To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 31 Stycznia 2011, 22:48

Mówił również że te zdjęcia są jego zdaniem zbyt nieprzyzwoite żeby je pokazywać bez cenzury. IMO to jest najlepsze. On obstawiał to pokazane jako pierwsze.
Jedenastka - 1 Lutego 2011, 08:44

Martva napisał/a
Fotka

Marta, powiedz coś o tym naszyjniku.

Martva - 1 Lutego 2011, 12:15

Siedziałam nad nim dwie godziny.
Jest ładny.

Jedenastka - 1 Lutego 2011, 12:20

Marta, tylko tyle? Jest ładniejszy niż ładny :)
Co to jest to turkusowe?

Martva - 1 Lutego 2011, 12:25

Jest w nim sznurek, szklane perły, bursztyn, muszle, masa perłowa, szkło weneckie (niebieskie) i turkmenit (niebieski) i chyba tyle. Musiałam się nakombinować, bo wymyśliłam że musi być na sznurku, a prawie nic nie chciało przez niego przechodzić, więc dołożyłam jeszcze nitkę, plątałam i przeszywałam.
Jedenastka - 1 Lutego 2011, 12:36

Ładnie wyglądasz na tym zdjęciu.
ilcattivo13 - 1 Lutego 2011, 14:08

ha, wiedzieliśmy z Virgo, że się przydadzą :D
illianna - 1 Lutego 2011, 16:11

fotki świetne, ale jak to miała być mała syrenka, to musisz pokazać też ogonek :mrgreen: ;P:
Martva - 1 Lutego 2011, 16:15

Jedenastka, dzięki ;)
ilcattivo13, męska intuicja? ;)
illianna, wstydzę się! :oops:

shenra - 1 Lutego 2011, 16:20

illianna napisał/a
to musisz pokazać też ogonek
Taa, a potem jej powiesz, że Ty masz dwa i po co się chwali :mrgreen:
Martva - 1 Lutego 2011, 16:22

shenra, Ginger jest na Ciebie obrażony.
illianna - 1 Lutego 2011, 16:24

shenra, no co ty, ja nie mam ani jednego :mrgreen:
Kai - 1 Lutego 2011, 18:26

Martva, zainspirował mnie Twój podpis :D

http://www.youtube.com/watch?v=W-zPxpmkqI0

Martva - 1 Lutego 2011, 18:30

Aua :shock:
Jednak wolę wersję z podpisu ;)

ilcattivo13 - 2 Lutego 2011, 21:36

ajoj... a nie zmieniłabyś podpisu na "Sex appeal, to nasz broń kobieca..." :wink:

Edit: znalazłem niepocięte audio :)

Martva - 2 Lutego 2011, 22:57

Nie. Lubię mój podpis i jego zawartość też.
ilcattivo13 - 2 Lutego 2011, 23:10

siut :|
Martva - 3 Lutego 2011, 20:39

http://wyborcza.pl/1,7547...dometrioza.html

Co 10 kobieta, no proszę. Uch, jak sobie przypomnę pierwszego lekarza i jego 'za krótko panią boli i jest pani za delikatna' to się we mnie gotuje. Nadal. :evil:

Agi - 3 Lutego 2011, 22:36

Martva, przeczytałam zlinkowany artykuł, dość paskudnie to wygląda.
Mam nadzieję, że zabieg Ci pomógł.

Martva - 3 Lutego 2011, 22:54

Agi, tak zupełnie naprawdę i z ręką na sercu, to nie wiem. Będę w stanie to zupełnie obiektywnie stwierdzić za kilka miesięcy, i jeszcze inna rzecz - co jest kwestią zabiegu a co leczenia, to nie wiem jak rozróżnię ;) Ta laparoskopia była przede wszystkim diagnostyczna, bo mój lekarz się uparł że nie będzie mnie leczył w ciemno, ba, nawet się nie zgodził jak zapytałam czy mogę nie robić przerw między opakowaniami tabletek anty póki to się nie potwierdzi.

Tylko się zastanawiam ile kobiet się męczy i słyszy w gabinecie tylko 'już taka pani uroda, że boli'... A objawów jest mnóstwo i występują w różnych kombinacjach.

Martva - 4 Lutego 2011, 18:33

Wzięłam się za dłubanie zaległych zamówień (znalazłam jakąś kopertę i okazało się że po drugiej stronie jest lista ;P: ), mimo dzikiego niechciejstwa. Jeszcze jedne kolczyki i chyba będę dość na bieżąco, chociaż z drugiej strony być może istnieje konkurencyjna lista której nie znalazłam. Jutro mam spotkanie biżuteryjek krakowskich, niestety daleko trochę, ponad godzina w MPK nie licząc przesiadek, ale myślę że będzie miło.
Godzilla - 4 Lutego 2011, 20:29

https://picasaweb.google.com/macleodlife2
Trochę koralikowych zwierzaczków, może się przydadzą.

Martva - 4 Lutego 2011, 20:41

oooo, dzięki. Widzę nowe pająki i żaby :D
Czy firefox ma jakieś ograniczenia w pojemności zakładek?

fealoce - 4 Lutego 2011, 21:35

Jeśli nawet, to ja na nie jeszcze nie natrafiłam :D
Martva - 6 Lutego 2011, 12:06

Wczorajsze spotkanie mnie natchnęło, wydłubałam wreszcie kolczyki w dawno zaplanowanym, mało oczywistym zestawie barw. Tylko krótkie wyszły, co to jest 7cm :D Właśnie robię dłuższą wersję. I mam nadzieję że wyjdzie odpowiednio.

I albo ja, albo mój ulubiony koralikowy sklep mamy zupełnie zepsute ustawienia kolorów :(

Martva - 8 Lutego 2011, 11:01

Łaaa, ojciec wymyślił że trzeba oddać laptopa do serwisu. Właściwie bardzo słusznie wymyślił, ale przeraża mnie ta perspektywa. Ręce mi się trzęsą na samą myśl. Ciekawe ile to może potrwać.

I chyba mi się schrzaniła waga łazienkowa - zważyłam się pierwszy raz od połowy grudnia chyba; jem jak prosię (głodne prosię), ćwiczę i robię sobie ciężkie mięśnie ;) , a ona pokazuje wartość tak niską, że to chyba niemożliwe.

dalambert - 8 Lutego 2011, 11:13

Martva, ona Cię lubi, znaczy ta waga :D
illianna - 8 Lutego 2011, 11:14

Martva, nic się nie zepsuło, widziałam Cię wczoraj, waga ma rację :D
Martva - 8 Lutego 2011, 11:46

illianna, trochę mięśni mi się zrobiło (czuję je w każdym razie), tłuszcz nie zniknął, mięśnie są ciężkie, nic nie rozumiem :roll: Muszę sobie kupić elektroniczną, tam nie ma że patrzysz pod innym kątem i od razu inna wartość.
baranek - 8 Lutego 2011, 12:41

Martva, elektroniczna waga Magdalenki pokazuje różne wartości w zależności od tego, w którym punkcie mieszkania stoi. myślę, że to kwestia magnetyzmu.

Partner forum