To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Anix - 22 Lipca 2012, 20:29

A ja mimo skręconej kostki cieszę się, że udało mi się założyć własną stronę internetową z ofertą i się przy tym nie pogubić ;) jakby ktoś chciał zerknąć i skrytykować, to link mam w podpisie :D
ihan - 22 Lipca 2012, 22:57

Na stronie startowej IMHO dużo wcześniej powinno być co oferujesz. Mało komu będzie się chciało przewijać w dół, żeby dowiedzieć się jakaż też jest misja firmy. I wszędzie IMHO jest zbyt rozgadane, np. w zakresie usług. I wystrzegaj się: "jak więc widać", no część osób będzie miała odruch: "a właśnie, nie widać".
W cenniku nie pisz: jestem bardzo elastyczna. Bo wtedy tylko jakiś kompletny łoś zgodzi się na proponowaną cenę. A jeśli tak, to po co ją w ogóle podajesz? Jest: korekta 4 zł i kropka. Jak ktoś będzie chciał, to ponegocjujesz, a nie wystawiasz się na starcie.
Przy cenniku piszesz o innej stawce przy zleceniu na "cito", ale tylko do nagrań, potem piszesz o trybach zleceń typu: ekspresowy. A jakie są stawki przy tych trybach innych niż normalny, czy podane ceny sa dla tych trzech dni? Ze strony to nie wynika. Powinnaś tę część ujednolicić i zrobić bardziej przejrzystą.

Anix - 23 Lipca 2012, 12:19

Ujednoliciłam, rozszerzyłam cennik, natomiast na stronie startowej wytłuściłam, kim też jestem. W zakresie usług usunęłam wytknięte zdanie. No. I tyle ;)
Adon - 23 Lipca 2012, 18:45

Zacytuję Abercrombiego, bo pasuje: "wciąż żyję". :D
illianna - 23 Lipca 2012, 19:12

Adon, ostro zabrzmiało :mrgreen:
Adon - 23 Lipca 2012, 19:14

Było ostro, spodziewać się mogłem najgorszego. Ale jest ok. :)
Martva - 23 Lipca 2012, 19:21

Kupiłam sobie fantastyczną bluzkę zupełnie nie w moim stylu oraz sukienkę o której najpierw pomyślałam że ujdzie w tłumie, ale przyjrzałam się jeszcze raz i stwierdziłam ze jest strasznie fajnie (chociaż to już druga przykrywająca kolana, świat się kończy ;P: )
Agi - 23 Lipca 2012, 19:26

Adon napisał/a
Było ostro, spodziewać się mogłem najgorszego. Ale jest ok. :)

Podpadłeś żonie? :mrgreen:

Adon - 23 Lipca 2012, 19:28

Nie, tego bym nie przeżył. ;)
Miałem wizytę w szpitalu po wyniki.

Agi - 23 Lipca 2012, 19:29

To się cieszę, że wszystko w porządku. :D
Adon - 23 Lipca 2012, 19:48

No nie do końca wszystko, bo trzeba ponaprawiać to, co parę lat temu zepsuto złymi lekami, a potem narastało i narastało przez złe diagnozy. Ale najgorszego spodziewać się nie muszę, co przynosi ogromną ulgę. :)
Dzięki!

Witchma - 23 Lipca 2012, 19:51

Adon, czyli można liczyć na nowe teksty, uff :D
Agi - 23 Lipca 2012, 20:05

Adon napisał/a
No nie do końca wszystko, bo trzeba ponaprawiać to, co parę lat temu zepsuto złymi lekami, a potem narastało i narastało przez złe diagnozy.

Niestety najczęściej człowiekowi szkodzą lekarze.

Jest mi dobrze, aż się boję zapeszyć. Siedzę przed kompem i uśmiecham się do siebie.
Nie, nie zwariowałam. :mrgreen:

merula - 24 Lipca 2012, 18:51

chyba nie do końca ten wątek, ale nie wiem, gdzie indziej by to pasowało.

wypatrzyłam dziś na niebie ciekawe zjawisko. tęcza, prawie dookoła słońca, wysoko na niebie. z telefonu wygląda to tak:

illianna - 24 Lipca 2012, 20:26

merula, a jak patrzyłaś nie z poza parasola, to też było? może to jakaś mgiełka, duża wilgotność powietrza?
dalambert - 24 Lipca 2012, 20:30

Meisner w swoich opowieściach=wspomnieniach lotniczych opowiada jak leciał w tęczę aż się w łuku zrobiło kolo.
merula - 24 Lipca 2012, 20:31

spoza parasola to było. starałam się po prostu robić fotkę nie pod słońce, ale mam jedną "z błyskiem"

po drugiej stronie też była, nieco słabsza (może kwestia kąta), ale z przerwami wyglądało prawie jak obręcz dookoła słońca.

Agi - 24 Lipca 2012, 20:32

Podwójną tęczę kilka razy już widziałam, ale kolistą po raz pierwszy.
illianna - 24 Lipca 2012, 20:47

podejrzewam, że to rodzaj mgły, która rozszczepia światło, tak czy siak ładne.

podobne? i jeszcze tu

edit. czyli tak jak myślałam, nazywa się to efekt halo i jest spowodowane mgłą lub chmurą lodu.

Agi - 24 Lipca 2012, 20:52

W każdym razie pogoda znakomita.
Godzilla - 24 Lipca 2012, 20:56

Halo słoneczne, ale takie z tęczą rzeczywiście fajne i rzadko się spotyka. Musi być mgiełka na niebie, czy też jakaś odmiana rzadkich chmurek zasnuwających niebo.

Jak ostatnio jechaliśmy na wieś, było świeżo po burzy i tak wypadło, że goniliśmy wielką chmurę z deszczem i piorunami. A że słońce świeciło nam w plecy, całą drogę mieliśmy przed sobą piękny, potężny łuk tęczy. Przeważnie gruby, z odbiciami w środku i drugą słabą tęczą na zewnątrz.

merula - 24 Lipca 2012, 22:46

a wiec trafiliśmy ciekawostkę atmosferyczną. i do tego ładną.
Godzilla - 25 Lipca 2012, 11:27

Dostawa koralików :)
Rafał - 25 Lipca 2012, 11:31

Konie mnie się zalęgły za płotem :D

Na dodatek śliczne, tylko jak znienacka prychną nad głową to człowiek nieprzyzwyczajony aż podskoczy zanim się zorientuje co i jak :lol:

Anix - 25 Lipca 2012, 22:33

Dwie kule. Kij z tym, że poobijane ręce, noga nie boli ^^ i może obędzie się bez gipsaaa?
Pucek - 25 Lipca 2012, 23:01

Nadmiar szczęścia z ciekawymi robotami. Tymi co lubię.
Tyle że siedzenia po nocach, żeby zdążyć - jakoś już nie lubię...

Kai - 27 Lipca 2012, 14:50

Gorrrrący okres wakacyjny - mnóstwo fajnej roboty.
Godzilla - 27 Lipca 2012, 16:06

Zlecenie wreszcie nadeszło. Skąd ja wiedziałam, że klienci tak wycelują, że mi się spiętrzenie w domu zrobi :mrgreen: Precyzyjni są!
ihan - 28 Lipca 2012, 21:51

Ale masz Rafał fajnie. Mnie to się w ogrodzie zalągł zaskroniec, taka 30-40 cm sznurówka z plamkami za uszami. Oj, żeby tylko nie zjadł bywającego u mnie yorka :mrgreen:
Magnis - 29 Lipca 2012, 15:15

ihan jak york zaszczeka to tylko kusz zostanie po zaskrońcu :mrgreen: .

Partner forum