Najnowszy numer - Szyć, czy kleić? - oto jest pytanie
Rafał - 19 Września 2006, 08:36
Vox populi vox Dei. 45 do 28. To od kiedy szyjemy?
Agi - 19 Września 2006, 09:15
Jestem za klejeniem. Dlaczego Bo tak
NURS - 19 Września 2006, 09:43
Nie ma mozliwości szycia tak grubego papieru. Numer 49 był robiony w takiej technologii, aczkolwiek był nieco cieńszy, i padaka. spinacze przecinały papier. Musiałbym wracać do papieru gazetowego, takiego jak na początku a to znowu zmiana technologii i obawiam się, ze koszta większe.
Słowik - 19 Września 2006, 09:56
I paluchy brudne.
Jest dobrze, jak jest.
howgh!
NURS - 19 Września 2006, 10:06
Teraz już nie brudzą, jak dawniej
A jednorękim bandytom mówimy: Nie!
bogow - 19 Września 2006, 10:42
Czyli należy zaopatrzyć sie w przyciski do papieru (szt. co najmniej dwie), żeby pismo spokojnie leżało otwarte na biurku, a nie samowolnie zamykało się i wogóle robiło co się mu żywnie podoba.
Rodion - 19 Września 2006, 10:48
Czytać z namaszczeniem, na kleczkach, a SF'a trzymac jak ksiazeczke do nabozeństwa, w obu lapkach
bogow - 19 Września 2006, 10:57
Może nie z namaszczeniem, nie na klęczkach i nie jak książeczkę, ale do takiego czytania to ja mam dość wygodny fotel.
Rozłamywaniem grzbietu się z kolei brzydzę i nic mnie do tego nie przekona
mad - 1 Października 2006, 10:13
Czyli pozostaje klejenie? Szkoda
Fajnie by było, gdyby mozna egzemplarz złożyć na pół...
Godrik - 1 Października 2006, 15:47
Ale jednak dla mnie nie ma to róznicy
Fenris - 1 Października 2006, 19:48
Szycie miało swoje zalety , napewno więcej niż klejenie . Kiedyś w miejscu gdzie król chodzi piechotą można było sobie wygodnie poczytać dobrą fantastyke i nie tylko, a teraz to trzeba się tyle nakombinować z tymi stronami żeby je wogle utrzymać w miejscu że dałem sobie spokój.
Ale mam pomysł można by kleić bez przeszkód, a zmniejszyć format pisma będzie o wiele poręczniejsze i bardziej przyjazne czytelnikowi . I co wy na to, może kolejna ankieta
|
|
|