Melodie przestrzeni [muzyka] - Pot, krew i łzy, czyli Koncerty!
Ozzborn - 16 Grudnia 2009, 09:03
O żesz mordę Do tego Megadeth! Ale jazda. Muszę jak najszybciej bilet kupić!
Hubert - 16 Grudnia 2009, 09:29
Po studniówce zacznę oszczędzać.
Ozzborn - 16 Grudnia 2009, 09:41
po studniówce to może już nie być biletów
mad - 2 Stycznia 2010, 22:45
Czy ktoś coś wie na temat Metalmanii 2010?
Na oficjalnych stronach pustki...
Stormbringer - 6 Stycznia 2010, 08:26
O Metalmanii nic wiem, ale właśnie się dowiedziałem, że w maju na Bemowie zagra AC/DC. Nareszcie!
andre - 6 Stycznia 2010, 09:57
rzecz jasna w dzień powszedni. Nie sądzę żebym dostał urlop na Arkonę i Sonisphere Fest w czerwcu,a jeszcze w maju na Ac/DC...
Ozzborn - 6 Stycznia 2010, 10:50
Stormbringer, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Serio, serio?... ale tak serio?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Wyedytowałem posta nieco, bo rozjeżdża wątek. Hrabek
Stormbringer - 6 Stycznia 2010, 10:54
Serio, serio.
andre napisał/a | rzecz jasna w dzień powszedni. Nie sądzę żebym dostał urlop na Arkonę i Sonisphere Fest w czerwcu,a jeszcze w maju na Ac/DC... |
No, to jest niestety ból. Jeszcze kilka informacji takiego kalibru i zrobi nam się w tym roku koncertowa klęska urodzaju.
Ozzborn - 6 Stycznia 2010, 11:01
ciekawe po ile bilety... kurde chciałem też w końcu iść na Living Colour 28 stycznia do Stodoły, się wykosztuję w tym roku
Stormbringer - 6 Stycznia 2010, 11:30
Też jestem ciekaw. Informacja o cenach biletów powinna się pojawić lada dzień.
Witchma - 6 Stycznia 2010, 11:31
http://muzyka.onet.pl/0,2106110,newsy.html już się pojawiła
Ozzborn - 6 Stycznia 2010, 11:34
No to ładnie... chyba jednak trzymajcie kciuki żeby mnie zatrudnili
Ciekawe na oficjalnej stronie podają, ze w Polsce będzie 7 czerwca https://tickets.acdc.com/
edit: i jeszcze na dokładkę w lutym 2 koncerty KaeNŻetu w Stodole
merula - 6 Stycznia 2010, 11:44
Ozzborn, ja widzę 27 maja.
Stormbringer - 6 Stycznia 2010, 11:57
O, pięknie. W poniedziałek od rana zaczynam czuwanie na stronie z rezerwacjami.
Ozzborn - 6 Stycznia 2010, 15:21
merula napisał/a | Ozzborn, ja widzę 27 maja. |
to ciekawe:
Cytat | 27 May, 2010: Bern, Switzerland - Stade de Suisse (Fan Club Sale will start 8th January, 2010 at 8AM local time)
8 June, 2010: Warsaw, Poland - Bemowo Airport |
ja tak widzę
Stormbringer - 6 Stycznia 2010, 15:30
Na niektórych stronach są błędne daty. Live Nation, gdzie od poniedziałku można będzie kupować bilety, potwierdza 27.05:
http://www.livenation.pl/event/10880/ac-dc-tickets
Ozzborn - 6 Stycznia 2010, 15:31
trochę wtopa na oficjalniej stronie
Adanedhel - 6 Stycznia 2010, 19:11
Stormbringer napisał/a | Jeszcze kilka informacji takiego kalibru i zrobi nam się w tym roku koncertowa klęska urodzaju. |
Nie wiem, czy to już nie jest klęska urodzaju. Niedługo w Kongresowej gra Alan Parsons Project, w marcu w stodole Florence and the Machine, za jakiś miesiąc w Poznaniu i Warszawie Wishbone Ash. Jest dobrze, a ciekawe, co będzie w lecie i jesienią.
Toudisław - 3 Marca 2010, 09:16
Zapraszam !
