To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

mBiko - 3 Maj 2012, 00:18

Kruku do żłobka chodzi bardzo chętnie, więc i z przedszkolem pewnie nie będzie problemu. Więcej kłopotów jest jak musi zostać w domu i energia wycieka jej uszami.
merula - 3 Maj 2012, 09:34

mBiko, to fajnie, że wam się udało.

i ciesz się, że energia wycieka tylko z jednej pary uszu :mrgreen:

moi dostają już takiego wścieku, że wczoraj po treningu kazałam im zrobić dwie rundy przebieżki dookoła boiska piłkarskiego w klubie. na jakieś dziesięć minut pomogło :twisted:

Kasiek - 3 Maj 2012, 10:46

Wczorajszy spacer - wreszcie mogłam na chwilę wyjść z domu i pochodzić po słoneczku. Fakt, że nagle zawisło nad nami widmo burzy, ale ona przyszła dopiero w nocy :) Teraz jest juz przyjemniej, nie tak duszno :)
Kai - 3 Maj 2012, 13:19

"Wesele" Wajdy z solówką Niemena. I dialogi, które mówiłam wraz z aktorami (ale szeptem, bo tak jak Oni nie potrafię, a Oni przez wielkie "O" bo to kwiat naszego aktorstwa). Humor mi się poprawił na pół dnia. Trochę mi go potem zepsuła nowa wersja "Szatana z VII Klasy" ale tylko troszeczkę :)
Agi - 3 Maj 2012, 15:21

Deszcz zaczął wreszcie padać. Na razie nieśmiało, ale może się rozkręci.
Adrianna - 3 Maj 2012, 15:53

Wczorajszy spacer wzdłuż Wisły (od Siekierkowskiego do Skłodowskiej-Curie). Ech, fajnie było :)
Nawet teraz energii trochę po tym mi do pracy zostało :D

merula - 3 Maj 2012, 20:07

wygrałam książkę w konkursie szortalowym :D
shenra - 3 Maj 2012, 20:50

There is noł spisek.
merula - 3 Maj 2012, 21:23

najwięksi spiskowcy tak mówią :wink: ;P:
Lynx - 4 Maj 2012, 19:20

Pomiot na ustnym z angielskiego ma 100% :mrgreen:
Jestem z niej dumna i blada.

Ażeby nie było za słodko boi się o wynik egzaminu z j. polskiego.

Agi - 4 Maj 2012, 19:23

Lynx, gratuluję temu Pomiotu :D
merula - 4 Maj 2012, 20:44

Lynx, ona się boi o polski? :shock:

gratulacje Pomiotu. i cieszę się Twoim stanem dumności i bladości :D

Witchma - 4 Maj 2012, 20:49

Lynx, przekaż gratulacje Pomiotowi :)
Lynx - 4 Maj 2012, 21:51

Pomiot dziękuje i przeprasza, że przez posły, ale zapomniała hasła. :mrgreen: wot, durak. ;P:
Agi - 4 Maj 2012, 21:57

Lynx, spytaj czy wysłać jej nowe hasło
ihan - 4 Maj 2012, 22:02

No, no, no Lynx, zdolny Pomiot. Śmiało możesz puchnąc z dumy.
Lynx - 4 Maj 2012, 22:41

Agi, jutro zapytam, jak wróci.

ihan juz spuchłam :wink: Tylko igłą w balonie kolejne egzaminy. Ale wierzę w nią- da radę :)

ilcattivo13 - 5 Maj 2012, 00:13

Lynx napisał/a
Pomiot dziękuje i przeprasza, że przez posły, ale zapomniała hasła. :mrgreen: wot, durak. ;P:

jak człek jest genialny, to mu można wiele wybaczyć :) A nawet wszystko. Tylko nie zapominanie hasła do Forum :twisted: Ale i tak gratulacje :bravo :D

Anix - 5 Maj 2012, 13:33

No więc wczoraj miałam maturę z polskiego i poszło mi bardzo dobrze, a przynajmniej cieszy mnie to, że prawie w ogóle nie miałam stresu ;) teraz zestresuję się dopiero we wtorek - bo matma...
Agi - 5 Maj 2012, 16:38

Anix, gratuluję i powodzenia! :D
merula - 5 Maj 2012, 22:15

Anix, super.

przeżyliśmy z sukcesem organizację grilla na 18 osób. bardzo było sympatycznie.

