Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
shenra - 19 Stycznia 2011, 23:24
Smutno to będzie jak z chłopcami skończę Więc technicznie jest na temat
merula - 19 Stycznia 2011, 23:25
| Martva napisał/a | | Nie możecie pogadać o stanikach |
nie możemy, to temat bolesny i frustrujący
ilcattivo13 - 19 Stycznia 2011, 23:36
Martva - na na razie mamy tylko dwa wątki... Nie chcemy mnożyć bytów ponad konieczność
| shenra napisał/a | Martva, no powinnaś być przygotowana, przecież też pojedziesz |
sam bym tego lepiej nie ujął. Martva - szałas z dostępem do jeziora, znaczy pokój z łazienką, już zarezerwowany
shenra - a to już zaczęłaś coś tego działać, bo my jak zwykle nic nie wiemy A przecież moglibyśmy pomóc.
Matrim - 20 Stycznia 2011, 00:25
| shenra napisał/a | Matrim, jak Cię spotkam to te słodkie oczka Ci nie pomogą |
Jak napiszesz o tym szorta, to się mogę poświęcić dla literatury...
| ilcattivo13 napisał/a | ... ani czerwone jagody |
... i ilcattivo13 też się złoży na ołtarzu
Martva - 20 Stycznia 2011, 17:17
Upolowałam kolejne opakowanie leku. I fuksjowy sutasz.
I zaczęłam drugi tom Opowieści sieroty, zdecydowanie mam jakieś zdolności prekognicyjne, już na początku kolejny 'mój' motyw. Ja wiem że mogę sobie posklejać różne motywy, ale jak one będą z jednej książki to sniff.
No trudno, za to takiej celiny jaką plotę nikt nie zrobił. Chyba.
joe_cool - 20 Stycznia 2011, 21:34
| Martva napisał/a | | I fuksjowy sutasz. |
Poka fotkę! Ostatnio coś mam fazę na kolor fuksjowy
Martva - 20 Stycznia 2011, 21:42
Ale wiesz, to jest na razie taki tasiemkowaty sznurek, nic specjalnego
joe_cool - 20 Stycznia 2011, 22:10
No dooobra. To jak już będzie gotowe, to poka fotkę
Martva - 20 Stycznia 2011, 22:17
Jak mi kiedys wyjdzie coś czym się można pochwalić, to pokażę. Jak będę mieć dzień łatwiejszego znoszenia krytyki i odrobinę większego dystansu, to też pokażę
hardgirl123 - 21 Stycznia 2011, 21:47
czuję się gruba, brzydka i okropna
merula - 21 Stycznia 2011, 21:49
a co Martva ma z tym wspólnego?
Fidel-F2 - 21 Stycznia 2011, 22:21
| hardgirl123 napisał/a | | czuję się gruba, brzydka i okropna | | merula napisał/a | | a co Martva ma z tym wspólnego? |
ilcattivo13 - 22 Stycznia 2011, 09:27
chyba zejdę
shenra - 22 Stycznia 2011, 12:43
Ojtam, ojtam. | Martva napisał/a | | Nie możecie pogadać o stanikach albo czymś smutnym? | | hardgirl123 napisał/a | czuję się gruba, brzydka i okropna | No przecież ontopicznie.
ketyow - 22 Stycznia 2011, 13:14
Martva - 22 Stycznia 2011, 13:42
hardgirl123, masz linkę:
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY
shenra - 22 Stycznia 2011, 13:47
Martva, czy to On?
Martva - 22 Stycznia 2011, 13:57
No ba. Chociaż w sumie, to na stany 'gruba brzydka i okropna', należy zrobić to:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Hmm, tak ze trzy razy. Następnego dnia stan 'jestem gruba, brzydka i okropna' zmienia się na 'Krwa, nie mogę chodzić!'.
shenra - 22 Stycznia 2011, 14:08
| Cytat | | Następnego dnia stan 'jestem gruba, brzydka i okropna' zmienia się na 'Krwa, nie mogę chodzić!'. | Jestes okrutna
Martva - 22 Stycznia 2011, 14:10
Wcale nie.
