To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Słoneczna loteria - Czy chcecie ekstremalnego konkursu filmowego?

hrabek - 9 Grudnia 2005, 08:01

I co? Nikt nie wie? Podpowiedz zwiazana z wypowiedzia Angelus (wiec moze ktos juz sie domyslil i nic mu to nie da, ale jak sie domyslil, to powinien zgadnac): pani ze zdjecia grala takze w X-Men 2.
koval - 9 Grudnia 2005, 09:11

"the Darkness" - nie pamiętam jaki był polski tytuł

(w końcu mi sie udało - ostatnio tak sporadycznie bywam na forum za zawsze trafiam na przerwe w zagadkach:( )

hrabek - 9 Grudnia 2005, 10:27

Jak jest przerwa w zagadkach to przynajmniej trzeba bylo zadac cos swojego szybko :)
Oczywiscie jest to Darkness, jeden z najlepszych horrorow ostatnich lat. Polski tytul to Ciemnosc, czyli tak jak powinno byc.

Mozesz zadawac!

Angelus - 10 Grudnia 2005, 12:09

count napisał/a
Nie, chociaz wiem, dlaczego moglas sie pomylic :)
Poza tym w poprzedniej mojej odpowiedzi jest mala podpowiedz. Nie wiem jakie masz zdanie o mojej inteligencji, ale X-Men 2 nie musialbym raczej sprawdzac na Stopklatce, czy przypadkiem nie zmienili polskiego tytulu, w szczegolnosci na Duch ;)

Sorki, właśnie z powodu tego tytułu nie pasowali mi X-meni ale strzeliłam...widać niezbyt celnie... :cry: Jesli poczułes sie urażony to wilekie sorki! :wink:

hrabek - 12 Grudnia 2005, 08:32

Nie urazilas mnie, glupawke wtedy mialem to i pisalem od rzeczy, bo nie moglem sie powstrzymac :)

A wracajac do tematu: nikt nie zadaje?

Czarny - 12 Grudnia 2005, 08:54

Koval zgadł, to koval zadaje :evil: .

Ale już myślałem czy by się tu nie wepchnąć bez kolejki. Chwilę jeszcze strzymam. :wink:

hrabek - 12 Grudnia 2005, 09:03

Dajmy mu jeszcze z godzine, dwie, jak sie nie ruszy to wrzucisz swoja. Juz tez myslalem, zeby swoja wrzucic, ale nie chcialem 2x z rzedu zadawac, bo byscie pomysleli, ze megaloman jakis jestem, czy co ;)
Ale cytatowy watek tez milczy, wiec moze tam sobie pofolguje :D

Czarny - 12 Grudnia 2005, 11:58

No to wrzucam. Nowa zagadka
hrabek - 12 Grudnia 2005, 12:03

Hmm... Dzien Niepodleglosci?
Czarny - 12 Grudnia 2005, 12:05

:shock: Jak to skojarzyłeś?

Nie. Chodź pozycja równie "udana". Na Nordconie załapałby się na Festiwal Filmów Unikalnych dawniej Szmatławych.

hrabek - 12 Grudnia 2005, 12:15

Scena palenia swiatlem przez wielkie statki. Zanim zaczely palic, to byl moment, jak ludzie modlili sie do kosmitow. Tekst w stylu "patrzcie, otwiera sie" i byla tam jakas dziewczyna ubrana w jakies ekstrawaganckie ciuchy, to mi sie skojarzylo z tym. Wiesz, ze byles taki przebiegly, ze dales oczywisty film ale trudne zdjecie :)
Czarny - 12 Grudnia 2005, 12:18

Źle mnie zrozumiałeś. to nie jest ten film.
hrabek - 12 Grudnia 2005, 12:22

Nie, dobrze cie zrozumialem, wiem, ze to nie ten film, bo mi napisales, chodzilo mi o to, ze wzialem cie za takiego przebiegliwca z ta zagadka, ze specjalnie bedziesz nas torturowal bardzo znanym filmem, ale wyciales z niego trudne zdjecie :)
No nic, ide dalej przeczesywac zwoje mozgowe, moze cos wymysle jeszcze...

