To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - EURO 2012

Taselchof - 9 Czerwca 2012, 12:01

Kto wie, może Boenish tym razem wytrzyma więcej kondycyjnie jak 15 minut. :wink:
ketyow - 9 Czerwca 2012, 12:04

A ruskie dalej nam się w twarz śmieją
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be

jewgienij - 9 Czerwca 2012, 12:16

Nie śmieją nam się w twarz, tylko robią z siebie idiotów.
Rozumiem, że wyszukujesz te obrazki w celu pokazania, jak bardzo jesteśmy upokorzeni. Może Ty się tak czujesz, bo ja nie, pijany rusek nie ma nic do mojej godności. Czuję się gospodarzem, od którego więcej się wymaga.

ivaine - 9 Czerwca 2012, 12:17

W pierwszej połowie będziemy rezerwować siły na drugą :wink: .
Przez ten czas Rosjanie wbiją nam ze cztery gole...
I może wtedy, w drugiej połowie, uda nam się strzelić honorowego gola, żeby wiara w narodzie całkiem nie padła :mrgreen: .

ketyow - 9 Czerwca 2012, 12:22

jewgienij, przejdź się tak po Moskwie i zobaczymy ile czasu minie zanim dostaniesz wp...ol (i nie mówię bynajmniej o przechodniach czy kibolach). A u nas palcem nikt nie kiwnie.
jewgienij - 9 Czerwca 2012, 12:25

Powinniśmy więc standardy dopasowywać do rosyjskich?

Bredzisz, chłopie. Tu jest Europa, a ruscy sami się ośmieszają i pokazują, ile im jeszcze brakuje.

Taselchof - 9 Czerwca 2012, 12:28

ketyow, akurat po Moskwie to wiele złego ci się nie stanie, nawet swastyki można tam spokojnie zobaczyć, ale szukaj szczęścia w Petersburgu. ;P: Z każą reprezentacją trochę swołoczy przyjeżdża, z tą nawet może więcej skoro mieli darmowe przejazdy i przeloty, Niemcy już wyświnili nam lwy przy pałacu prezydenckim swoją brzydką flagą.
ketyow - 9 Czerwca 2012, 12:28

No tak, zapomniałem że Europa to teraz ziemia, na której pozwala się by z buciorami właziły obce narody i robiły na co mają ochotę, krzycząc, że to rdzenni mieszkańcy mają się dostosowywać do nich. Chciałbym, żeby w Polsce się na coś takiego nie pozwalało. A jak Tobie się podoba - masz Anglię, Francję. Proszę, droga wolna - do Europy.

Taselchof, po prostu chodzi mi o to, że jeśli jawnie będziesz im pokazywać u nich, co o nich sądzisz (jeśli sądzisz negatywnie), to szybko znajdziesz swoje miejsce.

jewgienij - 9 Czerwca 2012, 12:35

Pocałuj mnie w dupę ze swoimi wskazówkami.

Gospodarz toleruje nawet upierdliwego gościa, bo podjął się go przyjąć. Gość idiota ośmiesza się sam, nie ośmiesza gospodarza. Nie rozumiesz tego, bo jesteś tępy i zawzięty, niepewny siebie. Współczuję.

ketyow - 9 Czerwca 2012, 12:38

Dziękuję za wytłumaczenie.
Witchma - 9 Czerwca 2012, 12:40

jewgienij, proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i zaniechanie wycieczek osobistych.
Taselchof - 9 Czerwca 2012, 13:00

To ładnie odwróci wzrok mediów od problemów w Polsce. Ukraińcy mają dużego pecha w związku z tymi mistrzostwami, a bez pieniędzy Surksia nasze gwiazdki oglądały by Euro jak my w telewizorze. :wink:
ketyow - 9 Czerwca 2012, 13:01

Ja pozwolę sobie jeszcze tylko zacytować jewgienija

Cytat
Obraźliwe jest dla mnie to, co napisał RD. Cała reszta to konsekwencja.

Jeśli ktoś ma zamiar publicznie mnie obrażać, bez podania argumentów, to żarty się kończą. Weźcie to pod uwagę łaskawie.

jewgienij - 9 Czerwca 2012, 13:01

ketyow napisał/a
A jak Tobie się podoba - masz Anglię, Francję. Proszę, droga wolna - do Europy.

