Konwenty dawno minione - Urodziny Clay, Marcina Przybyłka i Żerania, czyli semi-SKOFA
Godzilla - 8 Grudnia 2006, 16:01
Przykro mi, nie wyrobię się, nie dam rady. Postaram się być w styczniu na SKOFIE.
Lu - 8 Grudnia 2006, 23:44
Ale to jeszcze cały tydzień Może jednak się okaże, Godzillo, że dasz radę Postaraj sie w każdym razie
Godzilla - 9 Grudnia 2006, 15:32
Zobaczę, ale ostatnio brak mi czasu na wszystko
Studnia - 12 Grudnia 2006, 00:54
Może to powinni napisać główni bohaterowie urodzin, ale żeby zaznaczyć swój wkład w organizacje (skromność jest przereklamowana ) uprzejmie donosze że lokal został zaklepany na 16 od 17. Lokal czyli tawerna "4 szklanka" na ul. Śniadeckich 17. To boczna uliczka od Placu Politechniki.
W imieniu solenizantów ZAPRASZAM!
mawete - 12 Grudnia 2006, 15:31
Mnie również nie bedzie... niestety, ale mam wybór - albo twardziela kupię (bo ten co mam może odmówić współpracy w kazdej chwili), albo na Skofę pojadę. Będę o Was myślał.
Nexus - 12 Grudnia 2006, 15:45
Heh...
gorim1 - 12 Grudnia 2006, 17:22
Kurcze to w końcu gdzie jest ta semi skofa bo ja się zacząłem już gubić
Claygirl - 12 Grudnia 2006, 19:59
Oficjalny i nieodwołalny termin semi-SKOFY:
Sobota, 16 grudnia, start godzina 17.00. Tawerna Czwarta Szklanka, ul. Śniadeckich 17 - tuż przy Placu Politechniki.
Studni bardzo dziękujemy za dokonanie rezerwacji, a mawete informuję, że może już przestać zagadywać na gadu-gadu
Lu - 13 Grudnia 2006, 01:53
Studnia: bardzo chciałabym podziękować za dokonanie rezerwacji
Nazwa knajpy pewnie nie przypadkowa
Godzilla - 13 Grudnia 2006, 12:35
mawete, to przyjedź rano do Warszawy, pobuszuj po giełdzie komputerowej, a wieczorem idź na SKOFĘ. To jeden przystanek metrem.
mawete - 13 Grudnia 2006, 12:41
I tam potem mam reklamację wozić?
Studnia - 13 Grudnia 2006, 12:44
Lu, podziękujesz w sobote. Nazwa w sam raz dla Tawerny. No wiecie, szanty, wiosła, knagi i inne takie... A zresztą zobaczcie sami Te stoły widoczne na zdjęciach 11 i 12 to nasze stoły. Goście nie są dołączeni do stołów
Lu - 14 Grudnia 2006, 11:59
Myślę że semi-Skofę możemy uznać za otwartą - dzisiaj popijemy wirtualnie a w sobotę nie-wirtualnie
Jeszcze raz składam Marcinowi i Żeraniowi najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin
Ixolite - 14 Grudnia 2006, 20:13
Hmpf. Całkiem bardzo prawdobodobne, że nie będę mógł się pojawić
gorat - 14 Grudnia 2006, 21:13
Na mnie nie ma co liczyć.
Studnia - 14 Grudnia 2006, 22:12
Nie no kurde balans... Ludzie nie po to załatwiałem lokal łażąc po nocy i inne takie, żebyśta mi tu teraz taką maniane odwalali...
gorat - 14 Grudnia 2006, 22:48
Ja nie deklarowałem przyjścia, jakby co, tylko uprzedziłem, żeby komuś się po pijaku nie zwidywało...
