Piknik na skraju drogi [książki/literatura] - Promocje
Agi - 13 Czerwca 2012, 10:07
hrabek napisał/a | Agi, ściągnij sobie darmowy program Calibre (www.calibre-ebook.com). On bez problemu otworzy. |
Dziękuję hrabku
hrabek napisał/a | Dzisiaj Aparatus Andrzeja Pilipiuk na Woblinku za darmochę. |
Spróbuję.
Rafał - 13 Czerwca 2012, 10:10
Dzięki
fealoce - 13 Czerwca 2012, 10:36
O, dziś mają też "Duchy dżungli" - to może być fajne
hrabek - 13 Czerwca 2012, 11:23
Z innej beczki: właśnie dostałem mailem kupon zniżkowy do empiku - -20% na cały asortyment. Z miesiąc temu była podobna akcja i wtedy przepuściłem ponad 300zł. Aż się boję, co będzie teraz. Z drugiej strony wtedy wszystkie najważniejsze zaległości nadrobiłem.
dzejes - 13 Czerwca 2012, 12:47
fealoce napisał/a | O, dziś mają też Duchy dżungli - to może być fajne |
Dwa razy ściągałem, dwa razy wysyłałem na Kindla i za każdym razem błąd.
Witchma - 13 Czerwca 2012, 12:50
U mnie "Aparatus" się nie chce otworzyć, a "Duchy dżungli" śmigają.
hrabek - 13 Czerwca 2012, 12:58
Na Kindlu nie próbowałem, w Calibre wszystko mi chodzi. Wieczorem mogę sprawdzić w domu.
Witchma - 13 Czerwca 2012, 13:03
hrabek, mnie ani na Kindlu, ani w Calibre "Aparatusa" nie chce otworzyć.
hrabek - 13 Czerwca 2012, 13:07
Ki diabeł? Oczywiście sciągałaś mobi?
Witchma - 13 Czerwca 2012, 13:21
Tak.
Rafał - 13 Czerwca 2012, 13:22
SOA#1
hrabek - 13 Czerwca 2012, 13:28
Witchma: ja też mobi i mi śmiga bez problemu. Przynajmniej na Calibre. Mogę ci wysłać na maila jeszcze raz "mój egzemplarz".
Witchma - 13 Czerwca 2012, 13:39
Będę wdzięczna
hrabek - 14 Czerwca 2012, 09:03
Wygląda na to, że dostawca usług dla Woblinka wziął się w garść i naprawił, co popsuł. Zła wiadomość jest taka, że książki za darmochę się skończyły
Dzisiaj o 10 nowe otwarcie. Może ruszą z pompą i rzucą jeszcze coś na ladę?
fealoce - 14 Czerwca 2012, 09:39
Nie liczyłabym na to
hrabek - 14 Czerwca 2012, 13:01
Woblink w mailu napisał napisał/a | Podczas trwania awarii chcieliśmy rozdać Wam 10 tysięcy książek
na tymczasowej stronie woblink.com. Pula rozeszła się w mgnieniu oka,
więc udostępniliśmy ich kilka razy więcej. Dziękujemy, że byliście przez
ten czas z nami – za okazane nam gesty wsparcia, dowody sympatii i moc ciepłych słów. Wszystko to było dla nas niezwykle ważne i budujące.
Dla Was i dzięki Wam wyszliśmy z tego mocniejsi i bogatsi o nowe doświadczenia, a etap kryzysu przeszliśmy pomyślnie.
Przygotowaliśmy dla Was prezent, którym chcielibyśmy – choćby
częściowo – wynagrodzić Wam niedogodności wynikłe z awarii,
której wspólnie padliśmy ofiarą.
Do Twojej wirtualnej półki czytelnika na woblink.com dodaliśmy nowość Wydawnictwa Znak pt. Stażystka. Mój romans z prezydentem
Kennedym i jego skutki. Mamy nadzieję, że lektura tej niezwykłej
historii, którą przez 40 lat skrywała autorka i bohaterka książki, sprawi
Ci dużo przyjemności. To nasz prezent dla Ciebie.
