To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

shenra - 6 Czerwca 2012, 13:58

Dzisiaj idę podpisać umowę, dostanę klucze do nowego mieszkania i zaliczę zawał jak to wszystko przenieść :mrgreen:
Agi - 6 Czerwca 2012, 14:03

shenra, dasz radę! Jesteś Wielkim Kosmicznym Chomikiem. :D
Kruk Siwy - 6 Czerwca 2012, 14:04

I małą pracowitą mrówą.
shenra - 6 Czerwca 2012, 14:21

Tak sobie wmawiam każdego dnia :mrgreen: No cóż komu w drogę temu worek na śmieci :mrgreen:
Kruku z tą "małą" to bym nie przesadzała :mrgreen:

Iwan - 6 Czerwca 2012, 14:35

mBiko napisał/a
Iwan, z jednej strony zazdraszczam, ale z drugiej to pewnie dostałbym natychmiastową eksmisję.

moja żona też nad tym zastanawiała, ale jej przeszło

Rafał - 6 Czerwca 2012, 15:07

Ha, a ja się wygrzebałem z nawału zajęć: specyfikacja i insze papieren na przetarg zrobione, powypychane i popowieszane w necie, sprawy sądowe powyjaśniane i poukładane w porządeczku, mam w końcu terminy pozgrywane ze sobą i poukładane (a myślę, że pomyślnie poprowadzone), robota w firmie wre, kto miał dostać na co zasłużył dostał, insze prace się robią jak się mają robić. W domu też porobione, komin murowany tymi ręcami rozebrałem i wytaczkowałem na hałdę, ogródek skopałem, posadziłem pierwsze winorośla w mojej nowej winnicy (ha, jak to brzmi :lol: ), no to teraz tylko zakupić jakieś dobre piwko, usiąść wygodnie i czekać co się spieprzy, bo nigdy nie ma tak prosto :wink: No, ale wróciłem do życia w miarę normalnego :lol:

Aha, kościół też już wyrasta z ziemi. To będzie dość tfu, tfu, intensywny rok. :)

Witchma - 6 Czerwca 2012, 19:28

Żaluzje :mrgreen:
Kai - 6 Czerwca 2012, 20:47

Pralka działa. Mam nowy fryz. Czuję się chyba dobrze.
shenra - 7 Czerwca 2012, 01:22

Umowa podpisana, bosz ile kasy na raz poszło :roll: Ale za to czajniczek w prezencie, kieliszki zamówione. Alkohol spakowany, necik przenoszę w piątek(także sobota i niedziela będzie bez sieci) :shock: Będzie oryginalnie, ale za to w lodówce już czeka na nas mleko i serek wiejski :mrgreen:
ilcattivo13 - 7 Czerwca 2012, 01:43

Gratulacje, shenra :D Kiedy parapetówka? :wink:
Rafał - 7 Czerwca 2012, 01:46

Serkiem? :shock:
ilcattivo13 - 7 Czerwca 2012, 01:48

Rafał - "alkohol spakowany", potem się go rozpakuje i zagryzać będzie serkiem. A poza tym, ktoś w Twoim wieku powinien wiedzieć, że idąc do kogoś na parapetówę, alkohol przynosi się samemu :wink:
shenra - 7 Czerwca 2012, 02:02

Parapetówka to chyba na raty będzie :mrgreen: Bo w sumie już ze trzy się szykują, a z przenoszeniem i ogarnianiem wszystkiego to przynajmniej jeszcze miesiąc minie.
Rafał - 7 Czerwca 2012, 02:12

No dobra, szkoda czasu tracić, shenra, co by Ci się parapety nie rozeschły, ciach :D
Agi - 7 Czerwca 2012, 07:10

shenra, to pod te parapety! :D Daleko od centrum będziesz mieszkać?
shenra - 7 Czerwca 2012, 12:10

Nie, ze cztery przystanki mam, więc spoko. Trzeba będzie się przyzwyczaić do nowej komunikacji.
Witchma - 7 Czerwca 2012, 22:26

Kuchnia umyta. Już ją uwielbiam :mrgreen:

No i pierwszy, bardzo skromny transport książek przewieziony...

shenra - 7 Czerwca 2012, 22:27

Witchma, super. Ja myślałam, że nie będę wiedzieć, którą książkę ze sobą zabrać na początek. Siłą rzeczy w ramach dzisiejszych rewelacji pojechały już wszystkie :mrgreen:
mBiko - 7 Czerwca 2012, 22:31

Dziewczyny, gratuluję nowych siedlisk.
ilcattivo13 - 7 Czerwca 2012, 23:31

No to "chlup" za nowe siedliska :D
Witchma - 8 Czerwca 2012, 09:09

Dzięki, chłopaki :D

shenra napisał/a
Siłą rzeczy w ramach dzisiejszych rewelacji pojechały już wszystkie :mrgreen:

Może i słusznie, jeszcze by się niektóre poczuły urażone :D

shenra - 8 Czerwca 2012, 09:15

No nie chciałabym, żeby się tak poczuły. Choć Robert W może się poczuć wyróżniony. Spakowany w pierwszej kolejności :mrgreen:
Za chwilę przyjadę panowie od neta i się radośnie przeniesiemy na nowe mieszkanko. Potem już tylko reszta klamotów i do roboty. Ech, to będzie długi dzień :mrgreen:

dalambert - 8 Czerwca 2012, 09:17

shenra, Chomik trzym się, to WIELKA chwila - było nie było nowy kołowrotek :wink:
shenra - 8 Czerwca 2012, 09:21

I ten będzie się kręcił bez niczyjej łaski. Jak dociągnę do lipca :mrgreen:
joe_cool - 8 Czerwca 2012, 10:49

shenra, niech Ci się dobrze mieszka :D
Martva - 8 Czerwca 2012, 18:49

Siostry mnie przyjadą odwiedzić w niedzielę, wracając z wakacji. jeeee! ^^
Godzilla - 8 Czerwca 2012, 19:01

Z całego osiedla dobiega trąbienie wuwuzel. Kretyński jest ten dźwięk, ale jaki radosny :mrgreen:
Godzilla - 9 Czerwca 2012, 09:13

A poza tym w koralikowniach zaczynają się wyprzedaże koralików w kolorach białych i czerwonych. I to niezłe koraliki, Toho. Przydadzą się.
illianna - 9 Czerwca 2012, 13:52

pustki na ulicach, w galeriach handlowych, knajpach, czyli bosko, niech żyje EURO, nie przypuszczałam, ze to napiszę :mrgreen:
Martva - 9 Czerwca 2012, 18:32

juz się przyzwyczaiłam do myśli że będę mieć jutro rodzinną wizytę, a jeszcze wpadł wujek i powiedział że ponieważ w czerwcu nie ma ani jednego ekstra płatnego długiego weekendu, a ja mu tak bardzo pomagam, to będzie mi ekstra płacił za zwykłe weekendy w czerwcu i dołoży jeszcze 50e na koniec. Wyjdzie kwota która we francji nie robi specjalnego wrażenia, ale mam nadzieję że w Polsce starczy mi akurat na pół nowych okularów :)

Partner forum