Planeta małp - Co nas cieszy
Martva - 31 Maj 2012, 18:40
shenra, bo w końcu nie odpisałam, się cieszę też Gdzie?
A ja się cieszę, bo:
-kupiłam buty od jednego przyłożenia (bałam się że moje sandały przywiezione z pl umrą, ale sezon zaczął się dopiero teraz, może jak rano będę śmigać w starych a po południu w tych bardziej wyjściowych to te pierwsze dotrwają do końca)
-byłam na wycieczce w różanym miasteczku i było strasznie fajnie
-już całkiem niedługo wrócę do mojego miejsca na ziemi.
Cieszy mnie też akcja 'co tam brak sieci, poczta doleci', dziękuję bardzo pomysłodawcy, kimkolwiek jest. Dziś dostałam pocztówkę od dalamberta i jeszcze jedną z Warszawy którą odcyfrowałam całą poza podpisem
Agi - 31 Maj 2012, 19:36
Martva napisał/a | Cieszy mnie też akcja 'co tam brak sieci, poczta doleci', dziękuję bardzo pomysłodawcy, kimkolwiek jest. | Pomysł dalamberta, wykonanie wspólne.
Kai - 31 Maj 2012, 19:48
Gratulacje, Panie Wiedziałam, że to kwestia czasu i okoliczności, abyście dopięły swego.
ihan - 31 Maj 2012, 22:35
Ba. Się wie.
Ale dzięki gratulującym.
Witchma - 1 Czerwca 2012, 12:20
Zamówiłam sobie nowe krzesło Po kilku dniach debatowania stanęło na zielonej tapicerce, będzie do ścian pasować
Fidel-F2 - 1 Czerwca 2012, 13:34
a nie do torebki albo chociaż do butów?
ilcattivo13 - 1 Czerwca 2012, 15:34
Fidel - przynajmniej współgra z nickiem
Sauron - 1 Czerwca 2012, 17:29
Wygrałam książkę w assassin's creedowym konkursie literackim
Jeśli kogoś ciekawi, to opowiadania można przeczytać tutaj (moje jest to drugie).
Kai - 1 Czerwca 2012, 22:12
Towarzyski przymus przełknięty. Nawet nie było aż tak źle.
Witchma - 2 Czerwca 2012, 21:26
W zeszłym tygodniu test zmywarki zakończony pomyślnie.
Dzisiaj pierwsze pranie. Nikt nie przyleciał z pretensjami, więc zakładam, że nikogo nie zalaliśmy.
Lustro do łazienki kupione, jutro montaż.
Woda w kuchni podłączona.
Żaluzje będą w środę.
Można się wprowadzać
shenra - 2 Czerwca 2012, 21:30
Witchma, super!
Kai - 2 Czerwca 2012, 21:42
Witchma, brawo!
Coś jest na rzeczy w X-Factor!
DAWID WYGRAŁ!!!!!
Witchma - 2 Czerwca 2012, 21:51
Kai, to kiedy płyta Curly Heads?
Kai - 2 Czerwca 2012, 21:52
Chyba niedługo, a 6 grają w Warszawie pod mostem, cokolwiek to znaczy
Fajnie!
Prawda jest taka, że Dawid dostał propozycję nagrania płyty na ich warunkach (znaczy TVN) z ich muzykami i.... chyba to odrzuci. Ale za 100 tysięcy to stać ich będzie na własną płytę, sądzę, że wyjdzie lepiej.
mBiko - 2 Czerwca 2012, 21:59
Pomimo kiepskiej pogody Piknik Rodzin Zastępczych wypadł całkiem dobrze. Cieszy mnie zwłaszcza duże zainteresowanie działalnością Rodu wśród dzieciaków, a w niektórych przypadkach jaka taka wiedza historyczna.
Matrim - 2 Czerwca 2012, 23:01
Kai napisał/a | Coś jest na rzeczy w X-Factor!
DAWID WYGRAŁ!!!!! |
Jakby od początku miało być inaczej... Choć przy ostatniej piosence cuś mu nie poszło, ale było do wyboru: śpiewać lub wślipiać się w Katie. Śpiewać jeszcze zdąży Kai, przekaż gratulacje i życz powodzenia zespołowi!
Kai - 3 Czerwca 2012, 11:16
Matrim napisał/a | śpiewać lub wślipiać się w Katie |
No nie wiem, czy ja bym w ogóle głosu dobyła, jakby przede mną stanął Harrison Ford albo Liam Neeson
ihan - 3 Czerwca 2012, 11:31
Pytanie brzmi, w jakim celu, w takiej sytuacji głosu dobywać. Żeby z siebie idiotkę zrobić? To człowiek jeszcze zdąży, spieszyć się nie musi.
Kai - 3 Czerwca 2012, 12:24
Czasem się udaje nie zrobić Jak widać po Dawidzie. Zakładam, że nie chodzi o wyrażenie uwielbienia czy dozgonnej miłości, ale o wygłoszenie swojej kwestii.
ihan - 3 Czerwca 2012, 12:29
Kwestii w stylu: "Kocham Pana, Panie Sułku"?
Kruk Siwy - 3 Czerwca 2012, 13:33
Cicho. Wiem.
Kai - 3 Czerwca 2012, 14:59
ihan napisał/a | Kwestii w stylu: Kocham Pana, Panie Sułku? |
Prędzej "Proszę pana, powóz zajechał" (czy tam podstawiono "Sokoła" whatever)
ihan - 3 Czerwca 2012, 16:14
Nie znasz się Kruku. Powinno być: Ciiicho tam.
No proszę cię Kai, od podstawiania Sokoła to co najwyżej był Chewie. A nie żeby jakieś obce typy Sokoła pilotowały, o nie, nie.
Kai - 3 Czerwca 2012, 16:39
ihan napisał/a | od podstawiania Sokoła to co najwyżej był Chewie |
ihan, czy ja coś mówiłam o angielskim? I o ludzkiej postaci? Chewie może podstawić, a nie musi wychodzić, żeby Hana zawołać, no!
ihan - 3 Czerwca 2012, 17:08
OK, chyba ta wymiana zdań mnie przerosła i nie ogarniam.
Rafał - 5 Czerwca 2012, 14:52
Pomału się wygrzebywuję przywalony nadmiarem roboty, już mi widać uszy, pewnie do końca tygodnia wyjdę na prostą. Obawiam się, że popadłem w pracocholizm
Iwan - 5 Czerwca 2012, 17:37
około 250 książek, które dał mi kumpel likwidując biblioteczkę swojego ojca
mBiko - 5 Czerwca 2012, 21:11
Iwan, z jednej strony zazdraszczam, ale z drugiej to pewnie dostałbym natychmiastową eksmisję.
Agi - 5 Czerwca 2012, 21:17
mBiko, a z trzeciej, to pewnie większość tych książek już masz.
mBiko - 5 Czerwca 2012, 22:35
Demonizujesz Agi.
Świadkowie mogą potwierdzić, że dysponuję zaledwie malutkim, podręcznym księgozbiorkiem.
|
|
|