Planeta małp - Co nas cieszy
Agi - 12 Maj 2012, 16:30
Anix, gratuluję niezmiennie.
Zaliczyłam na pięć test połówkowy. Można się zabrać do pracy dyplomowej.
Kai - 12 Maj 2012, 18:39
Anix, to był pisemny. Dla szkół dwujęzycznych. Mam nadzieję, że po tych cyrkach zaliczą. Dla Dawida to masakra, dla mojego niespecjalnie.
Anix - 12 Maj 2012, 19:01
NYAAAAAAAAAAA! POLSKI USTNY ZALICZONY NA 100%! ŁAAAA!
<drze mordę>
Poleciałam bez przygotowania, na dodatek zadzwonił do mnie znajomy, że muszę się pospieszyć, bo o pół godziny się wszystko przyspieszyło, na pędzie drukowałam materiały (xD) pomocnicze, miałam pięć minut na ogarnięcie się w szkole z tego, żeby się głupio nie machnąć przy reżyserach (z wrażenia chciałam powiedzieć, że Columbus to Brytyjczyk a Newell to amerykaniec), przejrzałam na szybko fotosy i je popodpisywałam i od razu zostałam praktycznie zawołana na salę
Pytania - banał xD "Proszę scharakteryzować głównego bohatera, skoro już pani pokazuje nam zdjęcie Harry'ego Pottera", "Proszę zrecenzować dzieło literackie, które ma pani w swoijej bibliografii", "Jaki typ narracji występuje w <Harrym Potterze>" i " Co może zaskoczyć w kompozycji tekstu "Harry'ego Pottera".
Prawie zemdlałam, jak mnie zawołały babki na werdykt i zanim powiedziały, że mam full, powiedziały, że jednogłośnie uznają mnie za specjalistkę od Harry'ego Pottera!
Kwiczę jak oszalała
Mam maturę!!!
Witchma - 12 Maj 2012, 19:03
Anix, gratki
Anix - 12 Maj 2012, 19:04
Dzięki, Witchma! Teraz mogę dziękować za wasze wsparcie, za wasze kciuki i życzenia, jesteście kochani wszyscy! :*
Agi - 12 Maj 2012, 19:42
Anix, cieszę się, że tak Ci się powiodło. Gratuluję!!!
Anix - 12 Maj 2012, 19:57
Dziękować, Agi! Cieszę się jak ryjówka
Kasiek - 12 Maj 2012, 21:10
Gratulacje! Widzisz, a tak się martwiłaś
ilcattivo13 - 12 Maj 2012, 21:55
Anix - gratuluję
merula - 13 Maj 2012, 01:36
Anix, dobra robota
a ja miałam dziś zwariowany, ale w sumie bardzo udany i przyjemny dzień.
ihan - 13 Maj 2012, 10:03
Przy okazji matur. Znajomy maturzysta, zdający rozszerzoną matematykę był strasznie rozczarowany, bo liczył na fajne, inteligentne zadania, takie do pomyślenia i dające satysfakcję gdy człowiek wpadnie na rozwiązanie. U tu podobno sztampa i same wielomiany. Pewnie, że jakieś tam, głównie głupie błędy popełnił i 100% nie będzie miał, ale strasznie mnie wzruszył tym swoim rozczarowaniem.
Lynx - 13 Maj 2012, 10:15
Anix, gratulacje
A mnie cieszy brak kaca i ogolnie sympatyczna wczorajsza imprezka
Kai - 13 Maj 2012, 10:55
Anix, bomba! Ciekawe jak mojemu pójdzie poezja śpiewana
Od wczoraj jeszcze nie wrócił z koncertu ale dzwoniłam i nie jest ani spsiały, ani zbarłożony
Anix - 13 Maj 2012, 13:56
Poezja śpiewana, Kai? U mnie w szkole jeden chłopak miał podobny temat, dostał bodajże 90%
Ja wam dziękuję wszystkim za wsparcie i za to, że cieszycie się razem ze mną. Do tej pory nie mogę uwierzyć, że mam 100% i że zostałam nazwana przez komisyę "specjalistką od Harry'ego Pottera"
Podniecam się tym jak dzieciak, to chyba nie jest normalne...
