Najnowszy numer - Numer 06 - 10.04.2006
joe_cool - 6 Kwietnia 2006, 19:47
drogi nursie, a kiedy będzie pod plafonem?
to mówiłam ja, owca...
NURS - 6 Kwietnia 2006, 19:51
jutro ci powiem.
Łukasz Śmigiel - 6 Kwietnia 2006, 20:55
A wtępniak jest gdzieś na necie? Jeśli tak to bym wrzucił go na NK razem z zapowiedzią numeru
NURS - 6 Kwietnia 2006, 21:05
Będzie w dniu premiery. Czyli w okolicach poniedziałku, wtorku
Anonymous - 6 Kwietnia 2006, 22:11
Czyli prenumerata pewnie po świętach?
NURS - 7 Kwietnia 2006, 00:18
Koperty juz poszły do drukarni. Tym razem powinno być przed. I hope.
Rodion - 7 Kwietnia 2006, 00:20
Czy wypada powiedziec ze czekam z niecierpliwoscia?
gio25 - 13 Kwietnia 2006, 13:36
pisze jakie prenumerator do wczoraj nie mialem gazetki w skrzynce
gio25 - 13 Kwietnia 2006, 13:37
ale to wina poczty 6dnie normalny list idzie
NURS - 13 Kwietnia 2006, 15:35
Ja też czekam na wynik tej operacji. spędziłem kilka miłych wieczorów obślinając tysiace znaczków, że by poczta nie miała podstaw do opóźnień.
Hauer - 13 Kwietnia 2006, 16:47
Bardzo mnie się ten numer podoba. moze dlatego, że jeszcze wstępniaka nie czytałem ?
gorat - 13 Kwietnia 2006, 17:21
MAM.
I już mogę napisać kilka komentarzy:
1. Kim jest grafik okładki???
2. Nowa forma promocji forum jest ciekawa. Radziłbym jednak wykorzystać... ekhm... fakt większego zróżnicowania gatunkowego
3. Komiks Rodiona nadal niezbyt zrozumiały dla mnie. Może w innym temacie to rozjaśniacie, tylko nie wiem, gdzie...
4. Nasunął mi się ciekawy pomysł na import. Zamiast dawać jakichś miernych Słowaków czy Rosjan, można Kiliana, Colemana, lavojtka... Albo Marę, przecież też jest poza krajem
Kioskarz wspomniany w innym temacie coraz bardziej mnie intryguje. Oprócz styczniowego leżakuje już marcowy
markacy - 13 Kwietnia 2006, 18:09
Buueeueueeueee a mnie ukochana zabrała klucze do skrzynki na listy i pojechała w siną dal i nie mogę się dostać do SF'a, ktory tam leży...
Pako - 13 Kwietnia 2006, 18:21
Ten post w moim mniemaniu zasługuje na jakąś nagrodę pocieszenia Rozbawił mnie kompletnie
markacy - 13 Kwietnia 2006, 18:27
Na usprawiedliwienie mojej lubej muszę dodać, że zapomniałem się o ten klucz upomnieć i teraz cierpię
Pako - 13 Kwietnia 2006, 18:38
markacy, tera trza cierpieć. Pij piwo, któregoś naważył, albo rozplanuj włam do skzrynki. Wiesz, łom, młotek, piła
Tylko czasopisma nie uszkódź
markacy - 13 Kwietnia 2006, 18:53
Ou jee, ou jee, ou jee
Pako, dzięki za radę. Wziąłem złodziejskie narzędzia (w końcu jestem rpg-owym niziołkiem złodziejem), udałem się do skrzynki pocztowej i właśnie cieszę się świeżym SF'em
Teraz mogę zatopić się w lekturze
ps. mam nadzieję, że opublikowanie tego co właśnie zrobiłem nie jest sprzeczne z prawem?
gorat - 13 Kwietnia 2006, 18:53
nawarzył prędzej.
markacy: podesłać wiertarkę? Trzeba jakoś się dostać Qrcze, ja bym tyle nie wytrzymał
Kiedy ma być następny numer?
Edit: wreszcie się zdecydowałeś. I chwała
Romek P. - 13 Kwietnia 2006, 19:09
markacy:
Cytat | ps. mam nadzieję, że opublikowanie tego co właśnie zrobiłem nie jest sprzeczne z prawem? |
Prawem NURSa - na pewno nie. Ale czy z prawem twojej lubej - to się okaże bo może ona testowała twoją cierpliwość?
Anonymous - 13 Kwietnia 2006, 20:26
gorat:
Cytat | Komiks Rodiona nadal niezbyt zrozumiały dla mnie. Może w innym temacie to rozjaśniacie, tylko nie wiem, gdzie... |
Rodion, proszę się wytłumaczyć z komiksu!
Godzilla - 13 Kwietnia 2006, 20:51
Mam, mam, dostałam i częściowo przeczytałam. Import bardzo mi się podoba, a co dalej, zobaczymy
markacy - 13 Kwietnia 2006, 22:35
Romek P. :
Cytat | Prawem NURSa - na pewno nie. Ale czy z prawem twojej lubej - to się okaże bo może ona testowała twoją cierpliwość? |
Na całe szczęście moja luba nie jest taka z resztą sama dała mi taką samą radę jak Pako hi hi hi
Edit: a tak w ogóle, to żeby nie offtopować - przeczytałem jak na razie publicystykę i bardzo mnie się podobało.
Lu - 13 Kwietnia 2006, 23:32
Nie wierzyłam własnym oczom, kiedy rano wychodząc z domu zobaczyłam coś białego w skrzynce - ale wyjęłam, dotknęłam, zobaczyłam - przeczytałam do połowy felieton Romka i komiks - na nic wiecej nie miałam czasu
ale jestem wciaż pod wielkim wrażeniem, tym bardziej że w EMPIKU ok. 21 jeszcze nie było
NURSIE - gratuluję!
NURS - 13 Kwietnia 2006, 23:38
moja walka z PP na razie jest skuteczna
gorat - 14 Kwietnia 2006, 09:32
Przeczytałem wczoraj parę akapitów "Sentenence I" - mówię wam, taka rzeczywistość alternatywna, że "Inne pieśni" wysiadają
mawete - 14 Kwietnia 2006, 12:07
A ja dopiero dzisiaj kupiłem.... nie miałem hjak wcześniej...
markacy - 14 Kwietnia 2006, 13:06
A mnie zostały już tylko dwa opowiadanka do przeczytania i nie wiem, czy mam się cieszyć, czy martwić, że już wsio przeczytałem....
Czarny - 14 Kwietnia 2006, 13:20
A ja mam nadzieję, że jak wrócę do domu, to prenumerata będzie już na mnie czekała, bo wczoraj jeszcze nie było
NURS - 14 Kwietnia 2006, 13:24
A ja proponuje umiar w czytaniu. Łykajcie jedno dłuższe, albo dwa krótsze na raz. Będzie lepiej smakowało I dłużej będziecie syci.
Anko - 19 Kwietnia 2006, 16:23
Kurde, no... Obeszłam kilka okoliczych kiosków i NI MA! Pewnie lokalny kolporter jeszcze z urlopu nie wrócił albo co... Ale jutro wracam wreszcie z przerwy świątecznej. Nareszcie sobie kupię... Mniam mniam.
|
|
|