Planeta małp - Co nas cieszy
Agi - 13 Września 2012, 21:21
Ty pierwszy
Fidel-F2 - 13 Września 2012, 21:23
ja to musiałbym miesiące hodować a i tak wyszedłby wybrakowany, nie dla mnie już takie radości
Agi - 13 Września 2012, 21:24
No to masz problem z głowy, że się tak wyrażę.
Fidel-F2 - 13 Września 2012, 21:27
po części, miejscami został
Agi - 13 Września 2012, 21:29
Ogól, albo wydepiluj. Propozycja równoważna dla Twojego irokeza.
Fidel-F2 - 13 Września 2012, 21:30
golę regularnie ale niewiele to pomaga, odrasta cholerstwo
merula - 14 Września 2012, 11:58
powiedzmy, ze mam ambiwalentne uczucia do problemu, ale po kolejnym urlopie kompa w serwisie chyba ostatecznie pożegnam sie z firmą Asus. dostałam dzis mejla z informacją, że obecnie nie mogą go naprawić i proponują rozliczenie, więc życzę sobie zwrotu kasy i kupuję nowy.
i bawi mnie cała sytuacja. nie użerałam sie już i nawet nie chce mi sie walczyć o obiecane poprzednio gratisy, ale po ślicznym mejlu małżonka do działu prasowego i dodatkowym napomknięciu "mimochodem" o blogu pana Samcika i chęci podzielenia się z nim naszymi doświadczeniami z firmą natychmiast dostałam długo oczekiwaną odpowiedź z działu wsparcia technicznego. cud normalnie
mesiash - 14 Września 2012, 12:25
Ostatnio miałem podobnie ze sklepem nie dla idiotów. Żona oddała czytnik ebooków na gwarancję (niestety jest gapa i oddała na podstawie gwarancji, a nie ustawy) i po miesiącu dalej się wypierali że ich żadne terminy nie dotyczą i że nic nie mogą zrobić, jeśli serwis nie odsyła towaru.
We wtorek napisaliśmy wezwanie do zakończenia naprawy gwarancyjnej z informacją że jest to potrzebne do wszczęcia reklamacji z ustawy oraz uzupełnienia wniosku do rzecznika praw konsumenta i już następnego dnia wszystko było
Kasiek - 14 Września 2012, 12:48
Agi - zdjęcie, zdjęcie!
Kai - 14 Września 2012, 19:10
merula, masz pecha jak ja do innej firmy (Nivea, Philips). Komp by Asus sprawia się niesamowicie, robiąc za organy Hammonda i mnóstwo innych rzeczy. Ale jeszcze nigdy nie zdążyłam korzystać na nim nawet z przeglądarki
merula - 14 Września 2012, 19:39
Kai, domowy specjalista zasugerował dzisiaj, że powodem może być to, że był to sprzęt z krótkiej, specjalistycznej serii i stąd niedopracowanie i problemy. może i tak, bo poprzednik komercyjny sprawdza się świetnie.
ilcattivo13 - 14 Września 2012, 19:42
merula, jest to całkiem prawdopodobne, bo też mam problemy ze swoją super-duper wypasioną płytą główną Asusa. Tyle, że u mnie na razie wystarcza pomoc ROGów
illianna - 15 Września 2012, 08:13
Umyłam wczoraj w godzinę większość okien w domu, zostało małe w łazience, ci co u mnie byli wiedzą jaki to wyczyn
SithLady - 15 Września 2012, 14:43
Zakup stanikowy - Sarah marki Fantasie. I to ze sporym rabatem (stala klientka + rabat z okazji czwartych urodzin sklepu)
joe_cool - 15 Września 2012, 20:03
Kupiłam sobie koszulkę startową z orzełkiem, taką jaką ma Heniu Szost tutaj:
Na półmaraton w Berlinie będzie jak znalazł
Kai - 15 Września 2012, 20:42
Lumpeksowa zabawa - im bardziej odlotowa koszula, tym lepiej
A sobie kupiłam poszwę z zachodzącym słońcem.
I pierścionek "Dzwony rurowe". Uwielbiam go i cieszę się, że jak coś pokocham od pierwszego wejrzenia, to sobie mogę kupić.
ihan - 16 Września 2012, 09:31
Spontaniczne ognisko. I, że mam znajomych, którzy tolerują zjawienie się na imprezie i opuszczenie jej w dowolnym momencie.
Kai - 16 Września 2012, 12:24
ihan, a chciałabyś innych? Moi też tolerują takie rzeczy plus przespanie godzinki, albo użycie sprzętu sportowego, a na pewno wyniesienie się do ogródka z książką. W sumie nie wyobrażam sobie "nasiadówek" przy kawie, w pełnym rynsztunku itp.
dzejes - 16 Września 2012, 12:26
No fakt, z kopią i buzdyganem byłoby ciężko.
Kai - 16 Września 2012, 12:27
dzejes, miałam raczej na myśli makijaż, kostiumik, szpilki i perfumy. Akurat kopię i buzdygan to moi przyjaciele tolerują Ba, nawet lubią.
dzejes - 16 Września 2012, 14:50
Jakby mi kumpel wjechał z kopią do mieszkania, pozrzucał książki z półek i rozbił nowiutki telewizor, to bym nie stolerował.
Fidel-F2 - 16 Września 2012, 14:58
można sobie kopię teleskopową sprawić
btw kupiłeś telewizor?
Anonymous - 16 Września 2012, 17:02
Fidel-F2 napisał/a | btw kupiłeś telewizor? |
Spłacamy raty. Ale inwestycja bardzo, bardzo udana. Zwłaszcza, że poprzedni (niczego mu nie ujmując, działał przez ok. 7 lat bez zarzutu i nadal działa, służąc już komu innemu) był jeszcze kineskopowy (dobrze mówię? w sensie, że miał ogromny kuper) i różnica w jakości obrazu jest powalająca.
Fidel-F2 - 16 Września 2012, 17:30
stare, biedne kineskopy, mógłby jaki Pixar animację zrobić o tym jak nieszczęśliwe, niechciane lądują na śmietnikach a tylko nielicznym udaje się znaleźć drugi dom a i to nie na długo
illianna - 16 Września 2012, 17:44
Fidel-F2, a co z lampowymi, ich nie żałujesz, a co z masą lcd bez mp4, które też z chwilę podzielą ten los?
Fidel-F2 - 16 Września 2012, 17:57
a niech ich szlag trafi
dzejes - 16 Września 2012, 21:45
Fidel-F2 napisał/a | stare, biedne kineskopy, mógłby jaki Pixar animację zrobić o tym jak nieszczęśliwe, niechciane lądują na śmietnikach a tylko nielicznym udaje się znaleźć drugi dom a i to nie na długo |
Starebyło.
mesiash - 17 Września 2012, 13:38
Idę dzisiaj pograć w Scrabble na żywo, będzie ciekawie
Witchma - 17 Września 2012, 20:54
Ubrania prawie przeprowadzone. Przy okazji usunęłam sześć worków ubrań zbędnych. Żebym jeszcze znalazła czas na pracę, byłoby dobrze.
dzejes - 18 Września 2012, 07:55
Festiwal Kryminału we Wrocławiu, połączony z warsztatami literackimi, na których będę!
Dzisiaj dostałem maila. Się cieszę!
|
|
|