Na stronie woblink.com czeka na Ciebie również wielka wyprzedaż
z okazji naszego powrotu. Znajdziesz tam 100 e-booków w cenach
obniżonych aż o 70%. |
Romans niespecjalnie mnie interesuje, ale 70% obniżka cen wygląda smakowicie.
Witchma - 14 Czerwca 2012, 13:06
hrabek, też właśnie odebrałam maila Tak się zastanawiam, skoro dodadzą pobrane książki do kont użytkowników, to może po ponownym pobraniu nie będzie w plikach błędów?
hrabek - 14 Czerwca 2012, 13:09
No to swoją drogą. Mnie nieodmiennie zastanawia możliwa przyczyna takiego błędu. Bo przecież mamy ten sam plik i ten mój działa i u mnie i u ciebie, a twój nie działa. Wielkość identyczna, więc ściągnął się w całości. Może mój ściągany był z innego serwera w klastrze i coś z repliką było nie tak?
W każdym razie jestem przekonany, że po wrzuceniu na listę dokonanych zakupów będziesz mogła ściągnąć plik jeszcze raz i powinno wtedy być dobrze. A nawet jeśli nie, to możesz wysłać maila do ich pomocy technicznej i niech rozkminiają.
Witchma - 14 Czerwca 2012, 13:10
hrabek, sprawdzę z ciekawości
Witchma - 14 Czerwca 2012, 15:09
Od jutra do poniedziałku promocja na Kroki w nieznane, Pieśni Umierającej Ziemi i Do kropli ostatniej.
Matrim - 14 Czerwca 2012, 16:05
A tymczasem na Woblink:
Cytat | Wystąpił błąd. Nasza ekipa pracuje nad jego naprawą. |
hrabek - 14 Czerwca 2012, 16:32
trzeba odświeżać, ja już sobie promocyjne książki przejrzałem. Kilkoma nawet jestem zainteresowany. Czekam na maila z potwierdzeniem założenia konta, żebym mógł aktywować i na swoje kupować.
Witchma - 14 Czerwca 2012, 16:34
Właśnie, gdyby mi przysłali maila aktywacyjnego, to bym sobie już coś kupiła
hrabek - 14 Czerwca 2012, 16:40
Dobrze, że nie przysyłają. Bo też bym coś kupił, a tak mam czas się rozmyślić
Witchma - 14 Czerwca 2012, 17:44
Hmm... no i dostałam maila pt. "Aktywuj swoje konto", klikam link, otwiera mi się strona przypomnienia hasła, wpisuję swój mail, przysyła mi hasło, ale kiedy próbuję się na nie zalogować, pojawia się komunikat "Konto jest nieaktywne". A kiedy próbuję się zarejestrować, wyskakuje informacja, że dany adres e-mail jest już używany. Innych opcji nie znalazłam.
Agi - 14 Czerwca 2012, 18:56
Miałam tak z BattleNetem, musiałam założyć nowe konto z innego adresu mailowego.
Matrim - 14 Czerwca 2012, 19:07
Witchma, też to próbowałem rozkminić. Trzeba kliknąć w przesłany link, wpisać email, którego użyłaś wcześniej, prześlą Ci nowe hasło, którego używasz do zalogowania. Przynajmniej tak u mnie to wyglądało. Nie wiem tylko, gdzie to hasło potem zmienić, bo czegoś w stylu DJFjhDFJg nie zapamiętam...
Witchma - 14 Czerwca 2012, 19:13
Matrim, tak robiłam, ale nie wchodziło, dopiero teraz system zaczął działać Nawet nabyłam już dwie książki z promocji
hrabek - 14 Czerwca 2012, 21:10
Ja na razie nie kupuję. Poczekam, aż pojawi się panel użytkownika, w którym można przejrzeć historię zakupów i zmienić hasło. Na razie nie widzę nic takiego.
I pochwal się, co kupiłaś
Witchma - 14 Czerwca 2012, 21:14
hrabek, ja zmieniłam hasło, choć trochę się trzeba naszukać Jak klikniesz (0) w prawym górnym rogu, wejdziesz na swoje konto, a tam wybierasz "Edytuj profil" i z lewej strony masz opcję zmiany hasła, adresu e-mail itp.
|
|
|