To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Anix - 5 Października 2012, 23:28

Podłapałam zlecenie na korektę za kasę, Ojc przelał mi połowę drugiej raty za czesne i na dodatek już prawie jestem zdrowa! Nic, jeno tańczyć, śpiewać i w ogóle coś robić! :D
Rafał - 5 Października 2012, 23:38

Ha, a do mojego przedszkola wkroczyła po cichu globalizacja. Wichurka prowincjonalna, a dzisiaj na przedszkolnej imprezie znalazło się i dwoje dzieci o wybitnie ciemnej karnacji i oprócz nich pierwsi muzułmanie: Fatimka i Ali. Bynajmniej nie rodzeństwo. Fajnie. :D
Agi - 6 Października 2012, 06:10

Wreszcie zabrałam się serio do pisania. Nie ma jak termin wiszący nad głową.
Fidel-F2 - 6 Października 2012, 06:30

Rafał, teraz czekać aż podrosną i zaczną palić śmietniki na przedmieściach
illianna - 6 Października 2012, 11:59

lato kolejny raz wróciło! :)
Witchma - 6 Października 2012, 16:36

Właśnie zostałam zmiażdżona pochwałą za tłumaczenie na angielski i to do tego stopnia, że mam ochotę wejść pod stół i nie wychodzić stamtąd przez miesiąc, aż przestanę się rumienić. Jejku, jakie to strasznie miłe :D
ilcattivo13 - 6 Października 2012, 16:39

:bravo Witchma, gratulacje :D
Witchma - 6 Października 2012, 16:44

ilcattivo13, dzięki :) Aż chyba sobie to wydrukuję i powieszę nad łóżkiem :D I obowiązkowo będę wstawiać w CV :D
merula - 7 Października 2012, 00:55

Skofa mnie cieszy. się już stęskniłam za towarzystwem na żywo.

Witchma brawo :D

Anonymous - 7 Października 2012, 06:21

Pierwszy zjazd na studiach. Super wykładowcy, ciekawy program, zapowiada się naprawdę nieźle - moje oczekiwania zostały spełnione. :)
Witchma - 7 Października 2012, 10:35

merula, dzięki :D Jeszcze trochę jestem spuchnięta z dumy :D
shenra - 7 Października 2012, 11:42

Dostałam dwa piękne gifty od moich gości. Normalnie wzruszyłam się. I zaproszenie do Kanady.
merula - 7 Października 2012, 11:49

kiedy jedziesz?
ketyow - 7 Października 2012, 12:00

Wygrałem dysk SSD 120 GB Intela w konkursie rymowanek na PurePC! Ouuu yeah! :mrgreen:
ihan - 7 Października 2012, 12:01

Słońce w piątek i sobotę. I fantastycznie spędzone dwa dni. I koło dwudziestu saren, które spotkaliśmy w terenie z końskiego grzbietu, część o skłonnościach samobójczych, gdyż z uporem maniaka przebiegały nam przed nosem gdy galopowaliśmy. Niestety, były szybsze, próbowaliśmy celować w kłodę kłodą konia, ale zdążyły umknąć. Pech, pech, pech. Ale było blisko :mrgreen:
shenra - 7 Października 2012, 12:16

merula napisał/a
kiedy jedziesz?
Jak będzie trochę cieplej to chyba rozważę tę opszyn. No i oczywiście jak uzbieram na tę wesołą eskapadę.
Matrim - 7 Października 2012, 20:23

Postawiłem komin! :) To znaczy nie cały, ale taką sporą przedłużkę. No, taką metrową. Siedemdziesięciocentymetrową taką. Ale komin to komin ;) Dwie godziny po zejściu z dachu przyszła wichura, szalała pół nocy, a rano komin stał, więc chyba nie jest najgorzej. A dziś podłączyłem do niego piecyk, w którym nie dość, że ładnie drewka płoną, to jeszcze dym uchodzi odpowiednimi otworami. Się ma ten fach... ;P:
Kruk Siwy - 7 Października 2012, 20:25

A już myślałem, że dlatego tak duje, bo się ktoś obwiesił. A to tylko Matrim, komin stawiał...
Matrim - 7 Października 2012, 20:41

I to się nazywa cug ;P:
ilcattivo13 - 7 Października 2012, 22:15

Matrim - dobrze, że dałeś tylko siedemdziesięciocentymetrową rurę. Przy osiemdziesięciocentymetrowej, wyrywałoby ci polanka z kominka ;P:
merula - 8 Października 2012, 17:57

kupiłam dziś chodniczki, żeby pieso tak nie tupał.

rushofe :mrgreen:

Matrim - 8 Października 2012, 19:06

ilcattivo13 napisał/a
wyrywałoby ci polanka z kominka ;P:

Dobrze że nie kolanka z pomnika ;) Ale w sumie gdy patrzyłem w głąb, to wydawało mi się, że coś patrzy na mnie...

Godzilla - 8 Października 2012, 20:38

Trąbka umyta, w większości siłami Młodego :D Ciekawe, że flet się tylko wyciorem przeczyszcza. Jak nauczycielce wspomniałam że trąbkę się wrzuca do wody (a co, fletu tak się nie da? :twisted: ), to się zatrzęsła. Mina - bezcenna!
ilcattivo13 - 8 Października 2012, 20:59

Matrim napisał/a
Ale w sumie gdy patrzyłem w głąb, to wydawało mi się, że coś patrzy na mnie...
Jak znam życie, to był to ogień, który wolno gasł. I wiatr, co w kominie mielił dym... :mrgreen:
Agi - 8 Października 2012, 21:56

Na razie cieszę się nieśmiało i nieco tajemniczo. Trzymajcie kciuki, żeby się jutro powiodło.
ilcattivo13 - 8 Października 2012, 21:59

Co? Już obrona? Agi - mogłaś uprzedzić wcześniej :wink:
Agi - 8 Października 2012, 22:01

Nie, obrona będzie w grudniu.
Jeśli rzecz się uda, to jutro napiszę, jeśli nie, posmucę się cichutko w kącie.

Lynx - 8 Października 2012, 22:02

3mam
merula - 8 Października 2012, 22:03

ja też.
ilcattivo13 - 8 Października 2012, 22:04

to i ja też :)

Partner forum