To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Foratorium

Martva - 13 Wrześ¶nia 2009, 08:58

Ale w kisielu? :D
shenra - 13 Wrześ¶nia 2009, 11:27

Agi, kulturalnie kwiotkiem po zadku :oops: :mrgreen: . No dobra naburmuszę się tylko. W sumie jak tak patrzę na zdjęcia illianny, to nie mogę się doczekać, aż swoje wywołam. Pech chciał, że dzisiaj niedziela. :cry:
illianna - 13 Wrześ¶nia 2009, 12:43

shenra, a tłucz, ja uważam, że Twoje zdjęcia s± ok, a poza tym to Sebastian je robił ;P:
shenra - 13 Wrześ¶nia 2009, 12:51

illianna, znaczysja sugerujesz, żebym Sebastiana za uszy wytargała? :mrgreen: A które z was misie pysie upubliczniało? :mrgreen: :mrgreen: 8)
illianna - 13 Wrześ¶nia 2009, 12:54

ha i nie zamierzam na tym skończyć :twisted:
shenra - 13 Wrześ¶nia 2009, 12:57

illianna napisał/a
ha i nie zamierzam na tym skończyć
Nie kończ, nie kończ. Ja tu normalnie, jak na szpilkach siedzę i czekam na kolejn± serię. ;P: A cał± resztę to sobie przy najbliższej, sprzyjaj±cej okazji zgram od was. Jak tam zdrowotnie? :|
illianna - 13 Wrześ¶nia 2009, 13:03

zdrowotnie słabiutko, kichamy, kaszlemy, leje nam sie z nosów i ogólna niemoc :?
przeziębić się w ciepłych krajach to tylko ja potrafię :evil:
mam nadzieję, że się nie zaraziła¶?

shenra - 13 Wrześ¶nia 2009, 13:08

Nie, u mnie wsio ok. Żadnej fauny i flory niezamierzonej ze sob± nie przywiozłam. No to L4, jak nic masz do wzięcia. :|
dalambert - 13 Wrześ¶nia 2009, 17:24

illianna napisał/a
ha i nie zamierzam na tym skończy

Wła¶nie !! a gdzie zdjęcia z ciepłych krajów :lol: :?:

illianna - 13 Wrześ¶nia 2009, 17:30

dalambert, okulary się szanownemu przedmówcy zbrudziły, toż tam ciepło było, co widać, bom do wody morskiej wlazła, a to u mnie nie zwyczajne jest ;P:
teraz będ± zdjęcia z zimnych alpejskich krajów :)

dalambert - 13 Wrześ¶nia 2009, 17:47

Wreszcie wyczaiłem - oj Jaka¶ Ty piekna na tym ciepłym tle :)
illianna - 13 Wrześ¶nia 2009, 17:56

dalambert, oj dziękuję :oops:
a tu zimno przyszło nieodwołalnie
alpejska przygoda

shenra - 13 Wrześ¶nia 2009, 18:43

dalambert, illianna, to i na zimnym tle piękna jest ;P:
illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 14:00

wyżebrałam a wła¶ciwie wykaszlałam L4 i zamierzam się lenić do przyszłego poniedziałku, nie odpoczęłam zbytnio na urlopie, bo był bardzo intensywny, to może teraz się uda, :D
a z rzeczy ponurych zepsuło się DVD, dobrze że jeszcze na gwarancji, ciekawe kiedy wreszcie skończy się ta straszna seria i czy będę musiała wymienić cała elektronikę w domu :?

dalambert - 14 Wrześ¶nia 2009, 14:08

illianna, to moze by¶cie na SKOFe do Warszawy pochorować przybyli ! / ten pi±tek 18 IX/ :D
illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 14:15

a jak mnie ukochany ZUS skontroluje? :twisted: Poza tym nie wiem, czy S. nie ma autofobi po ostatniej wycieczce ;P:
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 14:16

illianna, trzeba by oblać powrót do domu, także chorujcie ciut szybciej, coby móc się spotkać. Tak co¶ mi się widzi moim okiem :wink:
Ziemniak - 14 Wrześ¶nia 2009, 15:05

illianna, nie przejmuj się, Manty tak maj±, na szczę¶cie jest dwa lata gwarancji. W mojej po roku wybuchł zasilacz :twisted:
illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:14

a moja najpierw popierdziała, popykała, a potem zrobiła cudny kolaż kolorów w formie pasków i kwadratów, po wył±czeniu na drugi dzień dała się uruchomić i wyj±ć sobie płytę, ale potem padła na następnym filmie z pendriva odtwarzanym, może wiesz co mogło się zepsuć, to będę z nimi inaczej gadać przy reklamacji
podejrzewam najpierw płytę, ale to ewidentnie odtwarzacz, najbardziej to bym chciała kasę z powrotem, o.

illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:17

shenra, tak prawdę mówi±c to jeszcze dzi¶ rano sama siebie podejrzewałam o symulację, ale czekaj±c 2 godziny u lekarza objawy mi się nasiliły, a po powrocie padłam i spałam kilka godzin jak zabita i dopiero teraz mnie podniosło na nogi ;P:

w sumie nie mam nic przeciwko spotkani itp, i tak lekarstw nie biorę, bo to wirusowe jest, byleby spotkanie blisko było albo bardzo blisko np. na mojej kanapie :lol:

shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:23

Ja osobi¶cie baaardzo lubię Twoj± kanapę, więc jeżeli będziecie się czuć na siłach to dajcie znać, czy brać krakowska wyrazi chęć spotkania się. Ja jestem za, ale ze mn± jak z dzieckiem, gdzie postawisz tam mokro. :mrgreen:
illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:24

shenra napisał/a
gdzie postawisz tam mokro. :mrgreen:
znaczy polewasz chętnie :mrgreen:
Kruk Siwy - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:25

Co za intryguj±ca propozycja...
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:25

:mrgreen: :mrgreen: Co¶ w ten deseń, nie zostawiam o suchym pysku :mrgreen:

Kruku spodobało się ;P: 8)

illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:30

a potem znowu warszawiaki powiedz±, ze krakusy nie przyjeżdżaj±, bo się wywyższaj± i jeszcze robi± sobie konkurencyjn± imprezę :mrgreen:

wiadomo¶ć dla Toudiego: Tokaj czeka na Ciebie ;P:

shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:38

A wła¶nie, pytał dzisiaj czy przywieĽli¶cie mu flaszunię :mrgreen:

A co do imprezy, to wiadomo, że krakusy robi± konkurencję, to już w tradycję wpisane. :twisted: To dajcie znać, co i kiedy to na solarkę skoczę :mrgreen: :mrgreen:

illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:41

shenra, kobieto, oszczędzaj się, nie było Cię w kraju to nie wiesz, ze solarium jest tak rakotwórcze jak azbest, jak chcesz ja mam samoopalacz,który u Chorwatów przypadkowo kupiłam my¶l±c, ze to balsam, wysmarowałam pięty (jakbym nie mogła czego¶ innego), patrzę następnego dnia na swoje stopy, cholera chyba mam żółtaczkę, bo na piętach tak dziwnie łapn±ł, ale na łydkach wygl±dało spoko :mrgreen:
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:43

illianna, znaczysja sugerujesz, żebym dostała kontrolowanej żółtaczki. No nie ma jak dobry przyjaciel pod ręk±, zawsze doradzi i dobrze zrobi :mrgreen: To może ja zostanę przy obecnym kolorycie. :mrgreen:
illianna - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:44

no i to jest dobra my¶l :D
shenra - 14 Wrześ¶nia 2009, 19:49

Miewam przebłyski :roll:

Partner forum