Grudnia 2013, 15:49
Jan Ziobro wygrał zawody PŚ w Engelbergu, a Kamil Stoch był drugi i został nowym liderem klasyfikacji generalnej. Ponadto szósty był Żyła, a siódmy Murańka. Punktowali jeszcze Kot i Kubacki. Mamy fantastyczną drużynę.
gorat - 21 Grudnia 2013, 16:14
Wypadek Koflera został odnotowany, to jeszcze słowo o Morgensternie - też zglebił, nawet mocniej, przez co dzisiaj nie wystartował. Chyba do VST się wyrobi.
Chłopcy tak przywalili, że FIS z szoku nie jest w stanie klasyfikacji Pucharu Narodów podliczyć.
Luc du Lac - 22 Grudnia 2013, 00:46
nie są w stanie, bo wychodzi im że austriacy nie są na 1 miejscu
gorat - 22 Grudnia 2013, 00:51
Doliczyli się, ale za to zamiast "WC Standings" dali "Prize Money Standings". Taka nerwica to zdecydowanie robota dla Wódki.
Nitj'sefni - 22 Grudnia 2013, 16:02
Kapitalny weekend w Engelbergu. Dzisiaj Kamil pierwszy, a Janek trzeci. Punktowała znowu cała szóstka.
dalambert - 22 Grudnia 2013, 18:10
A no, mamy drużynę
mBiko - 24 Grudnia 2013, 22:17
Gdyby kilka lat temu ktoś mi powiedział, że złoto w drużynie będzie w naszym zasięgu to kazałbym mu ograniczyć spożycie. Brawa dla Kruczka i całej ekipy, byle tak dalej.
|
|
|