To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Ulubione filmowe monstra

feralny por. - 18 Kwietnia 2010, 22:03

Kurcze, nie wiem, wyraźnie słyszałem cicero. Na Ale kino oglądałem, może powtórzą to się wsłucham. Z resztą nie ważne, skoro się wyjaśniło, że Ceasar.
mBiko - 18 Kwietnia 2010, 22:07

Swoją drogą wyjątkowo japońskie imię jak na potwora z kraju kwitnącej wiśni.
Hubert - 3 Lipca 2010, 21:30

Korzystając z dobrodziejstw portalu Kreskóweczki, gdzieś tu zresztą linkowanego, odświeżam sobie Batman TAS - i trzeba przyznać że z kreskówek tamtego okresu (lata 90') najlepiej wytrzymała próbę czasu - lepiej nawet niż Motomyszy, które miały świetną kreskę, lecz niektóre teksty są boleśnie naiwne. Natomiast Batmana do dziś ogląda się jak naprawdę przyzwoity kryminał :)
Taselchof - 3 Lipca 2010, 21:34

a niedawno wyszła nowa wersja batmana "Batman: Odważni i bezwzględni" i strasznie się ogląda ta kreskę :/ pierwsze wersja naprawdę miała wiele świetnych odcinków :)
ilcattivo13 - 4 Lipca 2010, 00:06

Batman TAS to najlepszy, superhirołsowy serial animowany ever. HOWGH.
Hubert - 4 Lipca 2010, 10:43

Oł men, dopiero dziś rano się skleiłem, że to nie ten temat. CHyba nieprzytomny wczoraj byłem. Niemniej...

Taselchof napisał/a
a niedawno wyszła nowa wersja batmana Batman: Odważni i bezwzględni i strasznie się ogląda ta kreskę :/ pierwsze wersja naprawdę miała wiele świetnych odcinków :)

Widziałem chyba jeden odcinek. Te kolory jak... ech. Skrzywdzili Nietoperza. Zresztą nie tylko jego. Gdyby ktoś widział Spectacular Spider-man - to by zobaczył, na co stać teraz Marvela, byleby przyciągnąć dzieciarnię. Również paskudztwo.

Taselchof - 13 Lipca 2010, 21:54

http://www.youtube.com/watch?v=A2c9MsP3OVs
nie dawno wyszła nowa kreskówka z Batmanem :)

Dzięcioł Czarny - 6 Października 2011, 01:17

Oczywiście Dalekowie.

Partner forum