To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Melodie przestrzeni [muzyka] - Pot, krew i łzy, czyli Koncerty!

Ozzborn - 16 Grudnia 2009, 09:03

O żesz mordę :shock: Do tego Megadeth! :mrgreen: Ale jazda. Muszę jak najszybciej bilet kupić!
Hubert - 16 Grudnia 2009, 09:29

Po studniówce zacznę oszczędzać. :)
Ozzborn - 16 Grudnia 2009, 09:41

po studniówce to może już nie być biletów :twisted:
mad - 2 Stycznia 2010, 22:45

Czy ktoś coś wie na temat Metalmanii 2010?
Na oficjalnych stronach pustki... :(

Stormbringer - 6 Stycznia 2010, 08:26

O Metalmanii nic wiem, ale właśnie się dowiedziałem, że w maju na Bemowie zagra AC/DC. :twisted: Nareszcie!
andre - 6 Stycznia 2010, 09:57

rzecz jasna w dzień powszedni. Nie sądzę żebym dostał urlop na Arkonę i Sonisphere Fest w czerwcu,a jeszcze w maju na Ac/DC... :cry:
Ozzborn - 6 Stycznia 2010, 10:50

Stormbringer, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Serio, serio?... ale tak serio?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wyedytowałem posta nieco, bo rozjeżdża wątek. Hrabek

Stormbringer - 6 Stycznia 2010, 10:54

Serio, serio. :D

andre napisał/a
rzecz jasna w dzień powszedni. Nie sądzę żebym dostał urlop na Arkonę i Sonisphere Fest w czerwcu,a jeszcze w maju na Ac/DC... :cry:

No, to jest niestety ból. Jeszcze kilka informacji takiego kalibru i zrobi nam się w tym roku koncertowa klęska urodzaju. :)

Ozzborn - 6 Stycznia 2010, 11:01

ciekawe po ile bilety... kurde chciałem też w końcu iść na Living Colour 28 stycznia do Stodoły, się wykosztuję w tym roku :P
Stormbringer - 6 Stycznia 2010, 11:30

Też jestem ciekaw. Informacja o cenach biletów powinna się pojawić lada dzień.
Witchma - 6 Stycznia 2010, 11:31

http://muzyka.onet.pl/0,2106110,newsy.html już się pojawiła :)
Ozzborn - 6 Stycznia 2010, 11:34

No to ładnie... chyba jednak trzymajcie kciuki żeby mnie zatrudnili :P
Ciekawe na oficjalnej stronie podają, ze w Polsce będzie 7 czerwca https://tickets.acdc.com/

edit: i jeszcze na dokładkę w lutym 2 koncerty KaeNŻetu w Stodole :P

merula - 6 Stycznia 2010, 11:44

Ozzborn, ja widzę 27 maja.
Stormbringer - 6 Stycznia 2010, 11:57

Witchma napisał/a
http://muzyka.onet.pl/0,2106110,newsy.html już się pojawiła :)

O, pięknie. W poniedziałek od rana zaczynam czuwanie na stronie z rezerwacjami. ;)

Ozzborn - 6 Stycznia 2010, 15:21

merula napisał/a
Ozzborn, ja widzę 27 maja.

to ciekawe:
Cytat
27 May, 2010: Bern, Switzerland - Stade de Suisse (Fan Club Sale will start 8th January, 2010 at 8AM local time)

8 June, 2010: Warsaw, Poland - Bemowo Airport

ja tak widzę

Stormbringer - 6 Stycznia 2010, 15:30

Na niektórych stronach są błędne daty. Live Nation, gdzie od poniedziałku można będzie kupować bilety, potwierdza 27.05:
http://www.livenation.pl/event/10880/ac-dc-tickets

Ozzborn - 6 Stycznia 2010, 15:31

trochę wtopa na oficjalniej stronie :P
Adanedhel - 6 Stycznia 2010, 19:11

Stormbringer napisał/a
Jeszcze kilka informacji takiego kalibru i zrobi nam się w tym roku koncertowa klęska urodzaju.

Nie wiem, czy to już nie jest klęska urodzaju. Niedługo w Kongresowej gra Alan Parsons Project, w marcu w stodole Florence and the Machine, za jakiś miesiąc w Poznaniu i Warszawie Wishbone Ash. Jest dobrze, a ciekawe, co będzie w lecie i jesienią.