Ozzborn - 3 Marca 2010, 09:53
na co? czyzby był jakis plakat, którego nie ma?
Adanedhel - 4 Marca 2010, 09:47
Właśnie dowiedziałem się, że w czerwcu dwa koncerty - w Poznaniu i Warszawie - da John Mayall. A w październiku trzy Deep Purple. Chyba polecę dziś po bilety
Ozzborn - 4 Marca 2010, 10:04
Kurde 3 koncerty Parplich i żaden w Wawie... Ale dawno nie byłem - może nawet się kopsnę do Spodka. Kolega coś się odgrażał, że furą będzie jechał.
andre - 5 Marca 2010, 14:53
25 czerwca w Stodole Venom
Silchas - 14 Marca 2010, 22:17
Powtórzę się
Jeśli ktoś lubi celtyckie klimaty to polecam koncert zespołu Shannon w ten wtorek w Gnieździe piratów, bilety tanie jak barszcz bo tylko po 5 zł
Zgaga - 15 Marca 2010, 15:08
A skoro przy klimatach irlandzkich - w środę św. Patryka i koncertów zapewne będzie dużo, np:
http://www.przechyly.pl/
rybieudka - 22 Marca 2010, 12:35
Argghhhhh..... jak ja nie lubię zepsutego brzmienia. Wczoraj byłem na Blindead we wrocławskim klubie Liverpool i to co im tam zrobili z brzmieniem to jakaś totalna porażka. szkoda, bo chłopaki się bardzo starali i chyba nawet zagrali coś nowego (no bo jakby to nie było coś nowego to bym znał ), choć przy tym brzmieniu to czasem ciężko było poznać co grają. Ech... Czekam na konkurs Asymmetry Fest. W firleju przynajmniej zawsze jest świetny sound.
Edyta. a takie tam
Ozzborn - 22 Marca 2010, 17:38
A ja sobie zakupiłem bilet na 'De Prodziży' kupka biletów oczekujących w szufladzie na swój dzień rośnie. A moją paranoją staje się strach żebym czegoś nie przegapił - kiedyś mi się śniło, że znalazłem w szufladzie bilet na koncert Ironów, na który zapomniałem pójść - trauma!
rybieudka - 22 Marca 2010, 23:48
Trauma mi się koncertowo kojarzy... dość niejednoznacznie:P Kapitalne koncerty grają, ale jak pierwszy raz ich na żywo widziałem to w czasie przechodzenia przez tłum ktoś mi machając głową złamał nos... z przesunięciem. Byłam tak... "znieczulony", że sam sobie go "nastawiłem". Dlatego teraz (8 lat później!) wyglądam jak wyglądam To jest dopiero koncertowa Trauma Swoją drogą ile się potem rodzina nagdakała... bo to był mój 3 dzień samodzielnego zamieszkiwania we Wrocławiu. Pojechał chłopak na studia i wrócił ze złamanym nosem... pięknie, nie?
Kai - 23 Marca 2010, 07:58
Bilety na Sonisphere już leżą w barku teraz czekam aż się Młode opowie, czy chce na Tenkiana jechać z mamusią czy z kolesiami (kwestia transportu, i tak będziemy się zapewne bawić w swoich grupach wiekowych).
Na razie niech sam trochę pokoncertuje, Wagary z Rockiem były przepyszną zabawą.
andre napisał/a | rzecz jasna w dzień powszedni. Nie sądzę żebym dostał urlop na Arkonę i Sonisphere Fest w czerwcu,a jeszcze w maju na Ac/DC... |
No właśnie ja też nie. Choć chętnie bym pojechała na to AC/DC. Ale za dużo tego.
BTW na jesieni podobno Therion...
Ozzborn - 23 Marca 2010, 10:42
Jest. Zastanawiam się czy iść, bo kiedyś miałem niezłą fazę na nich, a na żywo ich nie widziałem jeszcze. Bilety na Soni i Acepiorundece tyż mom... i na prodziży... i jeszcze może na Parplich bym się wybrał... kurde jedni przepijają kasę, a ja ją wydaję na bilety
Acha i na warszawskich Wiankach ma być Europe za darmochę!
|
|
|