To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Fidel-F2 - 21 Maj 2011, 21:16

nie mógł ktoś mi powiedzieć? następnym razem dajcie znać jak się będzie kończył jeszcze raz
fealoce - 21 Maj 2011, 21:18

Ja słyszałam tylko o tej wersji z 18.00... A facet, który to przepowiadał już raz głosił koniec świata- chyba w 1994 lub 1996.
Martva - 21 Maj 2011, 21:18

Fidel, może się nie skończył bo nie wiedziałeś że ma :D
Fidel-F2 - 21 Maj 2011, 21:21

Martva, widzisz jak Ty potrafisz dobrze zrobić
Martva - 21 Maj 2011, 21:27

jak jestem w nastroju...
Fidel-F2 - 21 Maj 2011, 21:42

a rozbieraj się w co chcesz
baranek - 22 Maj 2011, 05:50

To w końcu był ten koniec świata, czy nie było?
Tequilla - 22 Maj 2011, 06:03

baranek napisał/a
To w końcu był ten koniec świata, czy nie było?

Nie. Przełożyli na grudzień 2012. Papież specjalnie w tym celu łączył się z Kosmosem. Bóg podobno chce jeszcze obejrzeć Euro 2012, żeby się posmiać z polskich piłkarzy.

illianna - 22 Maj 2011, 06:27

Tequilla napisał/a
Bóg podobno chce jeszcze obejrzeć Euro 2012, żeby się posmiać z polskich piłkarzy.
dobre :bravo
Martva napisał/a
Fidel, może się nie skończył bo nie wiedziałeś że ma :D
ja myślę e się skończył, tylko o tym nie wiemy :mrgreen:
Tequilla - 22 Maj 2011, 06:34

illianna napisał/a
Tequilla napisał/a
Bóg podobno chce jeszcze obejrzeć Euro 2012, żeby się posmiać z polskich piłkarzy.
dobre :bravo

Mimo wszystko w naiwności swej wierzę, że nie będzie miał się z czego śmiać ;)

baranek - 22 Maj 2011, 06:35

Tequilla, obstawiasz płacz i zgrzytanie zębów?
Tequilla - 22 Maj 2011, 06:59

baranek napisał/a
Tequilla, obstawiasz płacz i zgrzytanie zębów?

To się zdaje najbardziej prawdopodobne :) Ale jako mito-fan wolałbym łzy szczęścia ;) ( może, jakby doszli chociaż do półfinału odroczonoby koniec świata? Ponoć jesteśmy narodem wybranym ;) )

baranek - 22 Maj 2011, 07:09

Tequilla, jak czytam o narodzie wybranym to mi się przypominają dawne wakacje u Babci na wsi. To jak Babcia wchodziła do kurnika i łapała kurczaka na rosół. Ten kurczak też pewnie czuł się wybrańcem. Przez całą drogę do pieńka.
Tequilla - 22 Maj 2011, 07:29

No wiesz, jak to było na którymś rysunku Mleczki ( może ktoś to znajdzie, ja nie potrafię) - jeden facet mówi do drugiego - "Jesteśmy narodem wybranym. To pewne. Jeszcze tylko nie wiadomo do czego" :D
Martva - 22 Maj 2011, 10:17

illianna napisał/a
ja myślę e się skończył, tylko o tym nie wiemy :mrgreen:

No nie mów, chciałam ufarbować włosy, ale w takim razie nie wiem czy jest sens ;P:

Martva - 22 Maj 2011, 19:47

Ufarbowałam. Henną w proszku, bo się stęskniłam, ale już przy nakładaniu wyleczyłam się z tęsknoty ;) Wcześniej nałozyłam rozjaśniacz na niektóre pasemka i mam włosy w cudownie pomarańczowe łaty ^^

Wiecie że istnieje coś takiego jak majtki push-up? Mają z tyłu kieszeń w którą wkłada się profilowaną wkładkę z gąbki grubości 2cm. A ja się głupia męczyłam z gimnastyką w zeszłym roku ;P:
Myślę że to idealna rzecz na lato jak ktoś ma skłonność do marznących pośladków :D

