To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Fidel-F2 - 10 Listopada 2012, 00:00

ihan, zawsze możesz zamówić na allegro. Dowiem się czy skosztowałem rogala marcińskiego czy jakiej podróby.
ihan - 10 Listopada 2012, 00:01

To jest myśl. Zamówiłabym do pracy, fajnie.
dzejes - 10 Listopada 2012, 00:16

Storczyk, którym się opiekuję od prawie pół roku zaczął puszczać nowe pąki. Kwiaty, z którymi go dostaliśmy opadły jakiś czas temu i stał sobie łysy.
Blue Adept - 10 Listopada 2012, 09:01

Z sześciu roślinek, które zostawiła mi siostra, przeżyły dwie... Chyba za dużo miłości. :wink: A raczej za często podlewałem, do czego doszedłem niestety dopiero po tym jak cztery mi padły. Cieszę się, że choć nieliczne żyją i puszczają pędy. :wink:
Pucek - 10 Listopada 2012, 09:50

A ja wprost przeciwnie - latoś na balkonie zmarniało mi parę kwiatków. I (perfidnie dość) się cieszę, bo w domu na parapetach nie mam wystarczająco miejsca.
No i dwie nowe roślinki przybyły, co oczywiście też cieszy.
Jedna perspektywicznie baaardzo duża...

Fidel-F2 - 10 Listopada 2012, 10:42

Pucek napisał/a
Jedna perspektywicznie baaardzo duża...
co ja poradzę, że od razu dalamberta sobie wyobraziłem
Godzilla - 10 Listopada 2012, 15:54

Fajny sklep z ciuchami znalazłam wczoraj. Najpierw kupiłam dla małej bluzkę i koszulkę w normalnym sklepie - 40 zł. Potem weszłam do tych ciuchów i dostałam jeszcze dwie bluzki i dwie pary dżinsów po 2 zł sztuka. Bardzo ładne rzeczy, a na dodatek nie różowe. Będzie z nich pociecha.
nimfa bagienna - 10 Listopada 2012, 18:51

Gdzie?
merula - 10 Listopada 2012, 19:04

no właśnie, gdzie?

ostałam dziś, za zasługi, koszulkę firmową z klubu chłopaków. mogę się już podszywać :twisted:

Godzilla - 10 Listopada 2012, 19:12

Przy Targowej, między Dworcem Wileńskim a Ząbkowską, jeden z dwóch.
Kruk Siwy - 10 Listopada 2012, 19:22

Takich sklepów (lumpeksów) jest na Targowej więcej. Warto sobie zrobić spacer od Wileniaka aż po Kijowską.
ihan - 10 Listopada 2012, 19:30

Miły pseudohubertus. Pseudo, bo nie było gonitwy, tylko długi teren. I nie zmarzłam, bo ubrana w buty po nartach, dwie pary skarpet, siedem swetrów, polar, kurtkę i koc siedziałam przy ognisku. I nawet podstępnie uzyskawszy dostęp do danych niejawnych, współstajenni przyjaciele obdarowali mnie urodzinowo szelkami w koniki. Milusio.
Godzilla - 10 Listopada 2012, 19:37

Ja sobie chyba kiedyś taki spacerek zrobię, tylko muszę mieć więcej czasu do rozpaskudzenia.
Anix - 10 Listopada 2012, 21:50

Nowa fryzurka - krótsze włoski w ognistym kolorze :D
ihan - 11 Listopada 2012, 11:32

Mając 10 minut do pociągu wlazłam do Deichmanna. I proszę, przeceny 50%, a w przecenie półbuty, które w cenie normalnej chciałam kupić, tylko przez 2 miesiące nie było rozmiaru. Były wszystkie obok, mojego nie. No i teraz, za jedyne 44 zł mam szare półbuty z pięknymi pomarańczowymi podeszwami i pięknymi pomarańczowymi sznurówkami. W rozmiarze poszukiwanym. Aż żal, że trochę zimno żeby w nich łazić.
Kruk Siwy - 11 Listopada 2012, 11:44

