Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Fidel-F2 - 30 Stycznia 2011, 14:25
Martva, propaguj dalej i bardziej
Ozzborn - 30 Stycznia 2011, 14:36
ładne muszelki bakłażany chyba zostały zdeklasowane
Martva - 30 Stycznia 2011, 15:32
| jewgienij napisał/a | | Jewgienij and 2 others like this |
Juz więcej, ale wczorajszej chyba nie przegonią
| Ziuta napisał/a | | martvo, a któż jest tym szczęśliwcem? |
Yyyy, znaczy się co? Jakim szczęśliwcem?
| Fidel-F2 napisał/a | | Martva, propaguj dalej i bardziej |
To jest jedna z tych chwil kiedy należy powiedzieć 'Nie!'?
| Ozzborn napisał/a | bakłażany chyba zostały zdeklasowane |
Bluźnisz!
Ozzborn - 30 Stycznia 2011, 15:44
| Martva napisał/a | To jest jedna z tych chwil kiedy należy powiedzieć 'Nie!'? |
Nie
| Martva napisał/a | Ozzborn napisał/a:
bakłażany chyba zostały zdeklasowane
Bluźnisz! |
no dobra może się zagalopowałem, ale na podium robi się tłoczno
Ziuta - 30 Stycznia 2011, 20:14
| Martva napisał/a | | Yyyy, znaczy się co? Jakim szczęśliwcem? |
Na palcu serdecznym prawej ręki masz obrączkę. W naszym kręgu kulturowym to o czymś świadczy
Martva - 30 Stycznia 2011, 22:33
Ona tam jest od dobrych 10 lat i świadczy o tym że lubię srebrne obrączki.
Nie będę wrzucać swoich zdjęć na inne fora (powtórzyłabym 100 razy, ale mi się nie chce). Ludzie są czasem zaskakująco niemyślący.
Tomcich - 30 Stycznia 2011, 23:51
Tak dla statystyki - Garfield też lubi muszelki.
shenra - 31 Stycznia 2011, 00:01
| Tomcich napisał/a | | Garfield też lubi muszelki. | A nie lasagne?
Matrim - 31 Stycznia 2011, 00:28
| shenra napisał/a | | Tomcich napisał/a | | Garfield też lubi muszelki. | A nie lasagne? |
Jest jeszcze opcja "lasagne z muszelki".
Martva - 31 Stycznia 2011, 10:43
Może wrzucę jeszcze jedne muszelki, znaczy zdjęcie muszelek, moje ulubione i strasznie kiepskie technicznie. Ale mój ex się zachwycał że fajne, mimo że na nieostrości i takie tam zazwyczaj narzeka.
Wczoraj poczęstowano mnie komentarzem 'wyglądasz jakbyś czekała na motorówkę, bo tiry nie pływają' i dostałam takiej piany że nie mogłam zasnąć, bo mi serce za szybko biło Nijak nie widzę w tym zdjęciu nic wulgarnego, a tirówki mi się kojarzą z wulgarnością na pierwszy rzut oka. I nie mają niebieskich brwi. Ale i tak sniff.
rybieudka - 31 Stycznia 2011, 10:56
Fajnie jest. To ja też te muszelki "lajk"
| Ziuta napisał/a | Na palcu serdecznym prawej ręki masz obrączkę. W naszym kręgu kulturowym to o czymś świadczy |
A to wcale nie do końca... w karajach anglosaskich generalnie nosi się obrączkę na palcu serdecznym LEWEJ ręki (u nas to ponoć oznacza wdowę/wdowca). Ja tam nie wiem, ale moja żona na ten przykład tak nosi: na palcu serdecznym lewej ręki, razem z pierścionkiem zaręczynowym. Ponoć tak tez można...
Martva - 31 Stycznia 2011, 11:37
Mam na prawym serdecznym, lewym serdecznym i lewym środkowym. Kiedyś chyba nastąpiła jakaś roszada, bo mgliście mi się kojarzy że przekładałam z prawego środkowego, bo mi jakieś palce schudły albo utyły, ale noszę te trzy pierścionki/obrączki od hoho. I to naprawdę oznacza tylko to że je lubię.