Czarny - 12 Grudnia 2005, 12:36

Jestem strasznym przebiegliwcem i dałem kadr z filmu, który można było obejrzeć na dniach. :twisted:
koval - 12 Grudnia 2005, 12:45

bardzo wszystkich przepraszamza brak wrzutu zagadki ale zaraz po udzieleniu odpowiedzi musiałem sie wylogować i przez kilka dni nie wchodziłem na forum (ani w ogóle do sieci)

niestety jako ze pewnie moja nieobecnosc została przez niektórrych zauwazona to wyjasniam ze po prostu ostatnio baaaardzo sporadycznie mam czas na bywanie online
(w pracy młyn a w domu dwumiesieczna latorośl)

Czarny - 12 Grudnia 2005, 12:55

Spoko, spoko. Apeluję, aby w takich przypadkach uprzedzać, że będzie przerwa i niech inni przejmują pałeczkę. Wtedy wiemy na czym siedzimy.
dofo - 12 Grudnia 2005, 18:04

Czarny napisał/a
kadr z filmu, który można było obejrzeć na dniach

Na "Wyspe" to nie wyglada, w "Kingo Kong" jeszcze nie wszedl... No nie wiem... Ale pani przepyszna :mrgreen: (choc to raczej nie jest Hermiona :lol: )

Dunadan - 12 Grudnia 2005, 19:04

skoro nie dzień niepodległości to może Marsjania atakują?:D
dofo - 12 Grudnia 2005, 19:09

Zauwaz Dunadanie, ze byla podpowiedz, jakoby to niedawno bylo do ogladniecia.... hmm...
Czarny - 12 Grudnia 2005, 19:23

Oprócz kina jest jeszcze TV. :mrgreen:
Anonymous - 12 Grudnia 2005, 20:44

Wojna światów?
Czarny - 12 Grudnia 2005, 20:52

Przecież podpowiedziałem, że to z TV. A pani nazywa się jak bohaterka znanego komiksu.
Czarny - 13 Grudnia 2005, 08:15

Uwaga MEGA-PODPOWIEDŹ, ta pani to Carmen Electra i gra samą siebie.
Jak teraz nikt nie zgadnie, to ...... :?

hrabek - 13 Grudnia 2005, 08:31

Hmm... to moze Playboy Celebrities? :D
Nie? No to w takim razie moze Monster Island, chociaz strzelam, bo nie widzialem.

Czarny - 13 Grudnia 2005, 08:43

Strzał zaliczony :bravo

Wiele nie straciłeś, chyba że lubisz filmy tak złe, że aż śmieszne. Było na AXN w sobotę i niedzielę i jeszcze z tydzień albo dwa temu we wtorek. Puszczają to na okrągło.
Ale my tu gadu gadu, a czas na kolejną zagadkę.

hrabek - 13 Grudnia 2005, 08:53

To ja nawet nie mam AXN, to bym w zyciu nie przypuszczal, ze moglo to leciec. Ale widzialem oceny na IMDB :)
hrabek - 13 Grudnia 2005, 08:59

Kolejna zagadka
mawete - 13 Grudnia 2005, 12:40

Szósty zmysł?
hrabek - 13 Grudnia 2005, 12:57

Nie, zdecydowanie nie. Nawet nie blisko. Nie wiecie? Dac podpowiedz, czy poszukacie jeszcze?
Myslalem, ze zdjecie wam ulatwi, bo pani jest dosc charakterystycznej urody i nie ma wykrzywionej miny jak Carmen Electra na zdjeciu Czarnego ostatnio ;)

mawete - 13 Grudnia 2005, 13:00

Ja to gdzieś widziałem... tylko za diabła nie pamiętam gdzie.... :evil:

Partner forum