Ludzie z tamtej strony świata - Marcin Przybyłek
mawete - 27 Maj 2007, 17:17
M. Przybyłek: gdzieś czytałem tekst mówiacy o tym w "F" albo w starszych "NF" głowy nie dam, opowiadanie to było, gość się uczył czytać bo chciał, a potrafił uzywać tylko ikonek... o ile pamietam taka była większość społeczeństaw... za diabła nie pamiętam co to było. Ktoś pamieta? Pamietam jeszcze, ze pracował jako szczur doświadczalny przy eksperymentach metycznych i jakaś laska mu pomagała. Jeśli ktoś wie o czym mówie to proszę o przypomnienie - chetnie bym to jeszcze raz przeczytał.
elam - 12 Października 2007, 06:39
mawete, a co sie stalo z forum gamedeka?
bo wiem, ze bylo, i zniklo?
mawete - 12 Października 2007, 06:56
Już opieprzałem Havena - spóźnili się z opłatą... Miało zacząć działać 2 dni temu. Chyba bedę musiał użyć argumentów siłowych
Agi - 12 Października 2007, 07:38
A siła argumentów nie wystarczy?
mawete - 14 Października 2007, 19:26
elam: "Wczoraj w późnych godzinach wieczornych, artyleria, lotnictwo i piechota zaatakowały spokojnie pracujacy w polu rosyjski traktor. Traktor odpowiedział ogniem rakietowym i odleciał w kierunku Moskwy."
Znaczy już działa...
//edit: przypomnę adres: http://www.gamedec.forall.pl/index.php
M. Przybyłek - 15 Października 2007, 09:17
Tak jest, działa Co nie znaczy, że będzie działać dalej w tej firmie. Mam nadzieję, że Haven, mawete i inni dzielni ludzie przeniosą to forum w bardziej cywilizowane miejsce...
mawete - 15 Października 2007, 18:48
-Przeniesiecie? - zapytał Marcin.
-Przeniesiemy! - zażartowaliśmy....
Idę zrobić Tam jakiś dym... To nawet lepiej niz iść na dzielnicę...
M. Przybyłek - 15 Października 2007, 20:15
Dzięki Im szybciej tym lepiej, bo te przerwy są zwyczajnie nie do przyjęcia.
M. Przybyłek - 2 Lutego 2008, 15:56
Słuchajcie, na wszelki wypadek zaznaczam, bo podejrzewam, że nie wszyscy z Was zaglądają do Gamedec Zone. Od 01.02.2008 rusza dość duży KONKURS GRAFICZNY GAMEDECVERSE, którego szczegóły opisane są na GZ. Zapraszam profesjonalistów i amatorów. Nagrody, jak mi się wydaje, są dosyć atrakcyjne
Adres Gamedec Zone jest w mojej sygnaturce.
No. Malujcie, rysujcie (jeśli macie ochotę) i niech wygrają najlepsi
W ramach autoreklamy dodam, że w najnowszym Czasie Fantastyki jest wywiad, jaki przeprowadziła ze mną Agnieszka Kawula
Adashi - 28 Marca 2008, 12:25
Czy ten wątek nie powinien się znaleźć w "Mistrzach i Małgorzatach" w związku z publikacją opowiadania "Infigen" w numerze 29 Zieloni albo Pomarańczowi czyńcie swoją powinność!
M. Przybyłek - 28 Marca 2008, 12:35
A, tak. Zgadza się. Dzięki, Adashi .
Agi - 28 Marca 2008, 22:04
Przeniesiony
M. Przybyłek - 3 Kwietnia 2008, 10:42
Bardzo Ci, Agi, dziękuję. Dziękuję także za wsparcie w dyskusji o Infigenie. Nie miałem pojęcia, że to opowiadanko może wywołać tak dziwną dyskusję. Szczęście, że tylko ze strony jednego czytelnika.
Agi - 9 Kwietnia 2008, 19:46
Właśnie Cię widziałam w TVN24
jewgienij - 9 Kwietnia 2008, 20:00
Agi, tylko mi nie mów, że autor zamieszany jest w aferę korupcyjną i nazywany od tej pory Marcinem P., bo nie uwierzę.
Napisz coś więcej. TVN-24 o fantastyce? Włączyłem natychmiast, ale teraz już tylko stary, dobry poseł Kalisz, czyli powrót na ziemię
M. Przybyłek - 9 Kwietnia 2008, 20:17
Tak, rzeczywiście, byli dzisiaj u mnie dziennikarze. Gadaliśmy ze dwadzieścia minut o rzekomych zagrożeniach rodu ludzkiego. Z tego wszystkiego wycięli jedną wypowiedź co było do przewidzenia . W sumie się cieszę, bo mój gabinet okazał się całkiem fotogeniczny . Dziennikarz mnie uprzedził, że pewnie umieści fragment o potencjalnych feudalnych rządach, co zresztą się stało.
mawete - 9 Kwietnia 2008, 20:56
A ja nie widziałem... wlaśnie się obudziłem ze snu przed kompem... da się to jeszcze gdzieś zobaczyć? link?
M. Przybyłek - 9 Kwietnia 2008, 21:15
mawete, to całe może... 20 sekund? Przy czym wypowiedź trwa sekund... 10. Nagrałem to na kamerkę . Jak się spotkamy w Nidzicy to Ci pokażę .
mawete - 9 Kwietnia 2008, 21:56
M. Przybyłek: no to jesteśmy umówieni - popatrz jeszcze do BIBY może wcześniej sie spotkamy
M. Przybyłek - 9 Kwietnia 2008, 22:07
Oj, niestety. 16.04.2008 będę na szkoleniu. Na trzecim pięknym dniu czterodniowego szkolenia własnogębnie przeze mnie prowadzonego .
mawete - 9 Kwietnia 2008, 22:39
M. Przybyłek: pracuś
M. Przybyłek - 9 Kwietnia 2008, 22:54
Ano
Ixolite - 10 Kwietnia 2008, 10:02
Myślisz, że jak postawisz fotę na stojaku, to ktoś się zorientuje, że to nie ty?
M. Przybyłek - 12 Kwietnia 2008, 08:29
Zorientują się, psiajuchy. Poza tym ja lubię tych chłopaków. Są dowcipni, weseli, a wieczorne biesiady, podczas których mówimy wszyscy, bez wyjątków, na przykład o tym, na co patrzymy, gdy widzimy kobietę, jaką lubimy bieliznę czy jakie lubimy... pozycje No mówię Wam, zachowujemy się w 100% męskim towarzystwie... jak kobiety!
Hubert - 12 Kwietnia 2008, 10:10
Gdzie to szkolenie?
M. Przybyłek - 12 Kwietnia 2008, 10:44
Pod Łodzią
mawete - 15 Października 2008, 16:44
Dopadłem "Zabaweczki" (Gamedec) świetna książka, polecam czytanie w piątek w nocy, samotnie, przy małej lampce (nie trzeba wstawać rano i nikt głowy nie zawraca) momentami psychodel taki, że nawet mnie ruszyło. Są też fragmenty do czytania w opuszczonej fabryce... Polecam.
M. Przybyłek - 15 Października 2008, 17:26
No, mawete, dzięki, dzięki . Jak wiesz, to dopiero połowa
mawete - 15 Października 2008, 17:55
Nie ma za co - jak by mi się nie podobało to byś inne słowa, niekoniecznie cenzuralne, przeczytał
M. Przybyłek - 18 Października 2008, 14:01
Siooor
|
|
|