To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - Falkon 2006

Nivak - 18 Października 2006, 16:07

Na Falkonie spanko jest za darmo na sali gimnastycznej, więc chociaż tyle odpada z kosztów
Nattfiarill - 18 Października 2006, 16:16

To dobrze :D
Przynajmniej o niocleg martwić się nie muszę. Bo póki co, wszystko wskazuje na moje pojawienie się w Lublę w terminie Falkonu :D

hjeniu - 18 Października 2006, 16:20

Pako ty chyba na końcu świata mieszkasz, właśnie sprawdziłem - pociąg "Gałczyński" Szczecin - Lublin jedzie 8,5h za 89 zł w I klasie :) A ja nie mam już urlopu :cry:
Nivak - 18 Października 2006, 16:34

Tylko w takim razie o śpiworze i karimacie pamiętaj Natt
Nattfiarill - 18 Października 2006, 16:49

Ależ nie zapomnę, Niv. Przecież wiesz, że nigdzie się bez nich nie ruszam :wink:
Hmmm, mój śpiworek właśnie w pracy zostawiłam :? :|

Pako - 18 Października 2006, 17:09

Hjeniu, z Rybnika, z przesiadką w katowicach, trwa cała podróż koło dziesięciu godzin ;)
hjeniu - 18 Października 2006, 17:11

He, he trzeba było głosować na PiS to by ci ekspres załatwili :wink:

edit: faktycznie wygląda na to, że od Ciebie jest dalej niż ode mnie :shock:

mawete - 19 Października 2006, 12:05

Tredo: dopisany :D
Pako: masz być...
Natt: cieszę się :D

BTW zróbcie sobie temat o studiach....
.... a taksówki są tanie :D

Nattfiarill - 19 Października 2006, 18:42

No, ja myślę :wink:
Ale to i tak póki co na 95% jeno

Janus - 19 Października 2006, 18:44

Ogłaszam że przybędę. Co prawda nikogo z was nie znam, a na konwencie ostatni raz byłem jakoś tak w 2002 (na Falconie, to pamiętam na pewno), ale twardy będę i przyjadę. A co :P

Jeśliby ktoś jechał z Krakowa bądź Kielc (dowolnym środkiem transportu) to prosze o info. The more, the merrier :)

Pozdrawiam,
Janus.

mawete - 20 Października 2006, 10:36

A zapraszamy :D zaraz Cię dopiszę. Może i lepiej że nas nie znasz - nie wiesz w co się pakujesz :mrgreen:
mawete - 20 Października 2006, 12:54

Robi się coraz ciekawiej - co się wstępnie będzie działo na Falkonie
Kruk Siwy - 20 Października 2006, 14:03

Zajrzałem na stronę Falkonu i wyczytałem, że spać można w Hotelu Przemysłu Budowlanego cy cuś. Brzmi przerażająco. Ktoś coś wie o tym miejscu spoczynku (byle nie ostatniego...)?
mawete - 20 Października 2006, 14:19

Normalny hotel tak ze "**" spali tam "pisarze" i przeżyli :D Nic sie nie martw - marketingowca maja do *beep* skoro jeszcze się to tak nazywa... jest 5 - 10 minut spacerkiem od Falkonu.
dareko - 20 Października 2006, 14:25

To ja sie pisze na to wyrko.
mawete, a do fajnej knajpy?:)

Kruk Siwy - 20 Października 2006, 14:27

dareko, uzgodniliśmy z mawete, że omijamy fajne knajpy. Idziemy do mordowni. Piszesz się? Książki tam mają z pewnością.
mawete - 20 Października 2006, 14:33

Mordownie są o 3 min. spacerkiem od Falkonu - jest ryzyko jest zabawa. Kruk: pomyśl może jakąś prelekcję zrobisz na Falkonie? Taniej Ci wyjdzie, a i o hotelu porozmawiasz... :D na stronie masz linki...
dareko - 20 Października 2006, 14:34

Dobrze, ze mowisz. Zabieram wiec ze soba moj ulubiony bagnet, moze sieprzydac! :)
Kruk Siwy - 20 Października 2006, 14:40

mawete, ja dlatego piszę bo gadać nie umiem. Chociaż lubię. Koszty mnie nie przerażają.

dareko, jak użyjesz bagnetu to trup murowany. Ja biorę to co zawsze - KBBS. Tym się nie straszy. Tego się używa.

mawete - 20 Października 2006, 14:47

Kochani... sprawdzę czy macie zabawki, przed Falkonem... jak macie to nie idę z Wami - bo to znaczy że cieniasy jesteście i "renkami" sobie nie poradzicie. Wybaczcie szczerość... :mrgreen:
Wiedźma - 20 Października 2006, 14:48

Cytat
Kruk Siwy napisał/a
Zajrzałem na stronę Falkonu i wyczytałem, że spać można w Hotelu Przemysłu Budowlanego cy cuś. Brzmi przerażająco. Ktoś coś wie o tym miejscu spoczynku (byle nie ostatniego...)?

Ja tam nocowałam, pokoje z łazienką i bez, do wyboru. Blisko Starego Miasta :) To plus :)

mawete - 20 Października 2006, 14:51

Wiedźma: będziesz?
Kruk Siwy - 20 Października 2006, 14:54

mawete, nie każdy ma takie łapy. A w dźungli jest jedna zasada - przeżyć. Z moim KBBS przechodziłem całe lata 90 na Pradze. Wyciągnłem go raz. Jak jest trzech gości na ciebie to się chłopie nie rozczulasz.
Ale na litość przodków... mam ochotę obejrzec ciekawe fragmenty Lublina a nie walić kogoś po łbie. Ja człek spokojny. Tylko nie lubię jak mi piwo rozlewają.

dareko - 20 Października 2006, 14:54

Cytat
Kochani... sprawdzę czy macie zabawki, przed Falkonem... jak macie to nie idę z Wami - bo to znaczy że cieniasy jesteście i renkami sobie nie poradzicie. Wybaczcie szczerość...

Taaaaaakkkk? A kto przyjaciolke na I SkoFe zabral ze soba? No kto? :twisted:

Dracena - 20 Października 2006, 14:55

Cytat
mawete napisał/a
Wiedźma: będziesz?

Jak będzie Wiedżma to i ja :D

Kruk Siwy - 20 Października 2006, 14:55

dareko, jakiś cienias. Jak mniemam. Hihihi
mawete - 20 Października 2006, 14:56

Poradziłem sobie bez? :D I teraz jestem w gronie znajomych, czyli plecy mam obstawione... A ci z Pragi podobna nie uciekają :D
No chyba że się mylę... :twisted:

//edit: uuu... Kruk zmieniasz cały post.... zaczynam się zastanawiać... :mrgreen:
//edit1: Kruk jak siły są przeważające to lejesz prowodyra w ryj i spierdal....sz :D pomyliłem się mie zauważyłem jednego posta... ale nie kasuję niczego co napisałem.

Kruk Siwy - 20 Października 2006, 15:00

Nie. Nie uciekają.
Chyba, że wykonujemy umówiony bardzo szybki odwrót taktyczny. hihihi

dareko - 20 Października 2006, 15:01

oczywiscie na "z gory upatrzone pozycje" :mrgreen:
Kruk Siwy - 20 Października 2006, 15:03

...i gotowi do kontrataku.

Partner forum