To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

merula - 19 Czerwca 2012, 21:21

Witchma, obrazek dywaniku.
Witchma - 19 Czerwca 2012, 21:31

Taki. On jest generalnie całkiem zwyczajny, to moja chora wyobraźnia czyni go wyjątkowym ;)
merula - 19 Czerwca 2012, 21:33

taki trochę australijski w klimacie.
Witchma - 19 Czerwca 2012, 21:35

To przynajmniej kangury się będą cieszyć :D
Tylko żebym nie musiała zmienić imienia na Bruce... :roll:

mBiko - 19 Czerwca 2012, 21:44

Raczej na Makunga Nmezi Bapta.
Witchma - 19 Czerwca 2012, 21:59

Mnie skrzywił Monty Python. Nie chcę wiedzieć, co Ciebie skrzywiło :mrgreen:
mBiko - 19 Czerwca 2012, 22:20

I tak się dowiesz.
Witchma - 19 Czerwca 2012, 22:26

Wyprę jak nic.
aniol - 20 Czerwca 2012, 11:54

znalezione na skraju lasu fajne, wielkie krzaczory porzeczki zlotej
i najlepsze ze autochtoni mowia na to berberys - i nikt tego nie zbiera!

Martva - 20 Czerwca 2012, 12:04

Zrobiłam zamówienie w sklepie z koralikami, łiii :D Będzie na mnie czekało po powrocie. Oczywiście pięć minut po wysłaniu przelewu zaczynam robić listę rzeczy które by mi się jeszcze przydały, ale to następnym razem. Ciut sobie poprawiłam boląco-deszczowy humor :D
mesiash - 20 Czerwca 2012, 13:45

"Złamałem" zabezpieczenia systemu nie pozwalającego mi chodzić po dowolnych stronach w pracy :) to dobrze, bo czasem jak się nudziłem to krew mnie zalewała jak miałem zablokowany dostęp
Agi - 20 Czerwca 2012, 13:47

mesiash, hakerstwem się tu nie chwalimy.
Witchma - 20 Czerwca 2012, 16:56

Obie dziewczyny, które uczę skończyły rok z szóstkami z angielskiego w szkole (a obie musiały napisać specjalne testy "na szóstkę"). Znaczy się spokojnie mogę je w przyszłym roku przycisnąć :mrgreen:
Zgaga - 20 Czerwca 2012, 17:31

Już jestem na urlopie. Przez tydzień. I większość czasu spędzę w Nidzicy i okolicach.
Ufff... Cieszy mnie to, bo już zaczęłam gonić w piętkę. Zwłaszcza, że przez ostatnie trzy dni wszystko musiałam przygotować "na zapas".

Hurrrrraaaaa :bravo :mrgreen:

Agi - 20 Czerwca 2012, 17:56

Do mojego miasteczka przyjeżdża dziś Małgorzata Kulińska z zespołem.
Właśnie wychodzę na "Księżniczkę czardasza". :)

Martva - 21 Czerwca 2012, 11:02

Słońce! Ciepło! Upał wręcz! Nareszcie!

Prognoza mówiła o 21 stopniach oraz burzy z gradem po południu, boję się że ta druga część się sprawdzi. Ale byłam na spacerze w piekarni, w cienkiej spódnicy bez rajstop i w sandałach! :D

dzejes - 22 Czerwca 2012, 01:30

Niezwykle udany wypad na ćwierćfinał Czechy-Portugalia. Stadion świetny, organizacja naprawdę bardzo dobra. Brawo Polska.
Kyle Katarn - 23 Czerwca 2012, 23:53

Martva napisał/a
Słońce! Ciepło! Upał wręcz! Nareszcie!

Też się cieszę z ocieplenia. W końcu, po trzech jesiennych wręcz dniach, w których było 16 stopni, chmury i deszcz, wreszcie temperatura poszła w górę.

merula - 24 Czerwca 2012, 02:17

bardzo fajny dzień.

w gronie "wygnańców warszawskich", kiedyś w większości krakowskich brydżystów-juniorów padł pomysł zrobienia małego prywatnego turnieju. a żeby miało to jakiś sens, zwołano towarzystwo "warszawiaków" i wsparcie z dawnego krakowskiego klubu. pomysł chwycił i spotkaliśmy się dziś u pomysłodawczyni w gronie 16 dorosłych i 10 dzieciaków w wieku różnym. często były to spotkania po wielu latach. i było tak jakbyśmy w ogóle nie tracili ze sobą kontaktu, sympatycznie, wesoło, dzieciaki zajęły się sobą i prawie jakby ich nie było. pograliśmy w karty, pogadaliśmy, pojedliśmy różnych dobroci, popiliśmy, obejrzeliśmy mecz. super.

Kasiek - 24 Czerwca 2012, 20:19

Dwa dłuuugie spacery z wózkiem. Spaliłam ten pyszny kawałek tortu urodzinowego mojej siostry :D z nawiązką :P
Lynx - 24 Czerwca 2012, 22:17

merula :D :mrgreen:
merula - 27 Czerwca 2012, 16:28

wyjdzie nam fajny album jako prezent dla wychowawczyni trzecioklasisty na koniec roku.
Witchma - 27 Czerwca 2012, 21:50

Dywan przyszedł :D A jutro będą szafy :D :D I znalazłam sklep, w którym mają ulubione saszetki Dusia (w krakvecie od 10 maja nie mogę się doczekać i co tydzień tylko dzwonią mi powiedzieć, że nadal nie ma :? ) :D Mam wrażenie, że jeszcze trochę tej radości, a się rozchoruję...
Anix - 27 Czerwca 2012, 22:03

Cieszy mnie, że moje ogłoszenie o korkach nie przepadło w sieci i zgłaszają się zabłąkane duszyczki z sierpniowymi poprawkami z polskiego. To się nazywają mieszane uczucia, bo przecież to czyjeś nieszczęście, a mój zarobek...
merula - 27 Czerwca 2012, 23:27

znowu są karne :twisted:
Magnis - 28 Czerwca 2012, 14:50

Ale wygrała Hiszpania :D .
merula - 28 Czerwca 2012, 19:10

Magnis, dla mnie prawie nieważne kto. najbardziej z piłki skopanej lubię karne.
Anix - 28 Czerwca 2012, 20:02

Podpisałam umowę na korektę Tomu Kultury z Empikiem! :D i być może szykuje się stała współpraca! :mrgreen: Szaleję z radości! Sami się ze mną skontaktowali!
nimfa bagienna - 28 Czerwca 2012, 20:06

Gratulacje. Teraz już będzie z górki, zobaczysz.
Magnis - 28 Czerwca 2012, 20:34

merula napisał/a
Magnis, dla mnie prawie nieważne kto. najbardziej z piłki skopanej lubię karne.

A to co innego :D . Ronaldo miał wczoraj zdezelowany celownik bo albo za dużo wysoko albo brakło minimalnie miejsca pod poprzeczką :mrgreen: . Dzisiaj grają Włosi z Niemcami i zobaczymy czy też będą karna tak jak lubi merula :wink: .

Partner forum