Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?
NURS - 12 Marca 2006, 00:30
a o te ksiazki chodzi. Owszem, dorzucilem Bramy. miesiąc wcześniej dokladalem album Chojnackiego a w przyszłym miesiącu wrzucam Protasiuka.
Nivak - 12 Marca 2006, 10:46
mawete przyznał, że przegrał zakład z NURSem, ale chwilowo nie ma jak o tym napisać, więc ja uprzejmie donoszę
NURS - 12 Marca 2006, 12:56
A co z nim? Bo faktycznie zniknał z wizji.
Nivak - 12 Marca 2006, 14:24
Nivak nie udziela informacji, jeśli nie posiada na to wyraźnej zgody osoby zainteresowanej
NURS - 12 Marca 2006, 14:33
noto teraz uruchomilismy machine domyslów
Nivak - 12 Marca 2006, 14:36
A uruchamiajcie sobie Ja chętnie poczytam i będzie offtop jakiego dawno już nie wywołałam
NURS - 12 Marca 2006, 14:40
A powiedzial co z flaszkami? :-)Mam nadzieje, że w zamienszaniu sie nie stłukły. i adres niech poda, tego bidula.
Nivak - 12 Marca 2006, 14:45
Patrz na mój przedostatni post
NURS - 12 Marca 2006, 14:53
No to już tez moja sprawa, skoro wygrałem mniót, mniót, gdzie jest mój mniót!!
Nivak - 12 Marca 2006, 15:03
Pojawi się mawete, to będziecie mogli ustalać wszelkie szczegóły tyczące rzeczonego miodziku (który swoją drogą mnie też bardzo interesuje )
EDIT: mawete informuje, że miodek już czeka, a on sam odezwie się jak tylko będzie mógł
mawete - 12 Marca 2006, 19:57
Już się odzywam... przepraszam za opóźnienie - miałem nieprzewidziane problemy - jak coś sie pieprzy to wszystko za jednym zamachem... NURS: potwierdzam wygranie przez Ciebie zakładu miodzik czeka sposób odbioru ustalimy.
ps. cieszę się że wygrałeś... zakładałbym się z tobą co miesiąc ale miodu nie starczy...
sulka - 13 Marca 2006, 17:07
Ponawiam pytanie sprzed miesiaca:
Dostal juz ktos w prenumeracie? Bo nie iwiem, czy juz lac listonosza, czy dac mu jeszcze szanse...
Romek P. - 13 Marca 2006, 17:58
sulka napisał/a | Ponawiam pytanie sprzed miesiaca:
Dostal juz ktos w prenumeracie? Bo nie iwiem, czy juz lac listonosza, czy dac mu jeszcze szanse... |
Nie pytaj, lej - najwyżej następny przyniesie ci prenumeratę :
Choć nie wiadomo dokąd
sulka - 13 Marca 2006, 18:45
Tak chyba trzeba bedzie zrobic, reprymenda ustna w zeszlym miesiacu nie przyniosla skutku
Czarny - 13 Marca 2006, 19:20
Jeśli chodzi Ci o numer 5, to jeszcze nie dotarł.
sulka - 13 Marca 2006, 19:25
Czarny napisał/a | Jeśli chodzi Ci o numer 5, to jeszcze nie dotarł. |
Dokladnie o ten... Wiec znowu jakas kicha na poczatkowym etapie dzalania PP. Bedzie pozew, NURSie? Zeskanujesz i powiesisz gdzies na forum, zeby czlowiek mogl oczka nacieszyc?
NURS - 13 Marca 2006, 19:34
Prawnik ma mi przygotowac pismo, na podstawie faktury i dat na kopertach. Przetrzymanie przesylek przez dwie doby to lekkie przegięcie. A tak było w zeszłym miesiącu na co mam kwity.