BTW gdzieś w USA był ruch noszenia srebrnych obrączek i to oznacza czystość przedmałżeńską czy coś. Ale nie pamiętam na którym palcu.
rybieudka - 31 Stycznia 2011, 11:48
| Martva napisał/a |
BTW gdzieś w USA był ruch noszenia srebrnych obrączek i to oznacza czystość przedmałżeńską czy coś. Ale nie pamiętam na którym palcu. |
Brrr... jestem zdecydowanie przeciwko tego typu przedsięwzięciom wychodząc z założenia, że dokonując transakcji wiążącej na całe życie należy wcześniej dokładnie sprawdzić warunki, jakie umowa oferuje A także trochę nabrać umiejętności
gorbash - 31 Stycznia 2011, 12:00
| Martva napisał/a | | BTW gdzieś w USA był ruch noszenia srebrnych obrączek i to oznacza czystość przedmałżeńską czy coś. Ale nie pamiętam na którym palcu. |
Nie byłbym sobą gdybym nie zapytał czy to na pewno chodziło o noszenie tej obrączki na palcu?
Martva - 31 Stycznia 2011, 13:07
No tak, a gdzie?
ilcattivo13 - 31 Stycznia 2011, 13:18
fajne zdjęcie
Martva - 31 Stycznia 2011, 13:21
Ani słowa o sinej cerze? Dobrze się czujesz?
Obejrzałam zdjęcia siostry z samej imprezy i OMG, albo mam buzię jak księżyc w pełni i krótkie nóżki, albo było złe światło, albo zdjęcia z imprez są generalnie zue. Ale jedno zgrałam i spróbuję coś z nim zrobić.
ilcattivo13 - 31 Stycznia 2011, 14:36
| Martva napisał/a | Ani słowa o sinej cerze? Dobrze się czujesz? |
to przez ten urząd skarbowy... jeszcze jestem w shocku Ale do jutra obiecuję "poprawę"
Martva - 31 Stycznia 2011, 15:46
Ostatnia odsłona topieli... to jest, słabej podróbki disneyowskiej Małej Syrenki
Tragiczna jakość, ale moje ulubione.
Dla odmianyzaskoczone _prawie_ chomikowe zdjęcie z samej imprezy i bardzo nieostra rybka, jedna z kilku przyczepionych do kiecki.
rybieudka - 31 Stycznia 2011, 16:00
Rybka daje radę... choć ja bym jej jakieś udka dorobił
Martva - 31 Stycznia 2011, 16:10
E tam, nadrabia spojrzeniem
Martva - 31 Stycznia 2011, 17:21
Zainspirowałam kolejną osobę do weryfikacji rozmiaru stanika, przeszła z 90C na 70I. 'Mam biust!' napisała mi dziewczyna, i uwielbiam ten okrzyk, zarówno w postaci pisanej, jak mówionej
shenra - 31 Stycznia 2011, 18:07
Prawie chomikowe bardzo mi się podoba
fealoce - 31 Stycznia 2011, 20:51
| Martva napisał/a |
BTW gdzieś w USA był ruch noszenia srebrnych obrączek i to oznacza czystość przedmałżeńską czy coś. Ale nie pamiętam na którym palcu. |
Zgadza się. Też nie pamiętam na którym
Martva - 31 Stycznia 2011, 21:06
| shenra napisał/a | | bardzo mi się podoba |
Mnie też, a jeszcze ułamek sekundy i byłoby tragiczne
| fealoce napisał/a | | Też nie pamiętam na którym |
Ale na palcu?
fealoce - 31 Stycznia 2011, 22:04
Tak, na palcu
shenra - 31 Stycznia 2011, 22:17
Martva powiedz, że jesteś zaręczona z Trytonem i będzie z głowy
Fidel-F2 - 31 Stycznia 2011, 22:21
Twój ex Cie nie lubi