Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
shenra - 24 Października 2010, 11:17
| Martva napisał/a | | zabiję wszelkie dyskusje na blogu na dobry tydzień | Ej, nie bądź zazdrosna
Kai - 24 Października 2010, 11:39
Martva, a to tylko dla Twojego dobra
Martva - 24 Października 2010, 12:38
Rozmowy o śrubkowkrętach na moim ślicznym różowym emo-blogasku? Dla mojego dobra? Nie żartuj
| shenra napisał/a | | nie bądź zazdrosna |
Zazdrość to moje drugie imię. Albo, hmmm, gdzieś tak piąte?
Śniło mi się że rozmawiam z rednaczem NF o publikacji mojego opowiadania. Jak to zinterpretować?
merula - 24 Października 2010, 12:39
proroczo?
shenra - 24 Października 2010, 12:40
merula, powiedziałam jej to samo.
ihan - 24 Października 2010, 18:17
Rozmowa z rednaczem NF, hmmm, patrząc na to obiektywnie, to ja bym się akurat zaczęła bać. A nie wyśniło ci się kto będzie tym nowym rednaczem?, bo ostatni straaaasznie już długo jest.
Martva - 24 Października 2010, 18:43
E nie, to był jak najbardziej ostatni.
dzejes - 24 Października 2010, 18:53
| Martva napisał/a | | E nie, to był jak najbardziej ostatni. |
Znaczy wyśniło ci się, że NF zbankrutuje.
ihan - 24 Października 2010, 19:01
dzejes, możesz mieć rację. Martva, wystąp o przydzielenie ochrony, na wypadek gdyby ci się inne bankructwa, choćby polityczne, zaczęły śnić.
Martva - 24 Października 2010, 19:57
Ej, no może nie. Gdzieś miałam jakiś sennik egipski, ale może tam nie być hasła 'z rednaczem NF rozmawiać'.
Kolczyki, wrzucam bo mam nadzieję że May je juz zdążyła obejrzeć na żywo. Lubię cbs, całkiem miło się plecie, ale tylko wokół kółka, oplot wokół koralika wychodzi mi jako miseczka, a nie jako okrąg.
ilcattivo13 - 25 Października 2010, 12:30
| Martva napisał/a | Dżisas, jak będziecie nadal rozmawiać o narzędziach, wzornikach i długości metra to znów zacznę monologi stanikowe i zabiję wszelkie dyskusje na blogu na dobry tydzień |
to może o katapultach?
dalambert - 25 Października 2010, 12:34
Eee tam, nie znacie sie
Red, Nacza śnić - trylogię publikować !
Martva - 25 Października 2010, 12:46
Jaką tam trylogię, mam pomysł na dwa opowiadania, nooo, jedno by można było rozwinąć w powieść w sumie...
shenra - 25 Października 2010, 13:31
To daj Przed, W trakcie i Po
Kai - 25 Października 2010, 13:34
| ilcattivo13 napisał/a | to może o katapultach? | Albo o łodziach podwodnych
dalambert - 25 Października 2010, 13:36
| shenra napisał/a | | To daj Przed, W trakcie i Po |
Albo
iszczo raz,
iszczo raz,
iszczo mnogo, mnogo raz
Martva - 25 Października 2010, 13:41
E nie, tak nie, dodatkowe wątki bym raczej dorzuciła i rozwinęła trochę Po a na razie muszę zacząć pisać w ogóle, ale mi się na koralikowanie zebrało.
Kai - 25 Października 2010, 13:54
To może zacznij pismem koralikowym? Potem tylko przepiszesz na czysto
Martva - 25 Października 2010, 14:01
Na razie piszę koralikami roztapiające się śniegowe gwiazdki, albo, hmmm... srebrzyste monstrancje?
illianna - 25 Października 2010, 15:53
kolczyki śliczne, zdjęcie na muszli bardzo udane
Martva - 25 Października 2010, 17:24
Merci Muszlowe tło chyba jest dobre, usiłowałam robić zdjęcia na fioletowej i zielonej satynie, ale wtedy gubię ostrość straszliwie. Albo i nie ostrość, ale są niewyraźne, co nawet ja widzę Fajnie wygląda biżu na czarnym tle, ale tego już w ogóle nie umiem ustawić żeby wyglądało sensownie (fotografowany obiekt jest świecącą rozmazaną plamą), co mnie trochę niepokoi, bo kupiłam ekspozytor z myślą o naszyjnikach, i jest czarny. No nic, i tak mam na razie fazę dłubania, a nie focenia
Matrim - 25 Października 2010, 22:26
| Martva napisał/a | | usiłowałam robić zdjęcia na fioletowej i zielonej satynie, ale wtedy gubię ostrość straszliwie. |
Przy ustawianiu ręcznym nie ma prawa się nic gubić
Hmmm, ale to w sumie od aparatu zależy...
Martva - 25 Października 2010, 22:37
Że niby ja nie zgubię?
Aparat wydaje mi się być całkiem niezły, tylko ja jestem cielę. Moje fotograficzno-biżuteryjne guru ma jego starszego brata i powiedziała mi krok po kroku jak robić zdjęcia na białym tle, ale tak łopatologicznie na zasadzie 'ustawiasz pokrętło x na wartość y, przyciskasz mały zielony guzik po lewej dwa razy aż ci się pokaże jak najmniejsza cyferka, ustawiasz makro przyciskiem z kwiatkiem, pstrykasz' Trochę wychodzą, znaczy lepiej niż wychodziły, ale nadal to wszystko jest dla mnie czarną magią (a mam instrukcję, tylko żeby mi jeszcze weszła do głowy w czasie snu...)
Matrim - 25 Października 2010, 22:51
| Martva napisał/a | (a mam instrukcję, tylko żeby mi jeszcze weszła do głowy w czasie snu...) |
Chowasz pod poduszką? Tylko tak zadziała!
A jak wychodzą trochę, to znaczy, że dobrze. Jeszcze się taki nie urodził, żeby mu wszystko wychodziło
shenra - 25 Października 2010, 22:55
| Matrim napisał/a | | Jeszcze się taki nie urodził, żeby mu wszystko wychodziło | Zapomniałeś, że mówimy o Martvej
Matrim - 25 Października 2010, 23:03
A ja się starałem być miły
shenra - 25 Października 2010, 23:10
Matrim, nie zrozumiałeś Może Martva Cię jutro oświeci. A generalnie mną się nie przejmuj. Mam dzisiaj gibkość wyrażania myśli. Z różnych powodów. I jak pewnie widać trochę wyżej na głównej stronie, nie ma mnie na forum od ponad godziny. Ty w zasadzie wcale ze mną nie rozmawiasz.
Matrim - 25 Października 2010, 23:16
Moment, moment... "Mnie tu wcale nie ma", "nie widziałeś mnie". W jakiej to było bajce?
Wiem! Madagaskar!
E zrozumiałem, ale i tak chciałem być miły, bo to miło, gdy ludzie są mili dla innych ludzi, c'nie?
I się nie przejmuje. O czym świadczy fakt, że właśnie rozmawiam sam ze sobą.
- A wcale, że nie!
- A tak!
- A nie!
- Maj preśjus....
shenra - 25 Października 2010, 23:32
| Matrim napisał/a | | E zrozumiałem, ale i tak chciałem być miły, bo to miło, gdy ludzie są mili dla innych ludzi, c'nie? | Miło, miło...muszę sprawdzić w swoim słowniku...hmm...nie ma, damn it.
Matrim - 26 Października 2010, 00:00
No to miło było
|
|
|