To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

merula - 17 Czerwca 2012, 09:39

shenra napisał/a
Udało mi się dorwać żarówkę. :mrgreen:

a co, uciekała?

Godzilla - 17 Czerwca 2012, 09:49

merula, to historyczna może być, ostatnia w dziejach. Dalej już tylko energonieoszczędne.
merula - 17 Czerwca 2012, 10:13

Godzilla, bez przesady. z Białorusi można i setkę przywieźć, za grosze. a i u nas jako grzejniki świetlne też już chyba można kupić.
Godzilla - 17 Czerwca 2012, 10:25

Jako grzejniki? No nareszcie.
Kruk Siwy - 17 Czerwca 2012, 11:01

U mnie w kiosku wisi duży napis "tu kupisz zarówki 100 W". Wisi gdzieś tak od roku, ktoś widocznie (nomen omen) ma duże zapasy.
ilcattivo13 - 17 Czerwca 2012, 13:35

shenra napisał/a
Ty byś się nie cieszył? ;P:
ba! aż bym cały pojaśniał ;P:
mBiko - 17 Czerwca 2012, 22:20

Po mniej więcej dwudziestominutowym czacie z supportem jedzie do mnie nowy kundelek.
Lynx - 18 Czerwca 2012, 09:42

Bardzo udany festyn Stowarzyszenia. Było świetnie, chwilami śmiesznie, dzieciaki się nie nudziły, dorośli chyba też nie, nawet pogoda tylko przez chwilę nas postraszyła, na jakąś godzinkę zrobiło sie nieco chłodniej a wtedy powodzeniem cieszyła się gorąca grochówka.
Dzisiaj impreza pofestynowa raczej dla dorosłych... :mrgreen:

Zgaga - 18 Czerwca 2012, 12:01

Ukazała się po polsku książka Ulickiej "Daniel Stein, tłumacz". Idę dziś kupić. A potem kto chce, lub nie chce - lektura obowiązkowa do przeczytania!!!
Godzilla - 18 Czerwca 2012, 12:01

Zamówiłam sznurki, koraliki i czekam na dostawę. Babska radość. Większa będzie, jak to się zwróci.
merula - 18 Czerwca 2012, 12:03

zrzuciłam jednego garba z pleców. rodzi to co prawda kolejne, ale mają urok nowości.
Zgaga - 18 Czerwca 2012, 12:07

Godzilla napisał/a
... Większa będzie, jak to się zwróci.

Też już tak mam. Wielka radość zakupów i robienia czegoś, ale jeszcze żeby się sprzedało i zwróciło :lol:

Martva - 18 Czerwca 2012, 12:07

Godzilla napisał/a
Zamówiłam sznurki, koraliki i czekam na dostawę

A wiesz, mam w magrafie w koszyku masę rzeczy i się zastanawiam czy wytrzymam do powrotu czy zrobić przelew stąd, żeby juz na mnie czekało :mrgreen: (tylko się boję jakichś szalonych kosztów za przelew, nie wiem czy słusznie, nie znam się :) )

Godzilla - 18 Czerwca 2012, 12:10

Wczoraj byłam na tym festynie i utarg był mizerniutki, ale pogadałyśmy ze znajomymi, pogrzałyśmy się na słoneczku, w niestandardowym sąsiedztwie namiotu z atrakcją dla dzieci, tzn. wyścigami Formuły 1. Miałam stanowisko tuż przy głośniku :twisted: To wyjątkowe uczucie, siedzieć kilka godzin z wrażeniem, że nad mózgiem jedzie ci wyścigówka. Pełna skala dźwięku. Przy czym wystąpił objaw uboczny. Zaczął mi się podobać dźwięk rozbijanego samochodu.
Martva - 18 Czerwca 2012, 12:16

Zgaga napisał/a
Wielka radość zakupów

Ja chyba najbardziej lubię moment kupowania, a właściwie nie, zupełnie najbardziej lubię oglądać to co przyszło, torebeczki oglądać w różnym świetle, pod światło, tworzyć zestawienia i zastanawiać się co z czym może pasować. Potem rozkładam zamówienie do pudełek i tracę zainteresowanie aż do następnych zakupów :P

Godzilla - 18 Czerwca 2012, 12:25

Jak pomyślę, jakich kolorów nakupiłam, to aaach! :D Się nie mogę doczekać.
merula - 18 Czerwca 2012, 12:29

zrobiłam porządek w telefonie. żeby nie ryzykować, że mi coś "zgubią" w serwisie pokopiowałam to co chcę mieć, a przy okazji wywaliłam tony śmiecia. :D
Zgaga - 18 Czerwca 2012, 12:31

merula, potem będziesz szukać numerów... "no miałam gdzieś".
merula - 18 Czerwca 2012, 12:42

Zgaga, ni. skopiowałam kontakty, zsynchronizowała Outlooka i mam kopię zapasową na drugim telefonie. nie dam się :twisted:
Zgaga - 18 Czerwca 2012, 12:51

merula, widzę, że Twoje ostatnie doświadczenia z różnym sprzętem....
Martva - 18 Czerwca 2012, 12:54

Godzilla napisał/a
Się nie mogę doczekać.

Kurde, przegrzebałam ofertę i nie wiem, czekać na powrót i wcześniej ewentualne dostawy (i ryzykować że mi wykupią kilka takich piękności na których mi baaardzo zalezy), czy próbować płacić stąd. Ehh, te rozterki :)

Agi - 18 Czerwca 2012, 12:57

Martva, masz konto w polskim banku i dostęp internetowy do niego?
Jeśli tak, żadna różnica skąd wysyłasz przelew.

Martva - 18 Czerwca 2012, 13:06

Agi, lejesz miód na moje serce (i mój zakupoholizm), dzięki! :D
Agi - 18 Czerwca 2012, 13:18

Miło mi. Znaczy, dobry uczynek na dziś mam zaliczony. :wink:
Witchma - 18 Czerwca 2012, 17:57

Zamówiłam szafy :)

I przedstawiłam projekt regałów, ale boję się wyceny.

merula - 18 Czerwca 2012, 19:38

Witchma, brawo. a ten dodatkowy już wynegocjowałaś?
Witchma - 18 Czerwca 2012, 19:58

merula, obliczyłam to tak, że powinno się zmieścić o połowię więcej niż już mam (ale niech to zostanie między nami ;) ).

Swoją drogą śmieszy mnie to, co sklepy oferują pod nazwą "regał na książki" (chyba że zapominają dopisać "góra dwie do czterech").

A! I cieszy mnie błyskawicznie zrealizowane zamówienie na perfumy - złożone o 12, o 14 informacja, że kurier już je ma, czyli jutro będą :D Nie będę kryptoreklamować sklepu, ale jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam pod tym względem, a dodatkowo bardzo podoba mi się, ze przy każdym produkcie mają na bieżąco aktualizowany stan magazynowy. Czyli można, jak się chce (a po ostatnich przejściach z szafką do łazienki wiem już, że nie każdemu sprzedawcy się chce...).

shenra - 19 Czerwca 2012, 14:09

Dzień dbania o siebie część druga. Leniuchowanie jest fajne. :mrgreen:
ilcattivo13 - 19 Czerwca 2012, 16:59

DPD :) Naprawiło to, co spierdziuliło oleole :)
Witchma - 19 Czerwca 2012, 18:37

Przyszła wreszcie zaginiona witrynka :D I perfumki (niezaginione). I znalazłam dywan, który mi coś zrobił z muskiem i muszę go mieć :mrgreen:

Partner forum