O macko...!
Agi - 11 Listopada 2012, 11:47

Cieszy minie radosna gonitwa po wątkach ihan i Kruka. Ubawiłam się.
dalambert - 11 Listopada 2012, 11:58

ihan, A ile czekałaś na następny pociąg :?:
ihan - 11 Listopada 2012, 12:05

Agi, do usług. dalambercie, nie spóżniłam się, wzięłam z półki, poszłam do kasy, zapłaciłam, wyszłam. zajęło mi to niecałe 5 minut. Sklep w galerii tuż przy dworcu.
Fidel-F2 - 11 Listopada 2012, 12:08

ihan, z jakiej linii/marki?
ihan - 11 Listopada 2012, 12:40

GLD, graceland ? Nie mam pojęcia.
Coś w tym stylu, taki szary, tylko pomarańczowe podeszwy.

Fidel-F2 - 11 Listopada 2012, 12:58

tak pytam bo tam od marki zależy jakość, graceland jest chyba ten lepsiejszy ale juz nie pamiętam, sto lat temu tam pracowałem

kończę rogale i szczerze powiem im bardziej się kończą tym bardziej zaczynam doceniać

ihan - 11 Listopada 2012, 18:15

za 44 zł, to jaka by jakość nie była, ważne, że ładne. Pomarańczowe.

Fidel-F2 napisał/a
im bardziej się kończą tym bardziej zaczynam doceniać

Ha. Ha. A nie mówiłam.

Godzilla - 16 Listopada 2012, 20:23

Posprzątałam i posegregowałam nici i włóczki w kącie z robótkami. Udało się znaleźć parę rzeczy dawno zaginionych :mrgreen: A na dodatek niezła garść sznurkowo-koralikowej biżuterii trafiła w godne ręce. I znowu się wzięłam za kordonki, czółenka i igłę. Nowe kolczyki czekają na zdjęcia.
merula - 18 Listopada 2012, 16:29

dwugodzinny spacer z psem. po polach i lasach.
dzejes - 19 Listopada 2012, 17:50

Uporządkowałem swoje konto na Fejsbuku. Jej, jak się od razu przyjemniej zrobiło.
Godzilla - 20 Listopada 2012, 18:52

Zapolowałam na poranne słoneczko i zrobiłam sesję zdjęciową różnym błyskotkom, które dotąd się zdjęć nie doczekały. Wyniosłam całe towarzystwo przed dom, i teraz mają zdjęcia na tle brzozy ze złotymi liśćmi.

I tu następuje ciąg dalszy, który powinien wylądować w "niech mnie ktoś przytuli". Tak mi się nieee chce ich obrabiać! Pozmniejszać, poprzykrawać, przykleić napis kramikowy, godzina ściubolenia, a mi się oczy zamykają.

Anonymous - 20 Listopada 2012, 19:07

Godzilla napisał/a
a mi się oczy zamykają.

jutro też jest dzień ... szkoda ocz ... oczywiście

dzejes - 20 Listopada 2012, 19:36

Skończyłem! Coś, co powinno mi zająć maksimum trzy godziny. A siedziałem nad tym cały dzionek.
No ale przy okazj:
- poprawiłem karnisz, w tym wiercenie nowej dziury,
- poprawiłem mocowanie jednej z kocich półek, w tym jazda do sklepu po koszulki na wkręty 8x50
- posprzątałem po wierceniu i poprawianiu
- wygłaskałem przerażone moimi wyczynami zwierzęta
- pierwszy raz od dawna oglądałem telewizje informacyjne (w zw. z Brunobomberem)
- zaplanowałem pracę do końca tygodnia
- i kilka innych rzeczy

Tak jest, baaaaaardzo mi się nie chciało pisać tego uzupełnienia wniosku o interpretację indywidualną.
Ale jutro mija termin :?

EDIT: A storczyk, o którym pisałem nie dość, że ma pąki, to jeszcze wypuszcza całkiem nowy pęd kwiatowy. Myślałem, że to kolejny korzeń napowietrzy, ale tak do góry rósł i do góry...

Anonymous - 20 Listopada 2012, 19:43

dzejes, i ty zostałeś bohaterem ... lokowanie produktu...

Partner forum