Toudisław - 3 Marca 2010, 09:16

Zapraszam !

Ozzborn - 3 Marca 2010, 09:53

na co? ;P: czyzby był jakis plakat, którego nie ma?
Adanedhel - 4 Marca 2010, 09:47

Właśnie dowiedziałem się, że w czerwcu dwa koncerty - w Poznaniu i Warszawie - da John Mayall. A w październiku trzy Deep Purple. Chyba polecę dziś po bilety :D
Ozzborn - 4 Marca 2010, 10:04

Kurde 3 koncerty Parplich i żaden w Wawie... :roll: Ale dawno nie byłem - może nawet się kopsnę do Spodka. Kolega coś się odgrażał, że furą będzie jechał.
andre - 5 Marca 2010, 14:53

25 czerwca w Stodole Venom :D
Silchas - 14 Marca 2010, 22:17

Powtórzę się
Jeśli ktoś lubi celtyckie klimaty to polecam koncert zespołu Shannon w ten wtorek w Gnieździe piratów, bilety tanie jak barszcz bo tylko po 5 zł :P

Zgaga - 15 Marca 2010, 15:08

A skoro przy klimatach irlandzkich - w środę św. Patryka i koncertów zapewne będzie dużo, np:
http://www.przechyly.pl/

rybieudka - 22 Marca 2010, 12:35

Argghhhhh..... jak ja nie lubię zepsutego brzmienia. Wczoraj byłem na Blindead we wrocławskim klubie Liverpool i to co im tam zrobili z brzmieniem to jakaś totalna porażka. szkoda, bo chłopaki się bardzo starali i chyba nawet zagrali coś nowego (no bo jakby to nie było coś nowego to bym znał ;) ), choć przy tym brzmieniu to czasem ciężko było poznać co grają. Ech... Czekam na konkurs Asymmetry Fest. W firleju przynajmniej zawsze jest świetny sound.

Edyta. a takie tam

Ozzborn - 22 Marca 2010, 17:38

A ja sobie zakupiłem bilet na 'De Prodziży' :) kupka biletów oczekujących w szufladzie na swój dzień rośnie. A moją paranoją staje się strach żebym czegoś nie przegapił - kiedyś mi się śniło, że znalazłem w szufladzie bilet na koncert Ironów, na który zapomniałem pójść - trauma! :shock:
rybieudka - 22 Marca 2010, 23:48

Ozzborn napisał/a
trauma
Trauma mi się koncertowo kojarzy... dość niejednoznacznie:P Kapitalne koncerty grają, ale jak pierwszy raz ich na żywo widziałem to w czasie przechodzenia przez tłum ktoś mi machając głową złamał nos... z przesunięciem. Byłam tak... "znieczulony", że sam sobie go "nastawiłem". Dlatego teraz (8 lat później!) wyglądam jak wyglądam :P To jest dopiero koncertowa Trauma :twisted: Swoją drogą ile się potem rodzina nagdakała... bo to był mój 3 dzień samodzielnego zamieszkiwania we Wrocławiu. Pojechał chłopak na studia i wrócił ze złamanym nosem... pięknie, nie?
Kai - 23 Marca 2010, 07:58

Bilety na Sonisphere już leżą w barku ;) teraz czekam aż się Młode opowie, czy chce na Tenkiana jechać z mamusią czy z kolesiami (kwestia transportu, i tak będziemy się zapewne bawić w swoich grupach wiekowych).

Na razie niech sam trochę pokoncertuje, Wagary z Rockiem były przepyszną zabawą.

andre napisał/a

No właśnie ja też nie. Choć chętnie bym pojechała na to AC/DC. Ale za dużo tego.

BTW na jesieni podobno Therion...

Ozzborn - 23 Marca 2010, 10:42

Jest. Zastanawiam się czy iść, bo kiedyś miałem niezłą fazę na nich, a na żywo ich nie widziałem jeszcze. Bilety na Soni i Acepiorundece tyż mom... i na prodziży... i jeszcze może na Parplich bym się wybrał... kurde jedni przepijają kasę, a ja ją wydaję na bilety ;)

Acha i na warszawskich Wiankach ma być Europe za darmochę!

Partner forum