Fidel-F2 - 22 Maj 2011, 19:50

szczególnie w lecie
Martva - 22 Maj 2011, 19:53

Właśnie sobie wyobraziłam jak ta wkładka z gąbki wchłania pot spływający z pleców, a potem użytkowniczka takich majtasów siada.
fealoce - 22 Maj 2011, 19:53

Hmm, ciekawy pomysł, na to nie wpadłam :wink:

Czy w Krakowie uchowały się może jakieś knajpki internetowe? Bo mam straszne przypuszczenia, że zapisy na photodaya na Okęciu mogą być jakoś jutro lub pojutrze a ja się chyba na śmierć zapłaczę jak mi to przejdzie obok nosa...

Ziuta - 22 Maj 2011, 19:54

Wpadłem właśnie na pomysł slipów push-up.
Iscariote - 22 Maj 2011, 19:56

Ziuta, to się skarpetki nazywa wtedy, nie push-up
illianna - 23 Maj 2011, 10:26

fealoce, zachowały się, chyba jedna jest na Wiślnej :)
hrabek - 23 Maj 2011, 14:41

Ziuta napisał/a

Jak za brdzo w slipach pushniesz up, to się zmienią w push out.

Martva - 23 Maj 2011, 18:12

Ziuta napisał/a

To już kiedyś było.

W ogóle to umieram o.O Pierwszy raz w sezonie skosiłam trawę. Znaczy tata ją skosił kosą, a ja wyrównałam kosiarką, bo samą kosiarką by chyba nie poszło :) Jestem wykończona, a do tego zajęło mi to prawie cały dzień (jak grabiłam to przyszedł listonosz, poszła do domu zanieść pocztę, jak wyszłam to deszcz bębnił o dach sąsiadów, schowałam kosiarkę, schowałam grabie, przestało padać). Głupio teraz wygląda, mam nadzieję że kiedyś odrośnie.

Dostałam odpowiedź z Urzędu Pracy w sprawie dotacji, oczywiście że odmowną. Wkurzyłam się trochę bo znów użyli argumentu z produkcją i handlem - jak dla mnie handel to by było gdybym sprowadzała biżuterię z Chin i sprzedawała ją z narzutem, a jak robię sama to jest bardziej produkcja. No ale nie mogę powiedzieć żebym była zdziwiona.

W drugiej przesyłce był stanik i on odpowiedział raczej pozytywnie. Jest szansa że się polubimy. Chyba nawet na tyle, że będę polować na posezonowe obniżki innych wersji kolorystycznych tego kroju, a kilka jest obłędnych :)

Martva - 24 Maj 2011, 12:38

Ha, sfotografowałam moje nowe włosy. Są równie trudne jak ja, ale je ubóstwiam. Efekt jest zależny od światła.
Sierść

Idę focić indiańce ze złotych rurek :D

Martva - 24 Maj 2011, 19:20

Mogłyby się jeszcze tak nie błyszczeć, jak widzą obiektyw :)

Ziemniak - 24 Maj 2011, 19:59

Na wygaszenie odblasków najlepszy jest filtr polaryzacyjny :P
Martva - 24 Maj 2011, 20:03

Użyłeś słowa dłuższego niż trzy sylaby, próbujesz mnie obrazić, czy co? ;P:

a poważnie jak nie błyszczały bardzo, to łapały odblaski ciemnych rzeczy i wyglądały gorzej, więc niech sobie pobłyszczą, kij im w bigiel :) Spróbuję się ich pozbyć na kiermaszu, to nie będę miała zagwozdki czy zdjęcie jest wystarczająco cool.

Virgo C. - 24 Maj 2011, 22:20

Dowody na to, że Martva jest emo już przeniesione na inny serwer :mrgreen:
Martva - 24 Maj 2011, 22:30

Nie wiem o co chodzi, ale:
Virgo C. napisał/a
Martva jest emo

czy ktokolwiek kiedykolwiek twierdził inaczej?

Partner forum