To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Kasiek - 21 Marca 2011, 23:37

Zdjęcie?
Martva - 22 Marca 2011, 09:37

Nie wiem czy chcę tu wrzucać zdjęcia nieudanych biżutów ;)

Kurde, moje jedyne idealnie leżące dżinsy dogorywają. Już nie to że są przetarte, po prostu mają regularne dziury. To była jedna z moich najlepszych zdobyczy lumpeksowych, idealnie dopasowane na górze, idealna szerokość nogawek na dole i nawet ich skracać nie musiałam :cry:

Martva - 24 Marca 2011, 10:35

Jakby kogoś naprawdę bardzo intrygowały niefajne kolczyki to są tutaj.

Bleh, muszę jutro wstać o jakiejś strasznie tragicznej porze i wymyślić co by tu zrobić żeby spać w pociągu. Rozważam krople walerianowe, ale nie wiem czy to się nie obróci przeciwko mnie.
No i nie mam co na siebie włożyć, pal sześć ciuchy, ale takie na przykład okrycie wierzchnie. Skóra jest nieprzewiewna, ale sztruksowy płaszczyk dłuższy i przykryje mi minispódniczkę i okolice. Nie wiem :(

Agi - 24 Marca 2011, 11:11

Martva, dla Poznania zapowiadają śnieg z deszczem i temperaturę w okolicach zera, weź to pod uwagę.
shenra - 24 Marca 2011, 11:32

Martva napisał/a
Bleh, muszę jutro wstać o jakiejś strasznie tragicznej porze i wymyślić co by tu zrobić żeby spać w pociągu.
Nie tylko Ty :mrgreen:

Agi, jesteś okrutna.

Martva - 24 Marca 2011, 11:36

O przebóg, jak sprawdzałam ostatnio to miało byc słonecznie, ale zimno, a teraz się zrobiło fuj... A ja mam dziurawe glany, czad :D
shenra - 24 Marca 2011, 11:40

Zaczyna mnie to coraz bardziej przerażać. :shock:
Martva - 24 Marca 2011, 11:42

zostanie w krk zaczyna mnie coraz bardziej kusić...
Agi - 24 Marca 2011, 11:45

shenra napisał/a
Agi, jesteś okrutna.

Nie jestem okrutna, tylko troszczę się o Wasze zdrowie dziewczęta.

dalambert - 24 Marca 2011, 11:47

Agi, Wystraszysz je ze szczętem, One sa wybitnie ciepłolubne.
Ale to jednak Kraków jest, więc , może ? Jak akredytację wpłaciły to się jednak ruszą :wink:

shenra - 24 Marca 2011, 11:49

dalambert napisał/a
Wystraszysz je ze szczętem, One sa wybitnie ciepłolubne.
O to to. Brrr.

Martva napisał/a
zostanie w krk zaczyna mnie coraz bardziej kusić...
Nie pocieszaj się :mrgreen: Dorwałam kisiel :mrgreen:
Agi - 24 Marca 2011, 11:49

dalambert, mnie ta prognoza wczoraj bardzo zmartwiła, miałam plany związane z wiosennymi pracami w ogrodzie.
Nie straszę nikogo, tylko podpowiadam zabranie ciepłych ubrań, ewentualnie czegoś rozgrzewającego od wewnątrz.

Martva - 24 Marca 2011, 17:35

Mam nadzieję że czas spędzony na zewnątrz ograniczę do minimum...

Kupiłam sobie zakolanówki i krawat. I znalazłam potencjalnie fajne buty, platforma plus słupek (cienki jak na moje standardy, ale przynajmniej nie szpila), ale nie zmierzyłam, może jeszcze będą w przyszłym tygodniu.

joe_cool - 25 Marca 2011, 12:38

Ojapierdziu! http://www.pudelek.pl/art...zyje_to_piersi/ Czy ta pani już była w Stanikowych Grzechach Gwiazd?
Martva - 28 Marca 2011, 11:29

Chyba nie była, możesz zgłosić.
Aua.