Anonymous - 13 Marca 2006, 19:34
sulka napisał/a | Ponawiam pytanie sprzed miesiaca:
Dostal juz ktos w prenumeracie? Bo nie iwiem, czy juz lac listonosza, czy dac mu jeszcze szanse... |
Nie ma jeszcze. Ale za to dziś przyszły śliczne dwie zaległe książeczki ("Zaklinacz" i "Mówca umarłych"), więc tak bardzo się nie martwię:)
NURS - 13 Marca 2006, 19:52
a to wysylałem równolegle, tyle, że z katowic, to znaczy, że ta częśc prenumeraty - z ksiazkami i dodatkami powinna juz trafic do was. Nivakowi tez wyslałem w tym samym czasie.
sulka - 13 Marca 2006, 19:59
NURS napisał/a | a to wysylałem równolegle, tyle, że z katowic, to znaczy, że ta częśc prenumeraty - z ksiazkami i dodatkami powinna juz trafic do was. Nivakowi tez wyslałem w tym samym czasie.
|
Czyli znowu to samo co miesiac temu... No nic, czekamy
Nivak - 14 Marca 2006, 13:35
Nivak uprzejmie informuje, że pięty numer właśnie dotarł, lekko zmęczony życiem i z bonusem Dzięki wielkie NURS :)
Data na stempelku, to 09.03.06.
Godzilla - 14 Marca 2006, 13:38
Czy ktoś tu jeszcze pamięta, że dzisiejszy szczęśliwy numerek to
27?
sulka - 14 Marca 2006, 13:44
Moj szczesliwy numerek to na razie jeszcze -1
Sprawdze wycieraczke dopiero, jak wroce z pracy, wiec kolo 17.
Wedlug daty Nivak podstemplowali dobrze, tylko pozniej gdzies wszystko utknelo...
Nivak - 14 Marca 2006, 13:46
sulka napisał/a | Wedlug daty Nivak podstemplowali dobrze, tylko pozniej gdzies wszystko utknelo... | Może weekend stanął im na drodze?... A może moje imieniny?... Niewiadomo.
Ale jest i jest dobrze Chociaż przyznam, że spodziewałam się wczoraj.
sulka - 14 Marca 2006, 13:51
Nivak napisał/a | Może weekend stanął im na drodze?... A może moje imieniny?... Rolling Eyes Niewiadomo.
Ale jest i jest dobrze Smile Chociaż przyznam, że spodziewałam się wczoraj. |
Wszystkiego najlepszego w takim razie!
Ja tez sie spodziewalem wczoraj, nie ukrywam, ze chcialbym dostawac SFFHa rowno z kioskami, ale rozumiem, ze tak sie nie da... tylko, ze ja niecierpliwy jestem strasznie
Anonymous - 14 Marca 2006, 13:53
Nivak napisał/a | Chociaż przyznam, że spodziewałam się wczoraj. |
Ja też, a tu ani wczoraj, ani dzisiaj...
Godzilla - 14 Marca 2006, 14:21
Ech, kurczę, no ja też czekam. Nie na prenumeratę, bo kupuję na mieście, ale na archiwalia i na książkę Żwikiewicza. Podobno jedno i drugie było wysłane wieki temu. Jak to wszystko dostanę, to się chyba z radości pochwalę, bo stanie się rzecz wielce niebywała: Poczta Polska nasza kochana dostarczy to za co jej zapłacono.
Aga - 14 Marca 2006, 14:29
A ja pchnęłam SMSa do babci i jak będzie dobrze, to do końca tygodnia będę miała piąty numer. O ile PP nie nawali, bo babcia wyśle pocztą. Ale priorytet to chyba dostarczą, nie?
NURS - 14 Marca 2006, 14:40
Uwierzcie mi, ze taki był plan, że prenumerata dociera równo z kioskami, ale PP najwyraxniej ma to w D. Tylko,ze ja nie popuszczę. będzie dym.
sulka - 14 Marca 2006, 14:56
NURS napisał/a | Tylko,ze ja nie popuszczę. będzie dym. |
Yesssss. To co, podpalamy? Kazdy w swoim miejscu.
Tylko sie jakos zsynchronizujmy, zeby bylo efektownie
|
|
|