Rafał - 24 Maj 2012, 15:07 Uznanie za pracę. Niby mała rzecz, a cieszy Kai - 25 Maj 2012, 19:18 Fajna, ciekawa robota, slajdy z remontu generatora i opracowanie z tegoż remontu. Mniam!illianna - 25 Maj 2012, 22:23 Po 9 mailach udało mi się wydębić od tych żabojadów dobre bilety na autobus, prawie dobre, bo Sebastian jest na nich Uznanska, cóż mam nadzieję, ze go wpuszczą w Luksemburgu do autobusa, bo jak nie zostanie imigrantem Witchma - 25 Maj 2012, 23:27 13 godzin koszmaru i mamy kuchnię Adon - 25 Maj 2012, 23:54 Szczęśliwie powróciłem z Rumunii. Lynx - 26 Maj 2012, 00:04 Witchma, fotki! fotki! fotki! Rafał - 26 Maj 2012, 00:04 Adon, uuu ła, opowiadaj
Edit w temacie:
wyrychtowałem wiatrówkę, i znów muszę kupić spinacze do prania Witchma - 26 Maj 2012, 08:46 Adon, a co? Osinowe kołki się skończyły?
Lynx, zaraz jadę sprzątać (bo to krajobraz po bitwie póki co... nawet jakąś rękę widziałam w przedpokoju), w potem będę i fotki Kai - 26 Maj 2012, 13:22 Dostałam od Młodego bukiet tryfidów W poniedziałek wrzucę fotę, bo tu nie mam kabla. Ale tulipanki wyglądały, jakby mnie chciały skosztować Wieczór z Osobistym Powrót Jedi, kanapki, wino, mała przerwa na X-Factor, ale ... mała miała być! Witchma - 26 Maj 2012, 20:56 Reakcja Dusia na nowe mieszkanie. Ostatnio był nieprzekonany, ale z meblami jakoś bardziej mu się podobało. No i bezpowrotnie utraciliśmy fotel...fealoce - 26 Maj 2012, 21:54 Fajnie spędzony dzisiejszy dzień a wczoraj widzieliśmy Księżyc! piękny jest...Kai - 26 Maj 2012, 23:00 End titles z Powrotu Jedi... BOSSSSSKIEEEE!Lynx - 26 Maj 2012, 23:35 Dzień z dzieciakami w Gdańsku. było naprawdę super, tylko nogi mnie bolą od łażenia. Nawet nie odchudzili mi portfela Kai - 27 Maj 2012, 18:31 Chłopaki grają. A po wczorajszej awanturze organizator chodzi na paluszkach.Witchma - 27 Maj 2012, 20:34 Drzwi balkonowe doszorowane. Okazało się, że z drugiej strony też jest blok. Ledwo żyję, ale kolejne z zadań bojowych wykonane.ihan - 27 Maj 2012, 20:45 Dla jasności merulo i nimfo, gdybym przeczytała, że ktokolwiek pisze za kogoś pracę na pewno bym się rzucała. Z wyjątkiem kilku dosłownie forumowiczów, reszta nicków jest mi obojętna raczej, więc niby dlaczego miałabym się rzucać wybiórczo? Nie siedzę masywnie na forum, nie czytam wszystkich wątków.
EDIT nr 2 (kolejność zaburzona)
Ponieważ doczytałam sobie wątek co mnie denerwuje zostawiam co uważam za słuszne, ale
niech Anix sobie to czyta jak będzie w lepszej formie samopoczucia
Spoiler:
Anix napisał/a
Ej, hej, HOLA, ja nigdzie nie napisałam, że piszę za kogokolwiek jakiekolwiek prace! Dziewczyna dała mi do korekty pracę magisterską. KOREKTY. Miałam wyrównać redakcyjnie styl i ewentualnie UZUPEŁNIĆ jakieś informacje, ale, na litość boską, nigdy bym się nie zgodziła pisać pracy w całości! ihan, zanim zaczniesz się na mnie rzucać z pazurami i wjeżdżać na sumienie, moralność, czy co tam miałeś w zamiarze, to może poczytaj ze zrozumieniem, zapytaj, a dopiero potem oceniaj i potępiaj. Bądź pochwalaj.
Niemniej jednak czuję się osobiście dotknięta.
że tak tylko zacytuję:
Anix napisał/a
Tu mogę być z siebie dumna - świeżo po maturze, a już drugą pracę akademicką napisałam jeden licencjat się obronił
A jaką wiedzę będę miała!
