Słoneczna loteria - Czy chcecie ekstremalnego konkursu filmowego?
hrabek - 9 Grudnia 2005, 08:01
I co? Nikt nie wie? Podpowiedz zwiazana z wypowiedzia Angelus (wiec moze ktos juz sie domyslil i nic mu to nie da, ale jak sie domyslil, to powinien zgadnac): pani ze zdjecia grala takze w X-Men 2.
koval - 9 Grudnia 2005, 09:11
"the Darkness" - nie pamiętam jaki był polski tytuł
(w końcu mi sie udało - ostatnio tak sporadycznie bywam na forum za zawsze trafiam na przerwe w zagadkach:( )
hrabek - 9 Grudnia 2005, 10:27
Jak jest przerwa w zagadkach to przynajmniej trzeba bylo zadac cos swojego szybko :)
Oczywiscie jest to Darkness, jeden z najlepszych horrorow ostatnich lat. Polski tytul to Ciemnosc, czyli tak jak powinno byc.
Mozesz zadawac!
Angelus - 10 Grudnia 2005, 12:09
count napisał/a | Nie, chociaz wiem, dlaczego moglas sie pomylic
Poza tym w poprzedniej mojej odpowiedzi jest mala podpowiedz. Nie wiem jakie masz zdanie o mojej inteligencji, ale X-Men 2 nie musialbym raczej sprawdzac na Stopklatce, czy przypadkiem nie zmienili polskiego tytulu, w szczegolnosci na Duch |
Sorki, właśnie z powodu tego tytułu nie pasowali mi X-meni ale strzeliłam...widać niezbyt celnie... Jesli poczułes sie urażony to wilekie sorki!
hrabek - 12 Grudnia 2005, 08:32
Nie urazilas mnie, glupawke wtedy mialem to i pisalem od rzeczy, bo nie moglem sie powstrzymac :)
A wracajac do tematu: nikt nie zadaje?
Czarny - 12 Grudnia 2005, 08:54
Koval zgadł, to koval zadaje .
Ale już myślałem czy by się tu nie wepchnąć bez kolejki. Chwilę jeszcze strzymam.
hrabek - 12 Grudnia 2005, 09:03
Dajmy mu jeszcze z godzine, dwie, jak sie nie ruszy to wrzucisz swoja. Juz tez myslalem, zeby swoja wrzucic, ale nie chcialem 2x z rzedu zadawac, bo byscie pomysleli, ze megaloman jakis jestem, czy co ;)
Ale cytatowy watek tez milczy, wiec moze tam sobie pofolguje :D
Czarny - 12 Grudnia 2005, 11:58
No to wrzucam. Nowa zagadka
hrabek - 12 Grudnia 2005, 12:03
Hmm... Dzien Niepodleglosci?
Czarny - 12 Grudnia 2005, 12:05
Jak to skojarzyłeś?
Nie. Chodź pozycja równie "udana". Na Nordconie załapałby się na Festiwal Filmów Unikalnych dawniej Szmatławych.
hrabek - 12 Grudnia 2005, 12:15
Scena palenia swiatlem przez wielkie statki. Zanim zaczely palic, to byl moment, jak ludzie modlili sie do kosmitow. Tekst w stylu "patrzcie, otwiera sie" i byla tam jakas dziewczyna ubrana w jakies ekstrawaganckie ciuchy, to mi sie skojarzylo z tym. Wiesz, ze byles taki przebiegly, ze dales oczywisty film ale trudne zdjecie :)
Czarny - 12 Grudnia 2005, 12:18
Źle mnie zrozumiałeś. to nie jest ten film.
hrabek - 12 Grudnia 2005, 12:22
Nie, dobrze cie zrozumialem, wiem, ze to nie ten film, bo mi napisales, chodzilo mi o to, ze wzialem cie za takiego przebiegliwca z ta zagadka, ze specjalnie bedziesz nas torturowal bardzo znanym filmem, ale wyciales z niego trudne zdjecie :)
No nic, ide dalej przeczesywac zwoje mozgowe, moze cos wymysle jeszcze...
Czarny - 12 Grudnia 2005, 12:36
Jestem strasznym przebiegliwcem i dałem kadr z filmu, który można było obejrzeć na dniach.
koval - 12 Grudnia 2005, 12:45
bardzo wszystkich przepraszamza brak wrzutu zagadki ale zaraz po udzieleniu odpowiedzi musiałem sie wylogować i przez kilka dni nie wchodziłem na forum (ani w ogóle do sieci)
niestety jako ze pewnie moja nieobecnosc została przez niektórrych zauwazona to wyjasniam ze po prostu ostatnio baaaardzo sporadycznie mam czas na bywanie online
(w pracy młyn a w domu dwumiesieczna latorośl)
Czarny - 12 Grudnia 2005, 12:55
Spoko, spoko. Apeluję, aby w takich przypadkach uprzedzać, że będzie przerwa i niech inni przejmują pałeczkę. Wtedy wiemy na czym siedzimy.
dofo - 12 Grudnia 2005, 18:04
Czarny napisał/a | kadr z filmu, który można było obejrzeć na dniach |
Na "Wyspe" to nie wyglada, w "Kingo Kong" jeszcze nie wszedl... No nie wiem... Ale pani przepyszna (choc to raczej nie jest Hermiona )
Dunadan - 12 Grudnia 2005, 19:04
skoro nie dzień niepodległości to może Marsjania atakują?:D
dofo - 12 Grudnia 2005, 19:09
Zauwaz Dunadanie, ze byla podpowiedz, jakoby to niedawno bylo do ogladniecia.... hmm...
Czarny - 12 Grudnia 2005, 19:23
Oprócz kina jest jeszcze TV.
Anonymous - 12 Grudnia 2005, 20:44
Wojna światów?
Czarny - 12 Grudnia 2005, 20:52
Przecież podpowiedziałem, że to z TV. A pani nazywa się jak bohaterka znanego komiksu.
Czarny - 13 Grudnia 2005, 08:15
Uwaga MEGA-PODPOWIEDŹ, ta pani to Carmen Electra i gra samą siebie.
Jak teraz nikt nie zgadnie, to ......
hrabek - 13 Grudnia 2005, 08:31
Hmm... to moze Playboy Celebrities? :D
Nie? No to w takim razie moze Monster Island, chociaz strzelam, bo nie widzialem.
Czarny - 13 Grudnia 2005, 08:43
Strzał zaliczony
Wiele nie straciłeś, chyba że lubisz filmy tak złe, że aż śmieszne. Było na AXN w sobotę i niedzielę i jeszcze z tydzień albo dwa temu we wtorek. Puszczają to na okrągło.
Ale my tu gadu gadu, a czas na kolejną zagadkę.
hrabek - 13 Grudnia 2005, 08:53
To ja nawet nie mam AXN, to bym w zyciu nie przypuszczal, ze moglo to leciec. Ale widzialem oceny na IMDB :)
hrabek - 13 Grudnia 2005, 08:59
Kolejna zagadka
mawete - 13 Grudnia 2005, 12:40
Szósty zmysł?
hrabek - 13 Grudnia 2005, 12:57
Nie, zdecydowanie nie. Nawet nie blisko. Nie wiecie? Dac podpowiedz, czy poszukacie jeszcze?
Myslalem, ze zdjecie wam ulatwi, bo pani jest dosc charakterystycznej urody i nie ma wykrzywionej miny jak Carmen Electra na zdjeciu Czarnego ostatnio ;)
mawete - 13 Grudnia 2005, 13:00
Ja to gdzieś widziałem... tylko za diabła nie pamiętam gdzie....
|
|
|