Zadomowienie - powitania na forum - Statusy
Ixolite - 6 Kwietnia 2007, 23:30
A teraz co masz? A co ja mam?
EDIT: a, widze co mam
Fidel-F2 - 6 Kwietnia 2007, 23:31
Ixolite, nie wiesz kto to Trurl?
Azirafal - 7 Kwietnia 2007, 00:25
Ej no! Ja teżchcęTrurla! W ostateczności może być Klapaucjusz, a nawet stara maszyna liczbowa!!! A nie jakaś narzeczona Franky'ego ;(
mBiko - 7 Kwietnia 2007, 08:23
Tak sobie pisze i piszę, a nie zauważyłem że wczoraj awansowałem na kapitana niebnego.
Pako - 7 Kwietnia 2007, 09:20
Yangchun Baixue
Tylko tyle sensownego mi się udało znaleźć. Ale chyba nie chodzi o tę utalentowaną niezwykle dziewczynkę jednak
Powinno tego sporo być nawet, ale wszystko na chińskich/japońskich/koreańskich stronach (słowo daję, nei wyznaję się na tych krzaczkach). Ktoś oświeci?
Czarny - 7 Kwietnia 2007, 10:07
Baixue prowadziła dom uciech w "Odwecie" GGG z najnowszej NF, znaczy jesteś bur***mamą Pako
Pako - 7 Kwietnia 2007, 10:23
Oh... można się było w sumie domyślić, że GGG maczał w tym palce
A że ten tego, dom uciech prowadzę? Czemu nie? Intratny interes podobno
Tomcich - 7 Kwietnia 2007, 12:44
Kruk Siwy napisał/a | Dobiegłem do Gromozeki ale nie wiem co to jest...
Czy mnie to przypadkiem nie obraża? |
Pozwolę ponownie siebie zacytować.
Cytat | Podróze Alicji Kir Bułyczow.
Cytat | W końcu sali siedział przy stoliku mój stary przyjaciel Gromozeka. (...) Na mój widok Gromozeka spuścił na podłogę zwinięte dla wygody macki, rozdziawił w czarującym uśmiechu swą półmetrową paszczę, przyjaźnie wyciągnął ku mnie ostre szpony i biorąc rozpęd rzucił się w moją stronę.(...) Objął mnie mocno mackami i przycisnął do kłujących tarczek na swej piersi |
Poza tym jest to wielce szanowany archeolog z planety Czumaroz, uwielbia pić walerianę, ma osiem oczu i jeszcze wiele innych ciekawych cech. |
Fidel-F2 - 8 Kwietnia 2007, 19:20
pękło 5000 i zostałem Lobo
kto to jest Lobo?
jedyne skojarzenia jakie mam wiążą sie z dość bezpłciowym w smaku jabłkiem
hjeniu - 8 Kwietnia 2007, 19:26
Powinno być chyba Bolo - Ostatni Czerniakowianin
Pako - 8 Kwietnia 2007, 19:27
Fidel, jajca se robisz, wielkanocne takie? Nie no, nawet ja znam tego kolesia Z Czerni taki jeden, wiesz, ubił resztę ziomków z planety... ot dla frajdy, bo mili byli
I można by jeszcze o nim przez kilkadziesiat komiksów gadać, jak to z batmanem, supermenem, robinem i Bóg wie kim walczył. Wielki, niebieski, heavy metalowiec
Fidel-F2 - 8 Kwietnia 2007, 19:35
Pako, zwykle robię ale tym razem wyglądam jak z trumny
Czerń też nie wiem
komiksów z zasady nie czytam (pozaa nielicznymi wyjątkami), nudzą mnie
zwłaszcza jeśli maja cokolwiek wspólnego z batmanem, supermanem czy podobnym półgłówkiem
Pako - 8 Kwietnia 2007, 19:46
Aha... Lobo to taki kolo, co wszystko rozpiernicza. Po prostu taka radosna postać
Fidel-F2 - 8 Kwietnia 2007, 20:07
Pako, jak go opisujesz to zaczynam kolesia lubić
ale jestem po trzech piwach
mBiko - 8 Kwietnia 2007, 21:39
No i jestem Johnny Walkerem, eps chyba za dużo piję Sky'em Walkerem.