Martva - 28 Marca 2011, 16:01

:D

Chal-Chenet - 28 Marca 2011, 16:33

shenra - 28 Marca 2011, 17:44

Agi - 28 Marca 2011, 17:57

Jak Wy się świetnie rozumiecie! :mrgreen:
illianna - 28 Marca 2011, 18:23

Martva, :mrgreen:
Martva - 28 Marca 2011, 19:38

Nie wiem czy mi się bardziej podoba moja urocza różowość, czy mina Chala ;)

Martva - 28 Marca 2011, 21:51

Udało mi się wreszcie mieć na koncie wystarczającą ilość kasy żeby opłacić zamówienie które sobie leżało w magrafie od dobrych trzech tygodni i czekało. Troszeczkę sobie dorzuciłam, bo chyba była dostawa w międzyczasie. Kwi kwi. Ponad pięć kilo i ponad pięć stówek, ale przynajmniej pięciomiesięczne zapasy drobnicy i rurek (właśnie mi przyszło do głowy że mogłam jeszcze przejrzeć drewno ;P: )
Mam tylko nadzieję że się nie zawiodę i te rurki

będą fioletowe bez żadnych brązowawych domieszek. Mogą być jak zszarzała lawenda, ale żadnych bakłażanowych tonów. Kupiłam 3 opakowania (wszystko co było) i jak będą niefajne, to chyba się zdenerwuję.

merula - 29 Marca 2011, 09:29

pomysł na fryzurę

Martva - 29 Marca 2011, 09:32

Ożeż! :shock:
dalambert - 29 Marca 2011, 09:36

Martva, Ty nie ożeszuj :!: / zankomite użycie siateczki merulka pokazała, zresztą/, tylko kręć koraliki , cobyś miała co do pudełeczka na sobotę wsadzić i na SKOFę przywsieźć :!:
Chomik zna drogę to Cię poprowadzi :mrgreen:

Martva - 29 Marca 2011, 09:47

Nie mogę kręcic koralików, obiecałam że posprzątam i zaczęłam z grubej rury wynosząc sobie materac z pokoju (nie mam teraz gdzie spać). I nie wiem jak z tą Skofą będzie, raz że boję się sprawdzić stan konta po wczorajszych zakupach, dwa obiecałam że będę tu:
http://www.republika.pl/skrzacik005/wystawcy.html
i jeszcze giełda minerałów jest, na którą bym poszła gdybym miała za co :(

dalambert - 29 Marca 2011, 10:01

Martva, Ewentualnie, powtarzam ewentualnie udzał w tym Kiermaszu może Cię usprawiedliwić pod warunkiem DUŻEJ oferty wyrobów . Zaczynaj wyrabiać sobie nazwisko !
Czyli - materac na miejsce , a Martva, i tak do kręcenia koralików - MARSZ :!:

Martva - 29 Marca 2011, 10:31

dalambert napisał/a
może Cię usprawiedliwić pod warunkiem DUŻEJ oferty wyrobów

Sprecyzuj?

dalambert - 29 Marca 2011, 10:42

Martva, Po prostu winnaś na takim kiermaszu, jeżeli bierzesz udział zaprezentować się pieknie i obficie - wraz ze stosowna dekoracja swego stoiska, plakatem, zestawem ulotek promujacych fakt istnienia i działanie
Genialnej, Utalentowanej , Twórczej i młodej , piekniej Kobiety - niejakiej M.K Martvej i jej wspaniałych wyrobów, już noszonych przez np. żony najwybitniejszych Literatów tuzów polskiej fantastyki.
Zacznij się promować słoneczko , nie tylko biadoleniem ;P:

Martva - 29 Marca 2011, 10:43

Ale chwila, jakie Ty masz pojęcie o tym jak ja się promuję, gdzie i czym?

Partner forum