To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Kruk Siwy - 4 Kwietnia 2007, 12:28

Nie wiem czy Dunadan, wie że mówi prozą? Bo to może być jego następne wielkie odkrycie... hihihi
Gwynhwar - 4 Kwietnia 2007, 12:32

To mi pachnie Adrianem Molem, i przemysłem skórzanym w Norwegii o.o

Pogratulacje od nas Dun!

Dunadan - 4 Kwietnia 2007, 12:45

NURS, no to jest problem bo ja nie wiem co wiedza ci starozytni... ale podejrzewwam ze oni nie znali wzoru na opor wlasciwy filtracji zawiesiny... wlasnie odkrylem ze wszystko co sie nauczylem nauczylem sie po angielsku... i nie potrafie przetlumaczyc na polski :|
Kruk Siwy, a jak to jest jak sie mowi nie-proza :shock:

I dzieki wszystkim za gratulacje, sam sie ciesze bo to byl katorzniczy przedmiot...

Aha wlasnie sie dowiedzialem ze zaliczylem drugi przedmiot! tez na 3 (4)!!! la!!!! ale dzien, upije sie wieczorem :mrgreen:

Azirafal - 4 Kwietnia 2007, 12:45

Gwynhwar napisał/a
To mi pachnie Adrianem Molem

Dobrze że nie Simonem Molem :P

Dunadan - 4 Kwietnia 2007, 12:46

A moze Simonem Amannem?... :mrgreen:
Gwynhwar - 4 Kwietnia 2007, 12:47

Dlaczego akurat Simonem o.o
Dunadan - 4 Kwietnia 2007, 12:49

Azirafal, Simon Mol... czy to ten od moli?... w sensie chmicznych moli.
Kruk Siwy - 4 Kwietnia 2007, 12:51

Kruk Siwy, a jak to jest jak sie mowi nie-proza :shock:

Wtedy to jest poezja Człowieku z Drewna. I ode mnie tyż gratulacje. Niech ci sosna duża rośnie!

hrabek - 4 Kwietnia 2007, 12:51

No co wy, nie wiecie, kto to Simon Mol? Ostatnio glosno o nim bylo. Dawca hiv w Wawie.
gorbash - 4 Kwietnia 2007, 12:52

i to honorowy :D
Azirafal - 4 Kwietnia 2007, 12:54

Też buhaj rozpłodowiec :) jak Ci z Samoobrony. Powinni go honorowym członkiem nazwać i przyjąć w szeregi! przecież on tak koniecznie chciał po bożemu, bez prezerwatywy. katolik, kurde no. I też tu jedną, tam drugą, tyle że nie za pracę... :? To moze by jednak nie pasował? :roll:
gorat - 4 Kwietnia 2007, 12:56

I jeszcze nagadał, że miał jakieś problemy polityczne w Afryce :D Znaleźli jego rodzinę, pracodawców i wyszło coś w stylu, że to nieudacznik, co nikogo nie zainteresował :lol:
Dunadan - 4 Kwietnia 2007, 12:58

Kruk Siwy,
Cytat
Niech ci sosna duża rośnie!

:mrgreen: Dzieki!

count, ja troche nie na czasie jestem, opowiedz no wiecej bo nie chce mi sie szukac...

Cytat
Dawca hiv w Wawie.

Cytat
i to honorowy :D

Nie brzmi to za fajnie, czemu sie smiejecie...?

Azirafal - 4 Kwietnia 2007, 13:02

Dunadan, bo to smiech przez łzy. Panienki do niego lazły, bo był czarny, fajny, roamntyczny i miał niezłą gadkę. Ale ch... cham z niego był i bydle wszawe, bo wiedząc że ma AIDS nie korzystał z prezerwatyw. Hipokryta jego mać :?

Przykro mi ze względu na te dziewczyny wszystkie, z drugiej strony - wszystkie inteligentne, studentki, cośtam, a dawały się wodzić za nos jak te... głupie. Cóż. Koleś dostanie parenaście lat w kiciu, mam nadzieję.