Zamiast czuć się dotkniętą, skrzywdzoną i niewinną nie twórz bytów, które nie istnieją, bo odbiorca po drugiej stronie nie jest zwykle telepatą. No jakoż żywo z twojej własnej wypowiedzi wynika dla mnie, że prace napisałaś, a nie poprawiałaś. I korekta dla mnie to korekta językowa, gdy korektor nie zmienia treści (czasem sprawia, że jest ona bardziej jasna, po konsultacji z autorem), nie dodaje bibliografii, przypisów i czegokolwiek (a o tym wspominałaś, nieprawdaż? i to już uważam za naganne). Ale jeśli nie widzicie w tym problemu, a tobie podnosi dobre samopoczucie pisanie o niskim poziomie umysłowym osoby, która dzięki tobie dostanie jakiś tam papierek, bo bez twojej pomocy (samo poprawienie stylu chyba nie pomogłoby, nespa?) niechybnie by jej się nie udało, wasze prawo. Oczywiście możesz czuć się niewinna i urażona, to z kolei twoje prawo.
EDIT: a jak najbardziej w temacie, oj cieszy mnie, cieszy, że znowu jewgienija widzę, cieszyłam się na PW, a teraz radość ze mnie wybuchła taka spontaniczna, na szerszym forum.
EDIT nr 2 - powyżejketyow - 27 Maj 2012, 21:07 W osiedlowym sklepiku mają herbatę Irvinga po 2 zł. Kocham dobrą herbatę... mmm... a kiedy jeszcze pół darmo Kai - 28 Maj 2012, 08:55 Cały autobus (nastolatkowa część) huczał wspomnieniami wczorajszego koncertu Curly Heads. Ciekawe, kiedy ukaże się materiał, który nagrał TVN.Witchma - 28 Maj 2012, 12:44 Ewolucjonizm odesłany dzejes - 28 Maj 2012, 18:06 A to mnie cieszy.Kai - 28 Maj 2012, 19:03 Oj, dzisiaj szczęśliwy dzień Obym sprostała wyzwaniu.
No, przysłali Będę miała mnóstwo radości przy tłumaczeniu, choć wszystko tak tajne/przez/poufne że nawet ilustracje są spikselizowane, a plik zabezpieczony dwoma hasłami. No i chyba tyle mogę powiedzieć.
I jeszcze to, że się cieszę, że w otoczeniu mam takich ludzi, którzy, będąc specjalistami wysokiej klasy w danej dziedzinie, nie są jeszcze tknięci zawodową zawiścią i potrafią mnie komuś polecić.Agi - 29 Maj 2012, 21:50 Dotarła przesyłka z Selkara: cztery książki Mankella i trzy Pratchetta.mesiash - 30 Maj 2012, 12:02 Wczoraj, w związku ze zbliżającym się końcem umowy z tp (Orange), sprawdziłem sobie konkurencję, która do tej pory u mnie na klatce (i tylko u mnie, we wszystkich innych klatkach się dało) akurat nie miała oferty na internet i co zobaczyłem? Normalnie full opcja ze wszystkim! To bardzo dobra wiadomość, zwłaszcza że jak byłem ostatnio w tej samej sprawie u obecnego dostawcy to pani mi powiedziała że za 40zł więcej miesięcznie mogę utrzymać to co mam.ilcattivo13 - 30 Maj 2012, 12:05 11'C w samo południe shenra - 31 Maj 2012, 07:07 Znalazłyśmy mieszkanie. Agi - 31 Maj 2012, 07:31 shenra, to znakomita wiadomość. Cieszę się. Witchma - 31 Maj 2012, 08:02 shenra, brawo ihan - 31 Maj 2012, 10:02 Je, je, je. Dostałam duży grant NCNowski. I koleżanka moja ulubiona też dostała (ale nie ten duży). Dzięki temu ona przez rok, a ja i moi współpracownicy przez pięć lat możemy spokojnie pracować. I rozwiązało nam to ogromnie dużo problemów. Jeeeee, cieszę się jak zielony mutant Agi - 31 Maj 2012, 10:07 ihan, gratuluję! Dobra robota.
Wczoraj publicznie przeprosiła mnie ważna osoba, która nota bene obraziła mnie w cztery oczy. Mała rzecz, a cieszy.ilcattivo13 - 31 Maj 2012, 15:44 gratulacje, dziewczyny