Tylko bywam.
Zgaga - 22 Stycznia 2011, 14:51
Martva, mam nadzieję, że nie usiłujesz u nikogo wywoływać wyrzutów sumienia, że nie ćwiczą? To i tak skazane na porażkę. Większość z nas zapewne lubi sporty kanapowe:
- leżenie na prawym boku, poczytywanie książki i tego typu
ketyow - 22 Stycznia 2011, 14:59
| Zgaga napisał/a | że nie ćwiczą? To i tak skazane na porażkę. Większość z nas zapewne lubi sporty kanapowe:
- leżenie na prawym boku, poczytywanie książki i tego typu |
A to od tego się tyje?
shenra - 22 Stycznia 2011, 15:02
| ketyow napisał/a | | A to od tego się tyje? | W uszach.
Martva - 22 Stycznia 2011, 15:12
| Zgaga napisał/a | | Martva, mam nadzieję, że nie usiłujesz u nikogo wywoływać wyrzutów sumienia, że nie ćwiczą? |
Nie, skąd, nie przyszłoby mi to do głowy, poważnie. Ale moja matka zawsze jak jęczę że jestem gruba (albo mi zimno), to warczy 'poćwicz'. Znaczy jak mam fazy w życiu że ćwiczę, to jakoś wtedy nie warczy W każdym razie ten zestaw z linka jest szybki, prosty i zadziwiająco skuteczny (mam nadzieję że kiedyś przestanę zwracać uwagę na napinanie mięśni brzucha w trakcie jazdy samochodem, bo to gupie uczucie), i jak ktoś się czuje gruby i okropny, to podobno ruch generuje endorfiny. A zakwasy generują trudności ze skupianiem się na własnej brzydocie i okropieństwie
shenra - 22 Stycznia 2011, 15:17
I ze smutnego tematu wygenerowaliśmy pozytywne myślenie. Jakiż ten świat pokręcony.
May - 22 Stycznia 2011, 17:20
Jedyny problem z linkami jest taki, ze mi gupio uruchamiac kompa o 7:30 na 1o minut porannej gimnastyki rozgrzewajacej. a potem juz nie mam czasu i sily...
ilcattivo13 - 22 Stycznia 2011, 17:57
muzyczka i napisy jak w filmach od pani Teresy Orlowski Zszedł bym ze śmiechu zamiast ćwiczyć
hardgirl123 - 22 Stycznia 2011, 19:38
Martva, tylko że ja ćwiczę:)
| Martva napisał/a | | A zakwasy generują trudności ze skupianiem się na własnej brzydocie i okropieństwie | no jaka Ty jesteś wspaniałomyślna i mądra to właśnie przez zakwasy tak się czułam. Dziś już znikły i czuję się ładniejsza, mniej gruba, a okropna pozostanę
shenra - 22 Stycznia 2011, 19:42
| hardgirl123 napisał/a | | a okropna pozostanę | Jak sobie tak wmówisz, to napewno Weź się w garstkę, bo jak nie ktoś Cię w zadek kopnie i znów wrócisz do motywu z zakwasami
Martva - 22 Stycznia 2011, 20:03
May, obejrzyj parę razy, naucz się ćwiczeń i kolejności działania i rób po 40 powtórzeń, wyjdzie na to samo. Czasem tak robię, ale rzadko, bo pan trener mnie bawi A ćwiczenia naprawdę są fajne, jak się je porówna z upiornie nudnym A6W, to efekty są całkiem podobne.
| Cytat | | Martva, tylko że ja ćwiczę:) |
Ćwicz więcej.
| hardgirl123 napisał/a | | no jaka Ty jesteś wspaniałomyślna i mądra |
No, ale po co tu pisać oczywiste fakty?
| hardgirl123 napisał/a | | to właśnie przez zakwasy tak się czułam. |
No weź, zakwasy są fantastyczną sprawą. Uwielbiam zakwasy.
|
|
|