Azirafal - 4 Kwietnia 2007, 13:05

Do poczytania:

- na krótko, newsik => http://www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3827452.html
- i dłuższy reportaż z wywiadami z niektórymi z dziewczyn => http://www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3846291.html

P.S. Przepraszam za offtop, przeprowadzam akcję uświadamiającą.

Dunadan - 4 Kwietnia 2007, 13:13

Spoko, nie pierwszy raz ktos mnie uswiadamia na tym forum - ostatnio to chyba Martva mnie uswiadamiala na temat stanikow...
hrabek - 4 Kwietnia 2007, 13:13

I dobrze, ja nie musze, zrodel na pewno bym nie poszukal, bo czasu nie mam. Azirafal doskonale wytlumaczyl o co chodzilo. W kazdym razie afera byla bardzo glosna, ekipy dziennikarskie wybraly sie nawet do Afryki i znalazly rodzine Simona M. i robily wywiady z m. in. jego matka. To moze swiadczyc o skali zjawiska. Ponad dwadziescia kobiet zostalo przez niego zarazonych.
Dunadan - 4 Kwietnia 2007, 13:21

To oznacza wyrok smierci... i to niezbyt milej... To tak jakby facet zabil 20 kobiet.
Gwynhwar - 4 Kwietnia 2007, 13:22

Pogubiłam się w waszym wywodzie, na dodatek mam dyrektora latającego za plecami, więć mykam!
Dunadan - 4 Kwietnia 2007, 13:26

Aha, ja sie tak w ogole zdziwilem. Bo Gwyn to nie widzialem z pol roku na forum albo i dluzej. I tak sie zastaanwiam czy to kwestia calkowitej niebytnosci Gwyn na forum czy tez mojej nibytnosci w watkach gdzie Gwyn byla...?

Ehh, biore sie za pisanie o biologii molekularnej w lasach w Polsce... znowu musze pisac ze my to jestesmy hen hen do tylu z takimi nowinkami... chyba ze jest inaczej - ktos wie?

Aga - 4 Kwietnia 2007, 14:16

Cześć!
Wreszcie koniec, wreszcie święta, wreszcie jadę do domu.
Ale oczywiście na sam koniec się jeszcze musiałam zdenerwować :evil:

Dunadan - 4 Kwietnia 2007, 14:22

Aga, a to czemu zdenerwować?

A ja się właśnie dowiedziałem że sąsiedzi złożyli na mnie oficjalną skargę za złe zachowanie po 22. Ale się cieszę :mrgreen: to moja pierwsza skarga na mnie! co za dzień!

Cyklon Kathrina - 4 Kwietnia 2007, 14:26

trochę późno, ale witam wszystkich
Godzilla - 4 Kwietnia 2007, 16:39

Grrrrr, wciąż siedzę w pracy. Czekam na takie małe g..., które muszę dziś wpisać i puścić w obieg, żeby jutro spokojnie mieć wolny dzień. I pewna ważna osoba od rana mi tego nie może dostarczyć.
Adanedhel - 4 Kwietnia 2007, 16:53

Witam.
gorim1 - 4 Kwietnia 2007, 18:16

siemka all
elam - 4 Kwietnia 2007, 19:19

jeszcze tylko dwa, jeszcze tylko dwa!! :D

aa, dobry wieczor; z tej radosci was nie zauwazylam :D

Martva - 4 Kwietnia 2007, 19:44

Dzińdybry :)
Wróciłam z pracy, zjadłam obiad, siadłam do kompa; przyszła Łaciata Bestyja i mnie pilnuje teraz. A strasznie mi się nie chce iść na spacer. Powiedzcie mu coś!

mBiko - 4 Kwietnia 2007, 20:37

Witam, właśnie udało mi się wrócić z pracy :D .
hijo - 4 Kwietnia 2007, 21:22

ależ jestem wypluty nie mam siły nadrabiać zaległości
idę spać jutro dwie imprezy :)

Partner forum