Planeta małp - Co nas cieszy
Agi - 13 Sierpnia 2012, 10:14
Witchma napisał/a | Agi, normalnie patrz, jak Ci nie zazdroszczę... ani trochę. Nawet troszeczkę. |
Witchma, patrzę i łza wzruszenia mnie się kręci.
Kasiek - 13 Sierpnia 2012, 13:04
Jak ja bym chciała wziąć dwie zmiany gaci, wyjść z domu i wrócić za miesiąc...
shenra - 14 Sierpnia 2012, 22:55
Miuzik mi się zapętlił na Youtubie, szok Przynajmniej nie muszę klikać. Już nawet nie zauważam kiedy się kończy i kiedy zaczyna
Pucek - 15 Sierpnia 2012, 09:30
Cieszy od poranku wczorajszy eksperyment z farbowaniem
Kupiłam zasłonkę ( bo tkaniny z odpowiednim wzorem "z metra" kupić się nie da) w kolorkach biel ze zjadliwym fiolecikiem. I brązową farbkę.
Nitka bawełniana grzecznie przyjęła kolor, nitka poliestrowa, zn fiolecik, trochę się przytłumiła i całość po wyschnięciu jest względnie do przyjęcia
Witchma - 16 Sierpnia 2012, 15:42
Wyniki badań
Kai - 16 Sierpnia 2012, 19:27
Agi, super, wypoczywaj, kobieto
Ja mam aż pięć dni urlopu. Miałam się pławić w nieróbstwie, a pławię się w rozrywkach. Nie szkodzi, też może być.
P.S. Już prawie 4 kilo.
Agi - 16 Sierpnia 2012, 21:26
Kai napisał/a | Agi, super, wypoczywaj, kobieto
|
Kolejna udana urlopowa wyprawa, pojechaliśmy na Westerplatte i do Gdańska.
Pogoda znowu dopisała, humory też:
merula - 16 Sierpnia 2012, 21:32
prawie mogliście pomachać moim chłopakom.
ihan - 16 Sierpnia 2012, 21:36
Agi, widzę , że wakacje udane (oczywiście zboczenie, pierwsza myśl, czy wierzchowiec nie za wcześnie - w za młodym wieku - zajeżdżany ). Super.
Agi - 16 Sierpnia 2012, 22:00
merula napisał/a | prawie mogliście pomachać moim chłopakom. |
To zdjęcie było robione na ul. Mariackiej.
ihan napisał/a | pierwsza myśl, czy wierzchowiec nie za wcześnie - w za młodym wieku - zajeżdżany ). |
ihan, wierzchowiec ma dwa lata i pozwala Erykowi na wszystko.
merula - 16 Sierpnia 2012, 22:11
Agi, przecież wiem. mieszkałam jakieś 800-1000 metrów stamtąd.
ihan - 16 Sierpnia 2012, 22:15
Agi, żartowałam, ale naprawdę mam takie zboczenie, przenoszące się na inne, pozakońskie gatunki .
Agi - 16 Sierpnia 2012, 22:19
ihan, my nawet dyskutowaliśmy o tym, czy Kamie nic się nie stanie w kręgosłup, ale doszliśmy do wniosku, że Eryk nie jest zbyt ciężki, a poza tym trwało to chwilkę.
ihan - 16 Sierpnia 2012, 22:25
Agi, ale ja naprawdę nie widzę problemu i mi to nie przeszkadza. Nie chciałam, żeby było to traktowane jak zarzut czy coś, po prostu gdy przeglądam zdjęcia na allegro źrebaków zajeżdżonych w wieku 6 m-cy, potem mam taki odruch.
Sama w młodości ujeżdżałam dużego pudla o wdzięcznym imieniu Sobek, z którym się wychowywałam i z którym spożywaliśmy wykradzione posiłki pod stołem. Sobek przeżył, kręgosłup jego też, a, że nie był zbyt inteligentny, to chyba nie z tego powodu, tylko z racji rasy.
merula - 16 Sierpnia 2012, 22:26
nie wiem, czy bardziej cieszy, czy bawi, ale dostałam dzisiaj mejla od młodszego z pytaniem kiedy przyślę mu książki. siem wzruszyłam nieco
ihan - 16 Sierpnia 2012, 22:30
Brawo dla młodego.
Choć zawsze jest szansa, że cię urabia i drugi mejl będzie z pytaniem: a kiedy przyślesz mi kasę?
Agi - 16 Sierpnia 2012, 22:30
ihan napisał/a | Agi, ale ja naprawdę nie widzę problemu i mi to nie przeszkadza. |
Nie traktowałam Twojego posta jako zarzutu, piszę tylko, że nasze myśli biegną podobnymi torami.
Jutro będziemy wizytować "psią plażę" w Kuźnicy, chyba że pogoda się spsuje.
merula - 16 Sierpnia 2012, 22:32
nawet jeśli, wybór metody urabiania cieszy.
a o pieniążki prędzej by chyba wysłał sms-a.
ilcattivo13 - 16 Sierpnia 2012, 23:29
sromotnie przegrałem w kręgle, w bilarda wbiłem czarną w pierwszym uderzeniu, ale za to w "The Resistance" pokazałem agentom Molocha gdzie radskorpiony zimują Pięć razy pod rząd
Agi - 19 Sierpnia 2012, 00:14
Poznaliśmy wieczorem fantastycznych ludzi z Władysławowa i okolic. Pozytywnie zakręceni artyści, zaprosiłam ich na forum.
merula - 19 Sierpnia 2012, 19:05
bardzo udany weekend na działce za miastem. popilim, pojedlim, pogadalim, pogralim, poużywalim uroków pleneru.
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2012, 20:42
Weekend w Zwierzyńcu. Muzeum parkowe, spacery po Parku, spływ kajakowy Wieprzem z grupą przyjaciół i znajomych oraz czeredą dziecisk. Było przednio.
dzejes - 19 Sierpnia 2012, 21:53
Jak mnie niezmiernie cieszy mój nowy telefon.
Fidel-F2 - 20 Sierpnia 2012, 00:41
Gadżeciaż
dzejes - 20 Sierpnia 2012, 08:17
Może być.
merula - 20 Sierpnia 2012, 11:44
poproszę o trzymanie kciuków, żeby mi się jedna sprawa udała. tak z tydzień.
Lynx - 20 Sierpnia 2012, 14:18
merula, trzymam.
Magnis - 20 Sierpnia 2012, 14:58
Cieszy mnie zakup gier King's Bounty. Złota kolekcja z artbookiem, saundrackiem i niedużym poradnikiem. Oczywiście zawiera obie nowsze części czyli Legendę i Wojowniczą księżniczkę kupione na wyprzedaży za małą sumę .
Godzilla - 20 Sierpnia 2012, 19:56
Są widoki na robotę dla firmy, na którą nie liczyłam. Mała praca, ale może (odpukać) coś się ruszy i będzie więcej...
ihan - 20 Sierpnia 2012, 20:54
Poznałam fantastyczną kobietę, lat 70+. Była kierowcą ciężarówki, uwielbia harleye, w zimie mieszka z córką w Paryżu, na wiosnę i lato wraca do mojego miasteczka. Chadza z koleżankami w niedziele do knajpy na obiad, potem pijają kawkę na tarasie. Fantastyczna babka. Mam nadzieję, że w jej wieku choć ociupinkę tyle pogody ducha i życzliwości do ludzi (choć to drugie to u mnie raczej mało prawdopodobne ) będę miała. I że wtedy moje kumpelki też będą ze mną.
|
|
|