Ixolite - 14 Grudnia 2006, 22:59
Studnia - jak będę mógł to będę, ale siła wyższa, bo babcia jest w szpitalu po operacji i jak mus pojechać do babci to mus. Tylko tytułem wyjaśnienia.
lokje - 15 Grudnia 2006, 02:47
Studnia
płeć piękna będzie mocno reprezentowana. boisz się kobiet ?
Anonymous - 15 Grudnia 2006, 12:50
lokje napisał/a | płeć piękna będzie mocno reprezentowana. boisz się kobiet ? |
Studnia będzie miał silne męskie wsparcie. A ponieważ mnie się liczy podwójnie, to wsparcie też będzie podwójne. O!
Ixolite napisał/a | Hmpf. Całkiem bardzo prawdobodobne, że nie będę mógł się pojawić |
Kolejny wykreślony. Ehh.
Ixolite - 15 Grudnia 2006, 16:34
Nie wykreślony tylko w stanie niepewności. No nie wiem co będzie, się jutro dopiero dowiem, nie stawiać na mnie krzyżyka przed czasem, co?
EDIT: szanse wzrosły, może nie będę od początku, ale raczej będę, choć w prezencie mogę przynieść tylko siebie :/
Studnia - 16 Grudnia 2006, 02:52
lokje, ja Cie proszę Ty mnie nie bierz pod włos... A tak pozatym to nie strach, tylko onieśmielenie... No po prostu piękne kobiety mnie onieśmielają...
Claygirl - 16 Grudnia 2006, 10:49
A ja dzisiaj pracuję do 16... Dlatego mogę się spóźnić na swoje urodziny :/
Anonymous - 16 Grudnia 2006, 12:47
Ixolite napisał/a | EDIT: szanse wzrosły, może nie będę od początku, ale raczej będę, choć w prezencie mogę przynieść tylko siebie :/ |
I wystarczy:)
Claygirl napisał/a | A ja dzisiaj pracuję do 16... Dlatego mogę się spóźnić na swoje urodziny :/ |
Ehh. Tak to czasem bywa Clay. Parszywa sprawa, ale trzymaj się i happy b-day!
mawete - 16 Grudnia 2006, 15:38
Myślę o Was... Trzymam perłę w garści!. Wasze zdrowie!!!
Aga - 16 Grudnia 2006, 22:53
Zdrowie, zdrowie! Mam nadzieję, że bawicie się tak świetnie, jak ja się bawiłam na Pszczykonie
Studnia - 16 Grudnia 2006, 23:49
No więc oficjalną część urodzin uznaje za zamkniętą. Mimo że rozpoczeła się niemiłym akcentem, który dyplomatycznie przemilcze (zainteresowani i tak wiedzą o co chodzi) impreze uważam za udaną. Z góry przepraszam za błedy stylistyczne (pisarzem nie jestem) i literówki oraz ortograficzne (ta klawiatura ma nagle 2 razywięcej klawiszy niż zwykle...) Zdjęcia... Zaraz kilka wrzuce, mimo problemów z koordynacją psychosomatyczną (trudne słowo), ino tylko się ogarne, i inne takie. Jednym słowem dajcie mi chwilke...
EDIT: I żeby nie było... Część zdjęć już zdążyła zostać ocenzurowana (konkretnie jedno, ale nie jestem nieprzekupny więc jeśli ktoś zaproponuje odpowiednio wysoką cenę to kto wie...)...
Ixolite - 17 Grudnia 2006, 00:14
Miria zdążyła parę zdjęć skasować
I ze smutkiem stwierdzam, że ofiarą semi-SKOFY-urodzinowej stał się kaczor, który nie wrócił do miejsca skoszarowania
Adanedhel - 17 Grudnia 2006, 00:15
Studnia dawaj wszystkie zdjęcia bo Cię zlinczujemy na następnej SKOFie
gorim1 - 17 Grudnia 2006, 00:17
studnia dawaj zdjęcia a kaczorek jest bezpieczny zostałem poproszony o dyskrecję ale wiem kto go ma na skofie v 05 kaczorek obecny będzie
nie to nie ja
|
|
|