Lynx - 13 Maj 2012, 14:25
Anix, <głaski> normalne
Wiesz, że jesteśmy z Ciebie dumni
ihan - 13 Maj 2012, 16:39
Anix napisał/a | Podniecam się tym jak dzieciak, to chyba nie jest normalne... |
W tajemnicy ci napiszę, że (UWAGA spoiler tylko, ale to tylko dla dorosłych!!!!).
Fajne uczucie, nie?, oby zdarzało ci się jak najczęściej
Kai - 13 Maj 2012, 19:43
Anix, całkowicie normalne.
Gdyby mu pozwolili to zagrać, nie byłoby problemu, ale trzeba mówić, a on "gadanego" nie ma. Wybraliśmy fajne utwory, może z tego być coś ciekawego, szkoda, że biedak musi mówić, zamiast wyciągnąć harmonijkę i...
merula - 13 Maj 2012, 20:02
cóż, maturę muszą zdawać i uczniowie szkół muzycznych, i plastycznych. korzystając z takich samych narzędzi, czyli języka mówionego i pisanego.
Kai - 13 Maj 2012, 20:16
merula, istnieje obawa, że gdyby każdemu pozwolono zdawać w "jego" języku, zabrakłoby oceniających, którzy byliby w stanie to zrozumieć.
dalambert - 13 Maj 2012, 21:18
Anix, No to od dziś mówimy Ci HERMNIONO
Anix - 13 Maj 2012, 22:38
dalambert, no ba! Jakoś tylko te 30% z angielskiego słabo wygląda, ale chrzanię to. Z polskiego setka!!! Kto by się jakimiś barbarzyńskimi językami z północy przejmował!
Taselchof - 13 Maj 2012, 22:40
Pojutrze premiera Diablo III, klient ściągnięty, jutro instalacja od 17 .
Anix napisał/a | Kto by się jakimiś barbarzyńskimi językami z północy przejmował! |
Tak będzie coś circa about pół świata całego i miło znać język oryginału Harrego P.
Adrianna - 14 Maj 2012, 16:16
Nowe rolki wreszcie dopadnięte
Jeszcze tylko ogarnąć kilka rzeczy w domu i lecę pośmigać.
Witchma - 15 Maj 2012, 10:05
Obrosłam w piórka od pochwał native'a za tłumaczenie. Mała rzecz, a cieszy
Kai - 15 Maj 2012, 15:33
Moje relacje z klientem.
Przez pomyłkę zapłacił mi za dużo - ja łap za telefon, żeby obliczył, to mu "odleję" a on na to "za dużo roboty, traktuj to jako nadpłatę". Nie powiem, że się nie przyda
Witchma - 15 Maj 2012, 15:52
Wreszcie dostałam od klienta odpowiedzi na pytania zadane 23 kwietnia, więc wreszcie będę mogła wystawić fakturę i może wreszcie zapłacą
Przy okazji dosłali jeszcze jedną instrukcję, ale teraz to niech oni sobie poczekają, bo najpierw muszę skończyć ewolucjonizm.
dzejes - 16 Maj 2012, 11:51
Wysłany w poniedziałek z USA Kindelek dzielnie przebrnął odprawę celną w Warszawie i już do nas jedzie
EDIT: Woo, właśnie odebrałem czytnik od kuriera.
Witchma - 16 Maj 2012, 13:47
Dywanik przed kanapę i kilka drobiazgów do kuchni
(Jednak nie możemy chodzić z mamą na zakupy)
Lynx - 17 Maj 2012, 15:23
Pean na cześć... Władysławowskiego MOPS. Dzisiaj, ok godziny 10 rano zaniosłam skierowanie na SUO (specjalistyczne usługi opiekuńcze), ok. 12 telefon z informacją o przyznaniu w wymiarze 6 h tygodniowo (3*2h), ok. godz. 13 telefon od terapeutki i wstępnie jesteśmy umówieni na sobotę.
A jednak da się. I niech mi ktoś powie, że urzędnicy nic nie robią.
Anix - 17 Maj 2012, 15:30
Skończyłam tą przeklętą pracę magisterską Pani Analfabetki. Jestem dumna z efektu, teraz tylko wydrukuję i wezmę za to w niedzielę kasę.
I umrę, będąc szczęśliwym człowiekiem, że oto przyczyniłam się do tego, iż kolejny debil opuści progi uczelni z tytułem magistra.
|
|
|