Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
merula - 5 Wrześ¶nia 2010, 13:07
Agi, głask. Wiem, ze niewiele pomoże, ale współczuję i życzę, żeby szybko wróciło do porz±dku.
Agi - 5 Wrześ¶nia 2010, 15:22
| Kai napisał/a | | Może posmaruj sobie czym¶ przeciwbólowym. |
Smaruję Liotonem (heparyna), pomaga wchłaniać krwiak.
nimfa bagienna - 5 Wrześ¶nia 2010, 15:58
Wk*** mnie mój dysk. To, że się znowu wysun±ł. A przede wszystkim to, że nie jestem w stanie poruszać się bez laski, bo lecę na podłogę.
Agi - 5 Wrześ¶nia 2010, 16:08
nimfo bagienna, to masz jeszcze gorzej niż ja z kostk±
Współczuję.
ihan - 5 Wrześ¶nia 2010, 16:08
A rany, Agi, nimfa, jaka¶ zła karma.
Lotion jest dobry na wszystko. Nawet mój kanarek miał nim smarowan± noge, bo weterynarz po konsultacji orzekł, że nawet jak zliże, to mu nie zaszkodzi.
Kruk Siwy - 5 Wrześ¶nia 2010, 16:14
Sugerujesz...?
Taselchof - 5 Wrześ¶nia 2010, 16:21
spalił mi się komp, mleko wykipiało ... dzień pełen szczę¶cia
ihan - 5 Wrześ¶nia 2010, 16:25
| Kruk Siwy napisał/a | | Sugerujesz...? |
Ale że co? Że będziesz zlizywał Lotion z nogi mojego kanarka?
merula - 5 Wrześ¶nia 2010, 16:40
nimfa, trzymaj się.
nimfa bagienna - 5 Wrześ¶nia 2010, 17:07
Trzymam się. Laski.
Kurka, jutro mogę jeszcze posiedzieć w domu, ale pojutrze muszę, po prostu MUSZĘ do roboty.
Gdybym nie wiedziała, że to przejdzie samo, to bym się chyba zaczęła bać.
Kruk Siwy - 5 Wrześ¶nia 2010, 17:09
Że nasze poszkodowane będ± zlizywać.ihan,
Kai - 5 Wrześ¶nia 2010, 18:11
Lioton jest niezły, ładnie mi opuchliznę zlikwidował. Ale zapach nie zachęca do zlizywania.
Agi - 5 Wrześ¶nia 2010, 18:46
Do lizania wolę lody. Bez podtekstów, za to z duż± ilo¶ci± owoców. Wła¶nie takie spożywam.
nimfa bagienna - 5 Wrześ¶nia 2010, 18:49
| Kruk Siwy napisał/a | | Że nasze poszkodowane będ± zlizywać. |
Kruku, ja chcę poznać adres twojego dilera.
O mein Kott, co za wizje...
Martva - 5 Wrześ¶nia 2010, 18:51
| nimfa bagienna napisał/a | | Gdybym nie wiedziała, że to przejdzie samo, |
Lekarz Cię jaki¶ ogl±dał, jak rozumiem? Trzymam kciuki żeby przeszło jak najszybciej...
Kruk Siwy - 5 Wrześ¶nia 2010, 18:54
Agi, a ja tam lubię lody z podtekstem. Hihi. Dzi¶ ten podtekst to likier cointreau.
Agi - 5 Wrześ¶nia 2010, 18:58
Kruku Siwy, de gustibus...
Kruk Siwy - 5 Wrześ¶nia 2010, 19:00
i bita ¶mietana...
A lody orzechowo waniliowe i czekoladowe. Mniam!
eee... ale to chyba nie ten w±tek.
mBiko - 5 Wrześ¶nia 2010, 19:28
Agi, nimfa, życzę rychłej poprawy.
Kai - 6 Wrześ¶nia 2010, 07:33
| nimfa bagienna napisał/a | O mein Kott, co za wizje... |
Zwłaszcza zlizywania sobie samej z pleców czy tam krzyża... Bo kostka to jeszcze nie problem
| Agi napisał/a | Bez podtekstów, za to z duż± ilo¶ci± owoców. |
A zimne, zimniutkie opakowanie przyłożyć na kostkę
Wracajcie szybko do formy, dziewczyny.
W temacie - pół nocy spędziłam w kibelku. Stanowczo podejrzewam o to taniego bełta, który rodzinka przyniosła do lasagne. I jestem ¶pi±ca jak jasny gwint.
Adon - 6 Wrześ¶nia 2010, 10:48
Jakie¶ przeziębienie mnie po urodzinach złapało. Czuję się fa-tal-nie.
nureczka - 6 Wrześ¶nia 2010, 11:55
Hodowca, który nie powiedział, że Pan Worf ma chore oko. Pewnie się bał, że zrezygnuję z zakupu i przez to pies ponad tydzień nie był leczony i teraz konieczne s± antybiotyki.
Kai - 6 Wrześ¶nia 2010, 13:21
Czy to to, co na zdjęciu wygl±da jak lekka asymetria? W zasadzie wypadałoby, żeby teraz w ramach "gwarancji" hodowca pokrył koszty leczenia. W sumie to draństwo.
nureczka - 6 Wrześ¶nia 2010, 14:38
Kai, taka biaława plamka w lewym ¶lepku. To zmętnienie spowofowane zapaleniem
Kai - 6 Wrześ¶nia 2010, 17:32
Biedny Pan Worf, przez ludzk± głupotę i chciwo¶ć... echhh...
Matrim - 6 Wrześ¶nia 2010, 17:57
Z tym Białym z s±siedniego w±tku mieli¶my to samo - kilka dni po przyjeĽdzie do domu okazało się, że pies się wysikać normalnie nie może (a szczeniak MUSI przecież cały czas). Weterynarz przebadał i stwierdził, że złapał gronkowca, jaka¶ paskudna wydzielina mu się na fifloku zbierała i z sikania były nici - jednego dnia wysikał się raz (słownie: raz), a przy próbach pisku i skomlenia było co niemiara. Dwa tygodnie się pomęczył, ale od tamtej pory (odpukać) hydraulika mu się nie zacina, na dodatek nauczył się raz-dwa sikania na dworze. I to na komendę
Więc nureczko, nie ma tego złego...
Martva - 6 Wrześ¶nia 2010, 18:01
28 sierpnia sklep wysłał do mnie koraliki. Czekam, czekam, bo ostatnio mi przywieĽli, a dzi¶ znalazłam w skrzynce awizo. Nie wkurza mnie sam fakt obecno¶ci awizo, tylko to że jest datowane na 2.09. A jeszcze w sobotę go tam nie było!
Kai - 7 Wrześ¶nia 2010, 07:46
Zasadniczo wku... mnie Lotos SA. Ja rozumiem, grupa i tak dalej, ale po pierwsze dostęp jak do banku, z "konsultantem" wł±cznie, a po drugie, rozmowy rejestrowane. Komu¶ się co¶ w głowę stało?
merula - 7 Wrześ¶nia 2010, 09:08
Kai, nie, firma o znaczeniu strategicznym i istotnym z punktu widzenia bezpieczeństwa, nie tylko narodowego.
Kai - 7 Wrześ¶nia 2010, 09:11
Bez przesady, ale żeby w ogóle nie można się było do nikogo dodzwonić? Nie pierwszy raz dzwonię do koncernu o takim znaczeniu, ale po raz pierwszy się z tym spotykam.
|
|
|