Gustaw G.Garuga - 9 Kwietnia 2007, 10:43
Pako, Yangchun Baixue to m.in. tytuł klasycznego chińskiego utworu muzycznego na instrument zwany pi-pą. Znaczy 'Biały śnieg w wiosennym słońcu'. Baixue to popularne imię dla dziewczynki, wyrażające życzenie, by miała cerę białą jak śnieg. Yangchun zaś to miasto w prowincji Guangdong, w którym byłem i które pojawia się w moim opku Skała Która Sprowadza Cień (acz pisane Yongchun). A sam Modry Lotos to imię ulubionej (ukochanej?) kurtyzany Xiao. I teraz najważniejsze - w żadnych statusach oprócz własnego nie maczałem palców
Ixolite - 9 Kwietnia 2007, 11:29
Fidel-F2 napisał/a | Ixolite, nie wiesz kto to Trurl? |
Fidel, matołku, toć w chwili pisania posta nie wiedziałem jaki status będę miał gdy tegoż posta wyślę
Azirafal - 9 Kwietnia 2007, 11:47
Gustaw - a ja Ci tylko powiem, że Odwet to najlepsze opowiadanie w NF 4/07
Gratulacje, oklaski i podziękowania za dobrą rzecz do przeczytania
Gustaw G.Garuga - 9 Kwietnia 2007, 12:00
Jakie tylko - aż! Bardzo mnie to cieszy Zerknij na mój awatar obok - to sceneria następnego tekstu o Xiao
Żeby nie było offtopu - fajny masz status
Azirafal - 9 Kwietnia 2007, 12:12
Pshaw! Próbuję sie jak najszybciej odczołgać z cienia wielkiego potwora ze śrubkami w głowie, czy jego kobity... Czy jego doktora. Czy psychoterapeuty. Tak czy tak - szybko dobić do kolejnego statusu.
A sceneria fajna Sam mieszkałem 6 lat w Wietnamie, więc takie klimaty są dla mnie naprawdę bardzo miłe, a i sentyment do nich mam po prostu Czekam, czekam ze zniecierpliwieniem. I chyba Cię z forum Naszych Stron kojarzę
Gustaw G.Garuga - 9 Kwietnia 2007, 12:21
Tuś mnie zdziwił - swego czasu napisałem parę postów w wątku MF na Naszych Stronach, ale nie zaglądałem tam od miesięcy. Miałbyś tak dobrą pamięć?
No takie te statusy są
Azirafal - 9 Kwietnia 2007, 15:34
Chyba mi ksywka po prostu w głowie utwkiła, bo kojarzę A pamięć mam zazwyczaj kiepską akurat, zwłaszcza do twarzy i imion
Grrr, jeszcze trochę pospamować, coby mi zniknęła ta narzeczona no
Agi - 9 Kwietnia 2007, 17:51
Xawras Wyżryn - mój nowy status
Iscariote - 9 Kwietnia 2007, 18:21
a mój nowy status to: Dragon Slayer
Azirafal - 11 Kwietnia 2007, 09:36
No, w końcu - może być paskudny, obślizgły, kwasowaty i z problemem dentystycznym. Lepsze to niż poprzednie
Kruk Siwy - 11 Kwietnia 2007, 09:42
Jestem sobie Sailor Moon, jestem sobie... dziwka?
mawete - 11 Kwietnia 2007, 10:00
Cichodajka z księżyca
Azirafal - 11 Kwietnia 2007, 10:03
A bosman tylko zapiął płaszcz...
Lump Kałmuk - 11 Kwietnia 2007, 10:21
awansowałem na Frodo Bagginsa
gorbash - 11 Kwietnia 2007, 10:33
pierscionek juz masz z tego co widze...
|
|
|