To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Szyć, czy kleić? - oto jest pytanie

Rafał - 19 Wrzeœśnia 2006, 08:36

Vox populi vox Dei. 45 do 28. To od kiedy szyjemy? :wink: :mrgreen:
Agi - 19 Wrzeœśnia 2006, 09:15

Jestem za klejeniem. Dlaczego :?: Bo tak :!:
NURS - 19 Wrzeœśnia 2006, 09:43

Nie ma mozliwości szycia tak grubego papieru. Numer 49 był robiony w takiej technologii, aczkolwiek był nieco cieńszy, i padaka. spinacze przecinały papier. Musiałbym wracać do papieru gazetowego, takiego jak na początku a to znowu zmiana technologii i obawiam się, ze koszta większe.
Słowik - 19 Wrzeœśnia 2006, 09:56

I paluchy brudne.
Jest dobrze, jak jest.
howgh!

NURS - 19 Wrzeœśnia 2006, 10:06

Teraz już nie brudzą, jak dawniej :-)
A jednorękim bandytom mówimy: Nie!

bogow - 19 Wrzeœśnia 2006, 10:42

Czyli należy zaopatrzyć sie w przyciski do papieru (szt. co najmniej dwie), żeby pismo spokojnie leżało otwarte na biurku, a nie samowolnie zamykało się i wogóle robiło co się mu żywnie podoba. ;)
Rodion - 19 Wrzeœśnia 2006, 10:48

Czytać z namaszczeniem, na kleczkach, a SF'a trzymac jak ksiazeczke do nabozeństwa, w obu lapkach :mrgreen:
bogow - 19 Wrzeœśnia 2006, 10:57

Może nie z namaszczeniem, nie na klęczkach i nie jak książeczkę, ale do takiego czytania to ja mam dość wygodny fotel. :)
Rozłamywaniem grzbietu się z kolei brzydzę i nic mnie do tego nie przekona ;)

mad - 1 Października 2006, 10:13

Czyli pozostaje klejenie? Szkoda :(
Fajnie by było, gdyby mozna egzemplarz złożyć na pół...

Godrik - 1 Października 2006, 15:47

Ale jednak dla mnie nie ma to róznicy :)
Fenris - 1 Października 2006, 19:48

Szycie miało swoje zalety :) , napewno więcej niż klejenie :D . Kiedyś w miejscu gdzie król chodzi piechotą :wink: można było sobie wygodnie poczytać dobrą fantastyke i nie tylko, a teraz to trzeba się tyle nakombinować z tymi stronami żeby je wogle utrzymać :? w miejscu że dałem sobie spokój.

Ale mam pomysł można by kleić bez przeszkód, a zmniejszyć format pisma będzie o wiele poręczniejsze i bardziej przyjazne czytelnikowi :idea: . I co wy na to, może kolejna ankieta :?:

Partner forum