To nie było osobiste ani chamskie? Nie pozwolę, by byle frajer mnie gdzieś wysyłał

ketyow - 9 Czerwca 2012, 13:03

Cóż, przepraszam jeśli poczułeś się obrażony, ale mówiąc do mnie, że bredzę, sam zaczynasz prowokację. Mój błąd polega na tym, że w ogóle wchodzę w dyskusję z kimś, kto potrafi tylko obrażać.
jewgienij - 9 Czerwca 2012, 13:11

Może mnie poniosło, sorry, ale nie ułatwiłeś nam dyskusji, zwłaszcza że już mnie znasz, sądząc po cytatach :wink:
Taselchof - 9 Czerwca 2012, 13:11

Co pomogło Tytoniowy obronić rzut karny.
jewgienij - 9 Czerwca 2012, 13:30

Szkoda, że "siły wyższe" tak są dawkowane :D
Witchma - 9 Czerwca 2012, 13:40

Obrona karnego + nieuznana bramka Greków... no ja nie wiem, karny dla nas w ostatniej minucie to byłaby już chyba lekka przesada ;)
jewgienij - 9 Czerwca 2012, 13:43

Powiedz to Webbowi :mrgreen:

ED. Na poważnie - tych kartek dla Grecji nie było. Dla Szczęsnego też - zwykły karny, bez kartki, moim zdaniem. Zastanawiam się nad ręką w naszym polu karnym. Ewidentna - sędzia mógł zagwizdać. Co z tego, że piłkarz nie widział? Upadał, ale jednak piłkę zatrzymał ręką.

Swoją drogą Szczęsny mógł staranować gościa niby w walce o piłkę, wyskoczyć z kolanem w górze. Taka podcinka to było najgorsze. Wiem, łatwo się mówi. Ale teoretyzuję.

Taselchof - 9 Czerwca 2012, 13:54

Przy okazji dziś rosyjskie media podały że ponad 50 % Rosjan nie ma bladego pojęcia co upamiętnia święto 12 czerwca. :wink:
Witchma - 9 Czerwca 2012, 13:57

Cytat
Powiedz to Webbowi :mrgreen:

Trzeba by się Austriaków spytać, u kogo to sobie wymodlili...

jewgienij - 9 Czerwca 2012, 13:58

To ich problem, myślę, że będą to przeżywać piłkarsko

Ja nie wiem, o co chodzi z Bożym Ciałem, a jestem pasywnym uczestnikiem co rok :D

Gustaw G.Garuga - 9 Czerwca 2012, 14:17

jewgienij napisał/a
Tu jest Europa

No tak mnie właśnie naszło, patrząc na zdjęcia naszej i rosyjskiej drużyny, że niby i to Słowianie, i to Słowianie, a jednak fizjonomie zgoła odmienne.

jewgienij - 9 Czerwca 2012, 14:24

Oni w dzieciństwie byli bici przez Mongołów.
Ale szczerze mówiąc, jak patrzę na Perkisa I Polańskiego to widzę chłopaków z Wermachtu. Nic na to nie poradzę - uroda nie nasza. Chociaż uważam ich za Polaków.

Gustaw G.Garuga - 9 Czerwca 2012, 14:36

Ja bym o tym w ogóle nie wspominał, gdyby nie jakiś rosyjski kibic, którego gadkę o "bratnich narodach słowiańskich" zacytowano w TVN. Uderzyło mnie to jako totalne chciejstwo. Dla zdecydowanej większości dzisiejszych Polaków panslawizm to jakaś abstrakcja, a już robienie z tego programu nieomalże politycznego to śmiech i tyle... Ale może tak mi się tylko wydaje :)
jewgienij - 9 Czerwca 2012, 15:00

Panslawizm to 19 wieczna idea. Dzisiaj wierzą w to Ruscy i Serbowie, daleko nam do tych haseł, mam nadzieję
Gustaw G.Garuga - 9 Czerwca 2012, 15:08

Ja takoż. Tzn. słowiańskość jest atrakcyjna kulturowo i turystycznie, ale jako fundament tożsamości i polityki już dużo mniej.
Chal-Chenet - 9 Czerwca 2012, 15:09

jewgienij napisał/a

ED. Na poważnie - tych kartek dla Grecji nie było. Dla Szczęsnego też - zwykły karny, bez kartki, moim zdaniem.

Grek wychodził na pustą bramkę z piłką. Faul w takiej sytuacji musi skutkować czerwienią. Sędzia postąpił w mojej opinii dobrze.

jewgienij - 9 Czerwca 2012, 15:15

Racja, to było ewidentne, jak się zastanowiłem.
Ale można to było zrobić mniej czytelnie

Partner forum