Kai - 6 Maj 2012, 00:10

Nic nie mówię, jako matka maturzysty :) . Jak przejdzie matma, to wszystko będzie OK. Swoją drogą, co się dzieje, że to młode pokolenie takie anty-matematyczne?
Kruk Siwy - 6 Maj 2012, 00:38

A było w dziejach jakieś pokolenie pro?
Lynx - 6 Maj 2012, 00:47

Anix, świetnie :) dla relaksu zajrzyj do karczmy :)
3mam kyciuki.

Imieniny Ireny z tańcami, śpiewem i hulanką mnie cieszą.

Anix - 6 Maj 2012, 01:13

Matma to zuooo. :evil:
Nie, żeby coś, ale zawsze coś, żeby nie :P Ja jestem kobietą, nie jestem logiczna xD

Dla poprawy nastroju egzaminatorom z polskiego w brudnopisie (któren to ocenie nie podlega) napisałam parę ciekawostek (nudziło mi się). Oto i one:

"Pilnie wynajmiemy kawalerkę na Pradze! - podpisano: Ludzie bezdomni"
"Miłość kąsa, miłość rani, miłość zabija. Byłem tu - Werter"
"Ogłoszenie drobne! W Innym Świecie zgubiono Jądro Ciemności, pilnie potrzebne na Wesele! Dla uczciwego znalazcy nagroda w postaci Lalki, dla nieuczciwego pobożne życzenia: a żeby cię tak Dżuma zeżarła! Za twoją Zbrodnię spotka cię Kara! Podpisano: Cierpiący z powodu straty Werter"

Plus dodatek w postaci krótkiego stwierdzenia faktu, napisanego przepiękną zawijasowatą czcionką:
"Ależ ta matura ryje zwoje! xD"

Czy to było bezczelne...? :D

Pomijając fuckt, że na maturce była "Lalka" oraz "Ludzie Bezdomni" :lol:

fealoce - 6 Maj 2012, 10:30

Przecież "Lalka" to świetna powieść; naprawdę mogliście trafić duuuuuużo gorzej...

ontopic: wczorajsze popołudnie spędzone z rodziną na działce, a szczególnie obserwacja moich małych kuzynów (2 i 3 lata) :)

Kai - 6 Maj 2012, 10:43

Kruku Siwy, nie wiem, ale matmę zawsze bardzo lubiłam i nigdy nie uważałam, że mi się w życiu nie przyda. A takie teraz węszę nastawienie.
Kruk Siwy - 6 Maj 2012, 11:10

"Lalka" jest znakomita, jak się jej nie czyta pod przymusem. W zasadzie czytam ja co roku.

Kai, nureczka też lubi. Ale jesteście wyjątkami. O pokoleniu (pokoleniach) trudno mówić.

Taselchof - 6 Maj 2012, 11:20

Lalka jest naprawdę chyba najciekawszą powieścią polską przerabianą w liceum :wink: nie wiem czym odstrasza aż tak licealistów, mnie np. opowieść Rzeckiego urzekła. Dlatego i Alkaloid żem kupił. :twisted: :)
Anix, powodzenia na całości , co zdajesz jako przedmiot dodatkowy :?:

merula - 6 Maj 2012, 11:26

ja może pasjami matematyki nie kochałam, zwłaszcza w wydaniu szkolnym, ale w sumie nigdy nie miałam z nią problemów. może poza kilkoma dziedzinami, których programowo nie zauważałam. natomiast chętnie ogarniałabym niektóre smaczki, które podobno wymagają nudnej podbudowy i są fascynujące.

Partner forum